İstanbul'da Fal - Falcılar

cafe fincanda Neslihan'a gittim hayatımda bu kadar baştan savma bir fal görmedim bilmiyorum ama evde ben daha iyi bakıyorum...
Mandal Cafe Ayten'e baktırdım idare ederdi umarım söyledikleri çıkar
Cafe LAf'ta Andaç ; İçlerinde en iyisiydi çok güzel konuştu çok güzeldii tam duymak istediklerimi söyledi bakalım pazartesi günü belli olacak çıkıp çıkmayacağı ama elektriği çok güzel :)

Ben ikisine de telde baktırmıştım ama yüzyüze de bakıyorlardır orasını bilmiyorum mercan hnm 100 hande hnm 30 ama hande'ye ulaşmak zor biraz musait anını bulmak gerek sanırım...

Hande iyi degil ya.bana soyledigi hicbirsey cikmadi.iki defa baktirdim ikisinde de durumu az cok biliyor ama gelecegi bilemiyor.internette cok reklami var ama onca reklama degecek falci degil bence.

Hande iyi degil ya.bana soyledigi hicbirsey cikmadi.iki defa baktirdim ikisinde de durumu az cok biliyor ama gelecegi bilemiyor.internette cok reklami var ama onca reklama degecek falci degil bence.

Hadi ya hmm üzüldüm şuan:26: ama bana dediklerinden çıkan oldu bir kaç şey var onlarında vadesi var gibi yaa zaten tam bilsin demiyorum ben az bilse de olur hani ban 10 sey dediyse 3 tanesi çıktı diyebilirim diğerleri için zaman var ama herkes işlk çocugun erkek derken o kız dedi:)) bakalım bilemiyorum 2016 ya kadar bekleyelim çıkcak mı:))

Andaç ın söylediklerinin çıkıp çıkmayacağı pazartesi belli olur demişsiniz.
Çıkıp çıkmadığını ne olur yazmayı ihmal etmeyin.çünkü banada çok iyi şeyler söylemişti.bakalım çıkacak mı

olgu ve filiz hnm tel nosunu bana biri ulaştırabilir mi bu ara baktırıcam karasız kaldım handeden vazgeçiyor gibiiyim bilemedim seslerini bir duymam gerke ona göre seçiyorum artık bugun son gun belirledim kendime de

İstiklal caddesinde GS Lisesinin karşısında Monami cafe var. Orada Lale Hanım'a baktırın. Ben tesadüfen gittim. Mevcut durumu iyi bildi. Geleceğe yönelik yorumları da umarım çıkar. Hiç ağzımı açmadan isim söylemesi de ayrıca güzeldi.

İsim bilen falcıları sevmiyorum ben ya bir tane duygu vardı duygum cafede mi ne çalışıyordu geçen şubatta gitmiştim 1,5 sene geçti üzerinden şak diye isim bildi benim ismimi vs hatta ablama eniştemin doğdugu şehrin adını söylemiş pat diye çok etkilendik tabi böyle ama dediği her şey kısa vadede sonuçlanacak şeylerdi hepsi foss çıktı showdu yani ama size söylenenler güzelse inşallah çıkarzaten bu falda para alan kişilerin hissiyatları bozuluyor bence en güzeli parasız hatır için bakan eş dost onların falları daha guzel mesela az önce ablam aradı ark. bakmış ki benim özel hayatımdaki değişimleri ablam bile bilmiyordu yurtdışından dun dondu bana sırf sormak için aradı böyle bir durum mu var diye temiz kalpli iyi niyetli parasız fal bakan eş dost lazım en güzeli

serkan benim delirttin hiç bakmasaydın be zahmet etmeseydin.kızlar anadolu yakasında iyi bir falcı yok mu deneyimlediginiz

ah ah nerde öyle bedavaya bakanD:

beğenmedim o kadar beklememe rağmen 5 dk bile bakmadı diyebilirim.başka kime baktırabilirim sence

Çok kalabalıksa öyle oluyor artık yoruluyor ve çabuk çabuk bakıyor erken gidip ilk baktıranlardan olmalı...
Orda levent biliyorum diğer kim var bilmiyorum zaten gelen çoğunluk serkana geliyor kadıköyde akmarın orda angels cafe burcu var

evet benim fal tecrubelerim özellikle populer isimler uzerine bir hayli fazla bu harcadıgım paraları annem bilse kesin beni psikologa götürür hatta bir ara öyle bir hal aldım ki biri olumlu baksa olmaz bu deyip olumsuz bakacak birini bile aradım edindiğim tecrübe ve deneyimleri son kez paylaşıcam artık bu sayfaya da bakmayacağım çünkü etkileniyor insan bence kişinin en iyi falcısı aslında kendisi ve kendi hisleri ben zamanında bu boyle olacak sabır deyip o şeylerin zamanında gerçekleştiğini bilirim zaten 1000 fal da baktırsak kısmetten ötesi olmuyor ama işte kadınların en büyük zaafı bu fal olayı, ilişki iyi gitse ne zaman evlenicez kötü gitse ayrılcakmıyız bitince de barışacakmıyız diye fal baktırıyoruz neyse gelelim falcılara içlerinde bugunumu dunumu sallayan da oldu kelime kelime anlatan da bildikleri şeyler çıkan da oldu hiççç çıkmayan da iyi dediğim beğendiğim isimler var gerçekten ama edindiğim son tecrübeler aynı kişiye 2.baktırdıgınız falda bambaşka şeyler söylüyorsa eleyin, başta böyle böyle deyip sizin lafınıza göre ihtimaller sunmaya başlıyorsa eleyin, birşey söylediğinde hayır öyle değil ama dediğiniz zaman yok sen beni yanlış anladın aslında söyle demeye başladıysa eleyin ve beğendiğiniz bir falcıya 3-4 aydan önce baktırmayın bunlar benim tecrübelerim paylaşmak istedim son kez yani genel olarak her dediği çıkan birebir yaşıyorum dediğimiz bir isim pek denk gelmez ama tahmin gucu yuksek olan anımızı bilip geçmişimizi bilip tahlil ederek sonuca varan var dedikleri gibi bu bir öngörü ve hissiyat başka bir durum değil,aslında onlar için çok da zor değil yuzde elli ihtimalli her sey onlar da bu riski alıyorlar... kimisi diyor kendilerine faydaları yok çoktan köşe olurlardı diye ama aldıkları paranın ne bereketi ne hayrı olur ki, neyse ben bile arkadaşıma fal bakıyorum 10 sey söylesem 1i tutsa 2.ye baktıryor hatta ayrıysak foto çekip yolluyor anlıyormuyum yooo sadece his ve tahmin yapıyorum özetle ben artık yaşayıp göreceğim ne bekleyeceğim ne beklemeyeceğim bu zaman kadar beni yanıltmadı hislerim kendi hayatım için yine en iyi rehber kendim olacağım ve artık fal baktırmayacağım belki binde bir o da sohbet ortamında parayla değil yani çok uzattım son olarak herkesin dileğinin hayırlıysa gerçekleşmesini hayatınızdaki her şerden bin hayır çıkmasını dilerim

Son düzenleme:
mariyo
hintli
kuzey3416

bu 3 kişininde aynı kişi olduğunu ve falcı dandik cemileyi övdüğünü biliyor muydunuz ?

evet bir falcının da üzerini çizdik....

neymiş cemile de burada 3 üyelik alıp reklam yapıyormuşşşş : )

Cemile bacıyı aradım siteden bile haberi yok(muş) o halde bu 3 kişiyi bulsun da onlarla uğraşsın ...

diyorsun ki sana uzak Allaha yakın bak neler olacak yakında bekle gör....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…