İstanbul'da Fal - Falcılar

numaralar ıcın tesekkur ederım mercan dısındakılerı arayabıldım mercan telde bakıyor ıse gonderırmısınız

nerde ve kaça bakıyor söyleyebilir misin

nerde ve kaça bakıyor söyleyebilir misin

Adı cemile taksimde evde bakıyor yaklaşık 1 saat bakıyor burdan gidenler olmuş özel mesaj atmışlar memnun kalmanıza sevindim inşallah istediğiniz gibi çıkar benim çok beklediğim bir durum var olursa burdan yazarım daha önce cep numarasını yazmıştım telefonda da bakıyor ancak yüz yüze baktırmanızı tavsiye ederim çok olumlu enerji veriyor

Ne kadara neye bakıyor ve numarasını gönderebilir misin :)

Merhaba. Elmira nerede ve kaca bakiyor? detayli bilgi verirseniz cok makbule gecer, iyi gunler :)

Ne kadara neye bakıyor ve numarasını gönderebilir misin :)

kahve , tarot ve başlangıçta isim analizine falan bakıyor yaklaşık 1 saat bakıyor. evinde bakıyor veya telefonla 50 tl ye bakıyor.
numarasını daha önce yazmıştım Reklam amaçlı üyelik ! numarası gidersen yazarmısın beğenip beğenmediğini gidenler beğenmiş tavsiye ettiğim için merak ediyorum

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar lutfen bırısı yardımcı olabılırmı bu didem hnm facede sayfası olan didem hanımmı ulasamıyorum dıger sayfalarda baktıranlar oolmus numarası kımde varsa gonderebılırmı kahve falım didem olan ise ordan cvb alamadım yardımcı olurmusunuz lutfeeennn

tatlm bna acil no verrmsn lutfem

ben dun taksımdeydım
kım onume çıkarsa fal baktırıcam dedım. damlalar cafe dıye bı yerde baktırdım bakan kadının adı melıs.
canımlı cıcımlı konuşuyor pek hoşlanmadım bundan ama ısım ve numeroloji ,arkasından reıkı kartı gıbı kucuk kartlar, sonra tarot bırde fıncana baktı.
Ben fal baktırırken konuşmayı sevmem onun yerıne karsımdakı yonlendırsın ısterım aslında bu kadın ağzımdan bıraz laf almış da olabılır cok konuşmayı sevmesemde.
tanıyan var mı onu daha once baktı mı sızlere. eskıden osmanbeydeymıs calıstıgı yer burda yenı başlamış oyle dedı.
en azından fıyatı ucuzdu
dedıklerı çıkar mı bılıyor musunuz?

ipektugcem yolldim cnm msj kutuna bak

Arkadaşlar merhaba eski üyelerden olduğum için yazma gereği duyuyorum. Gerekmedikcede yazmıyorum fakat takip ediyorum.

PELİN07 nickli üyeyi aynı tarihlerde hem istanbul hemde izmir sayfasındada görebilirsiniz.

Belliki kendisi reklam yapmayı farklı bir yolla yapmaya çalışıyor. Kötü niyetli insanların içinde bulunduğumuz sıkıntılı durumdan bile bu kadar faydalanmak isteyecek kadar vicdandan yoksun olmalarına sadece pes diyor ve Allah ıslah etsin diyorum.

Hepimizin sıkıntılarının bitmesi umuduyla.Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…