kuzenim bu bayana gitti geçen hafta kıza demişki yakın zamanda evleniceksin mutlu bir evlilik olmıcak ama...aslında kız evli ve hamile yüzünü takmamış ellerim şişiyor diye.aralarında tartışma olmuş ücret talep etmiş falan bilginize......
başlarda söylediği herşey çıkıyordu ama sonra iyice paragöz oldu falı 8 dk sürmüyor ve baştan savma bakıyor o yüzden ben artık baktırmıyorum
5 dk sürmüş zaten klasik fal sözlerini sıralamış:))
Fatihteki o bahsettigin kisilerin iletişim bilgileri var mı
hayatım cemıle hanım ellı ye bakıyor tel da ve evınde ve çk deneyımlı duru görür harıka enerjısı var ısrarla tavsıye edıyorum
downpour canim kotu seyler sosoylediginde karsi tarafin morali bozulmasin diye takilmayin der oteki turlu psikolojik etkileri kotttu oluyorr..meslegini yasiini burcunu nerde yasadigini sevfilinin yasini meslegini hiçbirsey bilemedimi.benim hepsini soylemisti vay gokkçe vay :) ben ona sorarim dermisim
çilgin bi gunune denk geldin belki de ya da hayatin erkekler uzerine çok karisik belki o da oyle karisik gordu.bu arada muskaya inaaanan varrrmi kiizlar nazar için uyku için falan
canım ben cemile hanıma baktırmıştım ama çok memnun kaldım diyemem mesela işle ilgili mesleğimi bilmiyordu çok abarttı yani pek mantıklı değildi sonra erkek ark.la evleneceksin 1 yıl içinde dedi ama biz 2 gun olacak ayrıldık ki ayrılacağımızı da göremedi ki baktıralı da yeni olmuştu yani maalesef bana çıkmadı ama bazı ufak durum ve detayları bildi herkese aynı etkiyi yapmaz tabi denenip gidilebilecek birisi ve gerçekten ilgili kaprisli falan da değil...
canım yorumunu okudum. şaşırdım ben dün çok morelim bozuk bi şekilde gittim. burdaki tavsiyeler üzerine hatta tereddütteydim. işden ayrılma olayım vardı. herkes işden ayrılıyorsun dedi. dün cemile hanım bana işden ayrılma yok diye bastırdı. hatta bir kaç defa aynı soruyu sordum en fazla bir kaç gün içinde konumun bile yükselcek dedi. bugün patronum bana işden çıkma şunuda sen yap dedi ve inanamadım. sevgilimle aram bir bozuk bir iyi onunla ilgili olumlu şeyler söyledi. bugün face baktım. o odun adam şiir yazmış
yani bana çok iyi tutturdu. belki enerjin o sırada tutmamış olabilir. gelecek zamandaki şeyleri çıkarsa yine yazarım. Allahdan başkası bilemez ama çok umut verici şeyler çıktı dikkat etmem gereken insanları falan bildi. ben kesinlikle tavsiye ederim
downpour canim gokçenin numarasini almistin aramadin sanirim arasaysddin ayrilacagiinniizi kesin derdi kotu seyleri çat diye soylerde :) uzulme hayirliisi olsun
Cemile hanımın telefonunu öğrenebilir miyim kızlar?
Arkadaşlar
Dün akşam ziyaretine gittiğim bir arkadaşımda medyum Rukiye Hanım' la tanıştım.Tamamen hisleriyle fal bakıyor.Geçmişimi bildi. Gelecek için söylediği şeyler benim beklentilerimle örtüşüyordu. 3 arkadaşıma daha baktı ve onlar da çok memnun kaldılar. Kahve falı (kahve bahane) 20 TL. Eğer tarot isterseniz 50 TL. Bana sorarsanız hisleriyle baktığı fal çok başarılıydı.
Bir de Antalya' da Adalet Hanım var. Telefonda bakıyor. Kahve ve tarot.50 TL. Bugüne kadar bana söylediği her şey çıktı. Geçtiğimiz hafta Ptesi günü gece kendi beni aradı ve içimden geldi senin falına bakmak istiyorum dedi ve bir hafta içinde dediklerini yaşadım. Adalet hanıma uzun zamandır 2 ayda bir baktırıyorum. Ama telefonda herkese bakmıyor.Kendisinin iznini alırsam numarasını veririm.Her ikisi de çok iyi.
mail adresimi veriyorum. İlgilenen arkadaşlara telefon verebilirim.
nurhankaraca67@gmail.com
Bende telefon numarasini rica edebilir miyim, tesekkurler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?