Kızlar uzun zamandır yazmadım deneyimlerimi yazayım size. Böylece site sakinleri çekişme yerine, buranın amacına uygun bir şeyler okurlar. Çok şükür benim sorunlarımı zaman çözdü. Darısı başınıza.
Ümraniye Didem : Mecburen ortadan kayboldu ama fal konusunda anlık , düşünce okuma ve yakın gelecekte iyiydi gerçekten. Uzak durulması gereken tek şey; sorununu ablaya çözdürürüz derse kaçın.
Bakırköy Enfal : Benım sadece anımı bildi o da zaten çogumuzun derdine bakarsak tahmini kolay bir durumdu gelecek ile ilgili öngörüleri tutmadı.
Bakırköy Çiğdem : Baban hasta annen sana çok dua ediyo modunda gereksiz bir sıra bekleme var
Bakırköy üç vakit Didem : Çok dürüst bir kız para koparmak ağızdan laf almak için uğraşmaz diğer facıları boklamaz. Zaman zaman duaya yönlendirir arayacak dediği zamanlarda kafeden çıktığımda mesaj görürdüm telefonumda. Gelecek tabiî ki çıkmadı.
Bakırköy Laf cafe Kuzey şu tarihte arayacak dediğinde o tarihi tutan tek kişiydi benim için. Süreç onun söylediği gibi ilerledi. Hatta sonuç da..
Bakırköy Cıvıltı Suna : sadece tavsiye verdi sürekli anladın mı anladın mı anladın mı dedi 
Bakırköy Mandal Ada : o an sizi etkiliyor gelecek çıkmadı sonradan öğrendim herkese aynı şeyi söylüyor
Sefaköy Buse : anı süreci bildi gelecek çıkmadı
Bahçelievler Elmira : Anımı , süreci bildi gelecek tahmininde bulunmamıştı zaten
Taksim Tasula Türkan : Tamamen fossss
Taksim Şengül : Gelecek tamamen onun dediği gibi çıktı. Bir sene sonra şu olacak dedi ve oldu. Meleklerden ayrıldı bir daha bulamadım.
Devamını da yazacağım birazdan
emine akkaya nın telini verebilir miisniz rica etsem...
Tabi anlatim, kartal minibus yolu uzerinde evi kadinin benim abimin esini goturmus arklari bende o vasita ile gittim kahve 30 sanirim su 50 tarot 100 du ben su baktirdim sonra kursun dokturdum oda ayri fiyat aldi ama. Boyle daha ne anlatim baska kizlar?merakettgnz bisey warsa sorun he buarada kadin cidden beni cok sasirtti be. 6 aydir nisanliyim fakat bundan 3 ay once aileler arasinda cok ciddi tartismalar oldu ve iki tarafta evlenmemizi istemiyor. Kadin bana aynen sole dedi 6 aydir nisanlisin ama sadece 3 ayi guzel gecmis son 3 ay sadece sorun yasamissiniz sayilmio cikmio bu burda dedi sok oldum ve nisanlimin annesinin yaptigi buyunun adini fln herseini soledi....
Arkadaşlar merhaba,
sizlerden rica etsem soğanlık emine hanım'ın telefonunu bana verebilir misiniz ? benim özel msj hakkım olmadığından bana gelen mesajları yanıtlayamıyorum ama şimdiden yardımınız için çok teşekkür ederim.hepinize keyifl günler dilerim....
Pardon bu bahsedilen kimdir ve nasıl ulaşabiliriz kendisine; bir de soğanlık emine nin telefonunu istemiştim ama yanıt gelmedi... ilginizi rica ederim.
iyi ozaman sen abdestli abdestli git falcılara,aman dikkat et gittiğin falcılar cünüp olmasın :)
falla alakalı çok saçma bişey söylüyosun da bana göre ondan muhalefet oluyorum ....
o senin düşüncen buda benim düşüncem....
falın abdestle ilgisi yok....
hissiyatla ilgisi war....!!
sana katılmak zorundamıyım?
seninle aynı düşünmek zorundamıyım.....
Katılma bakalım,falın abdestle ilgisi var,inanmazsan bilen birilerinede sor,çoğu falcı regl döneminde fal bakmaz,karşısındakinide temiz ister. Abdestin dinimizdeki yerini inkar edemezsin,öğren bunları bence.Yoksa çok dolanırsın daha falcı falcı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?