Merhaba arkadaşlar; yıllardır gitmediğim falcı kalmadı.. üç ay önce kimyanın ofisine bi arkadaşımla gittim.tarihlerine kadar söylediklerini yaşadım.bana tarif ettiği adamla tanıştım,adamın annesinin ismine kadar bildi.arkadaşımın ayrıldığı sevgilisini reiki olumlaması yaparak geri getirtti.. gece yarısı kızın kapısında ağladı ohaaaaa olduk.. yanlız kadın randevulu çalışıyor ve ofisi resmen çok profosyonel bu hizmete o fiyat inanılmaz!!! giden benim için dua etsin
downpour canim gokçenin numarasini almistin aramadin sanirim arasaysddin ayrilacagiinniizi kesin derdi kotu seyleri çat diye soylerde :) uzulme hayirliisi olsun
bu kimya hanımın yeri tam olarak nerede yada telefon numarası varmı acaba
Kimya Sugezer diye internette aratırsanız telefonu var yeri Kadıköy de
mrb nil hanıma nasıl ulaşabiliriz
arattım fakat çıkmadı =( sizde varmı numarası yardımcı olabilirmisniz?
merhabalar,
elmira-cemile-mercan
bunlar kaça bakıyor nerede bakıyor telefonda mı bakıyorlar? Biri özetleyebilir mi rica etsem.
Aslında vardı ama son falda beni sinirlendirdi yırttım attım ama bulabilirim sizin için arkadaşımda vardır bana mailinizi yazın bende öğrenip yollarım size
çok teşşekür ederimAslında vardı ama son falda beni sinirlendirdi yırttım attım ama bulabilirim sizin için arkadaşımda vardır bana mailinizi yazın bende öğrenip yollarım size
ok ben hemen yolluyorum sana numarayı maille
Kimya Sugezer diye internette aratırsanız telefonu var yeri Kadıköy de
downpour canim en azindan erkeklerin karistigini bilmis hakkini yememek lazim gokçe
ben dun taksımdeydım
kım onume çıkarsa fal baktırıcam dedım. damlalar cafe dıye bı yerde baktırdım bakan kadının adı melıs.
canımlı cıcımlı konuşuyor pek hoşlanmadım bundan ama ısım ve numeroloji ,arkasından reıkı kartı gıbı kucuk kartlar, sonra tarot bırde fıncana baktı.
Ben fal baktırırken konuşmayı sevmem onun yerıne karsımdakı yonlendırsın ısterım aslında bu kadın ağzımdan bıraz laf almış da olabılır cok konuşmayı sevmesemde.
tanıyan var mı onu daha once baktı mı sızlere. eskıden osmanbeydeymıs calıstıgı yer burda yenı başlamış oyle dedı.
en azından fıyatı ucuzdu
dedıklerı çıkar mı bılıyor musunuz?
hayatım cemıle hanım ellı ye bakıyor tel da ve evınde ve çk deneyımlı duru görür harıka enerjısı var ısrarla tavsıye edıyorum
mailiniz ulaşmadı ama kusra bakmayın sizide rahatsız ediuorum bugün istanbuldan gitmeden gidelim dedikte=)
numara yoksa bile tarif edebilirmisniz rıhtımamı yakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?