kızlar mozaik cafe ahmete baktıran oldumu hiç yorumlarınızı bekliyorum
ben baktırmıştım ona ama pek çıkmadı söyledikleri, baya iyi moral veriyo ama :)
ben baktırmıştım ona ama pek çıkmadı söyledikleri, baya iyi moral veriyo ama :)
kızlar fal sepetinde fal baktıran var mııııı? okudum saayfalarıı iyice kafam karıştııı.. yagmur - derin -nesibe sizce hangisine baktırmalıyım
Caddebostan sırdaş Cafe'de çalışmış olan Arzu'yu bulan var mı? (Kilolu bir bayandı)
ahhh bı bulamadık arzuyu
merveg isimli kişi çok haklı aşırı reklam olan en iyi falcılar nerede sayfası tamamen falda çokda iyi olmayan sıradan denebilecek türde bakım yapan kişilerin övüldüğü bir yerdir hep aynı isimler dönüyor medyum ezel denen kişiye birkaç ay önce kardeşim baktırmışsı etkileyici bir fal değildi dedikleride çıkmadı kafelerde yirmiliraya çok daha iyisi bakılırdı yani...medyum Belkıs ismi çok dönüyor daha evlde yazdım bişeyleri biliyor ama deidkleir çıkmıyor çok daha yetenekli kişiler var onlardan şişirme ve kof reklam o sayfa
kizlar slm Akçayda suya bakan çok meshur bi medyum varmis yalniz ucuza bakmiyormus tam ogrenemedim ucretini ama bana uzak oldugu için gidemiyorum telefonla oluur mu dedim olur dediyalniz telefonu yazdigim kagidi bi yere koydum ama herneyse sizce saglikli mi telefonla tarot baktirirumama suyu denemedim napiyim sizce dedikleri kelimesi kelimesine oluyormus
merhaba, eğer güvenilir biri tavsiye etmişse zaten anne adıyla bakıyosa da herşeyi biliyorlar. ben çok cafe falcılarına gittim tutturan çok azdır oda bi dahaki sefere tutturamamıştır. Şimdi bir arkadaşım aracılığıya başka şehirde bir hocaya bakım yaptırıyorum kelimesi kelimesine her dediği doğru çıkıyor fal gibi değil karşındakinin durumunu olur olmaz üzerinde birşey varmı o tür şeylere bakıyor yapılacak birşey varsa da yardımcı oluyor. Yani işinin ehli biriyse yanında olup olmaman farketmez.
merhaba, eğer güvenilir biri tavsiye etmişse zaten anne adıyla bakıyosa da herşeyi biliyorlar. ben çok cafe falcılarına gittim tutturan çok azdır oda bi dahaki sefere tutturamamıştır. Şimdi bir arkadaşım aracılığıya başka şehirde bir hocaya bakım yaptırıyorum kelimesi kelimesine her dediği doğru çıkıyor fal gibi değil karşındakinin durumunu olur olmaz üzerinde birşey varmı o tür şeylere bakıyor yapılacak birşey varsa da yardımcı oluyor. Yani işinin ehli biriyse yanında olup olmaman farketmez.
telden de bakıyor mu ki?saglamtaştakı ayse hocanın telefn ve adresını bılen bı zahmet ozelden gonderebilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?