Bugün değişiklik olsun diye taksimde bi kafeye gittik falcı hanifeymiş çok ünlüyüm herşeyim çıkıyo dedi arkadaşda bende ağlamaklı çıktık ağırlık çöktü üstümüze sevdiğim adam cılız bir çocuk adam öldürcek dedik arkadaşa sevdiğin adam evli çocuğu doğdu bugünlerde dedi 3 haftadır ayrıldılar bu süreçte karısı doğum yapmış tabi evliymiş bide idda etti morelinizi bozmak istemeyen bu kadından uzak dursun derim
nerde ve kaça bakıyor söyleyebilir misin
Adı cemile taksimde evde bakıyor yaklaşık 1 saat bakıyor burdan gidenler olmuş özel mesaj atmışlar memnun kalmanıza sevindim inşallah istediğiniz gibi çıkar benim çok beklediğim bir durum var olursa burdan yazarım daha önce cep numarasını yazmıştım telefonda da bakıyor ancak yüz yüze baktırmanızı tavsiye ederim çok olumlu enerji veriyor
taksım de pen kafe de YETER var şiddetle tavsıye edıyorum:) ınanan bırı degılım ama bakan bırını gorunce hemen kapatırım arada canım sıkılınca gıderım ama mudavımı oldum dıyebılırım hangı arkadasıma bahsettıysem gıttıler ve herkes şaşkınlık ıcınde kaldı ..eger yolunuz duserse gıdın derım ama c tesı gunlerı yok sanırım orda
Elmira'dan konu açılmışken söyleyeyim, uzun uzun sayfalarca not almışım dediklerini. o dönem verdiği tarihler tam çıkmadı ama dedikleri çıktı. öyle ki istemediğim bir faldı. şimdiki ilişkin bitmiş, bir kez görüşeceksiniz sonra tamamen kesilecek. vs demişti. onlar hep cikti. sonra eylül ayında bir sevgilin olacak, doktor olabilir asker olabilir üniformalı biri. babası da profesör bunun, saygın bir aile demişti. aynen o da çıktı. doktor, profesör.
eski sevgilinle aynı işyerinde çalışacaksın dedi. o da çıktı. dayın var bekar o taşınacak dedi, şehir değiştirecek dedi. çıktı. bi tek annen sürpriz bi şekilde bu yıl içinde evlenecek demişti o çıkmadı.
gelecekte %90 diyebilirim. annemi de ben sordum, evlenecek mi diye. evet dedi. ben baktırdığımda 2011 falandı galiba. tuzluydu biraz. hala öyledir.
taksim sembol deki mehmet e baktıran var mı? dedikleri cıkıyormu?
Ne kadara neye bakıyor ve numarasını gönderebilir misin :)
nisa1980 yolladim cnm kaça vaktigini bilmiyorum ya 30 ya 50.uzun zamr bakmiyor galiba ins numarasi aynidiir
tatlm bna acil no verrmsn lutfemArkadaşlar, İstanbul'da neredeyse bütün falcıları gezerdim eskiden. O zamanlar cafelerde fal bakılmıyordu. Sonra çok sıkıldım bıraktım. Bir gün bir arkadaşım tesadüfen Mercan'a baktırmış. Her söylediği çıkınca, bana da baktır dedi. Önce boşver dedim, sonra bir akşam çok sıkıntılıyken aradım. Randevu verdi. Telefonda veya msn de bakıyor. Ben böyle şey görmedim. İş,aşk hepsi çıktı. Hatta o dönem kimsenin bilmediği karışık bir mesele vardı. Onu bile söyledi, ben inanamadım. Baktırmak isteyen olursa, bende telefonu var. Ama kesin deneyim derim.
Arkadaşlar la porte ayhan'a ulaşan varsa bilgilerini paylaşabilir mi?
ipektugcem yolldim cnm msj kutuna bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?