İstanbul'da Fal - Falcılar

Ayy kurduğun mantık harika gerçekten,devam et sen bu şekilde,abdest almak o kadar önemlidir ki, bunun nesini tartışıyorsun ki,sadece muhalefet olmak için konuşuyorsun ama batıyorsun.

su zamanda fala hala inaniyormusunuz????nerdeyse ahir zaman geldi birakin artik bu bos isleri...gabi yani geleceyi ancak ve ancak alemlerin Rabbi olan guzel Allahim bilir...sevgili efendimisde(s.a.v)falcilari ve falcilara inanlari lanetlemistir....gelecek merakini bi yana birakinda bugunuzu degerlendirin lutfen..bi kuran okuyun namaz kilin Allahtan hakkinizda hayirli olani isteyin lutfen.birakin bunlar seytandandir...kanmayin seytanin hilelerine tovbe edin Allah affedicidir.....Allahim hepizi seytanin tuzaklarindan korusun...amiin

Ben fala inanmıyorum bu çok net,özelliklede gelecek ile ilgili söylenen şeylere,ama geçmişi,anı,kişilik analizlerini çok iyi yorumlayan insanlar var. Bu hissede 6.his deniyor,ve bu gücü onlara ALLAH veriyor,ayrıca beyin okuma,telepati yeteneği gibi durumlar bazı insanlarda olabiliyor. BU İNSANLARIN RISKINIDA ALLAH BU YOLLA VERİYOR.Yoksa namaz kılmayı,dua etmeyi bende çok seviyorum ve doğru buluyorum. Ama bu işi yapan insanlara şeytan diyemezsin,fal,astroloji,medyumluk binlerce yıldır tüm müslüman toplumlarda olmuştur,hatta padişahlar medyumlara sormadan sefere bile çıkmazlarmış,bunlar tarih kitaplarında da yazıyor zaten. Kendi adıma kimseye kandığım falan yok,bu işi eğlence amaçlı olarak yapmayı seviyorum. Ancak sende kimseyi yargılayamazsın insanların ne yaşadığını sıkıntısını bilmeden. Ayrıca çoğu medyum,falcı ya da astrolog birçok insanı çok doğruda yönlendirebiliyor. Günah mı bu iş evet günah, ama herkesin günahı sevabı kendine,seni alakadar etmez.

sustum sustum ama sonunda sbrım taştı hergün birileri buraya girip ahkam kesiyor fal günahtır,haramdır sormak lazım sizlere merakınız yok fala bu sitenin varlığından nasıl haberdarsınız neden buraya girip takip yapıyorsunuz neden üyesiniz,yoksa mehtiliğemi soyundunuz insanlara doğru yolu göstermek için biz falın elbette günah olduğunu bilecek kadar az çokeğitimli insanlarız en büyük günah ŞİRK koşmaktır eğer şirke düşersek falan kişi bize gaipten haber verdi geleceği söyledi dersek o zaman vay halimize çoğumuz burada rahatlama amaçlı fal baktıran insanlarız bizi tanımayan bir başkasının hakkımızda olumlu şeyler söylemesi motivasyon oluyor aslında sahifeyi incelerseniz sizin gibi düşünen insanlar kadar biz fala ciddi bakmıyoruz sadece eğleneiyoruz rahatsız oluyorsanız lütfen takipi bırakınız

bu yorumuna çok şaşırdım..bir kaç sayfa önce...bu sitede falcılara gidenlere 'zavallı' diyordun...ne oldu da..şimdi..'kimseyi yargılayamazsın' diyorsun...
hangi yorumunu ciddiye alalım???

sevgili nurvana;

ben 2 yıldır bu siteyi takip ediyorum...hep böyle üyeler hortlar..ömürleri genelde kısadır:)

ya kzlar kusura bakmayında dayanamıormm artk hanı okudum bugn falcı arıodmm yaa burası kavga platformuna donmus ayrıca falmanıa denen sahıss okdr garıpkı sıte kurucusu sankı herseye maydonoz bırı buragı begenmedm demıs hemenn kavga etmeye calısıo kardesm sanane ya ben anlamadm sen nesın bole herkese muhalefet bırı bısı soluoo hemen cvp verıosn sanane ya kzınkı tutmamıs snnkı tutmus olabılr bırı cıkms ordan mınıkdepresıfmı ne edep edep dıo sdce falcı aradnı solıen bı kıza ne beklıodn sen fln bı hesap soruo ahahaha ya nası bısı bu ya sanane arkdsm sacmalıga bak

nse kavga etmek ıstemıorm aslnda kmseylede kmse cvp vermemıs su ıkısıne snırım bozldu kzlar bısı soluosnz nedense kendılernı falcı kralı ılan etmıs herseye cvpverıolr bıde ben fala ınanmıorm bastırarak soluorm dıo ama abdest alıp gıdıorm dıo ya Allahm yarabbım sen ınsanlara akıl fıkr ver herkesn gunahı sevabı kendıne ınancıda kendıne burda cogu ınsan eglencesıne kendılernı bıras rhtltmak ıcn bıras mutlu olmak ıcn gdııo belkı sızene

nse falcı enfal vrmıs cok ıı dıolarr hala duruomu hakkndakı yormlar ıkı sne once fln nerde calısıo nası bakabılıomu blgısı olan vrmı
,

ben burayi tesaduf olarak gordum..yoksa kesinlikle sizinle boyle bi konuyu konusmam bile..ama ben sizi gorup uyarmadan gecseydim Allah katinda borclu olurdum ben uyardim kulluk vazifemi yaptim sende anlamazsin senin secimin...ben ayrica kimseye seytan demiyorum.seytanin hileleri diyorum iyi oku...kk ya uye oldum ama dua topiklerindeyiz dualar ediyoruz...dediyim gibi sadece uyardim....

sevgili nurvana;

ben 2 yıldır bu siteyi takip ediyorum...hep böyle üyeler hortlar..ömürleri genelde kısadır:)

merak etme canim zaten kalmaya niyetim ayyy kafayi yerim ben sizin icinizde...benim altin gibi arkadaslarim var..falcilara inanmayan ve falsiz kalan....kal desende kalmam

size son yaznimi yazip bitiriyorum bu konuyu...sizin icin boyle dua eden insanlari ters anlayip boyle ters tepkiler verdiginiz muddetce daha yol kat edemezsiniz falcilarla vakit oldurur,en sonunda ben ne yaptim dersiniz...gerci seytanin isleriyle mesgul olanlardan baska turlu tepki beklememek gerekirdi,Allah yardimciniz olsun umarim yakin zamanda anlarsinizda donersiniz yanlisinizdan...ben yinede dua edicem size ve sizin gibilere...

Güzelim sen baktırma, benim günahım kendime :)

Bugüne kadar kaç kere fal baktirmaya gittim ama amacım hiç bı zaman gelecegi öğrenim olmadı falciya gitmemdeki en büyük sebep karsı tarafın düşüncelerini öğrenmek oldu hep bazı insanların telepati vs böyle özellikleri var zaten kimsenin gelecegi bilebilecegine inanmıyorum eğer gercekten düşüncelerini biliyorsa ne yapacagı hakkında tahminde bulunup bilebilir diye düşünüyorum. Neyse bazı arkadaşların ara ara gelip laf sokusturup gitmesi gercekten üzücü biz fala göre yasamıyoruzki.

Türkçe yazdığını sanıyorsun ama maalesef anlamakta çok zorlandım.
ve ben kimseye falcı aradığı için laf söylemedim.
düzenbaz lafına , baktıranlara bende dahil laf söylediği için cevap hakkımı kullandım.
bir daha oku derim , okuyup anlayamazsan bana söyle ben açıklarım sana.
hoş senin gibisine niye cevap veriyorsam.
neyse :)
iyi haftalar bayanlar.

Falmania arkadaşı çözmeye çalışıyoruz hep birlikte Cidden platforma amacından şaştı.Canı sıkılan polemik yaratmamalı burda bence.Bununla birlikte minikdprsf yaptığı uyarıda haklı.Çünkü memnuniyetsizliğimizi dile getirirken dahi hakarete hamiz ifadeler kullanmamalıyız.Kendimizi gıyabında hakaret edilen kişi yerine koyalım.Hoş değil.Ancak bir diğer arkadaşımız gayet uygun ifadelerle yine aynı falcıyı iletmiş ve malum arkadaş ona da bi kulp bulmuş.İyi bir falcı arıyorum dediğimiz zaman arkadaşımız neye göre iyi,sen falcıya niye umut bağlıyosun vb ifadeler kullanıyo ancak kendisi de burda şu falcıdan memnun kaldım,şu kişi iyi mi kararsızım gibi yorum yapıyo...Demek oluyo ki herkesin kendine göre kriterleri var ve hepimiz de bu kriterlere göre memnun kaldığımız veya kalmadığımız isimleri paylaşmak için burdayız.Niye tepki gösteriliyo ki.Sonuç olarak burada site kurallarına aykırı bir paylaşım olduğunda zaten site yönetcileri gereken uyarıaları yapıyolar.Gerçek hayatta eğitimimiz,mesleğimiz,statümüz ne olursa olsun burada hepimiz eşitiz.Bu nedenle doğrudan şahsa yapılan uyarılarla,eleştirilerle çocuk gibi muamele görmek istemiyoruz.Belki arkadaş bu mesaja da tepki gösterecek ancak bence herkes önce bi özeleştiri yapsın.Sonra gerekirse yanıt dönsün.Kafa dağıtmak için paylaşımda bulunduğumuz bir platformda gerginlik yaşamak istememek en doğal hakkımız.

Kızlar uzun zamandır yazmadım deneyimlerimi yazayım size. Böylece site sakinleri çekişme yerine, buranın amacına uygun bir şeyler okurlar. Çok şükür benim sorunlarımı” zaman” çözdü. Darısı başınıza.

Ümraniye Didem : Mecburen ortadan kayboldu ama fal konusunda anlık , düşünce okuma ve yakın gelecekte iyiydi gerçekten. Uzak durulması gereken tek şey; “sorununu ablaya çözdürürüz” derse kaçın.
Bakırköy Enfal : Benım sadece anımı bildi o da zaten çogumuzun derdine bakarsak tahmini kolay bir durumdu gelecek ile ilgili öngörüleri tutmadı.
Bakırköy Çiğdem : Baban hasta annen sana çok dua ediyo modunda gereksiz bir sıra bekleme var
Bakırköy üç vakit Didem : Çok dürüst bir kız para koparmak ağızdan laf almak için uğraşmaz diğer facıları boklamaz. Zaman zaman duaya yönlendirir arayacak dediği zamanlarda kafeden çıktığımda mesaj görürdüm telefonumda. Gelecek tabiî ki çıkmadı.
Bakırköy Laf cafe Kuzey şu tarihte arayacak dediğinde o tarihi tutan tek kişiydi benim için. Süreç onun söylediği gibi ilerledi. Hatta sonuç da..
Bakırköy Cıvıltı Suna : sadece tavsiye verdi sürekli anladın mı anladın mı anladın mı dedi 
Bakırköy Mandal Ada : o an sizi etkiliyor gelecek çıkmadı sonradan öğrendim herkese aynı şeyi söylüyor
Sefaköy Buse : anı süreci bildi gelecek çıkmadı
Bahçelievler Elmira : Anımı , süreci bildi gelecek tahmininde bulunmamıştı zaten
Taksim Tasula Türkan : Tamamen fossss
Taksim Şengül : Gelecek tamamen onun dediği gibi çıktı. Bir sene sonra şu olacak dedi ve oldu. Meleklerden ayrıldı bir daha bulamadım.

Devamını da yazacağım birazdan…

Melekler Can : insan gibi davranır anı ve süreci bildi yakın gelecek tarih verdi
Pen kafe Yeter : Sadece pembe tablo duymak istiyorsanız en iyi adres
Damlalar Barış : Dediği hiçbirşey olmadı
Damlalar Tuğba : Gittim baktıramadan döndüm bir kapris bir kapris
Taksim 7 dk demet : Birkaç kelime etti önce kızdım ismin de a var mı b varmı 29 harfi sordu 7 dakka doldu tek bir cümle söyledi sonunda o da aynen oldu. Dediği zamanda.
Çekmeköy Nil : Falcı gibi değilde arkadaş gibidir. Ebced hesaplamalarıyla ilgili bilgi verir dua ve zikire yönlendrir. Manevi anlamda rahatlarsın.
Kurtuluş Anna : İsim ve Bağlantılı olduğunuz şehir isimlerini söyler ufak tefek her dediğini yaşadım. Asıl önemli olankunuyla ilgili her şey senin istediğin gibi olacak boşuna falcılarda gezme git evinde otur dedi. Sonra bir ay geçince yine gittim bu seferde o önemli konuyla ilgili tam tersi hiç ümitlenme dedi olmayacak. Eğer ilk gittiğimden sonra 200 tl verdim diye bir daha gitmeseydim ilk falında söylediklerini dinleyip o konunun olacağını sanacaktım sadece. O yüzden falı en fazla bir aylık.
Şebnem : 100 lira etmez randevu alana kadar rezillik. hele o kapıda bekletmeler bakıcam ama 2 saat bekle demeler çok yıpratıcı. Bakmıcaksan bakmıcam de ne kasıyosun. ilginç bir kadın uzun zaman geçti dediklerinin hiç biri olmadı.
Hande Ünlü : anı süreci bildi söylediği şekilde ilerledi gelecek tahmininde bulunmamıştı zaten
Olgu hanım : anı bildi süreç ve sonuç olmadı
Acıbadem Ayten : çay falına bakar ne anı ne süreci ne de geleceği hiçbirşey bilmedi. Bitse de çıksam modundaydım.
Gaziosmanpaşa Elmas su falına bakıyor insanları elinde hediyelerle gördüm ama bana bişey çıkmadı
Gazi mahallesi Hicran söylediği şeylerin kaydını dinlediğimde her şeyi bildiğini fark ettim şuan ondan başkasına gitmiyorum.
Gazi mahallesi Şükran abla sadece arkadaşlarına bakar yıllar içinde söylediklerini yaşadım karşıdakinin düşüncelerini öğrenmek için birebir. Hisleri iyice kuvvetlenmiş. Çok gittim ara verdim biraz
Gaziosmanpaşa Medyum filiz : Sende büyü var dedi çiş ve sirkeyle yıkan dedi başka bişey demedi
Cevahir Neslihan evi tarif etmeler isim bilmeler falan beni çok etkilemişti gizli bir şarlatan çıktı kişiyi büyüye çaktırmadan yönlendiriyor.
Burak : sevimli iyi niyetli bir çocuk bana verdiği hiçbir tarih ve olayı yaşamadım
Bakırköy Filiz : kuaför dükkanı gibi biryerde bakıyordu kahve ve kına falı baktırdım hamileliliğimden başka hiçbirşey bilmediğini anladım.

merhaba elmasın ve hicranın telefonlarını verebilirmisin rica etsem...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…