hayatım cemıle hanım ellı ye bakıyor tel da ve evınde ve çk deneyımlı duru görür harıka enerjısı var ısrarla tavsıye edıyorum
cemile telefonda iyi mi peki? yoksa yüzyüze mi olmak gerekiyor illa?
birde mercan telde bakıyor mu? onun numarasını verebilecek olan var mı?
Taksim pen cafedeki yeter hanim hakkinda gidenler bir seyler soyleyebilir mi memnun kalan ya da dedikleri cikmiyor diyenlerrr lutfennnn
Kızlarrr bi ara nostradamus cafede çalışan zümrüt abla wardı tesadüfen onu buldum bize çok yakın oturuyo..müdavimi olduk walla :)) kahve ve iskambili birlikte bakıyo 1 saat fal bakıyo inanılmaz!! ..gitmek isteyen olursa numarasını veririm
Kendisine 1 sene önce baktırmıştım, baktırdığım en boş fallardan biriydi. Hiçbir şeyi tutturamamıştı bende.
cemile telefonda iyi mi peki? yoksa yüzyüze mi olmak gerekiyor illa?
birde mercan telde bakıyor mu? onun numarasını verebilecek olan var mı?
cemile telde bakıyor . bir kaç defa telde baktırmıştım. gayet de memnun kaldım. ama ben kesinlikle yüz yüze baktırmayı tavsiye ederim. hem kişininde enerjisini alıyorsunuz.
Bugün mü oldu bu olay yani laf Cafe kuzeye bastırma olayın ? O , oradan ayrılmıştı geri mi dönmüş? Nasıl buldun?Kizlar ben bugun oncelikle sentto cafe atkoydeki cansuya gttm agzimi acik birakti resmen evimi bana dvar rengne varncaya kadr tarf etti ve kendmi evmde gzioms gbi hissettm nyse herseyimi bildi ozel hayti aileyi vs. Kisa ve oz du tarh verdi bakalm tarhe ck var ama grcez nyse ardnda bn laf cafe kuzeye gttim tam 25 dk konstu ve hic bos sey soylmdi haytmda olp bitni anltti ardindan olacklari soyldi buda ayni tarih vrrdi dyblrm ve ayni mekan soyldler bi farklilik vardi oda meslekte ikise farkli seyler soyldi bu birzdaha haytmda olp btn ince ayrntlari soyldi isn ackcasi tuylrimi urpetti ama cansu isimleri drek soyldi buda aklmdaki soru issrtlerine cvp verdi kzlar sz krar vern iste :)
Bugün mü oldu bu olay yani laf Cafe kuzeye bastırma olayın ? O , oradan ayrılmıştı geri mi dönmüş? Nasıl buldun?
Ben internette dolaşırken yeni gördüm bunu. Ben de bu bilgileri alabilir miyim acep? :) Ya da almış olanınız varsa şeetse bana da. Fal istiyorum fallll.....:))
telefonda fal bakma işini anlayamadım.nasıl oluyor ayrıca parayı nasıl verıyorsun.iyi geceler arkadaşlar yeni bir falcı keşfettim onu sizlere yazmak istedim...ismi serkan telefonda bakıyor istanbulda yaşıyor evinede kabul ediyor çok şeker bir enerjisi var bana direkt karşımdaki kişiyi anlattı düşüncelerini birebir söyledi analizleri çok başarılı baktırıken hiç umudum yoktu ama hakaten etkiledi beni denemek isteyenlere gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim...numarası 0532 725 92 03...
telefonda fal bakma işini anlayamadım.nasıl oluyor ayrıca parayı nasıl verıyorsun.
Ne kadara bakıyor?
benim izmitte fal baktırdığım merve diye bir kız vardı. kız 1 günde 1 den fazla kişiye bakmıyordu çünkü 3 harflilerle konuştuğunu söylüyordu. ve fal esnasında çok geriliyordu. burnunun kanadığına şahit oldum. belli bir süre sonra psikolojisinin bozulduğunu söyledi ve artık bakamıyorum ama sana ozan diye bir arkadaşımı tavsiye ediyorum dedi. ozanın tek kötü yanı çok ii ölüm tahmin etmesi. o yüzden ona fal baktırırken başta bunu söyleyin. ölüm görürsen söyleme diyorum ben. şu an ben kütahyada görev yaptığım için ona istediği metni kendi el yazımla gönderiyorum. ortalama 1 saat sonra bana destan gibi fal yazıyor. ne dese çıkıyor cidden aref gibi bi çocuk ben şu anda el yazımı yazıp telefonla çekip gönderiyorum facebook üzerinden yazışıyoruz. dilersen adresini vereyim faceden konuşun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?