İstanbul'da Fal - Falcılar

ewet ben gittim çok ama çok memnun kaldım desem az olur...herkese tavsiye ederim.insana mükemmel bir enerji veriyo ayrıca ilgilendigi başka alanlarda var onlarıda giderseniz kendisinden ogrenirsiniz moralim bozuk gittim pozitif enerjiyle döndum tavsiyeniz için çok teşekkur ederim

taksim sembol deki mehmet e baktıran var mı? dedikleri cıkıyormu?

hiç birşeyden anlamıyo asla tavsiye etmem ama bildigim biri var isterseniz onu tavsiye ederim.bende burdan mariyo adlı uyenin yardımıyla tanıştım ve çok memnun kaldım tabiri caizse şoke oldum aklımda sorular vardı ama hepsine sormadan cevap aldım soru falan bırakmadı bi daha onu bırakmam taksimde cemile yaşam koçu,,,enerjisi çok güzel pozitif enerjisi VAR BENDEN BU KADAR

benim hayatımla ilgili herseyi bildi fakat bütün falcıların aksine gelecekle ilgili herkesin olacak dedigine imkansız olmaz ugrasma dedi.. o yüzden pek hosuma gitmedi tabi : /

benim hayatımla ilgili herseyi bildi fakat bütün falcıların aksine gelecekle ilgili herkesin olacak dedigine imkansız olmaz ugrasma dedi.. o yüzden pek hosuma gitmedi tabi : /

benım hç bıseymi bılemedı çk sıradan klişe laflar etti onun kadar bende bakabılırm kafam karştı daha çk hem kafelerde çk az süre bakıp karştırıyorlar insann kafasını ben cemıle hanıma gttm kadın yarım saatt sadece ismıme baktı 4 falı aynı anda bakıyor 1 saat seansı var ve gercekten bana işte budur dedrtti

gercek06 cnm ben 2010dan beri uyeyim iki gundur bu topiclerdeyim paasini kaptiran arkadaslara uzuldugum için iki sene once gittigim bayani tavsiyz errim ki bakiyo mu bulmiyorum bile.reklam yapsam o zamandan beri yaparim.hatta no isteyenlere bile falci bayanin adi gecmesin diye yolladim yazdim çok uzuldim oneride bulundugum için benn sadece zor dduruumda kalmayin paranizi kaptirmayib isteim.benimde basima geldi.antza adamin biri bn parami aldi bi haltta bilemedi ama takdie sizin

Ayy cok sevindim.insallah cikmaz fallari bana kotu seyler soylemisti.ben de herkes iyi soyluyor bu tersini soyledi heralde bunun soyledikleri dogrudur demistim.

numarayı daha açık bi biçimde rica edebilir miyim anlayamadım maalesef

canım özel msj yazamıyorum, mesajını aldım tşk ederim, sevgiler :)

Kahveden, tarottan ziyade "Yıldızname" bakan birilerini arıyoruz arkadaşımla beraber. Tavsiye edebileceğiniz birileri varsa yazın lütfen. Sevgiler...

canım bugün başına ekşidim ama Elmira'nın numarasını da yollayabilir misin msj olarak :)

Yani konu gelecegi bilmesi ise bende hic birseyi bilmedi. Burda yazdim daha once ama tatli bi hatun amac falsa malesef yanlis secim

benim fal deneyimlerimi takip edenler bilirler bütün falcıların ortak şeyler söylediğini yazmıştım evet çıkanlar oldu lakin en önemli detayı ayrılacagımızı bilemediler maalesef hatta buluşmadan 1 gun önce çok guvendiğim bir ablaya kahve falı baktırdım sarmaş dolaş gördü bizi hatta sonra da o gelecek yanına falan dedi evet gerçekten sarmaş dolaştık,önce ayrılmaya karar verdik,ağladık sızladık ama bari son günümüz güzel geçsin dedik sevgili gibi ayrıldık artık görüşmüyoruz 2 gun olacak o yanıltmaca oldu sanırım kavga gürültü göremeyince ayrılmayacağımızı sandılar hepsi yanıldı şimdi baktırsam kesin barışacaksınız derler ama bence ben yakın zaman sonra aşık olucam onu görüyorlar karışıyor falım kendimi böyle kandırıyorum ya da ben

bu kimya hanımın yeri tam olarak nerede yada telefon numarası varmı acaba

downpour canim gokçenin numarasini almistin aramadin sanirim arasaysddin ayrilacagiinniizi kesin derdi kotu seyleri çat diye soylerde :) uzulme hayirliisi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…