İstanbul'da Fal - Falcılar

Canım gittim ben yoğurtçu parkının ordan modaya doğru gittik biraz karışık bir yerde ama ferit tek sokakta ferit tek sokağı sora sora gidersen bulursun hemen tabelanın sağında kalıyor kafe zaten

ben bahariye tarafında falan zannetmiştim.işim düşerse o tarafa gidebilirim.nasıl buldun peki?

bu falcının evının nerde olduğunu öğrenebılırmıyım cnm...falı cok fazla kısı sahtekarlıga döktugu ıcın tavsıyeyle gıtmek en doğrusu oluyor

kızlar dün Nişantaşı symbole gittim aslında fulyaya baktırmak için gitmiştim ama çok sıra vardı 3 saatten önce sıra gelmez dediler bende yağmura baktırdım ama baktırmaz olaydım tam bir sahtekar. bana 17mi 18 mi yaşındasın diye sordu önce halbuki 24 yaşındayım. sevgilimin yaşını, kaç kardeş olduğumu, eğitim durumumu, iş hayatımı her şeyi salladı resmen insan bir şeyide mi tutturamaz kadına anlattım her şeyi bu sefer benim anlattıklarıma göre yorum yapmaya başladı ama yine de tutturamadı. 5 dakikada bitti fal bide hızlı hızlı konuşuyor bi dediği bi dediğini tutmuyor ben sizi uyarayım sakın ona baktırmayın paranızı çöpe atmaktan farkı yok.

Dejavu Yiğite 3 ya da 4 yıl once gitmiştim 5 tane şey söylediyse 1 tanesi tuttu her ne kadar önemsiz olsa da :) Arkadaşlar falcılara bosu bosuna para vermeyin .

Bir kaç yıl önce sürekli falcılara giderdim , fakat bunun sonun hiçbir şekılde gelmiyor.Olan paramızaa oluorr...Artık fal baktırmıyorum cunku tarot falı bakmayı ogrendım arkadaşlarıma olsun kendıme olsn nadiren bakıorum .İsim vermesemde söylediğim herşey cıkıor 10 da 10 diyebilecek kadar iyi bakıyorum.Tavsiyemmmm baktıgım tarotun destesi laro ... Sizlerde alın ve ögrenin falcılara para vermekten kurtulun .

Taha turana iki arkadas yollamıştık. İkimiZede aynı falı yollamış. Sadece isimler değişikti. Verdiğim paraya acıdım. Hiçbir dediğide çıkmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…