walla ben bızzat baktırıp gordum bu kdr atıp tutan fossss baska falcılarda war tabıkı laf dalasına gırmıcem ama o burda bu sıtede ondan bahsedıldıgının cok farkında acıkcası :))))) herkese saygım sonsuz gıdenlerın amaaaaaa benım bırdaha gıtmeyecegım kesın:)
walla ben bızzat baktırıp gordum bu kdr atıp tutan fossss baska falcılarda war tabıkı laf dalasına gırmıcem ama o burda bu sıtede ondan bahsedıldıgının cok farkında acıkcası :))))) herkese saygım sonsuz gıdenlerın amaaaaaa benım bırdaha gıtmeyecegım kesın:)
Neredeyse bütün falcilar bu siteden haberdar, bu nedenle Burak'in da olması çok normal. Kaldı ki ben Burak'a baktirmaya gittiğimde beklerken bir kaç falcinin bilgisayarında KK'nin acik olduğunu bizzat gördüm, ki bu da çok normal kanımca. En iyi feedback alınacak platform burası..
Öte yandan Burak'in düzenbaz olduğuna ben de kesinlikle katılmıyorum. Gözlemlediğim kadarıyla 'ben her şeyi bilirim' gibi bir iddiası yok icinden geldigi gibi bakıyor, buna rağmen çok iddialı konuşan bir çok insandan çok daha doğru tespitler yaptı benim hayatımda ilgili. Hatta yakın gelecekle ilgili söylediği ve çok şaşıracaksın dediği bir şey de benim üstüne basa basa mümkün değil dememe rağmen onun söylediği sekilde ilerliyor su anda. Tam olarak gerçekleşmeden yorum yapmak istemiyordum ama haksız bir ithamda bulunulduğunu düşündüğüm için söyleme gereği duydum.
Uzun lafın kısası benim de amacım Burak'ı savunmak değil , ama her söylediği tutmasa da fos diye yerden yere vurulacak birisi olduğunu düşünmüyorum. Bence iyi niyetli ve 6. hissi kuvvetli bir insan. Fakat çok net bilgiler pesindeyseniz (örnegin; 3 yıl sonra su isimde söyle biriyle evlenip söyle bir evde oturacak ve su kadar cocuk sahibi olacaksınız vs.) sizi tatmin etmeyecektir. Öyle bir tarzı yok ve dediğim gibi gördüğüm kadarıyla öyle bir iddiası da yok.
ben burak denen falcının kesinlikle bir düzenbaz olduğuna inandım açıkcası hiçbir yeteneği olmayıp boş kağıda sacma sapan seyler karalayan ve anı bıle bılemeyen bırısı burda neyını ovduler anlamadım bosa gıttı 30 lırammmm((((((((((((
Erenköy Şebnem-Acıbadem Ayten ve Belgin Kostak başından savmadan bakarlar,umarım işe yarar
pardon ama begenmek zorunda değilim değil mi burası bilgilendirme platformu... bana göre baktırdığım en fos falcılardan biriydi. siz çok beğeniyorsanız gitmeye devam edersiniz zaten
pardon ama begenmek zorunda değilim değil mi burası bilgilendirme platformu... bana göre baktırdığım en fos falcılardan biriydi. siz çok beğeniyorsanız gitmeye devam edersiniz zaten
Hanımefendi Burak benim babamın oğlu değil,kimseyede yağcılık yapmıyorum,iyiye iyi kötüye kötü derim,bende gayet memnum kaldım. Anı ve yaşadıklarımı güzel yorumladı,gelecek ile yorumlarıda mantıklıydı. Ben 30 Tl ve çok genç olmasına rağmen başta çok tereddüt ettim,ama hem çok enerjisi yüksek hem de isabetli konuştu.
Bu arada fal baktırmadan önce abdestli olacaksın,kalbini bozmamış olacaksın,pozitif gideceksin,bunların hepsi telepatik gücü arttıran unsurlardır.
kusura bakmayında bana biraz saçma geldi....
farzedin müslüman olmayan birine fal baktırıyosunuz.yada mezhebi farklı birine,ozaman ne olacak ???
benim coğu iyi bakan falcılarımın ya etnik kökeni yada mezhebi farklıdır.......
benim inançlı biri olmama rağmen......
karşıdakiyle ilgili değil sizin dininizle ilgili yapmanız gereken faaliyetler bunlar
tekirdağ sağlamtaş ta ayşe hocaya gitmiştim ve memnun kalmıştım. tel. kaybettim.
şimdi ona acil ulaşmam gerek.
sizde telefonu varsa lütfen yazarmısınız
70 lira. gidersen haber ver olur mu nasıl oldugunu ben de yeni baktirdim ona ama bilemiyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?