İstanbul'da Fal - Falcılar

dediğinizz gıbı bız ne ınsanlara fal baktırdık denemeye deger o zaman bende senın gıbıyım kendımı hıc bı zaman ezdırmedım ezdırmemde bana ınat yapıyo bılıyorum kıyamıyoda ama farklı durumlar oldu ıs kurmaya calışıyo bı yandan baskı bıde eskı kız arkadaşoı cıktı başımıza kız suluk gıbı napıcagımı sasırdım sakınlıgımı korıyım dıyorum ama olmuyo her zaman olmuyo :S

anlıyorum bence ciddi ciddi konuşmalısınız... Nesibeyi de deneyebilirsin yol göstereceğine eminim...

Hepinize merhaba iyi geceler.Bu gece mavi dolunay var.Hayatınızdan çıkarmak istediklerinizi size ağırlık veren her şeyi bir kağıda yazın yakın ve suya atın.Mavi dolunay bu yüzyılda sadece 5 kere olacak.Kaçırmayın:)

Şimdi bana gelen özel mesajlara yanıt vereyim.Öncelikle çok geç oldu kusura bakmayın.Fakat forma girmeyeli çok uzun zaman oldu.Bütün gelen mesajlar Nil hanımla ilgiliydi.Topluca burdan yanıt vereyim istedim.
Nil hanım enerjisi yüksek pozitif ve çok hoş bir hanım.Ben kendisiyle çok iyi anlaşmıştım frekanslarımız mükemmel uymuştu.Benimle ilgili inanılmaz detaylar bildi.Hiç kimse O'nun kadar olamadı.Yaklaşık 1 sene önce baktırdım en son.Bir ayrılık yaşamıştım özel:)ve dönmek mümkün değildi..Hayır dedi asla bitmeyecek.Seni izliyor takip ediyor.Sakın ondan ses çıkmadan sen arama.Ve kağıda dönmesi muhtemel tarihi yazdı.Altını parafladı:)Bu kağıdı al zodyak aslan burcuna girmeden seni arayacak dedi.(o sırada yengeçteydi).Hiç inanamadım ne yalan söyleyeyim.Kendisine de söyledim..İşte o zaman o kağıdı yazıp verdi..Ve aynen dediği gibi oldu.O tarihe yakın bir zamanda aradı..Hatta rahatsızdı onu dahi bildi.Ölüm korkusu yaşıyor.Ondan istemiş ayrılığı ama merak etme iyi olacak iyileşecek dedi..Veeee en son bomba bir şey söyledi..Çok özel ve büyüsü kaçmasın diye yazmıyorum.Çıkarsa ya da çıkmazsa söylerim:).Şimdi o dediği olay gerçekleşecek gibi.Tabi bir aksilik olmazsa..Ayrıca benim mesleğimi işimi bildi.Yıldızname baktırdım tarot baktırdım kahve falı baktırdım.Hepsini de beğendim..
Bu topikte gidip hiç beğenmeyen de oldu.O yüzden gidin ya da gitmeyin diyemem.Siz bilirsiniz.Ben kendi deneyimimi yazdım.Sevgiler hepinize...

arkadaşlar, öğrenciyim eylülde istanbulda olucam bana taksim de istiklal caddesinde falcı önerebilir misiniz. fiyatını da yazarsanız iyi olur

bahsettiğniz cemile istanbulda olup taksimde evinde bakan bayanmı eğer oysa çok pozitif biri eskiden symbolde çalışmış taksimde ama pek başarılı değil bence geçtiğmiz ış gitmştik bir arkadaşla ikimizede benzer şeyler söyledi herkes şifacıymış dünyaya amaç için gönderilmiş sanki sözleri hep bu tarzda...bildiği şeyler kayda değer değildi verdiği tarihler çoktan geçti olacak dedikleri olmadı olmayacak dediği olaysa oldu...ben önermem açıkçası elbette takdir gidecek kişilerin

merhaba bu nil hnım nerde ne kadara bakıyor acaba?

evet bıraz bu konularda bılgım oldugu için soyluyorum kesınlkle her ınsan bır amaç ıiçn gönderılmstr sanırm bu dolunayn getrecegı yenılıklerle ılgılı konuşmustur cemıle hnm bana bır çk tüyolar verdı yapmam içn faydasnı gordum ben çk memnunum bana çk ıyı geldı cemıle hnm

Eskilere göz atıyordum da kimin hakkında ne denmiş kim beğenilmiş beğenilmemiş diye açıkçası Mercan hnm'a 3 kez fal baktırmış biri olarak konuşayım, söyle ki ilk bakım yaptırdıgımda haziran sonuydu ve dediği olay 3-4 gun içinde gerçekleşti anımı geçmişimi çok güzel anlattı en yakın vadede olabilcek durum da söylediği zaman diliminde gerçekleşti, diğeri temmuz sonuydu: yine açıkçası benzer şeyleri söyledi kesinlikle çelişmedi vs aynen söylediği şeylere daha zaman var, 3. bakımımda 1 hafta falan önceydi: ve bana erkek ark. görüşmen 5 vakte kadar dedi ve biz 5 gun içinde görüştük,o zaman konuşmuyorduk 1 gune kalmaz konuşursunuz dedi konuştuk dediğim gibi o da ayrılacağımızı bilemedi ama bu durumları gerçekten tuttu bir de ben mercan hnmın enerjisini seviyorum ve bu anlamda belkız hnm ve mercan hnm benim favorilerimdir evet bakımları pahalı ama gerçekten çelişmiyorlar mesela ben belkız hnma 3 ay aralıkla baktırmıştım kadın bir sırrımı bile bildi inkar da edemedim kem küm ettim lakin hepsi beni evlendirmişti 2014 eylülünde sevgilimle ama kısmet değilmiş bunu da bilememiş olsunlar %100 bilinecek diye bir durum yok, ben de kurşun döktürüp tövbe edicem zaten artık eskiden böyle baktırmazdım harcadığım paranın haddi hesabı yok yaniii hıı unutmadan hande hnm da denenebilir 30 tl diğerlerine nispeten baya uygun ama geleceği Allah'tan başkası bilemez bu konuda herkes hemfikir sanırım ben anımı karşı tarafın dusuncelerini bilsinler rahatlıyayım diye yaptım ama kendimi yorgun hissediyorum artık off ne uzun yazmışım yine kaderimizde değişmeyecek durumlar vardır evet bize seçimler de sunulur ama zaten seçimlerimizde önceden belli değilmidir yoksa değişmez durumlar nasıl meydana gelebilir ki neyse dilerim herkes mutlu, saplantısız bir hayata kavusur inaşallah,

hande hn nerede bakıyor?

mercan hnm nerde ne kadara bakıyor acaba? hande hnm da aynı şekilde?

mercan hnm nerde ne kadara bakıyor acaba? hande hnm da aynı şekilde?

Ben de mercana baktırmıstım zamanında. Benim adamın tipini bile bilemedi. Yok efendim ela gözlüymüşte, siyah saçlışmışta. Benden aldığı laflarla fala yön verdi. Anı benden aldığı bilgilerle şekillendiril geleceğe yonelik uzun vadeli seyler söylemişti. Ağustos ayında iZmir civarlarında bir tatil yöresinde istanbulda yaşayan bir adamla tanışıp çok acayip aşık olacaktık birbirimize sözde. Geçenlerde izmire gittim aklıma geldi :) ama gel gör ki bir daha izmire gitme durumum yok ve ağustos 8 güne kapanıyor. Bu mercanın geçmişte de geleekte de anda da şaştığını gösterir. Fal zaten bir enerji meselesi, bizim elektriğimiz tutmadı. Fal esnasındaki tutumuda biraz kırıcıydı benim için. Oturdum inanırmısımız 1 saat boyunca ağladım... Beğeneni var beğenmeyeni var. Bu bir elektrik işi ama bir falcı tutturamıyorsa bence bunu açık yüreklilikle kabul edip para iadesi yapmalı. Sonuçta mercana 100 lira bayılmıştım :S

şaşkındaki sembolde serkan ya da levent dışında kime baktırabilirim.onlara daha önce gitmiştim.

Leventi nasıl bulmuştunyz?dedikleri çıktı mı?
Serkan nasıl?

levente annemde bende gitmiştik geçmişi iyi biliyor ama bana ve anneme gelecek hakkında dedikleri olmadı.serkana da yeni gittim onun için birşey söyleyemicem henüz dedikleri için bekliyorum:)

arkadaslar burdan kimseye yardim icin bayan olsa dahi numaranizi vermeyin guvenmeyin..sonra sir verdiginiz kisinin bir suru sahte olabilir..basi brlali biri olabilir..siz bir arkadasa bak bakalim diye aratip saka yaparsiniz ama o kadin adami arayip sirlarinizi verebilir..adama goz bile dikebilir hic guvenmeyin..ispiyoncu sahte kisilikler adamla aranizi actigi givi numaranizi baska erkeklerede verebilir..aman diyim dikkatli olun..zorda kalinva uyanmadan hakaret tehdit eder.adami aramakla tehdit eder..neyse konu adalete intikal.ettigi icin bu kisinin rumuzunu vermeyecegim dimmatli olun hele kadinlara hoc guvenmeyin.. sucsuzsa baglantisi yoksa gunahini almayalim eger yaptiysa vezasini cekecek..boyle ucuz kadin isleri yapanlarin brlasini versin..erkekler arasi ayania var ama kadinlsr erkek kitligindanmi nedir birbirinin kuyusunu kaziyorlar.ne ucuzluk.adami ararmis anlatmamismis anlatirmis.deliymis vs..dedigim gibi otmediyse ben ozur diliycem hepsi tesaduf! diycem.afarsa zaten belasini versin

Aynen enerji olayı ve bence çok tatlı dilli bir bayan ama dediğim gibi fal bu kendsi de aynen öyle söylüyor fal bu inanıp inanmamak sana kalmış demişti en son bana hatta aklıma geldi benim erkek ark. tanışma şeklim,onun şehri,ve verdiği tarihler hep tuttu max.1-2 gun oynamıştır yani hatta benim hiçbir şekilde söylemediğim durumlar vardı örneğin iş olayı biri daha var kimle olacak diye söylemesi,arabası olan biri var değişecek bu araba demesi vs bilmiyorum ben de hiç şaşmadı ama yine de 100 tl az para değil ve kimseye baktırın edin demem zaten tavsiye etmek bile bana sıkıntı veriyor iyi bir şey yapıyorum sanki diye kızıyorum kendime ama bilgi vermeden de duramıyorum size tavrına üzüldüm gerçekten de :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…