İstanbul'da Fal - Falcılar

İnşallah canım hepimizin ki olsun :)
Baktırmadan önce sordum ayşe hanım diye üç kişi var sırada dedi çocuk sonra sıram gelince ilknur hanım dediler bi garipsedim yani sende de böle oldumu yine gel beklerim karta da ilknur diye adını yazdı

çok teşekkürler sonuçta zaten bu parayı ayrı ayrı baktırdığımız kişilere toplamda eriyoruz en mantıklısı 1 kere baktırmak adamakıllı baktırmak gibime geliyor .

Şekerim telefon ve bilgilerini verebilir misiniz ?

benim baktırdığım ayşe sarı saçlı minyon tipli dediğin gibi yanında oğluda var birde sizin bahsettiğiniz başka bir ayşe dahamı var orda?

belkız hanıma bend ebaktırdım ofisi vardı fyat elli liraydı ofisi istanbulda şişlideydi....birşeyleri bilebiliyor olanları söylüyor bazen garip detaylarada giriyor ama olacak dediği zamnların hiçbiri olmadı hepside çoktan geçti...sadece an ve geçmişte iyi gelecek çıkmıyor iki kişi denemiştik biz diğer kişidede dediği hiçbirşey olmadı zamanlar geçti...

Merhaba kizlar avrupa bölgesinde en iyi falci hangisi bilgi istiyorumm verirseniz sevinirim.

Hanımefendi ben sıze yadırgayarak yada basla ters bır tavır ıcınde bunları yazmadım yanlıs anlamayın bnde bu sebeplerden dolayı yuvası yıkılmıs bır aılenın cocuguyum 8 yasından berı cok tanıdık oldugum durumlar ...allah kımsenın yuvasını yıkmasın hele ki baska pislik ınsanlar yuzunden eger su anda mutluysanız ınanın cok sevındım ben ne demek oldugunu cok ıyı bılıyorum cunku benım babam su anda o kadınla bırlıkte ve evlı cunku arada bole hıkayelerı duymak benı ınanın mutlu edıyor. Benım ozel mesaj hakkım var mı bılmıyorum sanırım yok bu konuyla ılgılı bana solemek ıstedıgınız bırsey olursa ayrıntılı bılgı almak ısterım lutfen bana ozel mesaj atın beklıyorum .sevgıler allah huzurunuzu mutlulugunuzu bozmasın.

Arkadaşlar çok soran olmuş belkız hanımı ben de sosyal paylaşım sitesinden bulmuştum hatta en iyi falcılar nerede diye bir grup var orda numarası mevcut arayıp öğrenebilirsiniz ben telde baktırdıgım için extra pek bilgim yok açıkçası asistanından randevu almıştım ama soranlardan baktıran olursa buraya yazabilir mi lütfen merak ederim de

Bu serkan beyin gelecekle ilgili dedikleri ciktimi acaba bende baktirmak istiyorum.

Kızlar şimdi konuya bi açıklık getireyim. İstanbul cafe'ye gittiğimde falcı kim var dedim Sema mı ne öyle bi şey dedi çocuk tamam o olsun dedim, sonra kadın fala bakmaya başlayınca ismim ayşe dedi. Onun falını beğendim gerçekten söylediklerinden çıkan 1 2 şey oldu, bana göre iyi bi faldı. 3-4 gün sonra tekrar gittiğimde Ayşe var, 1 hafta oldu başlayalı dediler ona baktırdım kısacık sarı saçlı yanında oğlu vardı, onun falını pek beğenmedim. İlk baktırdığım Ayşe öyle genç bi bayan değildi.

sevgili sari44 arkadaşım serkan beyi ben önerdim denebilecek başarılı biri gelecek için söylediklerine henüz zaman var ....ne tarz fal baktığnı anlatmamı istersenz mail yazın yada özel mesaj hakkınız varsa mailinizi yazın benim henüz özel mesaj hakkım yok...iki yıldan fazladır forumda üyeyim ama pek yazmadım mesaj hakkım halen yok...

bodrum falcisi ayhan tam bir dolandirici ne geçmis ne simdiki ne de gelecek bilebiliyor sakin parani kaptirma.gay zaten saçma sapan konusuyor.kizzllar gokçe hanimin bir tanidigina yasli bi amca hoca esimle huzurlu olmak isin muska yazdirttim esim çok sakin çok huzurluyuz muskadan beri sizce bi ise yaramis mi eski hali hiç yok.bu arada falda baktirdim çok guzel seyler isittim.hayatiyasa sana gokçe hanimi tavsiye ediyorum cnm.

Gökçe hanım telefonla bakıyordu demi nekadara bakıyordu ? ve numarasını banada gönderebilirmisin ?

lady yolladim cnm bana ne dedi biliyo musun evde bisi kayip kagit gibi dedi ama para degil dedi.ses çikaran biseyin altinda tv ya da muzik seti gibi dedi.bizimde aynen oyle bisi kayip tv sephasinin altina girmesine imkan yok nerdeyse bi çektik sen altindan çikti dememistim bisey kayip diye çok enteresan kadin

Merhaba
ben belkız hn mı sormuştum ve gittim baktırdım .gayet güzeldi uzun uzun baktı sohbet havasında geçmiş ,şuan aile ,sağlık her konuda detaylı bakıyor.Merak ettiğim bir şey vardı olmıycanı söyledi ki ben bir çok baktırdığım falcı olacağını söylemişti zaten olmasına imkan yok bu yüzden olumsuzuda söylemesi çok daha iyioldu.gelecek ile ilgili olarakta zaman var tabii çıkarmı çıkmazmı bilemiycem.
ama ben merak ettiğim konuda bundan sonra boşa ümitlenmiycem o yüzden çok ferahladım açıkcası

belkız hanım nerde bakıyo canım? çıkıyo mu?

belkız hanım nerde bakıyo canım? çıkıyo mu?

merhaba
ofisi ortaköyde
geçmiş i zaten olduğu gibi söylüyor gelecek için çok uzun zaman var olmasına ama benim gitme sebebim biten bir ilişkim ile ilgiliydi ve direk bana bu defteri kapat dedi.Zaten olmasına imkan yoktu ama bütün baktırdığım falcılar tersini söylüyordu en azından bu konuda net cevabımı aldım.

kızlar merhaba ben bir şey soracaktım. önceki sayfalarda kayıp eşyayı bulup yerini söyleyenlerden fln bahsedilmiş. bilen varsa bana telefonunu söyleyebilir mi? çok değerli bir şeyim kayıp ya da çalındı bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…