Yo bu sitede iyi falcıların adı geçiyor,sen faldan ne bekliyorsun o önemli, zaten falcılara umut bağla kim dedi ki sana?
Falmania arkadaşım seni çözmek atomu parçalamaktan zor cidden...bir yorumunda senin yorumunu eleştiren bir arkadaşa kimseyle polemiğe girmek istemiyorum yazıyosun,şimdi ise bildiğin polemiğe davetiye çıkarıyosun.
1.si fala umut bağla demedi kimse bana ki başkalarının lafıyla hareket edecek yaşları çoktan geçtik sanırım.
2.si fala umut bağlamıyorum ama bu da bi nevi hizmetse bu hizmet karşılığ ödediğimiz paranın,harcadığımız zamanın karşılığını beklemek hakkımız elbette...Örneğin lf cafede olduğu gibi saatlerce bekleyip 10 dk sürmeyen fal insadan bi hayal kırıklığ yaratıyor elbet ki falın çoğunda yok baban kalbnden hasta,yok annen senin için dua ediyo vs dinleyince insan dumur oluyo.Genç yetişkin insanlarız çoğumuz.Elbette annede babada rahtsızlıklar olur,hangi anne vardır evşadına dua etmeyen!!!!Bunları söylemek için almıyolar herhalde o parayı.
3.sü ne beklersem Allah'tan beklerim,falcıya umut bağlamam ama bağlayan biri de olsaydım umut vadeden bi durum kalmadı önemsediğim konuda.Bu nedenle de tek beklediğim bana sorular sorup ağzımdan laf almadan,beni başından savmadan,gelecek hakkında yorum yapmasın ama en azından anı,geçmişi yorumlayabilen;nasıl komşu teyzelerimiz takır takır fal bakar,salla sa da seni yormaz,ne görüyosa,hissediyosa onu söyler öyle fal bakan bi falcı istiyorum.Zaten yılda 1 bilemedin 2 kez fal baktırırım,o da 2 yıldır yani...Senn kadar aktif değilim bu konuda
fala umut bağlama demişsin ama belgin hanımın söyledikleri çıkarsa yaz bizimle de paylaş sevincini,niye umut bağlıyosun diye kınamayız merak etme
burak ın telefonunu bilenler yazabilir mi nasıl ulasacagızzzzzz bız bu burak ' a .
allah aşkına neyin tartışmasını yapıyosunuz.....
burdaki kızların çoğu fala inanmayıp falsız kalmamanın peşinde :)
tek yapacağımız gittiğimiz falcıları yazmak,çıkan fal haberlerini yazmak,kıyas yapmak bu olabılır bence...
yoksa kalkıpta kimse kimse ah kam kesmesin,fal baktırmak günah sa herkes herseyi farkında...
bizimkisi bi umut ya tutarsa??
yada sıkıntılarımızı atlatırken bi şekilde desarj olmak awunmak...!!
bırakın da günahıda sewabıda bize kalsın...
Merhabalar,istenen falcı numaralarını yazıyorum
ŞEBNEM:05357060827
BURAK 05448631717
BELGIN KOSTAK 05553265451
İş güç meseleleri canımı çok sıktı cidden beni ferahlatacak bir şeye ihtiyacım var.
Burak nasıldır?! Nerdedir?
Hiçbir gittiğim falcı hakkımda 1 kelime bilemiyor. Bu nedenle ayda yılda bir baktırmaya başladım. Bu sefer ucundan köşesinden tutsun da mutlu olayın yahu
Yakında elmira ya gidip fiyat bilgisi paylaşacak arkadaşımız var mı?
70 lira. gidersen haber ver olur mu nasıl oldugunu ben de yeni baktirdim ona ama bilemiyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?