- 29 Ağustos 2008
- 4.086
- 613
- 448
fal topiğimi din topiğimi burası anlamdım gitti :)
konuları çarpıtma....!!
senden din dersi alacak değilim...
fal bakan gayrimüslimler de var, onların falı çıkmıyor mu çıkıyor yani... bir de bu abdest olayı aklıma şu sözü getirdi: ...tık bari tüy dikmeyelim :)
Yesil yol canim banada hicranin nosunu atabilir misin? Simdiden cok tesekkurler
fal bakan gayrimüslimler de var, onların falı çıkmıyor mu çıkıyor yani... bir de bu abdest olayı aklıma şu sözü getirdi: ...tık bari tüy dikmeyelim :)
arkadaşlar bi arkadaşımın tavsiyesiyle caddebostan cafe sırdaş kutay'a gittim çok başarılı çok iyi anı anına herbişeyi bildi hissleri çok kuvvetli yüze bakarak herşeyi konuşuyo çok memnun kaldım çok şeyleri bildi hayatımla ilgili bilgi veririm çıkacaklarlada
fal topiğimi din topiğimi burası anlamdım gitti :)
konuları çarpıtma....!!
senden din dersi alacak değilim...
Alma alma kimseden ders alma, sen o falcıdan bu falcıya koş dur,hayatın bu olmuş senin, anti-depresan gibi. Ama dikkat et,etkisi geçince yine başa dönmeye devam edeceksin. Çok komiksin, üzüldüm aslında sana, yinede Allah şifa versin sana
tERBİYELİ OLALIM BİRAZ,SEVİYENİZ YERLERDE
Arkadaşlar Hicranın numarasını isteyen çok oldu. Atmaya çalıştım ama bu 10 dakika engeli işlerimi aksattığından. Hicran hanımın da onayıyla buradan veriyorum. 0534 763 37 98
Kendisi kafe de bakmıyor Gazi Mahallesindeki evinde bakıyor. Kahveye bakıyor 25 tl alıyor. Biliyorsunuz fal frekans meselesi birinize tutar diğerine tutmaz ben karışmam. Burası atışma yeri değil aylardır falcılara gidiyorum beğenirsem paylaşıyorum hepsi bu. Sonra sizin istediklerini söylemedi diye bana ona giydirmeyin lütfen. Canı isteyen gitsin.
Ben ilk kasım ayında baktırdım bana çok kötü geçeceğini söyledi dumur oldum kızdım ama kadın bildi felaket bir kasım geçirdim. Alabileceğime güvendiğim arkadaşıma borç verdiğim 2.700 lirayı bana çok zor alacaksın vermicek çamur yapacak dedi. Yemin ediyorum mahkemelik olmaya ramak kala zor kullanarak alabildim. Pes dedim Hicran abla.
Hiç eskiden bahsetmez tamamen gelecekten bahseder kayıt alın dinleyin farkına varırsınız yaşadıkça. 3 aydır gidiyorum bu süre zarfında kendime sakladım onu. Ama baktım ki herkes iyi ve yeni biri peşinde bulamadıkça birbirine sataşıyo vereyim dedim artık bilgisini :) iyiyi de söyler kötüyü de bilginize.
Sorunlarım zamanla bitti çok şükür ama can sıkıntısından ve alışkanlıktan hala bu siteyi takip ediyorum..
Sevgiler
Teşekkürler numara için... Peki özel hayatında ilgili süreçleri, yakın gelecekte bu konuyla ilgili olacak seyleri doğru yorumlayabildi mı?
Enfalde otururken tanistigim bi kadin taksim mona lisa cafede taner diye birini cok ovdu bos bir zamanimda ona gidicem ama bi muddet ara vermek en iyisi sanirim:))) eger gidersem paylasirim sizlerle
Alma alma kimseden ders alma, sen o falcıdan bu falcıya koş dur,hayatın bu olmuş senin, anti-depresan gibi. Ama dikkat et,etkisi geçince yine başa dönmeye devam edeceksin. Çok komiksin, üzüldüm aslında sana, yinede Allah şifa versin sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?