İstanbul'da Fal - Falcılar

hayatımda gördügüm en berbat falcılardan biriydi, sürekli soru sorarak zamanı doldurmaya calısıyor birlikte gittigim arkadasım da yanımda oturdu ve o da sahit oldu hiç bir şey bilemedi sürekli kendini övdü bizi asagıladı cok kötü hissettik söyledigi seylere yok öyle bir sey dedikce dedlirdi tamamen laf salatasıydı tam faciaydı sakın gitmeyin o adamın tedavi görmesi gerekli bence asırı derecede kompleksli, hasbam 20 liraya fal bakıyor kafe köselerinde ama bizi begenmiyor capulcuymusuz gibi davrandı bize, paramızla rezil olduk.

Sevil ve kadriye hnm numarasını bana verebilecek olan var mı aslında tutyorum kendimi baktırmıyorum kaç gundur (çok tutmuşum) ama belki baktırırım karasızım da:18:

Çiğdem hnm a fal baktıran var mı arkadaşım baktırmış çok iddialı konuşmuta merak ettim ben de mi baktırsam atıyorsa boşa aramıyayım

erkek arkadaşımla aılelerimiz cok farklı kapalı bı aılesı var ve aramızda olanlar dedıklerı kavgalarımız kaldıramıyorum sevıyorumda ıyı bı onerı ıstıyorum sızden cemıle nasıl ? bide caddebostanda sırdaş cafede fal baktıran varmı kızlar onerı

Bunun pek yeri değil sanırım ama eğer ki erkek arkadaşınız daima sizi haksız görüp karşı tarafa yönelikse iş sıkıntılıdır ve maalesef böyle işler güzel bitmez ama objektif bakarsa ne ala, sizden kaynaklı da olabilir durum anlayış ve saygı çok önemli bunu şimdiden kuramazsanız evlenince daha zor cemile hanımdan herkes memnun ben de baktırdım memnundum ama bana ayrılacağımızı söylemedi hiç hatta 6 aya evlilik demişti ama bana tutan da başkasına tutmuyor en iyisi kendiniz deneyip karar verin ve imkanınız varsa yuzyuze baktırın falı

aaa cok uzuldum belkı barıırsınız oyle dusunme :S benımkı bıraz benım gıbı ol yada ben sana cektırırım modunda o yuzden cok uzuluyorum herseyın hayırlısı olsun ( bende onlıne fal sıtelerıne sardımm :S bıldıgın onerebılcegın bırısı varmı ??

merhaba cemile hanımı tavsiye ederim. benimde sana benzer durumum vardı. ben cemileye her gittiğimde iyi ve güzel şeyler söylüyordu söylediği zamanlarda genelde tuttu benimki imkansız bir aşktı iki cihan biraraya gelse biz gelemeyiz diyodum üstelik sadece aile olsa iyi çevresi ve ortaklarıda beni istemiyordu. şimdi durum çok farklı çok dualar ettim. cemile hanımda hep duaların kabul olacak biraya geleceksiniz diyordu o beni istemeyen sinirli adam gitti yerine her şeyi bana anlatan danışan sürekli görüşmek isteyen adam geldi. fal sadece bir araç ama bu araç içinde iyi vakit geçirmek önemli. cemile hanımın en güzel yanı Allahın izniyle diye başlayıp motive ederek fal bakması başka falcılarada gidiyorum ama cemile hanımada mutlaka ayda bir gidiyorum. bu yüzden burda tavsiye etmiştim. umarım seninde durumun düzelir.

Haklısın bana da çok güzel şeyler söyledi hatta ellerinde enerji var dunyadaki görevin yerin çok hayırlı dedi ama bakımdan bir kaç gun sonra ayrıldık hoş saçma sapan bir şekilde ayrılık oldu ve tablomuz ayrı gibi değildi onu gördüyse hımm bunlar mutlu demiştir:)) ben de belki ilerde yine baktırırım enerjısı gerçekten iyi işte iş durumum ve bu durumu çok bilemedi ama olcak değil ya illaki, bildiği durumlar da var ve güzel tavsiyeler de verdiği oldu hakkını yememek lazım denenebilecek bir isim...

hmm ben hiç yorum yapmamayım çünkü aynı sebepten ilişki bitirmişliğim var ve pişman değilim ama sen bana bakma kendin karar ver....Nesibe-Mleke ve rezzan abla öneririm

cemile hanıma telden mı yoksa evıne gıdıp mı baktırdınız bende adını ılk defa duydum ınsallah hersey duzleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…