- 23 Ağustos 2012
- 51.904
- En iyi cevaplar
- 1
- 241.796
- 898
nil hanım kadiköyde kendi ofisinde bakıyordu dimi yanlış hatırlamıyorsam. ne kadara bakıyor?
Başak hanım ne falına ne kadara bakıyor acaba ? Birde sizce nasıl gitmeye değermi :)
walla ben gamze ablayı burdan buldum.. çok terettütde kaldım acaba dedim çünkü kötü yorumlarda vardı hakkında ama ben hayatımda 34 senelik hayatımda belkide 100 tane falcıya gitmişimdir özellikle son 4 senedirçok önemli bir sorunum vardı.. ya herşeyi bildi öncelikle bir abla gibi yaklaştığı için ona gamze abla diyorum.. bakımımız 45 dk kadar sürdü.. herşeyi sordum en güzelide bu soruyosun cevap veriyor.. yoksa bana ne için kararmış yolun var bilmem neden.. soruyosun.. oda cevap veriyor hemde öyle söylüyorki... ad san tarif.. ha birde şu var benim 4 senedir asla dediğim bir durum vardı umudumu kestiğim.. onu söyledi şok oldum.. ve ondan işlem istedim.. ve dedim ki abla bu olsun dediğin zamanda ozaman seni nerden bulduysam oraya yazıcam dedim.. ve bugün ona kavuştum!!! hala şoktayım.. verdiğim para sonuna kadar helal olsun.. mükemmel ötesi bir insan.. web adreside var.. ordaki yazılanlar da bunu perçinledi.. Allah senden bir değil bin kez razı olsun.. sana verdiğim param helali hoş olsun.. sen benim hayatımı bana verdim ablam.. sağol.. belki sen bu yazıyı okuyamıcaksın ama ben birileri okusun yalancı insanlarda heba olmasınlar diye senin adına yine hayır işliyorum.. gidin arkadaşlar benim msn adresim herşeyim burda sormak isteyen olursa seve seve.. gamze ablama gidin.. facede de var falınız güzel çıksın dediğinizde çıkıyor bende o şekilde bulmuştum :) asla pişman olmıcaksınız..
Yıldızname 60, tarot + yıldızname 100 lira kuzşum
downpour sekerim gokçe ablayi arasana fal baktiktan bi sure sonra ucret talep etmzden kart açiyor bikaçççç soruya cvp veriyor ara belki kafani rahhatllatacak biseyler soyler
yok canım ben dusunmuyorum bakım şuan ancak o siteyi inceleyip ilginç bulmuştum da ondan dedim, ben hiçbir falcının gelecek bileceğine inanmıyorum üzgünüm sadece anlık duygu ve dusunceydi öğrenmek istediğim bu zamnaq kadar bakan herkes aynı şeyleri söyledi artık o konuda da tatmin oldum fal benim enerjimi düşürüyor beni çok mutsuz ediyor bir gun vazgeçip baktırırsam yine bu kişi de belkız hanım olur:)
iyi geceler arkadaşlar yeni bir falcı keşfettim onu sizlere yazmak istedim...ismi serkan telefonda bakıyor istanbulda yaşıyor evinede kabul ediyor çok şeker bir enerjisi var bana direkt karşımdaki kişiyi anlattı düşüncelerini birebir söyledi analizleri çok başarılı baktırıken hiç umudum yoktu ama hakaten etkiledi beni denemek isteyenlere gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim...numarası 0532 725 92 03...
belkıs nerde bakıyor? cafede mi yoksa evde mi ? telefonda bakar mı acep...
walla ben gamze ablayı burdan buldum.. çok terettütde kaldım acaba dedim çünkü kötü yorumlarda vardı hakkında ama ben hayatımda 34 senelik hayatımda belkide 100 tane falcıya gitmişimdir özellikle son 4 senedirçok önemli bir sorunum vardı.. ya herşeyi bildi öncelikle bir abla gibi yaklaştığı için ona gamze abla diyorum.. bakımımız 45 dk kadar sürdü.. herşeyi sordum en güzelide bu soruyosun cevap veriyor.. yoksa bana ne için kararmış yolun var bilmem neden.. soruyosun.. oda cevap veriyor hemde öyle söylüyorki... ad san tarif.. ha birde şu var benim 4 senedir asla dediğim bir durum vardı umudumu kestiğim.. onu söyledi şok oldum.. ve ondan işlem istedim.. ve dedim ki abla bu olsun dediğin zamanda ozaman seni nerden bulduysam oraya yazıcam dedim.. ve bugün ona kavuştum!!! hala şoktayım.. verdiğim para sonuna kadar helal olsun.. mükemmel ötesi bir insan.. web adreside var.. ordaki yazılanlar da bunu perçinledi.. Allah senden bir değil bin kez razı olsun.. sana verdiğim param helali hoş olsun.. sen benim hayatımı bana verdim ablam.. sağol.. belki sen bu yazıyı okuyamıcaksın ama ben birileri okusun yalancı insanlarda heba olmasınlar diye senin adına yine hayır işliyorum.. gidin arkadaşlar benim msn adresim herşeyim burda sormak isteyen olursa seve seve.. gamze ablama gidin.. facede de var falınız güzel çıksın dediğinizde çıkıyor bende o şekilde bulmuştum :) asla pişman olmıcaksınız..
özel mesaj yazıp falcı önerimi bekleyen arkadaşlareski üyeyim ama çok nadir yazdığımdan özel mesaj hakkm yok.. isteyenlere mail göndercem falcı için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?