İstanbul'da Fal - Falcılar

Başak hanım ne falına ne kadara bakıyor acaba ? Birde sizce nasıl gitmeye değermi :)

sanırım tarot ve kahve... bir de aynanın üstünde bir şeyler yapmıştı, çok çözemedim ben ne yaptığına değil de daha çok söylediklerine odaklanıyorum diyelim.. bence değer.. bugünü ve geçmişi çok iyi anlatıyor, hatta mimiklerine kadar anlatıyor.. ama gelecek konusunda kim ne yapabilir.. bence bu konuda genel olarak aşırıya kaçmamak fazlasıyla önemli -diğer her şeyde de bir parça olduğu gibi- .. tabi bende bu yazdıklarıma bir uyarım,, bir uyarım :)))

Bu arada Başak abla daha önce cafe la porte de çalışıyordu, şimdi rezene cafe ye geçti (bahariye caddesi üzerinde). önceki mesajım çok net olmamış.. umarım yeni yerini arayan müdavimleri mesajımı görürler.

walla ben gamze ablayı burdan buldum.. çok terettütde kaldım acaba dedim çünkü kötü yorumlarda vardı hakkında ama ben hayatımda 34 senelik hayatımda belkide 100 tane falcıya gitmişimdir özellikle son 4 senedir çok önemli bir sorunum vardı.. ya herşeyi bildi öncelikle bir abla gibi yaklaştığı için ona gamze abla diyorum.. bakımımız 45 dk kadar sürdü.. herşeyi sordum en güzelide bu soruyosun cevap veriyor.. yoksa bana ne için kararmış yolun var bilmem neden.. soruyosun.. oda cevap veriyor hemde öyle söylüyorki... ad san tarif.. ha birde şu var benim 4 senedir asla dediğim bir durum vardı umudumu kestiğim.. onu söyledi şok oldum.. ve ondan işlem istedim.. ve dedim ki abla bu olsun dediğin zamanda ozaman seni nerden bulduysam oraya yazıcam dedim.. ve bugün ona kavuştum!!! hala şoktayım.. verdiğim para sonuna kadar helal olsun.. mükemmel ötesi bir insan.. web adreside var.. ordaki yazılanlar da bunu perçinledi.. Allah senden bir değil bin kez razı olsun.. sana verdiğim param helali hoş olsun.. sen benim hayatımı bana verdim ablam.. sağol.. belki sen bu yazıyı okuyamıcaksın ama ben birileri okusun yalancı insanlarda heba olmasınlar diye senin adına yine hayır işliyorum.. gidin arkadaşlar benim msn adresim herşeyim burda sormak isteyen olursa seve seve.. gamze ablama gidin.. facede de var falınız güzel çıksın dediğinizde çıkıyor bende o şekilde bulmuştum :) asla pişman olmıcaksınız..

Kizlar ben hep falcilardan sikayet ettim.bu sayfalarda ama yigidi oldur hakkini yeme demisler.fala tovbe etmeden once kadinlar kahvesinde pelin ablaya baktirmistim soyledikleri bugun cikti.tabiki eski sevgilim donmedi.evlenmedim ama bir olay vardi agustosun 26 sinda olucak dedigi gercekten oldu.bilmenizi istedim sadece

valla bu isim yine çıktı ben sitesine bakmıştım ilginç şeyler yazıyor aslında ama bilemedim

Kızlar merhaba,
Bakırköy'deki Enfal le ilgili güzel yorumları okuyup bi heves gittim geçen gün Almira Cafe'ye. Özellikle ayrıntılı olarak yazacağım ki, kesinlikle böyle dolandırıcılara paranızı kaptırmayın!!! Adam suratsızın teki öncelikle ve toplam fal süresi de 4 dakika idi sadece, tarot da dahil olmak üzere!!! Ve dövecek gibi davranan kaba saba bir adam!! Öncelikle sol elinizi kahve fincanının üzerine koyduruyor, evli misiniz değil misiniz anlamak için, sonra sadece mırıldanarak sadece kendi duyabileceği bir sesle bir şeyler söyleniyor, "Efendim, ne dediğinizi duyamadım?" dediğinizde de "Duysaydın,on kere mi tekrar edicem?!" diyor kabalığına bir örnek olarak.. Ailenin fotoğrafı var mı yanında diye sordu, olmadığını söylediğimde o zaman aileni geçiyoruz dedi! Önümüzdeki bir sene içinde hayatına biri girecek evleneceksin dedi, 3 senedir evliyim, hamile olduğumdan dolayı parmaklarım şiştiği için yüzük takamıyorum, o kadar sallıyor yani, artık gerisini siz düşünün!! Telefonun var, tavus kuşun var, yolların var dedi , bunları yaşlı teyzeler de söylüyor!!! Sonra 9 tane tarot kartı seçtirdi. Kendimde tarota meraklı olduğum için az çok yorumlayabiliyorum, ama bu adam tarotun T'sinden anlamıyor, örnek veriyorum, kartta karşılıklı iki adam varsa, bi adamla karşılıklı bir görüşmen var diyor. Onun dışında dış görünümünüze bakıp saçma sapan yorumlar yapıyor. Hamile olduğum için kilo aldım örneğin, dolandırıcı, spor yapman lazım falan diyor. Geri kalan zamanda da kişilik analizi yapıyor, sanki oraya kişilik analizi yaptırmaya gitmişim gibi. Ve tüm bu rezalet için 30 TL alıyor. Biz üç arkadaş gittik, arkadaşlarıma da aynı saçma sapan yorumları yapmış. O parayı doğacak çocuğumun başının gözünün sadakası olarak verdim ama haram zıkkım ediyorum. Helal etmiyorum. Gitmeye niyeti olanlar varsa da kesinlikle ama kesinlikle tavsiye etmiyorum!!

hayatimda bi hareket yok fal baktirmak gereksiz mi kislar gokçe ablayi ariycam da ona gore

downpour sekerim gokçe ablayi arasana fal baktiktan bi sure sonra ucret talep etmzden kart açiyor bikaçççç soruya cvp veriyor ara belki kafani rahhatllatacak biseyler soyler

sevgili Fatma 4634 mail adresini yazarsan iyi ve başarılı bir falcı önerebilirim

downpour sekerim gokçe ablayi arasana fal baktiktan bi sure sonra ucret talep etmzden kart açiyor bikaçççç soruya cvp veriyor ara belki kafani rahhatllatacak biseyler soyler

yok canım ben dusunmuyorum bakım şuan ancak o siteyi inceleyip ilginç bulmuştum da ondan dedim, ben hiçbir falcının gelecek bileceğine inanmıyorum üzgünüm sadece anlık duygu ve dusunceydi öğrenmek istediğim bu zamnaq kadar bakan herkes aynı şeyleri söyledi artık o konuda da tatmin oldum fal benim enerjimi düşürüyor beni çok mutsuz ediyor bir gun vazgeçip baktırırsam yine bu kişi de belkız hanım olur:)

sevgili yazz 12 özel mesaj atmışsın ama benim özel mesaj hakkım yok seninle mailleşmedikmi ....mail adresi neydi

Bu akşam çok güzel bir fal baktırdım.gayet samimi ve pozitifti çok memnun kaldım.
İlk defa ateş falı baktırdım.
Baktırmak isteyen arkadaşlar olursa mailini atsın özelden
Özel msj hakkım yok.:)

belkıs nerde bakıyor? cafede mi yoksa evde mi ? telefonda bakar mı acep...

bu serkana baktıran oldu mu hiç?

İşlem ıstedım ne demek bıraz acar mısınız buyu mu yaptı yanı ? Bende cok falcıya gıtmısımdır bende ınanıyorum bazı seylere ama hıc sızın gıbı yazan gormedım sızın sevdıgınız ınsanı sıze gerı getırdı dogru mu anlamısım ? Hesap soruyormus gıbı algılamayın ama bnde benımde cok arkadasım cok yazık vazıyette cok bazı seylere kapılıp psıkolojımızınde bozuk olmasıyla bırlıkte cok bosuna paralar verdık hem de cok bos yere acaba toplam olarak ne kadar ucret verdınız bu hanıma bı mahsuru yoksa soyler mısınız? Bıde su dıkkatımı cektı profılınde paramı yatırmayan bana bısey demesın falan yazmıs sert bı sekılde bıraz tersıme gıttı acıkcası ınsanlara yardım etmeye calısan bı kısının hıc bu tavırda olmaması gerekır dıye dusunuyorum cunku.bıde tum bu ıslemler nasıl gerceklesıyor telefonda mı? Randevulasıyor musunuz nasıl oluyor? Sevgıler

forumda zaten telefon falı bakan üç ayrı kişiyi önerdim...gerektiğinde açıkçada yazıyorum asında...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…