İstanbul'da Fal - Falcılar

serkana gittim olmadı levente gittim olmadı günnür hanıma gidicem tavsiye eden var mı peki?

Bu günnür hanım kim cnm hangi cafe de bakıyor hiç duymadım da

canım bu cafede bakmıyor ofiste biraz pahalı o yüzden.kime baktıracağımı şaşırdım ya ne yapsam bilemedim.acaba serkana sabahın köründe mi gitsem çok yoğun oluyor.sana söyledikleri oldu mu

canım bu cafede bakmıyor ofiste biraz pahalı o yüzden.kime baktıracağımı şaşırdım ya ne yapsam bilemedim.acaba serkana sabahın köründe mi gitsem çok yoğun oluyor.sana söyledikleri oldu mu

Çok erken gitmek gerekiyor sabah saat 10.00 sonra hem ilk sıralarda olmuş oluyorsun hem daha iyi bakıyor ..evet dediğim gibi dediklerin biçoğu çıktı mesela 10 tane bişi söylüyorsa 6-7 tanesi çıktı gibi düşün yanlız verdiği tarihlerde gecikme oluyor

sanada mı kısa baktı.tarot falan açtı mı nasıl baktı

Ben uzun zamandır gidiyorum 2-3 ayda bir mutlaka giderim erken vakitlerde ve hafta içi gidersen pek kimse olmadığından uzun da bakıyor tarot hiç baktırmadım kahve falından memnunum

5 dk bile bakmadı bana ya ama saat geçti.birde çok hızlı konuşuyor.leventinde dedikleri olmadı ona mı gitsem acaba tekrar.

Eğer istersen serkana tenha bi zamanda tekrar baktır soru da sor merak ettiklerine öyle karar ver nesibe demi o cafede ?

yok nesibe netten bakıyor.nasıl denk getircem ki boş zamanını bu hafta baktırmam şart hafta sonuda kalabalık olur.kim vardı başka o kafede hatırlayamıyorum metin miydi kimdi

yok nesibe netten bakıyor.nasıl denk getircem ki boş zamanını bu hafta baktırmam şart hafta sonuda kalabalık olur.kim vardı başka o kafede hatırlayamıyorum metin miydi kimdi

Çok erken git cnm ilk sırada baktır hafta sonu hiç gitme hem kalabalık bide sağlıklı bakamıyor yoğunluktan metin'e hiç baktırmadım bilmiyorum bide osman mı veya kürşat mıydı tam bilmiyorum bir çocuk daha var ama nasıllar hiç bilmiyorum

bakalım gideyim bari hafta içi.biraz fazla bak desem acaba tepki verir mi az bakmıştın önce hiçbirsey söylemedin derim

Bir yıldır düzenli olarak falcılara gidiyorum ve burda övülen falcılarada gittim ama geleceği bilene rastlamadım anı ve geçmişi biraz biliyorlar onlarıda zaten ben tahmin edebiliyorum hz muhammet birisi için 3 gün sonra ölecek demiş üç gün geçmiş ve bu kişi ölmemiş sormuşlar hani ölecekti demişler o da adama üç gün içinde hiç sadaka verdinmi diye sormuş adamda fakir biri evime geldi doyurdum demiş hz muhammedde gid demiş yatağının altına bak yatağının altında yılan ölüsü duruyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…