İstanbul'da Fal - Falcılar

edirnekapıda gitmiştim bende nuran isimli bir falcıya,iyi kişilik analizi yapmıştı fakat,falından hiç randıman alamadım 2_3 şey söyleyip

sepetledi beni.sanırım aynı kişiden bahsediyoruz, ewine hattat rakım efendı ılkogretımının ordan gıdılıyo fala önce kişilik analizi yaparak bakıyor....herkese 1 saate yakın bakıyormus benı 25 dk

sepetledı,hala acırım ona werdiğim paraya çok uzun wadeli şeyler söyledi,ölme eşşeğim yaz gelsin de nuran hanımın dedikleri çıksın ....

inşallah ben utanırım da onun dedikleri çıkar.....

Acıbadem ayten sizce nasıl? Ben bir türlü karar veremedim,çay falı bakıyor
yani kötüde değil iyide değil gibi sanki

merhaba ,
sebneme fal baktıran oldumu ,birde belgin kostak onu okudum internetten baya ünlü ve pahalıdır sanırım?

merhaba;

belgin hanım (kostak) geleceği bilme konusunda çok başarız...arkadaşım 2 sene önece gitmişti...erkek arkadaşı ile yeni ayrılmıştı...adam sana geri dönecek...doğum gününü birlikte geçireceksiniz ve hep yanında olacak demiş...sonuç:arkadaşım doğum gününü yanlız geçirdi...adam yurt dışına taşındı ve hayatında başka bir kadın girdi...arkadaşımda...yeniden aşık oldu...yani belgin hanımın söylediklerinin tam tersi oluyor...

şebnem hanıma ben gittim..şebnem hanımın dedikleri kısa vadeli olmuyor...bir kaç hafta içinde ne olacak diye gidilmez..çok uzun vadeli bakıyor...temmuz ayında söylediği birşey...ve hemen olacak dediği birşey..bu ay yeni oldu mesela...herşey tuttu mu...hayır..ama oran gayet yüksek...enteresan bir kadın.

Mrb falmania12 nuranın numarasını msj atabilir misin?özel hakkın yoksa numarayı yazıyla buradan belirtebilirsin ayrıca önereceğin başka birisi de varsa paylaşırsan sevinirim şimdiden teşekkür ederim

Merhaba telefon numarasını bana da gonderebilir misiniz?

hahahaha fal ve abdest ne alaka

fal bızım dınımızde zaten gunah olan bırseydır ,

abdestı ne bulastırıyonuz bu fal ısıne

yaaa kusura bakma cok guldum

falmani12; senin yorumların valla çok ilgincıme gıdıyor

burada falı cıdddıye alanları verip veriştirıyon ,

ama kendın abdestle fılan tam teşekkurlu gıdıyosun

kızlar merhaba. buradan edindiğim tavsiyeler üzerine burak'a gittim. yaklaşık 10 dakika fal baktı ve 30 tl aldı. şimdiki zamanı bildi, şaşırtıcı yorumlarda bulundu. içinde bulunduğum durumu güzel tahlil etti ve geleceğe dair olabilitesi olan şeyler söyledi. ancak geleceğe dair ne verdiği tarihlerde bir şey oldu ne de söyledikleri çıktı. söylediği hiç bir şey tutmadı. bu işte devam ediyorsun dedi işten ayrıldım, sevdiğim adam için iki ay sonra senin değerini anlayacak, sana geri dönecek mutlaka dedi, şu an başkası var hayatında. burak'a fal baktırmayı düşünenlere yol göstermesi açısından paylaşmak istedim. kendisi şimdiki zamanınızı iyi biliyor fakat gelecek fos.

İyi Günler
Arkadaslar bende yei üye oldum falmania nuranın adresini yada telefonun verirmisiin
bu arada kurtuluştaki anna ve erenköy sebnemin telefonu yada açık adresini
aylardır arıyrum ve ikisinide çok merak ediyorum bilen arkadslar gönderirse çok sevinirim

Bir ara burada ne falcı arıyordum :) Çoğuna gittim burda söylenenlerin. Senle evlenecek başkası yok dedikleri adam şu an bir başkasıyla evli. Hep içimde umut olmasına yol açtılar. Ne oldu sonucunda koskoca hayal kırıklığı. Kaptırmayın kızlar kendinizi merak ettiğiniz şeyle ilgili kalbinizden geçen en doğru bilgidir. Ne yazık ki onu inkar etmek için falcılara koşuşturuyoruz.

iyi geceler kizlar, cikan fal haberi vereyim dedim. 3-4 ay once damlalar tugbaya baktirmistim, dediklerinin cogunu unuttum ama aklimda kalan bir seyin ciktigini bugun ogrendim. hatta olacagini sanmiyordum. tesadufen cikmis da olabilir, genel olarak fena degil diyebilirim

gecenlerde bir arkadas sormustu galiba, ben yorumumu yazayim.
ben bir kere tam 1 yil once baktirmistim, soylediklerinin yarisi cikmis, yarisi da cikmadi maalesef. ev alacaksin dedi aldim, ozel hayatimla ilgili guzel bir tahmini maalesef tutmadi. 75 degil de 25 olsa yine baktirirdim ama pahali oldugu icin tekrar gitmeyi dusunmem. bi kez telefon etmistim bir yorum sormustum, ucretsiz cevapladi ve dogru yorumladigini sonra anlamistim. cok tavsiye edemem, kesinlikle kotu de diyemem.

Biz şimdi Burak'a iyi dedik ya birileri mutlaka kötüleyecek. Geleceği zaten ALLAH bilir, sen bu niyetle gittiğin için senin falın zaten çıkmaz. Çocuk geleceğibilse zaten kendi hayatını kurtatrır,komedi gerçekten

Ben hiç kendimi sana anlatmayacağım,istediğin kadarda gülebilirisin, çünkü dediklerimi hiç anlamamışsın. Ancak abdest ve falın birbiriyle alakası var, özelliklede bakan kişinin cinleri varsa senin orada tertemiz olman lazım. Bunlar hassas konular, ben falda geleceği ciddiye alanlara kızıyorum,çünkü kimsenin hayalkırıklığına uğramasını,üzülmesini istemiyorum.

Kızlar merhaba,

Ben bir süredir Kadıköyde Gönül Hanım var ona gidiyorum. Siz denediniz mi? Çok iyi niyetli yardımcı olmaya çalışıyor. Öyle diğerleri gibi de uçmuyor, abartmıyor.
Gayet ayakları yere basan tahminleri var, tutuyor da. Kişisel Gelişim ve Tarot alanında da uzman biri, söyledikleri de çıkıyor.
Ben bunun biraz da frekans meselesi olduğunu düşünüyorum. Kendisiyle konuşmak bile rahatlatıcı.
Üstelik söylediğiniz rakamlardan da çok uygun, cep yakmıyor. Dışarıda olabilecek bayan gruplarına da zaman ayırabiliyor.
Bir ara uğrayın derim, ilginç şeyler söylüyor, kafenin yeri Akmara çok yakın.

gerçekten çok enteresan bir karektersin..
fal bakanlara..'zavallı' diye hitap ediyorsun..beş kuruşlarını harcayıp geliyorlar diye kızıyorsun..
ama kendin 'abdest' alarak fal baktırmaya gidiyorsun...çok enteresan gerçekten:)

Hangi cafede bu gönül hanım ve ücreti ne kadar ?

Arkadaşlar falmania12 abdest konusunda haklı,en cinleri olmadığını söyleyen falclar bile özellikle regl günlerinde fal bakmak istemiyor yada sizin regl gününüzse yanlış yanıltıcı olabileceğini söylüyorlar ,

karalama yada su falı bakan falcılar abdest almanızı belli duaları okumanızı tembihlerler ,fal baktırmak günah bunu hepmiz biliyoruz ama enerji geçişi olduğu ve bazı varlıklarla alakalı olduğunuda hepimiz biliyoruz .

herşeyi allah bilir ,falcı sadece aracı ama bu geçişi sağlamak için düzgün ve kuvvetli bir bağ kurulması gerektiğinide söylüyorlar ...........

herkese iyi pazarlar

canım benim birde şöyle bir mantık kur,bize fal bakan kişi ya abdestsizse ona nasıl cinler doğru söylüyebiliyor?

karşı tarafında fal bakması için abdestli olması lazım senin mantığına göre....

yada abdest almayanlar mezhep farklılığı olanların müslüman olmayanların falına bakamıyo mu bu cindar falcılar ??

arkadaşlar dün yine laf kafe canan ' a gittim o kadının nedense enrjisini seviyorum ama daha dediği şey çıkmadı beklemedeyim. bu arada kuzey oradan ayrılmış ben baktıramadan ayrıldı(( çiğdemde desen her gün akşam 8 e kdr boş yer yok hiç vakit bulup baktıramadım doğrusu. yumurtacı nazireye ben de baktırmıştım ama hiçbirisi çıkmamıştı

Ne kadar haklısın ve ne güzel özetledin,umarım bu sitede bazılarıan ders olur,herşeye muhalefet olmazlar,bilip bilmedende konuşmazlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…