İstanbul'da Fal - Falcılar

Merhabalar,
Hazır reklam yapmışsınız bende sizde yaşadığım fal deneyimini anlatmak istiyorum temmuz başında sizin cafenize tesadüfen geldim 3 bayan vardı biri sarışın diğer uzun saçlı örgülü büyük bir ihtimalle Elif olandı diğeride alt katta bakan bir bayandı. Ben özel baktırmak istedim özel yerimiz yok dediler burada herkesin içinde bakıyoruz ki yanımda gittiğim kişini asla dinlemesini istemiyorum! cafe boştu kahvem soğuyana kadar fal bakıcak kişi kendini övdü övdü bitiremedim dedim sanırım buldum hayat hikayemi anlatacak nerede falımı açtı fincanın içine daldı daldı gitti söylediklerinden hiç birşey bilemedi 4 yıllık erkek arkadaşımın 2 çocuğu varmış yok sorun bendeymiş sürekli bıdı bıdı ediyormuş bende baya bir afalladım baka kaldım hanfendinin yüzüne sonra ödemeyi yaparken arkam dönükken arkadaşıma söyle çenesini tutsun çok konuşuyor adam kaçıyor demiş yani bişey bilseniz anlıycam da...
keşke sorun benim çok konuşmamda değil sizin fal biliyorum diye insanları kandırmanız da bilenlerin reklama ihtiyacı yok..
Tüm fal seven arkadaşların bilgisine sevgiler

Merhaba , oncelikle gecmis olsun ama iyi ki bir sahtekara denk gelmissin...niye diyeceksin ; bi cocuk 14 yasina kadar anne rahmi dahil annesinin aurasinin tasir. Senin uzerinde tasidigin pozitif temiz enerjiye ihtiyaci olan bebeginin bosuna bilmedigin kisilerin enerjisini uzerine alarak bebegine de etkilemesine izin vermemen gerekir. Cogu fasa fiso bu falcilarin ama bazilari enerji linkleri yani -uc hafrlilerle calisiyor- kendi aurana bu gereksiz negatif enerjiyle kirletme ..bnlarda iyi niyetli kotu niyetli olarak ayiramayiz o yuzden gitmemeni tavsiye ederim.. Saglikla buyut bebegini sevgiler...

uzun bir aradan sonra tekrar merhaba;
DAHA Önce yazdığım yazılar (merak edenler okuyabilir)
1- http://www.kadinlarkulubu.com/burcl...stanbulda-fal-falcilar-4787.html#post30543311
2- http://www.kadinlarkulubu.com/burcl...stanbulda-fal-falcilar-4788.html#post30544898

30 ila 100 TL arasında bir fiyata 5 dk. süreyle kahve ya da tarot falı baktırıp hiçbir şey çıkmamasına alıştınız mı?
O zaman size farklı bir deneyim anlatayım.
bütün bu fal deneyimlerini kenara bırakın, vazgeçin derim; forumda biraz araştırma yapanlar İstanbul çevresindeki bazı HOCA'ların isimlerini görmüştür.
Salı günü arabaya atlayıp gittik, Tekirdağ/Malkara ilçesine bağlı Sağlamtaş köyüne. Köy bir hoca cenneti. Çok sayıda hoca olduğu söyleniyor. (adettir bir yerde bi hoca çıkar, ilgi görür, arkasından yenileri patlar)

Köyün En eskisi Ayşe Hoca (bizimkiler 22 sene önce gitmişler, internetteki adı motor Ayşe, yanlış anlaşılmasın, köyde motora bindiği için bu isim takılmış, sonra en bilinen Asiye Hoca ve bir de Kara Fatma var.

Kahve yok, tarot yok, küçük temiz bir köy evinde oturma odası, temiz yüzlü bir kadın var karşınızda, size 1-2 soru soruyor, anne adı, doğum tarihi gibi şeyler, 3 vakte kadar haber gelecek demiyor, 5 vakte kadar kısmet var demiyor, eğer üzerinizde geçmişe dair olumsuz bir şey varsa (büyü, okuma, muska vs.) onu söylüyor.

Ayşe Hoca by-pass ameliyatı olmuş, hacca gitmiş, hacdan önce yüksek rakamlar alıyormuş (söyleyenin yalancısıyım, bekleme salonu zaten bir tanışma mekanı gibi, insanlar hoca deneyimlerini paylaşıyor hemen), şimdi 20 TL verseniz kabul ediyor, artık paradan geçmiş gibi, köye giriyorsunuz, ayşe hocanın evini soruyorsunuz, ilerdeki yeşil evler diyorlar, 4 katlı apartmanı dikmiş zaten, biz gittiğimizde hastanedeydi, ameliyat sonuçlarını gösteriyormuş doktora, 7 saat bekledik geldi, kapıda 15 kişi vardı, randevulu gittiğimiz için bizi önce aldı. ünlüler, milletvekileri vs. istanbuldan geleni çokmuş, bekleme salonunda 2 takım oturma grubu vardı, bakım bitti hadi git demek yok, istediğini sor.

Asiye Hoca daha sakin, 1 kişi vardı, o çıktı biz girdik. biz içerdeyken de 2-3 kişi daha geldi. Gayet temiz, kibar, ayakta şalvar, başında beyaz tülbent, misafirperver,

4 dk da 50 TL verip suratlandığınız cafe falcılarına pek benzemiyorlar.

Kara fatma'ya gitmedik, paracı dediler fatma için, birileri 20 lira vermiş, bu az demiş, 30 lira verseniz memnun kalıyorlar, o kadar da düşük beklentileri. İstanbul'da artık ticaret haline gelen, kafeleri doldurmak için kullanılan ''Kahve içene FAL bedava'' yazılarından ve fal baktırma çabalarınızdan bir sonuç alamadıysanız deneyin derim. Buradaki arkadaşların çoğu fal için 30-100 TL aralığında fal parası veriyorlar, meraklıları haftada bir bile baktırıyor. Bununla uğraşacağınıza istanbuldan arabaya binin, gidiş geliş benzin (az yakan bir arabada 100 TL falan) dönüşte Tekirdağ'da bir de köfte yersiniz, deniz manzarası, eğlence, mercimek köftesi, kısır, oh mis, 3-4 kişi toplanıp gidildiğinde istanbuldaki izbe, köhne, kaba kafe fallarına göre çok daha iyi bir deneyim yaşatabilir size.

Kaç para verelim diye soruyorsunuz? Kuran'a paha biçilmez, gönlünüzden ne koparsa diyorlar.

merhaba
sanal alemde olsun cafelerde olsun bir çok yerde fal baktırdım.Fakat geçmiş, durum analizi süper ama gelecek ile ilgili daha çıkan hiç bir sey olmadı denilen tarihlerde.Bu durumda insanın psikolojısını herşekilde bozmakta.Bir ara facede dolaşırken En iyi falcılar nerede sitesine girdim orada medyum mevsim deniz, Medyum Belkız hn dan bahsedilmekte ve çok olumlu yorumlar var.
bunları deneyen olduysa paylaşmanızı ria ederim

şimdi bakın burda öyle şeyler dönüyomuşki bu yazıdan sonra anladım walla şok oldum. bana mesajlar gelmiş bak onu bırak buna git al telefonu felan.. :) bunları yazanların hepside kendileri.. benim böyle bir derdim yok arkadaşım.. ben kendi işletmesi olan bir iş kadınıyım.. isterseniz telefon numarama kadar açık ve aleni verebilirim kimseden korkum yok.. ben gamzenin çokkkk iyiliğini gördüm.. günlerce beni dinleri evet işlem yaptı tılsım ve sevdiğim değil.. başkasına gitmiş olan eşimi evime getirdi.. O kadar huzurluyum ki önce allah sonra ona duacıyım.. kim ne derse desin ben olanı bilirim.. ben yaşadığımı bilirim.. yine diyorum falınız güzel çıksın dediğinizde face den çıkıyor..

bakın benim memleketimden bahsetmişsiniz.. sağla taş tekirdağ karıştırandan girdikten sonra şarköy istikametinde içeriye dmaoğru girdiğinizde karşınıza çıkan hocalar cennetidir:) yanık ayşe motor ayşe.. suan abla.. karaçamur fatma gibi gibi türemişler.. hepsine tek tek gittim. yanlız bahsettiğiniz motor ayşenin köyün en iyi yerinde 3 katlı bir evinin olmasına aldanmayın.. fransada kendine bir ev aldı bundan 6 ay önce gitmişti yeni geldi.. oğlunun altında 2011 model rand rover jip var.. öyle bir arsaları varki şarköy de aklınız durur.. öyle gönlünden kopsun diyip öyle bir servete kavuştuki.. iki seney tamamen çekip gidecek fransaya orda yaşıcakmış.. düşünün bankasından ki parayı nasıl hemen vize çıkıyor.. yoksa o köyden birini alında gidin bakalım vize almaya veriyorlarmı vermiyorlarmı.. ben iş kadınıyım.. hayatım gayet düzgün ben bile bazen protokolde takılıyorum.. yani sizin anlıcağınız çok itibar etmeyin.. yinede macere olsun derseniz gidin.. tezek kokusu eşliğinde motor ayşeye..

Bizim köye çok yakın biryerde bu motor ayşe zamanında annem falan gitmişti ve gerçekten dediklerinin öıktığına şahit oldum. Bende bi ara gitmeye niyetlendim ama vefat etti diye duymuştum sanırım yanlış duymuşum. Peki memnun kaldınız mı siz

nolurnolmaz seni dinledim ve ayşe hanıma fala gittim dediğin gibi falı tutarlı ve geçmişi çok iyi bildi geleceklede ilgili bişeyler söyledi ve onlardan birtanesi bugün gerçekleşti tavsiyen için teşekürler bundan sonra benim falcı ayşe :)

Rica ederim canım, yalnız ben baktırdıktan sonra başka bi Ayşe daha gelmiş kısa sarı saçlı oğlu da var hatta yanında. Ona da baktırdım ama diğer Ayşe kadar iyi değildi. İlk baktırdığım Ayşe'nin söyledikleri çıktı, ikincisinden memnun kalmamıştım. :)

Beni dikkatli okumamışsınız galiba, Fransadaki mülkleri beni ilgilendirmiyor, eskiden çok yüksek rakamlar istiyormuş, doğrudur, bugün 20 tl verin, yeter diyor, sıradaki insanların hepsi zaten imkanı olmayan kişilerdi, 150 istesen veremezler
şimdi düşünün, günde 25-30 kişi birikiyor kapınızda, hepsi (eskiden 100-150 aldığını varsayalım) bu paraları ödüyorlar, siz bu işi 20-30 yıl boyunca yapıyorsunuz diyelim, e haliyle o mallar mülkler alınır, gayet normal. biz 25 tl verdik, çıktık, neticede fal'ın en dibi taksimdeki dandik fal kafelerdir, kaliteliyim, çok iyi bakarım diyenler bile fiyatını 50 tl den açıyorlar, hacı hocaya gidip hiç olmazsa hayır dua alıyorsun, aman yeterki bi faydası olsun, 25 değil 50 alsın, bi kaşık kahveyle yaptıkları fal için 50 lira isteyenlerin yanında bu hocalar çok daha iyi bence, ayrıca bende Malkaralıyım, tezek kokusunu aşağılamışsınız, enteresen bi aşağılık kompleksi yansıması :)
kurban olayım yurdumun köylüsüne, ben gidin faydalanın, falcıya para yatırmayın diyorum, sen masal anlatıyorsun, bana ne malından mülkünden, çalışmış yapmış, yaptıkları da bir işe yarıyor ki 30 senedir millet gidiyor, insan memleketlisinin arkasından böyle konuşur mu?

Merhaba canım ben bugun tatili fırsat bilib kadıköye inmişken istanbul cafeye gittim bi ayşe var orda miyon tipli kısacık sarı saçlı tatlı bi bayan ama falına pek bişi diyemicem öle şaşırtmadı beni bide çıkarken kartını verdi asıl adı ilknurmuş ..şimdi ayşe o senin dediğin ayşe değil dimi

gelecekle ilgili yorum yapıyorlar mı? yoksa sadece üstünde büyü var mı onu mu söylüyorlar...Benim en büyük derdim , şu an kafamdaki insanla kaderimin aynı olup olmadığı..Bunu bilebilirler mi acaba? Fallardaki en zor kısım hep gelecek ile ilgili söylenen lerin çıkıp çıkmadığır..

Yok canım benim bahsettiğim falını beğendiğim Ayşe o değildi. İlk gittiğimde başka bi Ayşe'yi tavsiye etti çocuk ona baktırmıştım onun falı çok iyiydi. Bi kaç gün sonra gittiğimde bu kısa sarı saçlı Ayşe'ye baktırdım onunkini pek beğenmedim, hatta bi ara sıkıldım falından :)
2 tane Ayşe olunca karışıyo böyle :)

Çok ama çok fal baktırmış ve aradığını bulamamış biri olarak son günlerin popüler ismi falcı Ayhan ' a aranızda fal baktıran arkadaşlar varmı?Kısa zaman önce Gümbet'teydim kendisini aradım fakat İzmir ' de olduğu için baktırmak kısmet olmadı.Eğer burda baktıran arkadaşlar varsa ne düşündüğünüzü paylaşırsanız çok sevinirim.Ayrıca Ayhan telefondan bakım yapıyormu bileniniz varmı?

Ben Belkız hnma 2 kara baktırmıştım tel de 150 tl ama geçmişi çok detaylı anlattı örneğin sen sunu yaptın mı bunu dedin mi şeklinde detaylıydı anı da güzel yorumları ilk falımdaki tarih için 1 hafta içinde demişti 2 gün sonra dediği çıktı ancak en son falımı 23 gün önce baktırmıştım ona ve dediği en yakın tarihe 2 ay var daha o yüzden gelecek hakkında çok bir şey diyememeyeceğim ama ben memnundum artık falı bırakmış biri olarak bir gün bakltırsam bu tercihim Belkız hnm olur açıkçası ama çok para yine de baktırın ya da baktırmayın diyemem

Ay çok sevindim valla bu sarı ayşe düşündüğüm asıl bi konu vardı onun için olumsuz konuşmuştu olmicak gelmicek falan ohh rahatladım ya peki bu senin dediğin ayşe ayrılmışmı ordan

Canım ya nerdedir bu Belkız hnım sakıncası yoksa senin için nosunu yazarmısın?

Ay çok sevindim valla bu sarı ayşe düşündüğüm asıl bi konu vardı onun için olumsuz konuşmuştu olmicak gelmicek falan ohh rahatladım ya peki bu senin dediğin ayşe ayrılmışmı ordan

Hiç bilmiyorum ki canım, bi kaç gün arayla gitmiştim ikinci gidişimde yoktu. Kadının tipini falan da tam hatırlayamıyorum şu an ama sarı saçlıydı sanırım o da ama çok kısa değildi saçları :)
İnşallah aklındaki şey senin istediğin gibi olur canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…