Ben ikisine de telde baktırmıştım ama yüzyüze de bakıyorlardır orasını bilmiyorum mercan hnm 100 hande hnm 30 ama hande'ye ulaşmak zor biraz musait anını bulmak gerek sanırım...
Cemile hanım telde de bakıyor mu. Yoksa evine mi gitmek gerekiyor acaba
Ben ikisine de telde baktırmıştım ama yüzyüze de bakıyorlardır orasını bilmiyorum mercan hnm 100 hande hnm 30 ama hande'ye ulaşmak zor biraz musait anını bulmak gerek sanırım...
Hande iyi degil ya.bana soyledigi hicbirsey cikmadi.iki defa baktirdim ikisinde de durumu az cok biliyor ama gelecegi bilemiyor.internette cok reklami var ama onca reklama degecek falci degil bence.
cafe fincanda Neslihan'a gittim hayatımda bu kadar baştan savma bir fal görmedim bilmiyorum ama evde ben daha iyi bakıyorum...
Mandal Cafe Ayten'e baktırdım idare ederdi umarım söyledikleri çıkar
Cafe LAf'ta Andaç ; İçlerinde en iyisiydi çok güzel konuştu çok güzeldii tam duymak istediklerimi söyledi bakalım pazartesi günü belli olacak çıkıp çıkmayacağı ama elektriği çok güzel :)
İstiklal caddesinde GS Lisesinin karşısında Monami cafe var. Orada Lale Hanım'a baktırın. Ben tesadüfen gittim. Mevcut durumu iyi bildi. Geleceğe yönelik yorumları da umarım çıkar. Hiç ağzımı açmadan isim söylemesi de ayrıca güzeldi.
Ritanın nusunu bende istiyorum, lüüütfeennnn....
serkan benim delirttin hiç bakmasaydın be zahmet etmeseydin.kızlar anadolu yakasında iyi bir falcı yok mu deneyimlediginiz
Ne oldu cnm niye delirdin böyle ?
İsim bilen falcıları sevmiyorum ben ya bir tane duygu vardı duygum cafede mi ne çalışıyordu geçen şubatta gitmiştim 1,5 sene geçti üzerinden şak diye isim bildi benim ismimi vs hatta ablama eniştemin doğdugu şehrin adını söylemiş pat diye çok etkilendik tabi böyle ama dediği her şey kısa vadede sonuçlanacak şeylerdi hepsi foss çıktı showdu yaniama size söylenenler güzelse inşallah çıkar zaten bu falda para alan kişilerin hissiyatları bozuluyor bence en güzeli parasız hatır için bakan eş dost onların falları daha guzel mesela az önce ablam aradı ark. bakmış ki benim özel hayatımdaki değişimleri ablam bile bilmiyordu yurtdışından dun dondu bana sırf sormak için aradı böyle bir durum mu var diye temiz kalpli iyi niyetli parasız fal bakan eş dost lazım en güzeli
beğenmedim o kadar beklememe rağmen 5 dk bile bakmadı diyebilirim.başka kime baktırabilirim sence
Alıntı sessiz35 kullanıcısından alıntı
"benim izmitte fal baktırdığım merve diye bir kız vardı. kız 1 günde 1 den fazla kişiye bakmıyordu çünkü 3 harflilerle konuştuğunu söylüyordu. ve fal esnasında çok geriliyordu. burnunun kanadığına şahit oldum. belli bir süre sonra psikolojisinin bozulduğunu söyledi ve artık bakamıyorum ama sana ozan diye bir arkadaşımı tavsiye ediyorum dedi. ozanın tek kötü yanı çok ii ölüm tahmin etmesi. o yüzden ona fal baktırırken başta bunu söyleyin. ölüm görürsen söyleme diyorum ben. şu an ben kütahyada görev yaptığım için ona istediği metni kendi el yazımla gönderiyorum. ortalama 1 saat sonra bana destan gibi fal yazıyor. ne dese çıkıyor cidden aref gibi bi çocuk ben şu anda el yazımı yazıp telefonla çekip gönderiyorum facebook üzerinden yazışıyoruz. dilersen adresini vereyim faceden konuşun"
bu yazıyı ben yazmadım. ne oluyor ya? daha önce de olmuştu.
Bugün değişiklik olsun diye taksimde bi kafeye gittik falcı hanifeymiş çok ünlüyüm herşeyim çıkıyo dedi arkadaşda bende ağlamaklı çıktık ağırlık çöktü üstümüze sevdiğim adam cılız bir çocuk adam öldürcek dedik arkadaşa sevdiğin adam evli çocuğu doğdu bugünlerde dedi 3 haftadır ayrıldılar bu süreçte karısı doğum yapmış tabi evliymiş bide idda etti morelinizi bozmak istemeyen bu kadından uzak dursun derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?