İstanbul'da Fal - Falcılar

Başlarda söylediği herşey çıkıyordu ama sonra iyice paragöz oldu falı 8 dk sürmüyor ve baştan savma bakıyor o yüzden ben artık baktırmıyorum

downpour canim kotu seyler sosoylediginde karsi tarafin morali bozulmasin diye takilmayin der oteki turlu psikolojik etkileri kotttu oluyorr..meslegini yasiini burcunu nerde yasadigini sevfilinin yasini meslegini hiçbirsey bilemedimi.benim hepsini soylemisti vay gokkçe vay :) ben ona sorarim dermisim

hayatım cemıle hanım ellı ye bakıyor tel da ve evınde ve çk deneyımlı duru görür harıka enerjısı var ısrarla tavsıye edıyorum

canım ben cemile hanıma baktırmıştım ama çok memnun kaldım diyemem mesela işle ilgili mesleğimi bilmiyordu çok abarttı yani pek mantıklı değildi sonra erkek ark.la evleneceksin 1 yıl içinde dedi ama biz 2 gun olacak ayrıldık ki ayrılacağımızı da göremedi ki baktıralı da yeni olmuştu yani maalesef bana çıkmadı ama bazı ufak durum ve detayları bildi herkese aynı etkiyi yapmaz tabi denenip gidilebilecek birisi ve gerçekten ilgili kaprisli falan da değil...

hıı evet mesela eski sevgililerimin burçlarını benim mesleğimi falan bildi,yaşadıgım yeri ben zaten söyledim nerden arıyorsunuz deyince:) yo o demedi takılmayın diye onu ben diyorum yani kendisi bana ayrılık yok güzel bir buluşmanız var ancak işte sonra 3-4 aya ayrılacaksınız dedi ok dedim ona lafım yok başka birini gördü bana hatta 9 aya evlenirsin dedi ona da ok lafım yok ama sonra sen bu çocukla evleneceksin istersen ama evlenme sıkıcı olur herkes seni mutlu sanacak ama sen mutlu olmayacaksın hatta onu birakıp baskasıyla da evlenebilirsin dedi ben de karıştım anlayamadım sordum evlenme bence dedi sonuçta hem ayrılıp hem nasıl evlenilir:) ben anlayamadım ama dediğim gibi karıştı benim ki kendi de dedi zaten o yuzden beni baz almayın dedim

çilgin bi gunune denk geldin belki de ya da hayatin erkekler uzerine çok karisik belki o da oyle karisik gordu.bu arada muskaya inaaanan varrrmi kiizlar nazar için uyku için falan

çilgin bi gunune denk geldin belki de ya da hayatin erkekler uzerine çok karisik belki o da oyle karisik gordu.bu arada muskaya inaaanan varrrmi kiizlar nazar için uyku için falan

yok gayet sakin tatlı bir bayan gidilebilir bence ama zaten telden bakım zor,zaten hep yana açılıyor kartların ileri değil dedi ama illaki uniformalı biriyle everdi beni çıkarsa kesin söylerim çünkü hep o çıktı falda 2.ye baktırmam ama çünkü zaten söyledikleri ileriye yönelik,aa bu arada bana alışveriş delisisin dedi cuk oturdu yani aynen muska vb seylerden bence uzak durun insana ağır geldi mi daha rahatsızlık veriyor ben atastırmıştım nazara karşı ama vazgeçtim zaten peygamberimiz de demiş çıkarın böyle şeyleri zincirlerinizden kurtulun diye....

uyamiyan bi arkadas için sordum da buyu degil sonuçta ama oyle mi deniyor duymamistim.iyi Komsun olsun istersen diye bile yaptiran varmis duydunuz mhiç

canım yorumunu okudum. şaşırdım ben dün çok morelim bozuk bi şekilde gittim. burdaki tavsiyeler üzerine hatta tereddütteydim. işden ayrılma olayım vardı. herkes işden ayrılıyorsun dedi. dün cemile hanım bana işden ayrılma yok diye bastırdı. hatta bir kaç defa aynı soruyu sordum en fazla bir kaç gün içinde konumun bile yükselcek dedi. bugün patronum bana işden çıkma şunuda sen yap dedi ve inanamadım. sevgilimle aram bir bozuk bir iyi onunla ilgili olumlu şeyler söyledi. bugün face baktım. o odun adam şiir yazmış
yani bana çok iyi tutturdu. belki enerjin o sırada tutmamış olabilir. gelecek zamandaki şeyleri çıkarsa yine yazarım. Allahdan başkası bilemez ama çok umut verici şeyler çıktı dikkat etmem gereken insanları falan bildi. ben kesinlikle tavsiye ederim

yok yanlış anlama olmasın ben kötü demedim hatta gidilebilir dedim ama ayrılacağımızı bilemedi ki çok kısa süre sonra ayrıldık hatta evleneceksiniz bile dedi 6 aya evlencen dedi yani o kadar diyeyim ama, ben o açıdan dedim ama onun dışında zaten gelecekle ilgili söylediği şeyler çıkarsa zaten bildirim de iş kısmını bilemedi işte hep seyahatli bir iş gibi anlattı hatta çin vs gideceksin dedi çok başarılı olacaksın dedi tamam da ben öğretmenim ne işim olur seyahatle belki gezmeye gidiyorumdur:)

Arkadaşlar

Dün akşam ziyaretine gittiğim bir arkadaşımda medyum Rukiye Hanım' la tanıştım.Tamamen hisleriyle fal bakıyor.Geçmişimi bildi. Gelecek için söylediği şeyler benim beklentilerimle örtüşüyordu. 3 arkadaşıma daha baktı ve onlar da çok memnun kaldılar. Kahve falı (kahve bahane) 20 TL. Eğer tarot isterseniz 50 TL. Bana sorarsanız hisleriyle baktığı fal çok başarılıydı.
Bir de Antalya' da Adalet Hanım var. Telefonda bakıyor. Kahve ve tarot.50 TL. Bugüne kadar bana söylediği her şey çıktı. Geçtiğimiz hafta Ptesi günü gece kendi beni aradı ve içimden geldi senin falına bakmak istiyorum dedi ve bir hafta içinde dediklerini yaşadım. Adalet hanıma uzun zamandır 2 ayda bir baktırıyorum. Ama telefonda herkese bakmıyor.Kendisinin iznini alırsam numarasını veririm.Her ikisi de çok iyi.
mail adresimi veriyorum. İlgilenen arkadaşlara telefon verebilirim.
nurhankaraca67@gmail.com

bende aradııgm didem hnma ulastım sorularada net cvblar veren bı bayan ben memnun kaldım tavsıye ederim arkadaslar

arkadaşlar
daha önceki yazışmalarımdan da takip edebileceğiniz gibi bugüne kadar baktırdığım fal ve falcılarla ilgili yorumlar yaptım. buradaki arkadaşların arayışlarına cevaben ilk defa bugün böyle bir yorumda bulundum. daha önce de defalarca mail adresimi verdim.ama bugün abuk sabuk mailler aldım. dolandırıcılıkla suçlandım. insanların insanlara saygısı yok.buradaki herkes zannediyorum ki belirli bir olgunluğa sahip kişiler, kimse kimsenin de yakasına yapışmıyor, herkes özgür irade sahibi. ben burada yazılan çoğu falcıya fal baktırdım.bir çoğu sallamaydı. ama inanıp inanmamak veya paramı nereye vereceğimi bilmek benim elimde.bunun için kimseyi suçlayamam.
ama görünen o ki bu forumda aslında herkes birbirine hakaret etmek ve deşarj olmak için var. amaç bilgi paylaşımı değil. Ve ben de bilgi paylaşımıma son veriyorum. Hiç kimseye bahsettiğim kişilerin tellerini vermeyeceğim.herkes kendi falcısını kendi bulsun.üşenmeyip bana o kadar laf sayan arkadaşlar da bir daha tırım tırım falcı aramasınlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…