İstanbul'da Fal - Falcılar

bu gün problemlerinden dolayı hocaya gitttim. kısa bi bakım yaptı muska-büyü tarzı birşey olmadığını söyledi,gönderdi.
sırada beklerken gelenlerle sohbetim oldu ve çok iyi olduğunu yok yere para almadığnı söylediler.hatta dindar psikiyatri dr. teşhis koyamadığı hastalarını bu hocaya gönderiyorlarmış.
bu hocanın ismini duydunuzmu ?
SALİH MEMİŞOĞLU

Bakırköy Laf cafe Kuzey'e geçen haziran gitmiştim..Beni baktığı fal ile çok şaşırtan bir kişiydi..2 tarih vermişti biri iş diğeri aşk ile ilgili..aradan 2 ay geçti dedikleri çıkmadı...Ağustosta bir daha gittim..Enerjisini ve muhabbetti sevmiştim.gidiş sebebim de oydu..Gene 2 tarih verdi ve önümdeki 5 aylık süreci yorumlamıştı..gene tarihler çıkmadı ama bu 5 aylık süreç aynen dediği şekilde ilerledi..Sonuç mu?onu da gelecek ay göreceğiz :)

minik depresif sanırım mesaj kutun dolmuş mesaj yazdım sana ama sanırım gitmedi:)) hani sana ücretsiz fal-tarot sözüm
vardı ya onu unuttum sanma:)) ne zaman istersen haber et müsait zaman ve yer belirleyelim.

hicranın numarasını banada mesaj atabilirmisiniz hatta bu kadar çok soran olduğuna göre buraya yazın ..

Pardon bu bahsedilen kimdir ve nasıl ulaşabiliriz kendisine; bir de soğanlık emine nin telefonunu istemiştim ama yanıt gelmedi... ilginizi rica ederim.

arkadaşım soganlık emınenın telini alabilir miyiz????
bu arada kuzey laf cafeden ayrılmış nerde bakıyor haberiniz war mı?

Soğanlık Emine ye boşu boşuna gitme derim, içlerinde en atmasyon oydu..

Sashamia88 Ve YesilYol nickli arkadaşlara çok teşekkür ediyorum, sesimi duydukları ve bana Nil hanımın tel.ini gönderdikleri için. Özel mesaj hakkım yok henuz o yuzden buradan teşk. etmek istedim. Yorumlarımı paylaşırım gittiğimde, çok teşekkürler tekrar, tüm dualarınız kabul olur ve hayalleriniz gerçekleşir inşallah

kızlar bugun enfale gideceğim cok heyecanlıyım bakalım neler dıyecek:) umarım bunu begenırım...
kuzeyın nereye gıttıgnı bılen yok mu halaaaaa?????

Pardon bu bahsedilen kimdir ve nasıl ulaşabiliriz kendisine; bir de soğanlık emine nin telefonunu istemiştim ama yanıt gelmedi... ilginizi rica ederim.

Bende merak ettim nasil ulasa biliriz, aslinda bana iyi biri lazim yani büyü gibi birsey var ise bozdura bilmek icin biri lazim, acilen cok sevdigim biri icin

ümraniye didem: bencede şarlatan istediği zaman teli açıyor istediğinde açmıyor
enfal : bence hiçbirşey bilmiyor
bakırköy çiğdem hiç birşey olmadı şuanı biliyor o kadar gelecek ıkmadı
bakırköy üç vakit didem pis bir yer ve dedikleri de hep çok olumsuzdu hiç gelecek çıkmadı
cevahir neslihan: kendini acındırıyor kesinlikle büyü var deyip kandırıyor
merterde hicran : evinde bakıyor kesinlikle yalancı büyü var deyip kandırıyor ama hiçbir şey gerçekleşmiyor tuzağına düşmeyin
yeşilköy gül : şu anı biliyor hep evlilik gördüğü insanla ayrıldık
belgin kostak : bende bazı dedikleri çıktı şu an için isimler tarihler süper ama gelecekte bir konu tuttu sadece
türkan tasula remziye pelin taksim hepsi bence fos dilek kadınlar kahvesi taksim şu an için çok iyi ama hiçbir dediği çıkmadı garanti konuşuyor ama kesin gelecek olmadı

Katılma bakalım,falın abdestle ilgisi var,inanmazsan bilen birilerinede sor,çoğu falcı regl döneminde fal bakmaz,karşısındakinide temiz ister. Abdestin dinimizdeki yerini inkar edemezsin,öğren bunları bence.Yoksa çok dolanırsın daha falcı falcı

Arkadslar bugun enfale gittim direk adimi bildi acaba birgun once randevu alirken adimi soylemistim ordan mi bildi? Ama isim biliyor diye dusunuyorum eski erkek arkadasiminda bazi harflerini tutturdu ve hayirli degil dedi. Resim olmadan pek bakmiyormus. Bugun bir yasli teyze wardi oglu icin gelmisti enfal bakmadi sende resim yok ve yasin belli bosuna parani alamam dedi ve bakmadan godrrdi kadini

Sonra enfalden ciktik aydan diye bi kadin war aydan cafede onu begenmedim. Bana dediki sen ne burcusun ikizler dedim ben de dedi. Sonra bi 5 dakika sonra ben balik burcuyum sen ikizler oldugun icin frekansimiz tutmadi dedi:))) sorular sorup bilemeyince boyle bi cevap verdi

Enfalde otururken tanistigim bi kadin taksim mona lisa cafede taner diye birini cok ovdu bos bir zamanimda ona gidicem ama bi muddet ara vermek en iyisi sanirim:))) eger gidersem paylasirim sizlerle

fal topiğimi din topiğimi burası anlamdım gitti :)

konuları çarpıtma....!!

senden din dersi alacak değilim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…