İstanbul'da Fal - Falcılar

Elmira için ben de konuşayım bana ayrılık yaşamışssınz dedi daha ayrılmadık ama 3 gundur konuşmuyoruz dedim o da dönüşü var çok yakında dedi bugun ilk kez konuştuk,ona göre sorun benle ilgili değildi ama benle ilgiliymiş yani onla aslında aman öyle bir şeyler bakalım bu aksam belli olacak durumumuz hoş tabi bitip barışma da olabilir ama Elmira'ya göre ayrılık yok yani çıkmasına az kaldı bildiririm size

kimse cvp vermedi bana ama sanırım ozana büyü yaptırıcam yoksa dayanamıyorum ama bu olayın sakıncalı olduğunu düşünen var mı :26:

Son düzenleme:
kimse cvp vermedi bana ama sanırım ozana büyü yaptırıcam yoksa dayanamıyorum ama bu olayın sakıncalı olduğunu düşünen var mı :26:

Günah canım. En büyük günahlardan, islama göre haram olarak tanımlanmıştır bu tür şeyler. Ama senin hür iradene kalmıştır elbette herşey... Bir de bunu gerçekten yapan bu işten anlayan birini bulmak mesele...

bir çok falcının ortak dediği bir durum gerçekleşti hatta dalga geçtiğim Ankara olayı bile haftasonu Ankara'ya(mercan demişti bunu) gidiyoum bakalım henüz ayrılmadık dedikleri gibi haftasonu karar vericez burdan bildiricem ama sonuç ne olursa olsun fal yok artık bitti hayatım daha iyi olacak eminim... elmira tel de bakıyor tarot 35 tarot yıldızname su karışık olursa 50 tl ama baktırmayın ya valla gelin biraz daha düşünün baktırmayın Arkadaş büyü yaptırmak diyor canım yapma nolursun bak büyü kişiyi kötü etkiler sana dönse bile isteyerek dönmez ve bunu içinde hep hisseder sorgular ve etkisi geçince de güle güle al sana hüsran hatta daha büyük hüsran hem gunah çok yazık iyi düşün yapma derim ben bu günaha girme kaderinde varsa olur yoksa zaten daha iyisi seni bulur eminim çok zordur ama bu işe bir kere bulaşırsan hiç kurtulamazsın ve bence tutmaz da zor bu işler

Cnm bu bayan hem kahve ve tarotta mı bakıyor yoksa sadece kahveye mi 30 'a bakıyor

kahveye bakıyor canım sadece, baktırmadan önce sormadım fiyatını, bence 30 lira fal için çok ama baktırmış bulundum :)

arkadaslar antalyaya gitme imkaniniz varsa gokce hnm var bilmedigi yok ozellikle basiniza gelecek kotu seyleri çok feci biliyor.ben faldan fzlan korkan bi insanim daha dogrusu o kadin bi bakti fal hayatim bitti gozlerimden yas geldi korkudan kimi yarim saat sonra kimi ertesi gun oldu hemde .bana hiçbir sey soyleme ben soyliycem sen dinle sonra dogruysa doru dersin degilse yalan dersin diyo zaten yalan deme sansiniz yok hepsi tutuyor.telefonla kahve fali çok dogru degil kahveyi kisinin kendisi kapatmasi gerek diyo ama iskambil veya tarot fali bakabiliyor bende numarasi var hala bakiyorsa isteyyene ozelden veririm

İYİ aksamlar,
elmira
mercan
didem
ve telde guzel bakan kımlerse lutfen numara gonderırmısınız.

Evet canım aslında çok ama iyi bakıyorsa denemeye değer mi bilmiyorum ki ne dersin

Yani tabi ki öyle çok çok iyi bi faldı diyemem canım ama tutarlıydı genel olarak. Bu arada gelecek için söylediği bir şey çıktı bugün diğerleri için daha çok zaman var, deneyebilirsin bence :)

Bana numarasını verebilir misin canım.birde kaça bakıyor

Son düzenleme:

Böyle bir şeyi yaptırmayı nasıl düşünürsünüz anlamıyorum.Elbetteki günah.Allah lanetim büyü yapanların üzerine olsun demiş.Ayrıca ahirette bunun hesabını nasıl vericeksiniz birinin hakkına giriyorsunuz yaşam hakkına birinin hayatını siz yönlendirmek istiyorsunuz.Bence vazgeçin ve bu türlü oluşan beraberlikler bir süre sonra çok daha kötü şekillerde bittiği söyleniyor bunuda söyliyim...

kızlar sarmaşık kafede ayşeye ne diyosun.yardım edin bana depresyondayımda gene taksimde kimi beğeniyosunuz

Ona hiç baktırmadım canım, symbol cafe'de bir tek Metin'e baktırmıştım o da faciaydı zaten :)

Bir dene derim an tespitleri ve isim konusunda çok iyi bana direk erkek arkadaşımın ismini söledi gelecekle ilgili de çıkan baya şeyler oldu yanlız verdiği zaman pek tutmuyor yani mesela bi ay sonra olacak şey altı ay sonra gerçekleşiyor bi dene derim canım :)

nisa1980 yolladim cnm kaça vaktigini bilmiyorum ya 30 ya 50.uzun zamr bakmiyor galiba ins numarasi aynidiir

Arkadaşım

Ben daha önceki mesajlarımda da yazmıştım.Büyü yaptırmak yüklendiğin günaha değmiyor.Ben zamanında yaptırmış biri olarak sana her şeyin daha beter olduğunu söyleyebilirim. Ben sevgimizin daha güçlü olsun, kopmayalım diye yaptırmıştım ilişikmiz güzelken. Yaptırdıktan bir hafta sonra ayrıldık. Adam bana ne hakaretler etti ki beni yere göğe sığdıramazdı. Sonrasında 7 ay görüşmedik. Sonra bayramda Tuzla' da bir falcıya gittim. Bana evde dualar, muskalar var bunları sirkeli suda beklet denize at dedi.Bu adamın sana dönmesine engel oluyor dedi. Herkese yazıyorum arkadaşlar ister inanın ister inanmayın. Dün sabah beni aradı ve benden iş konusunda bir takım bilgiler aldı ve öğleden sonra ziyaretine gittiğim bir şirkette tesadüfen karşılaştık. 2 saat oturduk konuştuk. Randevulaşsak böyle bir buluşma gerçekleşmezdi. Hatta birlikte yeniden çalışma imkanı bile gelişti.Dün her şey çok güzeldi.
Bence büyüyle değil de inançla yaklaş olaya. Olacağına kendini inandır. Ben böyle yaptım. Bir gün dönecek ama ne zaman olacağını ancak Allah bilir dedim. Olmayacaksa da benim için daha güzelini hazırlamıştır dedim.
Ve şunu unutma. Aslında biz onları değil kendimizi seviyoruz. Ve hiç kimse için Allah' la aranı bozmaya değmez.Çünkü Allah'ın sevgisine daha çok ihtiyacın var. Her yalnız kaldığında bir tek seni yalnız bırakmayan O.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…