Bugün yeni birine gittim, fatihte oturuyor,adı nuran.çok iyiydi,kahveye bakıyorum dedi ama kahveye bakmadı bile. çok başarılıydı. Bilenler varsa belki beni desteklerler. çokta müşterisi var,70 tl. Telepatik gücü çok yok ama olayları durumları kişileri ve onların söylediği şeyleri birebir anlattı.
merhaba ,
sebneme fal baktıran oldumu ,birde belgin kostak onu okudum internetten baya ünlü ve pahalıdır sanırım?
Bugün yeni birine gittim, fatihte oturuyor,adı nuran.çok iyiydi,kahveye bakıyorum dedi ama kahveye bakmadı bile. çok başarılıydı. Bilenler varsa belki beni desteklerler. çokta müşterisi var,70 tl. Telepatik gücü çok yok ama olayları durumları kişileri ve onların söylediği şeyleri birebir anlattı.
Hanımefendi Burak benim babamın oğlu değil,kimseyede yağcılık yapmıyorum,iyiye iyi kötüye kötü derim,bende gayet memnum kaldım. Anı ve yaşadıklarımı güzel yorumladı,gelecek ile yorumlarıda mantıklıydı. Ben 30 Tl ve çok genç olmasına rağmen başta çok tereddüt ettim,ama hem çok enerjisi yüksek hem de isabetli konuştu.
Bu arada fal baktırmadan önce abdestli olacaksın,kalbini bozmamış olacaksın,pozitif gideceksin,bunların hepsi telepatik gücü arttıran unsurlardır.
kızlar merhaba. buradan edindiğim tavsiyeler üzerine burak'a gittim. yaklaşık 10 dakika fal baktı ve 30 tl aldı. şimdiki zamanı bildi, şaşırtıcı yorumlarda bulundu. içinde bulunduğum durumu güzel tahlil etti ve geleceğe dair olabilitesi olan şeyler söyledi. ancak geleceğe dair ne verdiği tarihlerde bir şey oldu ne de söyledikleri çıktı. söylediği hiç bir şey tutmadı. bu işte devam ediyorsun dedi işten ayrıldım, sevdiğim adam için iki ay sonra senin değerini anlayacak, sana geri dönecek mutlaka dedi, şu an başkası var hayatında. burak'a fal baktırmayı düşünenlere yol göstermesi açısından paylaşmak istedim. kendisi şimdiki zamanınızı iyi biliyor fakat gelecek fos.
hahahaha fal ve abdest ne alaka
fal bızım dınımızde zaten gunah olan bırseydır ,
abdestı ne bulastırıyonuz bu fal ısıne
yaaa kusura bakma cok guldum
falmani12; senin yorumların valla çok ilgincıme gıdıyor
burada falı cıdddıye alanları verip veriştirıyon ,
ama kendın abdestle fılan tam teşekkurlu gıdıyosun
Ben hiç kendimi sana anlatmayacağım,istediğin kadarda gülebilirisin, çünkü dediklerimi hiç anlamamışsın. Ancak abdest ve falın birbiriyle alakası var, özelliklede bakan kişinin cinleri varsa senin orada tertemiz olman lazım. Bunlar hassas konular, ben falda geleceği ciddiye alanlara kızıyorum,çünkü kimsenin hayalkırıklığına uğramasını,üzülmesini istemiyorum.
Kızlar merhaba,
Ben bir süredir Kadıköyde Gönül Hanım var ona gidiyorum. Siz denediniz mi? Çok iyi niyetli yardımcı olmaya çalışıyor. Öyle diğerleri gibi de uçmuyor, abartmıyor.
Gayet ayakları yere basan tahminleri var, tutuyor da. Kişisel Gelişim ve Tarot alanında da uzman biri, söyledikleri de çıkıyor.
Ben bunun biraz da frekans meselesi olduğunu düşünüyorum. Kendisiyle konuşmak bile rahatlatıcı.
Üstelik söylediğiniz rakamlardan da çok uygun, cep yakmıyor. Dışarıda olabilecek bayan gruplarına da zaman ayırabiliyor.
Bir ara uğrayın derim, ilginç şeyler söylüyor, kafenin yeri Akmara çok yakın.
Ben hiç kendimi sana anlatmayacağım,istediğin kadarda gülebilirisin, çünkü dediklerimi hiç anlamamışsın. Ancak abdest ve falın birbiriyle alakası var, özelliklede bakan kişinin cinleri varsa senin orada tertemiz olman lazım. Bunlar hassas konular, ben falda geleceği ciddiye alanlara kızıyorum,çünkü kimsenin hayalkırıklığına uğramasını,üzülmesini istemiyorum.
Arkadaşlar falmania12 abdest konusunda haklı,en cinleri olmadığını söyleyen falclar bile özellikle regl günlerinde fal bakmak istemiyor yada sizin regl gününüzse yanlış yanıltıcı olabileceğini söylüyorlar ,
karalama yada su falı bakan falcılar abdest almanızı belli duaları okumanızı tembihlerler ,fal baktırmak günah bunu hepmiz biliyoruz ama enerji geçişi olduğu ve bazı varlıklarla alakalı olduğunuda hepimiz biliyoruz .
herşeyi allah bilir ,falcı sadece aracı ama bu geçişi sağlamak için düzgün ve kuvvetli bir bağ kurulması gerektiğinide söylüyorlar ...........
herkese iyi pazarlar
Arkadaşlar falmania12 abdest konusunda haklı,en cinleri olmadığını söyleyen falclar bile özellikle regl günlerinde fal bakmak istemiyor yada sizin regl gününüzse yanlış yanıltıcı olabileceğini söylüyorlar ,
karalama yada su falı bakan falcılar abdest almanızı belli duaları okumanızı tembihlerler ,fal baktırmak günah bunu hepmiz biliyoruz ama enerji geçişi olduğu ve bazı varlıklarla alakalı olduğunuda hepimiz biliyoruz .
herşeyi allah bilir ,falcı sadece aracı ama bu geçişi sağlamak için düzgün ve kuvvetli bir bağ kurulması gerektiğinide söylüyorlar ...........
herkese iyi pazarlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?