kızlar istanbulda gittiğimiz falcılar kimler,neredeler,tarot mu daha çok çıkar kahvemi,bilgilerimizi paylaşalım.... kaydirigubbakcemile2
inanın izin verse telefonunu verirdim. Ben de bir arkadaşım aracı oldu öyle baktı. Hocayı metetmek ya da başka bir maksatla yazmadım. Arkadaşa cvp vermek yardımcı olmak maksadıyla yazdım.
july benim dedigim kadina tanidigim biri gitmis.kiz yemin ediyor bisi uttu kollarimi Havaya kaldirdi dedi annesi de kaarsisindaymiq kadin dokunmamis gercekten ama korkarim ben oyle seylerden herseyi bilirmis bide
Hanımlar bende teli var Cezmi'nin ama özel msj hakkım yok, bence aynı kişiden bahsediyoruz, Çünkü baktıran arkadaşım şey yani kelimesini çok kullanıyo demişti, yumuşak bir tarzı varmış aynı zamanda:))
Gönderdim, özel mesaj kutunda vardır... tekrar bir bak istersen.... eğer gelmediyse haber verirsen mailine de atarım :)
yagmurums ne gibi bi islem yapilacak yardimci olabbilirim 80 kusur yasinda ama yaparmi bilmem.sana ne gerekli onu yazman gerek
ıyı geceler arkadaslar,daha oncede yazmıstım bugun okudum yazılanları ıyı ve verdıgı tarıhlerde dedıklerı cıkan bırını ısteyen didem hanıma gıtmelı dıyorum ben cok memnun kaldım kendısınden verdıgı ıkı tarıhın bırı aksamalı olsada olduu dıerıne daha zaman var tavsıye eılecek bır falcı.faceden ulasılabılıyor kahve falım didem olarak.yasakmı bılmıyorum ama 05308497424 numarası
yagmurums ben soylerim agzima yapismaz ama para karsoligonda yapiyor
yagmurums ben soylerim agzima yapismaz ama para karsoligonda yapiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?