telefonunu aldım sana özelden yazarım inş değişmemiştir.
Kızzzlarrrr selammmmm ,
Ben upppuzun bir süredir giremedim foruma . Şimdi size çooook taze bir haberim var. Şara Cafe Taksim' de Murat var , gidin baktırın 20 TL kısa bakıyor ama nokta atışı .... Gidip de beğenmeyen olursa dişlerimi teker teker teker kırıcam . Bana umut verici şeyler söyledi belki de ondan coştum böyle ama şuanı da on numara bildiğinden ümitle bekliyorunm =)) kesinlikle tavsiye ederimmm
evet bencede ayni kisi biraz yumusak birisiydi fakat izini kaybettim mailimi versem bana gonderirmisiniz numarasini rica etsem :)
b.evler tarafında telefonda bılgı alabılırsın msj hakkım yok senın varsa meiladresını yaz vereyım narın 90 dada varmış numarası oda yazabılır
Cemile Hanım' a ben de gittim. Kesinlikle Tavsiye ederim arkadaşlar.
cemile hanımın bilgilerini paylasırmısn ?
Tlefonu gönderdim :)
erkek arkadaşımla aılelerimiz cok farklı kapalı bı aılesı var ve aramızda olanlar dedıklerı kavgalarımız kaldıramıyorum sevıyorumda ıyı bı onerı ıstıyorum sızden cemıle nasıl ? bide caddebostanda sırdaş cafede fal baktıran varmı kızlar onerı
Bunun pek yeri değil sanırım ama eğer ki erkek arkadaşınız daima sizi haksız görüp karşı tarafa yönelikse iş sıkıntılıdır ve maalesef böyle işler güzel bitmez ama objektif bakarsa ne ala, sizden kaynaklı da olabilir durum anlayış ve saygı çok önemli bunu şimdiden kuramazsanız evlenince daha zorcemile hanımdan herkes memnun ben de baktırdım memnundum ama bana ayrılacağımızı söylemedi hiç hatta 6 aya evlilik demişti ama bana tutan da başkasına tutmuyor en iyisi kendiniz deneyip karar verin ve imkanınız varsa yuzyuze baktırın falı
Bunun pek yeri değil sanırım ama eğer ki erkek arkadaşınız daima sizi haksız görüp karşı tarafa yönelikse iş sıkıntılıdır ve maalesef böyle işler güzel bitmez ama objektif bakarsa ne ala, sizden kaynaklı da olabilir durum anlayış ve saygı çok önemli bunu şimdiden kuramazsanız evlenince daha zorcemile hanımdan herkes memnun ben de baktırdım memnundum ama bana ayrılacağımızı söylemedi hiç hatta 6 aya evlilik demişti ama bana tutan da başkasına tutmuyor en iyisi kendiniz deneyip karar verin ve imkanınız varsa yuzyuze baktırın falı
merhaba cemile hanımı tavsiye ederim. benimde sana benzer durumum vardı. ben cemileye her gittiğimde iyi ve güzel şeyler söylüyordu söylediği zamanlarda genelde tuttu benimki imkansız bir aşktı iki cihan biraraya gelse biz gelemeyiz diyodum üstelik sadece aile olsa iyi çevresi ve ortaklarıda beni istemiyordu. şimdi durum çok farklı çok dualar ettim. cemile hanımda hep duaların kabul olacak biraya geleceksiniz diyordu o beni istemeyen sinirli adam gitti yerine her şeyi bana anlatan danışan sürekli görüşmek isteyen adam geldi. fal sadece bir araç ama bu araç içinde iyi vakit geçirmek önemli. cemile hanımın en güzel yanı Allahın izniyle diye başlayıp motive ederek fal bakması başka falcılarada gidiyorum ama cemile hanımada mutlaka ayda bir gidiyorum. bu yüzden burda tavsiye etmiştim. umarım seninde durumun düzelir.
aaa cok uzuldum belkı barıırsınız oyle dusunme :S benımkı bıraz benım gıbı ol yada ben sana cektırırım modunda o yuzden cok uzuluyorum herseyın hayırlısı olsun( bende onlıne fal sıtelerıne sardımm :S bıldıgın onerebılcegın bırısı varmı ??
merhaba cemile hanımı tavsiye ederim. benimde sana benzer durumum vardı. ben cemileye her gittiğimde iyi ve güzel şeyler söylüyordu söylediği zamanlarda genelde tuttu benimki imkansız bir aşktı iki cihan biraraya gelse biz gelemeyiz diyodum üstelik sadece aile olsa iyi çevresi ve ortaklarıda beni istemiyordu. şimdi durum çok farklı çok dualar ettim. cemile hanımda hep duaların kabul olacak biraya geleceksiniz diyordu o beni istemeyen sinirli adam gitti yerine her şeyi bana anlatan danışan sürekli görüşmek isteyen adam geldi. fal sadece bir araç ama bu araç içinde iyi vakit geçirmek önemli. cemile hanımın en güzel yanı Allahın izniyle diye başlayıp motive ederek fal bakması başka falcılarada gidiyorum ama cemile hanımada mutlaka ayda bir gidiyorum. bu yüzden burda tavsiye etmiştim. umarım seninde durumun düzelir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?