merhaba ben MEDYUM ELİF . detaylı bir fal istiyorsanız kadıköy ZODİAC CAFE'de ben ve . MEDYUM ALPAY bey ile sizlerle hem hoş bir vakit geçirmeyi hemde tüm sorularınızın cevaplarını bulabileceğniz çok fahat bir fal ortamı için aramızda sizleride görmeyi çok isteriz. FALLARIMIZ : ayna falı, uzay falı, iskambil falı, su falı, katina falı, astroloji. enerji falı, remil falı yani ( kum falı ). kahve ve tarot fallarımızda var fakat daha iyi bir fal ve daha detayalı bir analiz istiyorsanız üstte yazmış olduğum diğer fallar daha tercihedilen fallarımızdandır. ADRESİMİZ: KADIKÖY cafer ağa mahallesi, sarrafi ali sokak, no: 6/A. tel: 0216 345 87 70 ( RANDEVU ALIRSANIZ SİZLER VE BİZLER İÇİN DAHA UYGUN OLUCAKTIR ) görüşmek üzere iyi günler
Kızlar merhaba,
Bakırköy'deki Enfal le ilgili güzel yorumları okuyup bi heves gittim geçen gün Almira Cafe'ye. Özellikle ayrıntılı olarak yazacağım ki, kesinlikle böyle dolandırıcılara paranızı kaptırmayın!!! Adam suratsızın teki öncelikle ve toplam fal süresi de 4 dakika idi sadece, tarot da dahil olmak üzere!!! Ve dövecek gibi davranan kaba saba bir adam!! Öncelikle sol elinizi kahve fincanının üzerine koyduruyor, evli misiniz değil misiniz anlamak için, sonra sadece mırıldanarak sadece kendi duyabileceği bir sesle bir şeyler söyleniyor, "Efendim, ne dediğinizi duyamadım?" dediğinizde de "Duysaydın,on kere mi tekrar edicem?!" diyor kabalığına bir örnek olarak.. Ailenin fotoğrafı var mı yanında diye sordu, olmadığını söylediğimde o zaman aileni geçiyoruz dedi! Önümüzdeki bir sene içinde hayatına biri girecek evleneceksin dedi, 3 senedir evliyim, hamile olduğumdan dolayı parmaklarım şiştiği için yüzük takamıyorum, o kadar sallıyor yani, artık gerisini siz düşünün!! Telefonun var, tavus kuşun var, yolların var dedi , bunları yaşlı teyzeler de söylüyor!!! Sonra 9 tane tarot kartı seçtirdi. Kendimde tarota meraklı olduğum için az çok yorumlayabiliyorum, ama bu adam tarotun T'sinden anlamıyor, örnek veriyorum, kartta karşılıklı iki adam varsa, bi adamla karşılıklı bir görüşmen var diyor. Onun dışında dış görünümünüze bakıp saçma sapan yorumlar yapıyor. Hamile olduğum için kilo aldım örneğin, dolandırıcı, spor yapman lazım falan diyor. Geri kalan zamanda da kişilik analizi yapıyor, sanki oraya kişilik analizi yaptırmaya gitmişim gibi. Ve tüm bu rezalet için 30 TL alıyor. Biz üç arkadaş gittik, arkadaşlarıma da aynı saçma sapan yorumları yapmış. O parayı doğacak çocuğumun başının gözünün sadakası olarak verdim ama haram zıkkım ediyorum. Helal etmiyorum. Gitmeye niyeti olanlar varsa da kesinlikle ama kesinlikle tavsiye etmiyorum!!
İşlem ıstedım ne demek bıraz acar mısınız buyu mu yaptı yanı ? Bende cok falcıya gıtmısımdır bende ınanıyorum bazı seylere ama hıc sızın gıbı yazan gormedım sızın sevdıgınız ınsanı sıze gerı getırdı dogru mu anlamısım ? Hesap soruyormus gıbı algılamayın ama bnde benımde cok arkadasım cok yazık vazıyette cok bazı seylere kapılıp psıkolojımızınde bozuk olmasıyla bırlıkte cok bosuna paralar verdık hem de cok bos yere acaba toplam olarak ne kadar ucret verdınız bu hanıma bı mahsuru yoksa soyler mısınız? Bıde su dıkkatımı cektı profılınde paramı yatırmayan bana bısey demesın falan yazmıs sert bı sekılde bıraz tersıme gıttı acıkcası ınsanlara yardım etmeye calısan bı kısının hıc bu tavırda olmaması gerekır dıye dusunuyorum cunku.bıde tum bu ıslemler nasıl gerceklesıyor telefonda mı? Randevulasıyor musunuz nasıl oluyor? Sevgıler
uzun bir aradan sonra tekrar merhaba;
DAHA Önce yazdığım yazılar (merak edenler okuyabilir)
1- http://www.kadinlarkulubu.com/burcl...stanbulda-fal-falcilar-4787.html#post30543311
2- http://www.kadinlarkulubu.com/burcl...stanbulda-fal-falcilar-4788.html#post30544898
30 ila 100 TL arasında bir fiyata 5 dk. süreyle kahve ya da tarot falı baktırıp hiçbir şey çıkmamasına alıştınız mı?
O zaman size farklı bir deneyim anlatayım.
bütün bu fal deneyimlerini kenara bırakın, vazgeçin derim; forumda biraz araştırma yapanlar İstanbul çevresindeki bazı HOCA'ların isimlerini görmüştür.
Salı günü arabaya atlayıp gittik, Tekirdağ/Malkara ilçesine bağlı Sağlamtaş köyüne. Köy bir hoca cenneti. Çok sayıda hoca olduğu söyleniyor. (adettir bir yerde bi hoca çıkar, ilgi görür, arkasından yenileri patlar)
Köyün En eskisi Ayşe Hoca (bizimkiler 22 sene önce gitmişler, internetteki adı motor Ayşe, yanlış anlaşılmasın, köyde motora bindiği için bu isim takılmış, sonra en bilinen Asiye Hoca ve bir de Kara Fatma var.
Kahve yok, tarot yok, küçük temiz bir köy evinde oturma odası, temiz yüzlü bir kadın var karşınızda, size 1-2 soru soruyor, anne adı, doğum tarihi gibi şeyler, 3 vakte kadar haber gelecek demiyor, 5 vakte kadar kısmet var demiyor, eğer üzerinizde geçmişe dair olumsuz bir şey varsa (büyü, okuma, muska vs.) onu söylüyor.
Ayşe Hoca by-pass ameliyatı olmuş, hacca gitmiş, hacdan önce yüksek rakamlar alıyormuş (söyleyenin yalancısıyım, bekleme salonu zaten bir tanışma mekanı gibi, insanlar hoca deneyimlerini paylaşıyor hemen), şimdi 20 TL verseniz kabul ediyor, artık paradan geçmiş gibi, köye giriyorsunuz, ayşe hocanın evini soruyorsunuz, ilerdeki yeşil evler diyorlar, 4 katlı apartmanı dikmiş zaten, biz gittiğimizde hastanedeydi, ameliyat sonuçlarını gösteriyormuş doktora, 7 saat bekledik geldi, kapıda 15 kişi vardı, randevulu gittiğimiz için bizi önce aldı. ünlüler, milletvekileri vs. istanbuldan geleni çokmuş, bekleme salonunda 2 takım oturma grubu vardı, bakım bitti hadi git demek yok, istediğini sor.
Asiye Hoca daha sakin, 1 kişi vardı, o çıktı biz girdik. biz içerdeyken de 2-3 kişi daha geldi. Gayet temiz, kibar, ayakta şalvar, başında beyaz tülbent, misafirperver,
4 dk da 50 TL verip suratlandığınız cafe falcılarına pek benzemiyorlar.
Kara fatma'ya gitmedik, paracı dediler fatma için, birileri 20 lira vermiş, bu az demiş, 30 lira verseniz memnun kalıyorlar, o kadar da düşük beklentileri. İstanbul'da artık ticaret haline gelen, kafeleri doldurmak için kullanılan ''Kahve içene FAL bedava'' yazılarından ve fal baktırma çabalarınızdan bir sonuç alamadıysanız deneyin derim. Buradaki arkadaşların çoğu fal için 30-100 TL aralığında fal parası veriyorlar, meraklıları haftada bir bile baktırıyor. Bununla uğraşacağınıza istanbuldan arabaya binin, gidiş geliş benzin (az yakan bir arabada 100 TL falan) dönüşte Tekirdağ'da bir de köfte yersiniz, deniz manzarası, eğlence, mercimek köftesi, kısır, oh mis, 3-4 kişi toplanıp gidildiğinde istanbuldaki izbe, köhne, kaba kafe fallarına göre çok daha iyi bir deneyim yaşatabilir size.
Kaç para verelim diye soruyorsunuz? Kuran'a paha biçilmez, gönlünüzden ne koparsa diyorlar.
Bizim köye çok yakın biryerde bu motor ayşe zamanında annem falan gitmişti ve gerçekten dediklerinin öıktığına şahit oldum. Bende bi ara gitmeye niyetlendim ama vefat etti diye duymuştum sanırım yanlış duymuşum. Peki memnun kaldınız mı sizuzun bir aradan sonra tekrar merhaba;
DAHA Önce yazdığım yazılar (merak edenler okuyabilir)
1- http://www.kadinlarkulubu.com/burcl...stanbulda-fal-falcilar-4787.html#post30543311
2- http://www.kadinlarkulubu.com/burcl...stanbulda-fal-falcilar-4788.html#post30544898
30 ila 100 TL arasında bir fiyata 5 dk. süreyle kahve ya da tarot falı baktırıp hiçbir şey çıkmamasına alıştınız mı?
O zaman size farklı bir deneyim anlatayım.
bütün bu fal deneyimlerini kenara bırakın, vazgeçin derim; forumda biraz araştırma yapanlar İstanbul çevresindeki bazı HOCA'ların isimlerini görmüştür.
Salı günü arabaya atlayıp gittik, Tekirdağ/Malkara ilçesine bağlı Sağlamtaş köyüne. Köy bir hoca cenneti. Çok sayıda hoca olduğu söyleniyor. (adettir bir yerde bi hoca çıkar, ilgi görür, arkasından yenileri patlar)
Köyün En eskisi Ayşe Hoca (bizimkiler 22 sene önce gitmişler, internetteki adı motor Ayşe, yanlış anlaşılmasın, köyde motora bindiği için bu isim takılmış, sonra en bilinen Asiye Hoca ve bir de Kara Fatma var.
Kahve yok, tarot yok, küçük temiz bir köy evinde oturma odası, temiz yüzlü bir kadın var karşınızda, size 1-2 soru soruyor, anne adı, doğum tarihi gibi şeyler, 3 vakte kadar haber gelecek demiyor, 5 vakte kadar kısmet var demiyor, eğer üzerinizde geçmişe dair olumsuz bir şey varsa (büyü, okuma, muska vs.) onu söylüyor.
Ayşe Hoca by-pass ameliyatı olmuş, hacca gitmiş, hacdan önce yüksek rakamlar alıyormuş (söyleyenin yalancısıyım, bekleme salonu zaten bir tanışma mekanı gibi, insanlar hoca deneyimlerini paylaşıyor hemen), şimdi 20 TL verseniz kabul ediyor, artık paradan geçmiş gibi, köye giriyorsunuz, ayşe hocanın evini soruyorsunuz, ilerdeki yeşil evler diyorlar, 4 katlı apartmanı dikmiş zaten, biz gittiğimizde hastanedeydi, ameliyat sonuçlarını gösteriyormuş doktora, 7 saat bekledik geldi, kapıda 15 kişi vardı, randevulu gittiğimiz için bizi önce aldı. ünlüler, milletvekileri vs. istanbuldan geleni çokmuş, bekleme salonunda 2 takım oturma grubu vardı, bakım bitti hadi git demek yok, istediğini sor.
Asiye Hoca daha sakin, 1 kişi vardı, o çıktı biz girdik. biz içerdeyken de 2-3 kişi daha geldi. Gayet temiz, kibar, ayakta şalvar, başında beyaz tülbent, misafirperver,
4 dk da 50 TL verip suratlandığınız cafe falcılarına pek benzemiyorlar.
Kara fatma'ya gitmedik, paracı dediler fatma için, birileri 20 lira vermiş, bu az demiş, 30 lira verseniz memnun kalıyorlar, o kadar da düşük beklentileri. İstanbul'da artık ticaret haline gelen, kafeleri doldurmak için kullanılan ''Kahve içene FAL bedava'' yazılarından ve fal baktırma çabalarınızdan bir sonuç alamadıysanız deneyin derim. Buradaki arkadaşların çoğu fal için 30-100 TL aralığında fal parası veriyorlar, meraklıları haftada bir bile baktırıyor. Bununla uğraşacağınıza istanbuldan arabaya binin, gidiş geliş benzin (az yakan bir arabada 100 TL falan) dönüşte Tekirdağ'da bir de köfte yersiniz, deniz manzarası, eğlence, mercimek köftesi, kısır, oh mis, 3-4 kişi toplanıp gidildiğinde istanbuldaki izbe, köhne, kaba kafe fallarına göre çok daha iyi bir deneyim yaşatabilir size.
Kaç para verelim diye soruyorsunuz? Kuran'a paha biçilmez, gönlünüzden ne koparsa diyorlar.
Şehriban'a ben de bi kaç kez baktırmıştım başta güzel bakıyo gibi gelmişti ama zaman geçtikçe söylediği hiçbir şey çıkmadı artık çıkması da çok zor. Ben de geçenlerde gittim tekrar Ayşe diye biri vardı, tutarlıydı falı. Anı çok iyiydi, geleceği için bi şey diyemem şimdilik. Ama şehriban'ı tavsiye etmem artık.
bahsettiğiniz ayşe nerede acaba?ve ne kadara bakıyor..nolurnolmaz seni dinledim ve ayşe hanıma fala gittim dediğin gibi falı tutarlı ve geçmişi çok iyi bildi geleceklede ilgili bişeyler söyledi ve onlardan birtanesi bugün gerçekleşti tavsiyen için teşekürler bundan sonra benim falcı ayşe :)
nolurnolmaz seni dinledim ve ayşe hanıma fala gittim dediğin gibi falı tutarlı ve geçmişi çok iyi bildi geleceklede ilgili bişeyler söyledi ve onlardan birtanesi bugün gerçekleşti tavsiyen için teşekürler bundan sonra benim falcı ayşe :)
bahsettiğiniz ayşe nerede acaba?ve ne kadara bakıyor..
bakın benim memleketimden bahsetmişsiniz.. sağla taş tekirdağ karıştırandan girdikten sonra şarköy istikametinde içeriye dmaoğru girdiğinizde karşınıza çıkan hocalar cennetidir:) yanık ayşe motor ayşe.. suan abla.. karaçamur fatma gibi gibi türemişler.. hepsine tek tek gittim. yanlız bahsettiğiniz motor ayşenin köyün en iyi yerinde 3 katlı bir evinin olmasına aldanmayın.. fransada kendine bir ev aldı bundan 6 ay önce gitmişti yeni geldi.. oğlunun altında 2011 model rand rover jip var.. öyle bir arsaları varki şarköy de aklınız durur.. öyle gönlünden kopsun diyip öyle bir servete kavuştuki.. iki seney tamamen çekip gidecek fransaya orda yaşıcakmış.. düşünün bankasından ki parayı nasıl hemen vize çıkıyor.. yoksa o köyden birini alında gidin bakalım vize almaya veriyorlarmı vermiyorlarmı.. ben iş kadınıyım.. hayatım gayet düzgün ben bile bazen protokolde takılıyorum.. yani sizin anlıcağınız çok itibar etmeyin.. yinede macere olsun derseniz gidin.. tezek kokusu eşliğinde motor ayşeye..
Rica ederim canım, yalnız ben baktırdıktan sonra başka bi Ayşe daha gelmiş kısa sarı saçlı oğlu da var hatta yanında. Ona da baktırdım ama diğer Ayşe kadar iyi değildi. İlk baktırdığım Ayşe'nin söyledikleri çıktı, ikincisinden memnun kalmamıştım. :)
Beni dikkatli okumamışsınız galiba, Fransadaki mülkleri beni ilgilendirmiyor, eskiden çok yüksek rakamlar istiyormuş, doğrudur, bugün 20 tl verin, yeter diyor, sıradaki insanların hepsi zaten imkanı olmayan kişilerdi, 150 istesen veremezler
şimdi düşünün, günde 25-30 kişi birikiyor kapınızda, hepsi (eskiden 100-150 aldığını varsayalım) bu paraları ödüyorlar, siz bu işi 20-30 yıl boyunca yapıyorsunuz diyelim, e haliyle o mallar mülkler alınır, gayet normal. biz 25 tl verdik, çıktık, neticede fal'ın en dibi taksimdeki dandik fal kafelerdir, kaliteliyim, çok iyi bakarım diyenler bile fiyatını 50 tl den açıyorlar, hacı hocaya gidip hiç olmazsa hayır dua alıyorsun, aman yeterki bi faydası olsun, 25 değil 50 alsın, bi kaşık kahveyle yaptıkları fal için 50 lira isteyenlerin yanında bu hocalar çok daha iyi bence, ayrıca bende Malkaralıyım, tezek kokusunu aşağılamışsınız, enteresen bi aşağılık kompleksi yansıması :)
kurban olayım yurdumun köylüsüne, ben gidin faydalanın, falcıya para yatırmayın diyorum, sen masal anlatıyorsun, bana ne malından mülkünden, çalışmış yapmış, yaptıkları da bir işe yarıyor ki 30 senedir millet gidiyor, insan memleketlisinin arkasından böyle konuşur mu?
Merhaba canım ben bugun tatili fırsat bilib kadıköye inmişken istanbul cafeye gittim bi ayşe var orda miyon tipli kısacık sarı saçlı tatlı bi bayan ama falına pek bişi diyemicem öle şaşırtmadı beni bide çıkarken kartını verdi asıl adı ilknurmuş ..şimdi ayşe o senin dediğin ayşe değil dimi
merhaba
sanal alemde olsun cafelerde olsun bir çok yerde fal baktırdım.Fakat geçmiş, durum analizi süper ama gelecek ile ilgili daha çıkan hiç bir sey olmadı denilen tarihlerde.Bu durumda insanın psikolojısını herşekilde bozmakta.Bir ara facede dolaşırken En iyi falcılar nerede sitesine girdim orada medyum mevsim deniz, Medyum Belkız hn dan bahsedilmekte ve çok olumlu yorumlar var.
bunları deneyen olduysa paylaşmanızı ria ederim
Yok canım benim bahsettiğim falını beğendiğim Ayşe o değildi. İlk gittiğimde başka bi Ayşe'yi tavsiye etti çocuk ona baktırmıştım onun falı çok iyiydi. Bi kaç gün sonra gittiğimde bu kısa sarı saçlı Ayşe'ye baktırdım onunkini pek beğenmedim, hatta bi ara sıkıldım falından :)
2 tane Ayşe olunca karışıyo böyle :)
Ben Belkız hnma 2 kara baktırmıştım tel de 150 tl amageçmişi çok detaylı anlattı örneğin sen sunu yaptın mı bunu dedin mi şeklinde detaylıydı anı da güzel yorumları ilk falımdaki tarih için 1 hafta içinde demişti 2 gün sonra dediği çıktı ancak en son falımı 23 gün önce baktırmıştım ona ve dediği en yakın tarihe 2 ay var daha o yüzden gelecek hakkında çok bir şey diyememeyeceğim ama ben memnundum artık falı bırakmış biri olarak bir gün bakltırsam bu tercihim Belkız hnm olur açıkçası ama çok para yine de baktırın ya da baktırmayın diyemem
Ay çok sevindim valla bu sarı ayşe düşündüğüm asıl bi konu vardı onun için olumsuz konuşmuştu olmicak gelmicek falan ohh rahatladım ya peki bu senin dediğin ayşe ayrılmışmı ordan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?