İstanbul'da Fal - Falcılar

kızlar istanbulda gittiğimiz falcılar kimler,neredeler,tarot mu daha çok çıkar kahvemi,bilgilerimizi paylaşalım.... kaydirigubbakcemile2

çok iyi bildiğim yer var mandal cafe falcı ayten kahve falını tarot falını çok iyi bakıyor geçen gün gittim herşeyi bildi çok memnunum her hafta gidiyorum tafsiye ederim...

july benim dedigim kadina tanidigim biri gitmis.kiz yemin ediyor bisi uttu kollarimi Havaya kaldirdi dedi annesi de kaarsisindaymiq kadin dokunmamis gercekten ama korkarim ben oyle seylerden herseyi bilirmis bide

july benim dedigim kadina tanidigim biri gitmis.kiz yemin ediyor bisi uttu kollarimi Havaya kaldirdi dedi annesi de kaarsisindaymiq kadin dokunmamis gercekten ama korkarim ben oyle seylerden herseyi bilirmis bide

ben bu hocayı görmedim uzakta ama adamın işi 3 harflilerden dolayı hasta olanlar onları iyileştiriyor. Benimde hislerim kuvvetlidir kahve falı abakarım arada öle arkadaş arasında falan ama mesela bazı şeyler yaptı yasakladı bana ne bakıyorum ne baktırırım. Ben ilk telde konuştuğumda telefonu fırlattım elim yandı dedim. İşte telefonunu kimseye vermiyor benim konuşmamda arkadaş vesilesiyle rica minnet oldu. Hatta benim kuzenimede baktırmak istedik dediki o büyüyle uğraşıyor onun bişeyine bakmam dedi ki telde anlık anne adını söyledik sadece. Yani enerjiye falan inanmıyorum ben dediğim gibi işinin ehliyse anne adı yetiyor.

bende gormedim cnm kadini.ne gerekli dedim bi tek anne adi dedi.ayni dedigon givi bakiyor eger birebir olursa da ellerini kpllarini hareket ettirebiliyormus.birebir gitmem bi yerim oynarsa aklim çikar :)

merhaba,benimde acilen Cezmi'ye ulaşmam lazım.taşındıktan sonra izini kaybettim.sizde varsa telefon numarasını bana verebilir misiniz.

yagmurums ne gibi bi islem yapilacak yardimci olabbilirim 80 kusur yasinda ama yaparmi bilmem.sana ne gerekli onu yazman gerek

yagmurums ne gibi bi islem yapilacak yardimci olabbilirim 80 kusur yasinda ama yaparmi bilmem.sana ne gerekli onu yazman gerek

bana yapılanların bozulup, yapanların engellenmeleri gerek. günlük acı çekiyorum büyüler ayrı, gönderdikleri varlıklar ayrı. çokk derin biri lazım bana. sahiden varsa ne iyi olur. belkide cenneti kazanırsınız.dua cınız olurum.

ıyı geceler arkadaslar,daha oncede yazmıstım bugun okudum yazılanları ıyı ve verdıgı tarıhlerde dedıklerı cıkan bırını ısteyen didem hanıma gıtmelı dıyorum ben cok memnun kaldım kendısınden verdıgı ıkı tarıhın bırı aksamalı olsada olduu dıerıne daha zaman var tavsıye eılecek bır falcı.faceden ulasılabılıyor kahve falım didem olarak.yasakmı bılmıyorum ama 05308497424 numarası

Telden bakıyor mu canım. Bide ne kadara bakıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…