İstanbul'da Fal - Falcılar

mrb kimya su gezerin ofisi tam olarak nerede yada telefon numarası varmı

downpour canim gokçenin numarasini almistin aramadin sanirim arasaysddin ayrilacagiinniizi kesin derdi kotu seyleri çat diye soylerde :) uzulme hayirliisi olsun

yo aradım canım o da görüşmede sıkıntı yok güzel geçecek ilerde ayrılcaksınız dedi ancak sonra da sen bunla evlenebilirsin istersen ama bence evlenme sıradan olur evliliğin başkasıyla evlen dedi sonra vazgeçti başka birini gördü once bunla sonra onla 2 evlilik yapcaksın bence dedi:) ama onun suçu yok olay benden kaynaklı falımda kişiler çok karıştı hatta onun hakkında söylediği bir durumun eski nişanlımla ilgili oldugunu hatırladım kendi de dedi zaten karışıyor erkekler diye:)) bu durumda sadece elmira bilmiş oluyor çünkü kendisi 3-4 gun önce ayrılmışsın dedi daha ayrılmamıştık ama faldan 3-4 gun sonra ayrıldık bence onu gördü ama barışma var demişti de öyle aman hayat olmaz deriz olur olur deriz olmaz bakalım zamanla yaşayıp göreceğiz...

mrb nil hanıma nasıl ulaşabiliriz

ayyy bence hıç ulasmayın saçmalıyor arkadsma baktı ama resmen rezalettı evli kadına bekar falı baktı daha oncede duymustum ama arkadasm yınede bı deneyım dedı pişman oldu ben butun falcıları gezdım dıyebılırım toplasan on tane çıkar çogu saçmalıyor tıcaret sadece şu an cemile hanıma takıldım güzel enerji verıyor ınsana duru görür kendısı

Kimya Sugezer diye internette aratırsanız telefonu var yeri Kadıköy de

kuzenim bu bayana gitti geçen hafta kıza demişki yakın zamanda evleniceksin mutlu bir evlilik olmıcak ama...aslında kız evli ve hamile yüzünü takmamış ellerim şişiyor diye.aralarında tartışma olmuş ücret talep etmiş falan bilginize......

downpour canim en azindan erkeklerin karistigini bilmis hakkini yememek lazim gokçe

downpour canim en azindan erkeklerin karistigini bilmis hakkini yememek lazim gokçe

yok zaten geleceğe yönelik seyler söylüyor ek geçmişe yönelmiyor o yuzden net yorum yapamıyorum ama çok uzun vadeli değil çıkarsa söylerim zaten de işte bana güvenmeyin benim fal çıkmasa da szi takılmayın benim ki garip demek istedim karıştı yani

arkadasım bagdat caddesi symbol cafede serkana fal baktırı cumartesi günü,
bugünü bilmiş gelecege dair söyleiklerine bakıcaz artık.
ben yeşilköy stones cafede gül dye birine gitmiştim, isim isim söylemişti her seyi ve dediği kişiyle evlendim( o zamanlar evlenmemiz söz konusu değildi). ama izini kaybettik onun.

izmirliyim ben, alsancakta fiesta cafede fal baktırmıştım bir adama ama adını unuttum, onun dedikleri hiç çıkmadı.biz 4 kız gitmiştik çok azı tutmuştu bize söylediklerinin.

??????????????????????????

mailiniz ulaşmadı ama kusra bakmayın sizide rahatsız ediuorum bugün istanbuldan gitmeden gidelim dedikte=)
numara yoksa bile tarif edebilirmisniz rıhtımamı yakın

Hemen yolladım ama sorun oldu demek ki geç mi kaldım bilmem ama tarif edeyim akmar pasajını biliyorsanız onun hemen sağında bir binanın ikinci katı tabelası var büyükçe ya da binanın tam karşısı yol rıhtıma çıkan bir yol var ben maili tekrar yolluyorum size aramadan gitmeyin çünkü randevulu çalışıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…