kızlar merhaba ben bir şey soracaktım. önceki sayfalarda kayıp eşyayı bulup yerini söyleyenlerden fln bahsedilmiş. bilen varsa bana telefonunu söyleyebilir mi? çok değerli bir şeyim kayıp ya da çalındı bilmiyorum
30 tlyemi yanayım yada boşa giden zamanamı iyi hoş
tek acemi falcıda bu deil ya kimler var kimler falcımı
soytarımı belli deil
Uzun zamandan beri her başım sıkıştığında Başak hanıma gidiyorum ne dediyse oldu valla mutlaka bir gidin göreceksiniz müthiş kadın ya cafenin telefon numarasını veriyorum REKLAM mutlaka gidin müthiş müthiş müthiş !!!!!!!!!
Yıllardır her başım sıkıştığında başak hanıma gidiyorum ne söylediyse gerçekleşti kahve, ayna ve kartlara bakıyor çok müthiş bir kadın..Enerjisi harika şu sıralar Kadıköy bahariye caddesinde Rezene Cafe de 30 TL. uzun uzun ve doyurucu fal bakıyoooooorrrrr
Yıllardır her başım sıkıştığında başak hanıma gidiyorum ne söylediyse gerçekleşti kahve, ayna ve kartlara bakıyor çok müthiş bir kadın..Enerjisi harika şu sıralar Kadıköy bahariye caddesinde Rezene Cafe de 30 TL. uzun uzun ve doyurucu fal bakıyoooooorrrrr
Arkadaşlar çok soran olmuş belkız hanımı ben de sosyal paylaşım sitesinden bulmuştum hatta en iyi falcılar nerede diye bir grup var orda numarası mevcut arayıp öğrenebilirsiniz ben telde baktırdıgım için extra pek bilgim yok açıkçası asistanından randevu almıştım ama soranlardan baktıran olursa buraya yazabilir mi lütfen merak ederim de
kızlar merhaba ben bir şey soracaktım. önceki sayfalarda kayıp eşyayı bulup yerini söyleyenlerden fln bahsedilmiş. bilen varsa bana telefonunu söyleyebilir mi? çok değerli bir şeyim kayıp ya da çalındı bilmiyorum
bodrum falcisi ayhan tam bir dolandirici ne geçmis ne simdiki ne de gelecek bilebiliyor sakin parani kaptirma.gay zaten saçma sapan konusuyor.kizzllar gokçe hanimin bir tanidigina yasli bi amca hoca esimle huzurlu olmak isin muska yazdirttim esim çok sakin çok huzurluyuz muskadan beri sizce bi ise yaramis mi eski hali hiç yok.bu arada falda baktirdim çok guzel seyler isittim.hayatiyasa sana gokçe hanimi tavsiye ediyorum cnm.
şimdi bakın burda öyle şeyler dönüyomuşki bu yazıdan sonra anladım walla şok oldum. bana mesajlar gelmiş bak onu bırak buna git al telefonu felan.. :) bunları yazanların hepside kendileri..benim böyle bir derdim yok arkadaşım.. ben kendi işletmesi olan bir iş kadınıyım.. isterseniz telefon numarama kadar açık ve aleni verebilirim kimseden korkum yok.. ben gamzenin çokkkk iyiliğini gördüm.. günlerce beni dinleri evet işlem yaptı tılsım ve sevdiğim değil.. başkasına gitmiş olan eşimi evime getirdi.. O kadar huzurluyum ki önce allah sonra ona duacıyım.. kim ne derse desin ben olanı bilirim.. ben yaşadığımı bilirim.. yine diyorum falınız güzel çıksın dediğinizde face den çıkıyor..
Benim baktırdığım ayşe çok kısa sarı saçlı minyon tipli zayıf çocuk görmedim yanında ..ya bu aynı ayşe olmasın
evet benim baktırdığım ayşede aynısı büyük bir ihtimallede aynı kişiye baktırmışız
Kızlar merhaba, Dün pazar günü Nil hanıma gittim. Yıldızname baktırdım Odtü mezunu zeki bilgili iyi bir hanım bana çok faydalı oldu tam 3 saat sürdü kendisnin hali hazırda başka bir mesleği olduğundan herkese bakamıyor ama gelenleri de kırmıyor vaktinden kısıtlayıp yine de bakıyor tavsiye ederim telefonunu isteyene verebilirim mail adresimi daha önce yazmıştım isteyenler oraya mail atabilir
Çok vasat bence de. Çok uzun fal bakıp, dikkat dağıtıyor, söylediklerini toplasan da incir çekirdeğini doldurmaz. Ben baktıralı bir yıldan fazla oluyor. Bana anı da bilememişti, gelecek ile ilgili söyledikleri de çıkmadı. Bana kalırsa 100 Tl vermeye değmez. Ama yıldızname ile ilgili yorum yapamam, çünkü yalnızca tarot baktırmıştım ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?