ben elmira'ya dun baktıdım valla gecmiş ve anda iyiydi, bir sürü soru sordum,sempatik ve iyi biri bence,çok geçmişe yönelmedi gelecek içinse bir fikrim yok maalesef daha vadesi var
kimse cvp vermedi bana ama sanırım ozana büyü yaptırıcam yoksa dayanamıyorum ama bu olayın sakıncalı olduğunu düşünen var mı:26:
ben elmira'ya dun baktıdım valla gecmiş ve anda iyiydi, bir sürü soru sordum,sempatik ve iyi biri bence,çok geçmişe yönelmedi gelecek içinse bir fikrim yok maalesef daha vadesi var
Cnm bu bayan hem kahve ve tarotta mı bakıyor yoksa sadece kahveye mi 30 'a bakıyor
kahveye bakıyor canım sadece, baktırmadan önce sormadım fiyatını, bence 30 lira fal için çok ama baktırmış bulundum :)
Evet canım aslında çok ama iyi bakıyorsa denemeye değer mi bilmiyorum ki ne dersin
arkadaslar antalyaya gitme imkaniniz varsa gokce hnm var bilmedigi yok ozellikle basiniza gelecek kotu seyleri çok feci biliyor.ben faldan fzlan korkan bi insanim daha dogrusu o kadin bi bakti fal hayatim bitti gozlerimden yas geldi korkudan kimi yarim saat sonra kimi ertesi gun oldu hemde .bana hiçbir sey soyleme ben soyliycem sen dinle sonra dogruysa doru dersin degilse yalan dersin diyo zaten yalan deme sansiniz yok hepsi tutuyor.telefonla kahve fali çok dogru degil kahveyi kisinin kendisi kapatmasi gerek diyo ama iskambil veya tarot fali bakabiliyor bende numarasi var hala bakiyorsa isteyyene ozelden veririm
kimse cvp vermedi bana ama sanırım ozana büyü yaptırıcam yoksa dayanamıyorum ama bu olayın sakıncalı olduğunu düşünen var mı:26:
Yani tabi ki öyle çok çok iyi bi faldı diyemem canım ama tutarlıydı genel olarak. Bu arada gelecek için söylediği bir şey çıktı bugün diğerleri için daha çok zaman var, deneyebilirsin bence :)
En kısa zamanda gidip denicem canım
Symbol cafe serkan'a var ona baktırdım mı ?
Ona hiç baktırmadım canım, symbol cafe'de bir tek Metin'e baktırmıştım o da faciaydı zaten :)
nisa1980 yolladim cnm kaça vaktigini bilmiyorum ya 30 ya 50.uzun zamr bakmiyor galiba ins numarasi aynidiir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?