zamanında kuru kahveci selim deki müzeyyeni kim övdüyse tebrik ediyorum :) gerçekten giden 25 lirama mı yanayım saçmalamasına mı bilemedim :) uzak durun
ben solemıstım ama ne owmustum nede onermıstım sadece bence ıyı demıstım lutfen dogru yorumlayalım
Aşağıdaki linkte ki yine bu sitede geçiyor Gamze Şahin'in dolandırıcı olduğundan bahsediliyor. İncelemenizi tavsiye ederim.
http://www.kadinlarkulubu.com/burcl...-bakan-fal-gormedim-muhakkak-baktirin-30.html
Kızlar merhaba ben geçen hafta burağa baktırmıştım bugünde buseye. Buse çok tatlı bir kadın burakla hemen hemen aynı şeyleri tek bir konuda ayrı düştüler o konuda geçmişimle ilgili bir şey biri senin annen yapmış dedi diğeri erkek arkadaşının annesi gerçi sanki buse beni üzmemek için kendi annem olmadığını söyledi gibi geldi ama neyse. Buse de burak da geçmiş ve anı birebir anlattı bana hatta ikiside aynı şekilde eski erkek arkadaşım ile karşılacağımı falan söyledi. Ben ikisini de beğendim burağın dediği tarihler çıkarsa eğer favorim olur kahve falı baktığı için buse tarot bakıyor. Hem minike hem de dadlese çoook teşekkür ediyorum burdan numaraları ulaştırdıkları ve önerdikleri için :)
Teşekkürler minikdeptesif mesajını aldım canım. Peki sence nasıl butak dedikleri çıkıyor mu
Gittiğim falcılarla ilgili yorumları paylaşmak isterim...
Kurtuluş Rita en kötüsüydü
Aranızda giden varmı bilemiyorum ama Kurtuluş'da Anna iyidir ama çok sık gitmemek gerektiği kanısındayım, her gün günde 4-5 defa gitmek isteseniz gel der !!! Ama iyi bilir hatta karşınızdaki kişi şu cümleyi kuracak demişti ve aynı cümleyi o kişiden duymuştum!! inanılmazdı.
Dilek çok bilmez.
Geçen gün Selma Toprak'a ben de baktırdım memnun kaldım genelde ama telefonda olduğu için sanırım gerçekten dinlerken uzun geldi ve dağıldım.
Erenköy'de Şebnem müthiştir, isimleri ve telefon numaralarını olduğu gibi söyler, tipleri tarif eder falı uzun solukludur, aralardaki detaylardan çok sonuç odaklıdır. Bunu algılayabilmem geç oldu çünkü söylediği şeylerin tersini yaşadığımı ve bilemediğini düşündüğüm zamanlar çok olmuştur ama sonuç her zaman Şebnem'in dediği gibi çıkar şaşırtıcı şekilde, falın çıkmadı desende ona o söylediği şeyin altını ısrarla çizer söylediği tarihler 3-4 ay kadar atabilir ama mutlaka olayı yaşarsınız. Yalnız her dakika gitmenizi istemez, söylediklerim çıkmadan gelme der. Şu ana kadar baktırdıklarımın içinde en iyisi diyebilirim. Ümraniye'de Sevim de iyidir. Özellikle ilk baktığı fal ve gece yazarak baktığı fallar çok iyidir o da zaman zaman isim verir. Şu ana kadar batırdığım en iyiler ve en kötü bu isimlerden oluşuyor.
burak'ın nosunu yolladım ayrıca:)
falcıdan ne beklediğine baglı , yakın gelecek ve kişilik analizi ve anda oldukca iyi.
1,5 yıldır daimi olarak gidiyorum.
zamanında kuru kahveci selim deki müzeyyeni kim övdüyse tebrik ediyorum :) gerçekten giden 25 lirama mı yanayım saçmalamasına mı bilemedim :) uzak durun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?