İstanbul'da Fal - Falcılar

Merhaba, rica etsem Hicranın numarasını bana da gonderebilir misiniz?

benim burak a düzenbaz deme sebebim ne kahve ne tarot ne de iskambil bakıp ben aileden gelme genetik bir güçle bakıyor demesiydi hiç öyle bir yeteneği olmadığı halde!!!!!!!!! arkadaşım uzattınız da uzattınız konuyu iyice... birde beyaz bi kağıda karaladı da karaladı birşeyler yahu bu kesinlikle bir yetenek şeklinde değildi bazı insanlar hiç birşeye bakmadan pat pat söylerler onlara saygım sonsuz ama kesinlikleeeee burak ın hiçbir söylediği tutmadı... beğenenler baktırabilir tabiki

pardon da ben size ne demişim siz bi okuyun önce bence nesini bu kdar övüyorlar anlamadım demişim size bir hakaret mi var burda yoksa siz okuduğuınuzu mu anlamıyorsunuz!

pardon da ben size ne demişim siz bi okuyun önce bence nesini bu kdar övüyorlar anlamadım demişim size bir hakaret mi var burda yoksa siz okuduğuınuzu mu anlamıyorsunuz!

çok iyi anlıyorum.
düzenbaz, gidenler neyini övmüş dediğiniz dakika gidenlere söz hakkı düşüyor.
sizede açıkladım tekrar ediyorum.
bana fos çıktı , falım başarısızdı derseniz buna kimse bir şey diyemez.
bizler burada iyi demek için kimseden para almıyoruz.
ne yazdığınızı tekrar okuyun.
zaten burak benim tavsiye ettiğim son falcı oldu.
sizin gibiler sayesinde çıkan falları , yeni deneyimlerimi dahi aktarmıyorum.
Bu arada falcıdı olsa , sizi dolandırmadığı sürece kimseye düzenbaz ithamında bulunamazsınız!!!
ben reklama kanıp gittiğimde bile bile sizin kadar çirkinleşmedim.
size ve sizin gibilere verilecek başkada cevabım yok :)
Allah çarşısınıza göre pazar versin.

kızlar merhaba,
sizinle bir şey paylaşmak istiyorum belki işinize yarar, çok fal baktırmaktan negatifleri atmak için işe yarıyor bence
evlenmek isteyen, kısmeti bağlı olan veya işleri ters gidenler için internette dolaşırken bir dua buldum ben uygulamaya başladım felaket esniyorum okurken sanırım nazarlar çıkıyor bu şekilde
ve ferahlamaya başladım ayrıca ben 7 felak 7 nas 7 ayetel kürsi de eklıyorum.

21 gün boyunca 1 bardak suya 101 defa aşağıdaki dua okunur ve içilir.

inna fetahna leke fethan mübina ve fütihatis semaü fekanet ebvaba

Sefakoy buse mi?? Nerde bu cafe ne kadara bakiliyo kahve mi tarot mu??

arkadaşlar yarın enfal için randevu aldım onu da deneyeceğim ve deneyimimi sizinle paylaşacağım.
bu arada enfal in tel nosunu buldum : 532 635 27 79

hanfendi artık haddinizi biliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ben düzenbaz diye falcı diye geçinene dedim gidenler neyini övüyor dedim merak ettiğimden sordum!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! benim kadar çirkinleşmeyin siz ama cümlelerinize dikkat edin siz direk agır laf kullanıosunuz kendınıze bır bakın onceeeee

sen haklısın arkadaşım,dinimizde kesinlikle günah olarak kabul ediliyo,ben kendi hesabıma telepati gücüne inandığımdan karşımdakinin düşüncelerini öğrenebilir miyim vb. düşünceyle gitmişimdir ki birçok arkadaşımız da bunu vurguluyo.Gaybı ancak ve ancak Allah bilir ve şu da bir gerçek ki Allah'ın yasakladığı işleri yaptıkça iyi gidecek işler bile tersine dönebiliyo.En azından falın etkisinde kalıp kafada bitirdiğimiz bişeyle ilgili tekrardan umut beslemeye başlayabiliyoruz.Bu bile sıkıntı.Yine de insan çok daraldığı bir anda terapi gibi görüp falcıya gidip rahatlamak istiyo işte.Yoksa falcı falcı gezip aklımızı karıştırmanın hiç anlamı yok tabi.Dua etmek konusunda da haklısın.Dün Hürriyet'in ekinde bir yazı okudum dünyada yapılan tıbbi araştırmalar duanın iyileştirici gücünü ortaya koymuş.Aslında falcıya gidiceğimize dua etsek ve yaşam koçuna gitsek hayatımız düzene girer.O yüzden ben seni anladım.Hak veriyorum ancak burası da fal ile ilgili paylaşımların serbestçe yapılacağı bir topik ve malesef ki zor anlarda hepimiz bazı soru işaretlerine yanıt bulur muyuz diye düşünüp gidiyoruz işte.

Arkadaşlar merhaba,

sizlerden rica etsem soğanlık emine hanım'ın telefonunu bana verebilir misiniz ? benim özel msj hakkım olmadığından bana gelen mesajları yanıtlayamıyorum ama şimdiden yardımınız için çok teşekkür ederim.hepinize keyifl günler dilerim....

tatlim hicranin nosu icin tesekkurler. bir de ne kadara bakıyor, ne kadar suruyor acaba, seni darlamak istemem ama :)

bu yorumuna çok şaşırdım..bir kaç sayfa önce...bu sitede falcılara gidenlere 'zavallı' diyordun...ne oldu da..şimdi..'kimseyi yargılayamazsın' diyorsun...
hangi yorumunu ciddiye alalım???

Beni istersen ciddiye al,istersende alma,hiç derdim değil. Ben zavallıyı falcıya gereksiz bel bağlayanlara,onları ilahlaştıranlara dedim,geleceği sadece ALLAH bilir dedim,demeyede devam edeceğim. Yoksa fal baktımayla hiçbir sorunum yok.

Çok komik gerçekten,cevap bile vermeyeceğim sana,kimseylede kavga etmeye çalışmıyorum,sana öyle gelmiş. Ben yanlış birşey söylediğimi düşünmüyorum. Fikirlerimi bu platformda yazmaya devam edeceğim.

Ayy kurduğun mantık harika gerçekten,devam et sen bu şekilde,abdest almak o kadar önemlidir ki, bunun nesini tartışıyorsun ki,sadece muhalefet olmak için konuşuyorsun ama batıyorsun.

iyi ozaman sen abdestli abdestli git falcılara,aman dikkat et gittiğin falcılar cünüp olmasın :)

falla alakalı çok saçma bişey söylüyosun da bana göre ondan muhalefet oluyorum ....

o senin düşüncen buda benim düşüncem....

falın abdestle ilgisi yok....

hissiyatla ilgisi war....!!

sana katılmak zorundamıyım?

seninle aynı düşünmek zorundamıyım.....

emine akkaya nın telini verebilir miisniz rica etsem...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…