İstanbul'da Fal - Falcılar

Uzun zamandan beri her başım sıkıştığında Başak hanıma gidiyorum ne dediyse oldu valla mutlaka bir gidin göreceksiniz müthiş kadın ya cafenin telefon numarasını veriyorum REKLAM mutlaka gidin müthiş müthiş müthiş !!!!!!!!!

Son düzenleyen: Moderatör:
30 tlyemi yanayım yada boşa giden zamanamı iyi hoş
tek acemi falcıda bu deil ya kimler var kimler falcımı
soytarımı belli deil

Yıllardır her başım sıkıştığında başak hanıma gidiyorum ne söylediyse gerçekleşti kahve, ayna ve kartlara bakıyor çok müthiş bir kadın..Enerjisi harika şu sıralar Kadıköy bahariye caddesinde Rezene Cafe de 30 TL. uzun uzun ve doyurucu fal bakıyoooooorrrrr

Yanlış anlamayın ama burada arkadaşlar artık öyle olmuşlar ki bence falcılar tırt kaldı yanlarında...
Bakın leb demeden sizin leblebi olduğunuzu hemen anladılar....

Sorf yprum yapmaya üşendiğimden yazmıodum lakin ki dayanamadım !!! başak hanıma ben de gittim kendi arkadaşının hayat hikayesini mi anlatmadığı kaldı saçma sapan şeyler söylemediği mi kaldı ayna falına benden başka bir kişi daha var ben istanbulda tekim diye övmediği mi kaldı.....ayrıca esnemeleri odaklanamıo olması da cabası.... Bence de arkadaşım sen git sen baktır ama sen övme rica edicem!!!!

belkız'a bende baktırmıştım çok önceden. o zaman birşey demişti. yok cnm daha neler demiştim içimden o zaman. sonra dediği çıktı, şaşırmıştım o zaman. diğerleri pek hatırlamıyorum ama fosss olmuştu sanırım

tatlım mrb daha önce de öneride bulunmuştum sana o bayan kayıp içinde fal açıyor söylemek isterim hemde bu konuda çok iyi

ben bu tarz şeylere karşıyım büyü falan çok günah ama bende eşimle huzursuzluk içindeydim gereksiz yere hemde hem kavga ederdik..onun için dua yazdırdım nazar duası kaza bela engelleyici inanılmaz mutluyuz artık herşey rabbimden:))

Aşağıdaki linkte ki yine bu sitede geçiyor Gamze Şahin'in dolandırıcı olduğundan bahsediliyor. İncelemenizi tavsiye ederim.
http://www.kadinlarkulubu.com/burclar-tarot-astroloji/427230-boyle-online-bakan-fal-gormedim-muhakkak-baktirin-30.html

Son düzenleme:

banada gönderebilir misiniz acaba?

nil işe yaramayan bi falcı

Son düzenleme:
Mercan saylana 5 ay önce baktırmıştım. Verdiği süreler geçti ve dediği olayların hiçbirini yaşamadım. Çıkmayan bir fal haberi de benden gelsin...

kızlar fal sepetinde fal baktıran var mııııı? okudum saayfalarıı iyice kafam karıştııı.. yagmur - derin -nesibe sizce hangisine baktırmalıyım

tserender cnm bizde muskadan sonra aynen dedigin gibi mutlu olmaya basladik falcim onermisti daha dogrusu zar zor ogrendim gokçden ::)

merhaba bahsi geçen gökçe kim nerde bakıyor bilen biri söyleyebilirmi acaba?

daha evelde yazdığım çok başarılı olan ve telefonda bakan asudeyi denemenizi öneriyorum arkadaşlar dün dediklerindne biri oldu...numarası 0538 2785371

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…