İstanbul'da Fal - Falcılar

sanırım. elmira hakkında dusuncelerin nedir? anda ve gelecekte? ben cok arada kaldim onun faliyla ilgili.

iki kez baktrdm elmiraya ilk bakmda şok oldum bu kadarda nasl bildi derken 2 ay sonra yeniden baktrdm yine aynı şeyleri söyledi tesbitleri güzel ama söylediği tek şey dahi çkmadı yaşamadım herhangi bir kafe falcısından bir farkı yok benim düşüncem bu belki yaşayanlar vardır bilemem

gelecekle ilgili ben de pek guvenmedim. kendisi de baslamadan zaten tarot insanların su anini ve gecmisini gormek icin iyidir falan dedi, e bana da o lazimdi. umarim o kismi dogrudur en azindan :)

Belgin Kostak

Belgin Kostak'in ismi İzmir fal forumunda çok geçiyordu.Orada okuduğum yorumlara göre an ve gecmiste iyiymis ama genelde gelecek tahminleri çıkmıyormuş.

Son düzenleme:
Belgin Kostak

Belgin Kostak'in ismi İzmir fal forumunda çok geçiyordu.Orada okuduğum yorumlara göre an ve gecmiste iyiymis ama genelde gelecek tahminleri çıkmıyormuş.

Yani bana çok tutarlı konuşan belki tek kişi diyebilirim,bu arada ŞENAY YANGEL var, o da astrolog ve mükemmel bir kadın,onu da tavsiye edebilirim,

Elmiraya ben 1,5 sene önce baktırdım fiyatı 75 tl idi. Anı biliyor geçmişte iyi fakat gelecek çıkmadı banada o yüzden gitmedim bir daha ucuz olsaydı giderdim anı öğrenmek için gelecek çıkmadığı için 75 tl ye kıyamadım açıkçası. Birde iyi yönü falı seni sıkmıyor gerçekten zaman ayırıyor bütün soruları cevaplıyor.

İyi falci olarak bahsettiğin kimler?

Belgin Kostağa 2011 yazında gidip 100 Tl vermiştim, sadece isim biliyor geleceğe dair söylediklerinin uzaktan yakından yaşananlarla alakası yok ama bayagı ağız kalabalıgı yapıp 1 saati dolduruyor. Yalnız, İzmir'li bir arkadaşım kayıp eşya, şahıs gibi konularda yetkinliği oldugunu söylemişti onları bulabiliyormuş; bilemedim doğrusu..

Belgin Kostak

Galiba telepati kurmakta çok önemli,belki sen baktırdığında gününde değildi,evet kayıp bulma konusunda çok iyi. Cem Garipoğlunuda o buldu zaten

Galiba telepati kurmakta çok önemli,belki sen baktırdığında gününde değildi,evet kayıp bulma konusunda çok iyi. Cem Garipoğlunuda o buldu zaten

Hiçbir dediği çıkmadı ama, sadece hayatındaki mevcut isimleri biliyor ki bunu söylemeye gerek var mı ! Kritik ve önemli birkaç soru sormuştum o dönem için acil çözüm gerektiren o konularla ilgili olan ne tarih ne de durum tespiti tuttu...

Sende tutmadı bende tuttu demekki

kizlar gelecek falan degil de, su anda yani kisilerin dusuncelerini falan bilmekte cok iyi dediginiz biri var mi?

Ben bilmiyorum ki iyi falcıları,burda arıyorum ben de ama cidden iyi bakan falcı adı geçmiyo görüldüğü üzere,herkesin cidden iyi dediği bir isim yok,ben de arayıştaım

Yani bende bu mantığınızı anlamıyorum,hayatta ne 4 4 lük ki,fal bakanlarda insan sonuçta,tövbe haşa Allah değiller,tabi ki hislerine göre doğru tahmin edecekleride olacak edemedikleride
olacak. Hepsinin olumlu ve olumsuz yanları zaten detaylarıyla paylaşılıyor, sen içlerinden olumlu yönleri fazla olanları seç ve deneyimle. Bu kadar basit,hep söylediğim şey ;umut bağlayarak gitme,eğlence için git,zaten böyle yapmazsan amacınada ulaşamazsın.

Bu konudaki düşüncemi daha önce de paylaşmıştım.Gayet de açık ifade ettim.Ben beni baştan savan insan istemiyorum.40 yılda bir fal baktırıyorum her seferinde de ayrı bir rezillik yaşıyorum cafelerde.Gaybı Allah bilir ancak geyiğine de olsa fal baktırıyosa insan dalga geçer gibi tavırlarla karşılaşmak istemiyo.Bununla ilgili kötü tecrübelerimi defalarca yazdım dediğim gibi...Yazıp da ne kendi ellerimi yormaya ne de yazdıklarımı okuyanların gözlerini yormaya gerek yok.Bu arada 2 yıldır fal baktırıyorum dedim ama hatırladım çok seneler önce B.köy'de bi cafede tavsiye üzerine bi şahsa fal baktırmıştım.Arkadaş cinsel tercihlerini hemcinslerinden yana kullanan bir beydi.Fal boyunca kafasını çevirip çevirip arka masadaki genci kesti,ona laf attı,ama ne cilveler,ben onun kadar cilveli değilim yeminle.falım yalan olmuştu.Çok üzülmüştüm.Yaaa işte böyle.Gidip bi kahveye 30 Tl bayılırsın.Sonra da paranla rezil olursun.Bu muameleyi kimse haketmiyo kardeşim.Kimse de bana olumsuz şeyler de olur vb şeylerle gelmesin.İşini ciddiye alan insan istiyorum.Fal bile olsa bu böyle.O kadarrrr

Erenköy Şebnem-Acıbadem Ayten ve Belgin Kostak başından savmadan bakarlar,umarım işe yarar

ben burak denen falcının kesinlikle bir düzenbaz olduğuna inandım açıkcası hiçbir yeteneği olmayıp boş kağıda sacma sapan seyler karalayan ve anı bıle bılemeyen bırısı burda neyını ovduler anlamadım bosa gıttı 30 lırammmm((((((((((((

burakı savunmak niyetinde değilim ama düzenbaz olduğunuda sanmıyorum kendisine tlf baktırdım gayet tesbitleri güzel ve mantıklıydı belki sizinkini anlamadı onu bilemem ama bunca baktıran insana neyini beğendiniz düzenbaz birisiydi demeniz yanlış bunca insan sizin kadar anlayamıyormu ki yoksa siz çok akıllısınızda bizmi safız eleştirilerinizi dozunda yapınız arkadaşım

walla ben bızzat baktırıp gordum bu kdr atıp tutan fossss baska falcılarda war tabıkı laf dalasına gırmıcem ama o burda bu sıtede ondan bahsedıldıgının cok farkında acıkcası :))))) herkese saygım sonsuz gıdenlerın amaaaaaa benım bırdaha gıtmeyecegım kesın:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…