İstanbul'da Fal - Falcılar

herkese merhaba.. kadıköy de Başak hanım ı arayan ve bulamayan arkadaşlar var. umarım okuyorlardır.. kendisi artık rezene cafe de.. bahariye caddesi üzerinde,, eski bahariye adliye binasını geçince (boğanın olduğu yerden gelirken) 100 metre kadar ileride,, sağ tarafınızda kalan küçük bir cafe... demir sandelyeleri ve bir de gürültücü bir papağanları var.. cadde üzerinde kalıyor.

cemile hanımın vasat altı bir falcı olduğu kesindi hiç şaşırmadım üç üyelikle kendini övmesine...biz gittiğmizdede pc sürekli açıktı ve kadınlar kulübü sayfası açıktı bir kişiye bakarken diğeri bilgisayar olan odada bekliyordu ordan biliyorum..

özel mesaj yazıp falcı önerimi bekleyen arkadaşlareski üyeyim ama çok nadir yazdığımdan özel mesaj hakkm yok.. isteyenlere mail göndercem falcı için

Başak hanım ne falına ne kadara bakıyor acaba ? Birde sizce nasıl gitmeye değermi :)

istanbu'da yıldızname bakan var mı?

istanbulda gezmedik falcı bırakmadım yıllardır.Son 6 aydır tek bir falcıda takılıp kaldım.iskambil tarot yıldızname hepsini tek denedim bitanesinde bile vasatlığını görmedim daha umarım hep böyle devam eder.Ama arada yeni sesler duymak istiyorum forumda adı geçen tüm falcıları denedimmm yokmu yeni isimler:)

selamlar
arkadasım gecen hafta kadıköy symbol cafede serkana fal baktırmış ve memnun kalmış. ben şişlide oturuyorum,perşembe günü beyoğlu symbol cafeye gidip nesil'e baktırdım gec gittiğim için kahvenin soğumasına vakit yok tarot olsun ddiler peki dedim. tarot 15 TL.
ben pek begenmedim, ben şu anda çalışmıyorum, kendi istegimle istifa etmiştim 10 ay önce. bu çalışma mevzusuna takıldı kaldı, senin kurumsal bir yerde çalışman gerekiyor, çalışmazsan kafayı takarsın cocugun da olmaz, çalıştıktan spnra her sey olacak vs gibi
sanki kariyer danışmanı..
bizim taşınma, cocuk yapma, yurtdışına yerleşme vs gibi belirsizliklerimiz vardı bunları merak ediyordum adam takıldı kaldı..

Şimdi geçmiş dönemde ki falcı diyaloglarım geldi aklıma da guldum... Biri demişti bu çocuk baba parası ile geçiniyor benden cevap ama babası yok ki!!! yani baba parası dediysem aile demek istedim:))) (durum tam tersi aileye bakan o) sonra biri: sen bunla evlenemezsin başkasıyla evlencen, ee kısmet tabi doğrudur, 5 dk sonra yani istersen evlenirsin tabi sen bilirsin:))) (nasıl oluyorsa) sonra başkası 4-6 yıl sonra yer değişimin var, ama o kadar uzun olmaz ki max. 2 yıl hem evlencen onla dediniz nasıl oluyor hemen 1 sene de gitmem gerek, sen zamanlara takılma boşver:))))) (ne diye zaman verdin o zaman), denizi olan bir yere gideceksin, burda deniz var zaten, işte sahil kenarına gidicen gezmeye(vallaha mı kesin çıkacak çok heyecanlıyım anlat anlat), senin omuzlaruın ağrıyor dimi, yooo ağrımıyor, iyi düşün ağrıyordur(kırmamak için hıı dedim evet arada ağrıyor:)), hevesi kırılsın istemedim) işte böyle saçma seyler söyleyen falcıların diğer dedikleri çıksa bile umrum olmuyor baştan saçmalayan çelişen birini hemen eliyorum daha da baktırmıyorum...

çok güldüm ya... :) Allah da seni güldürsün.

sembole ben devamlı gidiyorum ama bir dedikleri olmadı artık öylesine gitmeye başladım.

baktırıpta mennun kalan var mı? ücreti ne kadar?

Son düzenleme:
çok güldüm ya... :) Allah da seni güldürsün.

AMİN inşallah hepimizi.... Bir tane de biri vardı tutturdu sevgilinin numarasını ver ben onla bir konuşayım severken niye böyle saçma sapan şeyler yapıyor diye aramızı bulacaktı zor vazgecirdim ahaha verseydim çocuk beni keserdi valllaha:))

Yuhh :) Abartmış o da. Kesmeyi bırak da "manyak mı bu kız" derdi kesinlikle. :)

Yuhh :) Abartmış o da. Kesmeyi bırak da "manyak mı bu kız" derdi kesinlikle. :)

çok iyimsersin:) bu arada geçenlerde hande unlu hakkında konuşmuştuk biriyle yazacağım ne zamandır yazamadım hande2ye son fal baktırmıştım 3-4 gun önce ama gerçekten kötüydü yani çok özensiz bir faldı sanki acemi biri kart okuyor gibiydi hiç beğenmedim önceki falla çelişti gibi ya aslında çok çelişmedi ama beğenmedim özensiz buldum hatta soru sor dedi canım soru sormak bile istmedi o derece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…