İstanbul'da Fal - Falcılar

büyü ,ıvır zıvır diye para yürüttüyse düzenbaz denir.
bilemediyse iyi falcı değil fos denir.
ithamlarınıza dikkat edin.
baktıran bi ton insanı suçlar gibi yorumlarda bulunmayın.
her konuda biraz edep diyorum.
edep.

Hanımefendi Burak benim babamın oğlu değil,kimseyede yağcılık yapmıyorum,iyiye iyi kötüye kötü derim,bende gayet memnum kaldım. Anı ve yaşadıklarımı güzel yorumladı,gelecek ile yorumlarıda mantıklıydı. Ben 30 Tl ve çok genç olmasına rağmen başta çok tereddüt ettim,ama hem çok enerjisi yüksek hem de isabetli konuştu.
Bu arada fal baktırmadan önce abdestli olacaksın,kalbini bozmamış olacaksın,pozitif gideceksin,bunların hepsi telepatik gücü arttıran unsurlardır.

Neredeyse bütün falcilar bu siteden haberdar, bu nedenle Burak'in da olması çok normal. Kaldı ki ben Burak'a baktirmaya gittiğimde beklerken bir kaç falcinin bilgisayarında KK'nin acik olduğunu bizzat gördüm, ki bu da çok normal kanımca. En iyi feedback alınacak platform burası..
Öte yandan Burak'in düzenbaz olduğuna ben de kesinlikle katılmıyorum. Gözlemlediğim kadarıyla 'ben her şeyi bilirim' gibi bir iddiası yok icinden geldigi gibi bakıyor, buna rağmen çok iddialı konuşan bir çok insandan çok daha doğru tespitler yaptı benim hayatımda ilgili. Hatta yakın gelecekle ilgili söylediği ve çok şaşıracaksın dediği bir şey de benim üstüne basa basa mümkün değil dememe rağmen onun söylediği sekilde ilerliyor su anda. Tam olarak gerçekleşmeden yorum yapmak istemiyordum ama haksız bir ithamda bulunulduğunu düşündüğüm için söyleme gereği duydum.
Uzun lafın kısası benim de amacım Burak'ı savunmak değil , ama her söylediği tutmasa da fos diye yerden yere vurulacak birisi olduğunu düşünmüyorum. Bence iyi niyetli ve 6. hissi kuvvetli bir insan. Fakat çok net bilgiler pesindeyseniz (örnegin; 3 yıl sonra su isimde söyle biriyle evlenip söyle bir evde oturacak ve su kadar cocuk sahibi olacaksınız vs.) sizi tatmin etmeyecektir. Öyle bir tarzı yok ve dediğim gibi gördüğüm kadarıyla öyle bir iddiası da yok.

evet ne güzel anlatmışsın,kadın resmen Burak'a baktırıpta memnun kalanları suçluyor,ne kadar acayip.Sen beğenmediysen beğenmedim de o kadar,bir de Burak'a gidenler diye başlık atmış,ünlemler koymuş.

bu sitede yine bi hatun vardı burak'ın düzenbaz olduğunu iddia eden, yazım tarzları falan aynı zaten :))

pardon ama begenmek zorunda değilim değil mi burası bilgilendirme platformu... bana göre baktırdığım en fos falcılardan biriydi. siz çok beğeniyorsanız gitmeye devam edersiniz zaten

pardon ama begenmek zorunda değilim değil mi burası bilgilendirme platformu... bana göre baktırdığım en fos falcılardan biriydi. siz çok beğeniyorsanız gitmeye devam edersiniz zaten

kimse zaten zorla beğeneceksin demiyor ki sana ama sana iyi bakamadı diye düzenbaz diye hakaret edemezsin kimseye. beğenmedim deyip geçip çok mu zor?

kesinlikle beğenmek zorunda değilsin , falın kötüde olabilir.
bunu gelip yazarsın bu en doğal hakkın.
ama baktıranları ve falı bakanı itham altına sokamazsın.
şöyle yazsaydın '' Burak'a gittim ve çok kötü bi faldı , 30 lirama acıdım'' amenna.
Ama falcı diye kimseyi aşağılama hakkın yok , düzenbaz lafı çok ağır bi itham.
o yüzden edep dedim.
edep diyorum haala.

kusura bakmayında bana biraz saçma geldi....

farzedin müslüman olmayan birine fal baktırıyosunuz.yada mezhebi farklı birine,ozaman ne olacak ???

benim coğu iyi bakan falcılarımın ya etnik kökeni yada mezhebi farklıdır.......

benim inançlı biri olmama rağmen......

Karşıdakiyle ilgili değil sizin dininizle ilgili yapmanız gereken faaliyetler bunlar

yesilkoyde gulden bahsedilmis. tavsiye eden varmi telefonu varsa yazabilirmisiniz?
yesilkoy bakirkoy civari kime gidebilirim yardimci olurmusunuz ??

ben buraka dun baktirdim. olumsuz gorduklerimi de soylememi ister misin dedi evet dedim. sonra kk'da okuyorum bazen olumsuz konusuyorum diye sevmiyolar beni, ama ben bosa umut vermem dedi. kotu niyetli biri olmadigina kesinlikle eminim. fali tutar tutmaz bilemem fal bu iste sonucta bilim degil ya.

tekirdağ sağlamtaş ta ayşe hocaya gitmiştim ve memnun kalmıştım. tel. kaybettim.
şimdi ona acil ulaşmam gerek.
sizde telefonu varsa lütfen yazarmısınız

Son düzenleme:
matilda81 canim numarayi bulursan banada yazarmisin?

bakirkoy civari kime gidebilirim kizlar kimi tavsiye edersiniz?

Bugün yeni birine gittim, fatihte oturuyor,adı nuran.çok iyiydi,kahveye bakıyorum dedi ama kahveye bakmadı bile. çok başarılıydı. Bilenler varsa belki beni desteklerler. çokta müşterisi var,70 tl. Telepatik gücü çok yok ama olayları durumları kişileri ve onların söylediği şeyleri birebir anlattı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…