Bir dene derim an tespitleri ve isim konusunda çok iyi bana direk erkek arkadaşımın ismini söledi gelecekle ilgili de çıkan baya şeyler oldu yanlız verdiği zaman pek tutmuyor yani mesela bi ay sonra olacak şey altı ay sonra gerçekleşiyor bi dene derim canım :)
kahve , tarot ve başlangıçta isim analizine falan bakıyor yaklaşık 1 saat bakıyor. evinde bakıyor veya telefonla 50 tl ye bakıyor.
numarasını daha önce yazmıştım 05346873416 numarası gidersen yazarmısın beğenip beğenmediğini gidenler beğenmiş tavsiye ettiğim için merak ediyorum
taksim sembol deki mehmet e baktıran var mı? dedikleri cıkıyormu?
hiç birşeyden anlamıyo asla tavsiye etmem ama bildigim biri var isterseniz onu tavsiye ederim.bende burdan mariyo adlı uyenin yardımıyla tanıştım ve çok memnun kaldım tabiri caizse şoke oldum aklımda sorular vardı ama hepsine sormadan cevap aldım soru falan bırakmadı bi daha onu bırakmam taksimde cemile yaşam koçu,,,enerjisi çok güzel pozitif enerjisi VAR BENDEN BU KADAR
benim hayatımla ilgili herseyi bildi fakat bütün falcıların aksine gelecekle ilgili herkesin olacak dedigine imkansız olmaz ugrasma dedi.. o yüzden pek hosuma gitmedi tabi : /
Ayy cok sevindim.insallah cikmaz fallari bana kotu seyler soylemisti.ben de herkes iyi soyluyor bu tersini soyledi heralde bunun soyledikleri dogrudur demistim.hiç birşeyden anlamıyo asla tavsiye etmem ama bildigim biri var isterseniz onu tavsiye ederim.bende burdan mariyo adlı uyenin yardımıyla tanıştım ve çok memnun kaldım tabiri caizse şoke oldum aklımda sorular vardı ama hepsine sormadan cevap aldım soru falan bırakmadı bi daha onu bırakmam taksimde cemile yaşam koçu,,,enerjisi çok güzel pozitif enerjisi VAR BENDEN BU KADAR
Nil hanim telefonla bakti bana.
Senin evlilik ciygin 27-28 arasi basliyor dedi, yani yaklasik 1 yil sonra. Bakalim gorucez insallah
ben nil hanım ile bugun görüştüm yıldızname 4 saat surer tel de 2 ye bölüp konuşuruz tek seferde çok olur dedi ama öncesinde tarot bakıcak bugun inşallah henuz geri dönmedi isterseniz beni bekleyin yorumuma göre baktırın ama illa istiyrosanız ben de diğer sayfalardan almıştım numarayı yasak mı bilmiyorum o yuzden kodlama ile vereyim alfabedeki harf sırasına göre bulun sıfırları oldugu gibi yazıcam sıfırdcsıfır bğsıfır çsıfırea
ben nil hanım ile bugun görüştüm yıldızname 4 saat surer tel de 2 ye bölüp konuşuruz tek seferde çok olur dedi ama öncesinde tarot bakıcak bugun inşallah henuz geri dönmedi isterseniz beni bekleyin yorumuma göre baktırın ama illa istiyrosanız ben de diğer sayfalardan almıştım numarayı yasak mı bilmiyorum o yuzden kodlama ile vereyim alfabedeki harf sırasına göre bulun sıfırları oldugu gibi yazıcam sıfırdcsıfır bğsıfır çsıfırea
canım özel msj yazamıyorum, mesajını aldım tşk ederim, sevgiler :)
Elmira için ben de konuşayım bana ayrılık yaşamışssınz dedi daha ayrılmadık ama 3 gundur konuşmuyoruz dedim o da dönüşü var çok yakında dedi bugun ilk kez konuştuk,ona göre sorun benle ilgili değildi ama benle ilgiliymiş yani onla aslında aman öyle bir şeyler bakalım bu aksam belli olacak durumumuz hoş tabi bitip barışma da olabilir ama Elmira'ya göre ayrılık yok yani çıkmasına az kaldı bildiririm size
uzun zamandır burda daha önce bahsedilen Nil e gitmek istiyordum, nihayet bu hafta randevu alıp gittim. Hem tarot hemde yıldızname baktırdım. Gayet eğitimli, ve kültürlü bir hanım. Tarotta yorumları isabetliydi, yıldızname bakımınıda beğendim, esmalar ve ayetler konusunda biraz bilgim olduğu için kendi esmalarımıda uygun verdi.
Daha önce gidenler sonraki gelişmeler konusunda yorumlarınızı merak ediyorum, kısaca yazarmısınız..
Su anki durumu ve gelecegii cok iyi bilen ve bir psikolog gibi size yardim eden normak tarot degil baska iskambil kagidiyla bakan kimya hanimi tek gecerin kadikoyde kimya sugezer diye ofisi var.
Gittiğim cafe falcıları ve yorumum
Laf Cafe Kozyatağı Ayşe isimli bir bayan kahve falı bakıyor yaklaşık 1 saat ama bu 1 saat içinde söylediklerinden hiçbiri ne anı ne geçmişi yansıttı gelecek zaten hiç çıkmadı geçen sene 30 tl idi fiyatı
Ambıance Cafe Kozyatağı Sevim ya da Sevinç ne hatırlamıyorum kahve falı bakıyor yaklaşık 5-8 dk arası sürer o süreçte de telefonda oyun oynar ya da sağa sola laf atar ama bildiği birkaç şey oldu kısa zaman zarfında söylediği ve bildiği şeyler var artı gelecek için de söylediği şeyler bende çıktı ama dediğim gibi tavır biraz özensiz fiyatı da 30 tl
Tiryaki Cafe de Kadıköy Semra Hanım var iskambilde bana söylediği şeyler çıktı ama en fazla bir ya da iki kere gidilebilir bir yerden sonra hep aynı şeyleri söylüyor birde gelecek için 2-3 sene gibi bir süre söylüyor ki sağlamasını yapmak zor fiyatı 25 tl
Kimya Sugezer Kadıköy onun da falı 8 dk yı hiç geçmedi bildiği şeyler var ama bazen çok özensiz olabiliyor fiyatı 40 tl bence en fazla bir kere gidilebilir
Yine Kozyatağı nda bir cafede Sibel Hanım var o da iskambil bakıyor ben pek memnun kalmadım 6 ay önce fiyatı 45 tl idi
Burdan okuduğum bilgilerle gittiğim Elif var Kadıköy de daha önce Sini Mantı da bakıyormuş şimdi kendi yerini açmış kötü ötesi yani o kadar uçtuki falda ben bir yerden sonra dinlemeyi bıraktım tarot ve kahve bakıyor fiyat 50 tl falın başı olumsuz başladı sonu olumlu bitti acayip tutarsızdı yani
Şimdilik aklıma gelenler bunlar geldikçe yazacağım
Su anki durumu ve gelecegii cok iyi bilen ve bir psikolog gibi size yardim eden normak tarot degil baska iskambil kagidiyla bakan kimya hanimi tek gecerin kadikoyde kimya sugezer diye ofisi var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?