İstanbul'da Fal - Falcılar

fal topiğimi din topiğimi burası anlamdım gitti :)

konuları çarpıtma....!!

senden din dersi alacak değilim...

fal bakan gayrimüslimler de var, onların falı çıkmıyor mu çıkıyor yani... bir de bu abdest olayı aklıma şu sözü getirdi: ...tık bari tüy dikmeyelim :)

fal bakan gayrimüslimler de var, onların falı çıkmıyor mu çıkıyor yani... bir de bu abdest olayı aklıma şu sözü getirdi: ...tık bari tüy dikmeyelim :)

sevgili micra,

olay esasında çok farklı.fal dinimizde günah olduğunu hepimiz biliyoruz.gene de baktırmak,kişilere kalmış tabii.bu site ye din ile ilgili yazı yazanlar da esasında bizim gibi fal baktıranlar veya bilgi edinmek için siteye girenler..günah olduğunu bildikleri için,ya bizi aydınlatmaya çlışıyorlar veya...şunları yaparsanız..daha az günah işlemiş olursunuz diye...öğüt veriyorlar...herşeyi kendi kılıflarını uyduruyorlar....falı fal olarak bırakın...dini din olarak bırakın!...

Arkadaşlar Hicranın numarasını isteyen çok oldu. Atmaya çalıştım ama bu 10 dakika engeli işlerimi aksattığından. Hicran hanımın da onayıyla buradan veriyorum. 0534 763 37 98
Kendisi kafe de bakmıyor Gazi Mahallesindeki evinde bakıyor. Kahveye bakıyor 25 tl alıyor. Biliyorsunuz fal frekans meselesi birinize tutar diğerine tutmaz ben karışmam. Burası atışma yeri değil aylardır falcılara gidiyorum beğenirsem paylaşıyorum hepsi bu. Sonra sizin istediklerini söylemedi diye bana ona giydirmeyin lütfen. Canı isteyen gitsin.

Ben ilk kasım ayında baktırdım bana çok kötü geçeceğini söyledi dumur oldum kızdım ama kadın bildi felaket bir kasım geçirdim. Alabileceğime güvendiğim arkadaşıma borç verdiğim 2.700 lirayı bana çok zor alacaksın vermicek çamur yapacak dedi. Yemin ediyorum mahkemelik olmaya ramak kala zor kullanarak alabildim. Pes dedim Hicran abla.

Hiç eskiden bahsetmez tamamen gelecekten bahseder kayıt alın dinleyin farkına varırsınız yaşadıkça. 3 aydır gidiyorum bu süre zarfında kendime sakladım onu. Ama baktım ki herkes iyi ve yeni biri peşinde bulamadıkça birbirine sataşıyo vereyim dedim artık bilgisini :) iyiyi de söyler kötüyü de bilginize.

Sorunlarım zamanla bitti çok şükür ama can sıkıntısından ve alışkanlıktan hala bu siteyi takip ediyorum..

Sevgiler

arkadaşlar bi arkadaşımın tavsiyesiyle caddebostan cafe sırdaş kutay'a gittim çok başarılı çok iyi anı anına herbişeyi bildi hissleri çok kuvvetli yüze bakarak herşeyi konuşuyo çok memnun kaldım çok şeyleri bildi hayatımla ilgili bilgi veririm çıkacaklarlada

kutay ne kadara bakıyordu canım?
Bir de tekrar soruyorum melekler kahvesi- eren hakkında bilgisi olan var mı?

fal topiğimi din topiğimi burası anlamdım gitti :)

konuları çarpıtma....!!

senden din dersi alacak değilim...

Alma alma kimseden ders alma, sen o falcıdan bu falcıya koş dur,hayatın bu olmuş senin, anti-depresan gibi. Ama dikkat et,etkisi geçince yine başa dönmeye devam edeceksin. Çok komiksin, üzüldüm aslında sana, yinede Allah şifa versin sana

falmina arkadaşım önelikle iyi kandiller merak ettiğimden soruyorumdaha 1 aylık üyesin sürekli biriler le polamik ve tartışma içindesin neden sorun ne ?

Teşekkürler numara için... Peki özel hayatında ilgili süreçleri, yakın gelecekte bu konuyla ilgili olacak seyleri doğru yorumlayabildi mı?

selam.. bi kaç gün önce bakırköy de üç vakit cafe didem' e gittim. falından memnun kaldım ve bana tarih verdi. daha önce dideme gidip verdiği tarih tutan var mı ?? lütfen cevap

Enfalde otururken tanistigim bi kadin taksim mona lisa cafede taner diye birini cok ovdu bos bir zamanimda ona gidicem ama bi muddet ara vermek en iyisi sanirim:))) eger gidersem paylasirim sizlerle

valla yazık etme parana derim çünkü bana 1 ayda muhakkak olacak iddialıyım dediklerinin hiçbirini yaşamadım derim sen bilirsin

gecen yil baktirmistim, ukala ve basindan hemen savmaya calisiyor, tavsiye etmem, ama tabi herkesin kendi takdiri, isteyen gitsin

aman allahım durumum içler acısıymışta farkında değilmişim

senden bişey çıkacak ama dur bakalım çıkar kokusu yakında.......

çok saçma sapan dawranıp kendini küçük düşürüyosun farkında değilsin....

allah bana değil sana şifaa wersin .....

Fala meraklı arkadaşlar beykentte falcı serpile gittim muhteşem ötesi bir falcı. Herşeyi bildi. Söyledikleri tek tek çıktı. Burada onunla ilgili olumsuz yazıları okudum ve çok üzüldüm. Lütfen kadının günahını almayalım arkadaşlar. özellikle üsluplarınıza çok dikkat edin.

Serpile ilk gittiğimde sevgilimin alevi olduğunu ondan bana adam olmayacağını falan söylemişti yazın yine baktı ve tam tersini söyledi adam sana dönecek bu adam senin ama zaman var bi sene sonra falan dedi...Dolayısıyla kafam karıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…