İstanbul'da Fal - Falcılar

ben baktırmıştım ona ama pek çıkmadı söyledikleri, baya iyi moral veriyo ama :)

bugün bende baktırdım senin dediğin gibi süper ötesi moral veriyor geçmişle ilgili tespitleride yerinde ve tuttu gelecekle ilgide birçok şey söyledi beklentideyim dokuz gün içerisinde beklediğim bir konuyla ilgili tarih verdi çıkarsa burdan paylaşırım artık kısmet inşallah çıkar :))

kızlar fal sepetinde fal baktıran var mııııı? okudum saayfalarıı iyice kafam karıştııı.. yagmur - derin -nesibe sizce hangisine baktırmalıyım

Ben Nesibe'ye baktırmıştım, burdan da paylaştım, hiç fena değil. Bazı şeylerin bilgisini özellikle vermemiştim ama tutturdu.
Bir de Melek'e baktırdım ben orda. Memnun kaldım ondan da..Nesibe'yle söyledikleri benzer ..Bekleyip göreceğiz.

Caddebostan sırdaş Cafe'de çalışmış olan Arzu'yu bulan var mı? (Kilolu bir bayandı)

Kızlar merhaba bir çoğunuz için gereksiz görülebilir fakat yazma gereği hissettim sosyal paylaşım sitelerinde bazı söyle falcı böyle falcı gibi sayfalar var ve bu sayfalarda çeşitli falcıları öven kişiler var. Ben denk gelince bu sayfalara bazı falcılara bakıyordum bazı kişiler bu falcıları gereğinden fazla övmüş açtım profillerini inceledim çok acemice açılmış reklam amaçlı fake hesaplar sizden ricam bu tarz sayfalarda tavsiye eden kişilerinde gerçekliğine şöyle bir göz atmanız yazık sonuçta bu fal işi iyi iş değil ama para o kadar da boşa gitmesin...

merveg isimli kişi çok haklı aşırı reklam olan en iyi falcılar nerede sayfası tamamen falda çokda iyi olmayan sıradan denebilecek türde bakım yapan kişilerin övüldüğü bir yerdir hep aynı isimler dönüyor medyum ezel denen kişiye birkaç ay önce kardeşim baktırmışsı etkileyici bir fal değildi dedikleride çıkmadı kafelerde yirmiliraya çok daha iyisi bakılırdı yani...medyum Belkıs ismi çok dönüyor daha evlde yazdım bişeyleri biliyor ama deidkleir çıkmıyor çok daha yetenekli kişiler var onlardan şişirme ve kof reklam o sayfa

haklısınız burada bir falcı övülüyor kapısına yığıntı olunuyor.Bu yazıları sadece üyeler okumuyor ki reklamı gerçeği ayırt edebilsinler! Dışardan bir çok kişi misafir okuyucular gördükleri isme yönleniyorlar .2013 girişli üyelerin bir çoğuna inanmıyorum .Bir kişi 2. mesaj hakkını başka bir falcıyı kötüleyerek kullanmaz. Liste olarak verse memnun olduğum olmadığım gibi daha çok inanır insan .Geliyorlar tek isim söylüyorlar 10 misafir okuyucu bu isme gitmeye karar veriyor 1'er kişide yanında götürseler tek giden pek olmuyor 20 kişi olur hiçbirşey bilmeyen bir falcı 20 tl alsa en düşük ,ki kimse 5 kişiden fazla bakamam demez hayatta 20*20=400 tl günlük hasılat, taş atıp kolu yorulmadı .yazık bu işi hakkıyla yapmaya çalışanlara ....!!!!!!!!!!

arkadaşlar merhaba; çokk uzun zamandır fal baktırmadım. bu akşam taksim-beşiktaş tarafına gideceğim. oralarda önerebileceğiniz biri var mı? hiç bilmediğim birine gitmek istemiyorum açıkcası.

kizlar slm Akçayda suya bakan çok meshur bi medyum varmis yalniz ucuza bakmiyormus tam ogrenemedim ucretini ama bana uzak oldugu için gidemiyorum telefonla oluur mu dedim olur dediyalniz telefonu yazdigim kagidi bi yere koydum ama herneyse sizce saglikli mi telefonla tarot baktirirumama suyu denemedim napiyim sizce dedikleri kelimesi kelimesine oluyormus

merhaba, eğer güvenilir biri tavsiye etmişse zaten anne adıyla bakıyosa da herşeyi biliyorlar. ben çok cafe falcılarına gittim tutturan çok azdır oda bi dahaki sefere tutturamamıştır. Şimdi bir arkadaşım aracılığıya başka şehirde bir hocaya bakım yaptırıyorum kelimesi kelimesine her dediği doğru çıkıyor fal gibi değil karşındakinin durumunu olur olmaz üzerinde birşey varmı o tür şeylere bakıyor yapılacak birşey varsa da yardımcı oluyor. Yani işinin ehli biriyse yanında olup olmaman farketmez.

Bu bahsettiğiniz kişi nerede ve telefonla bakıyor mu iletişim bilgilerini bana da verirmisiniz ?

baktırdığın hoca kimdir? sakıncası yoksa yazabilirmisin.

inanın izin verse telefonunu verirdim. Ben de bir arkadaşım aracı oldu öyle baktı. Hocayı metetmek ya da başka bir maksatla yazmadım. Arkadaşa cvp vermek yardımcı olmak maksadıyla yazdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…