İstanbul'da Fal - Falcılar

zamanında kuru kahveci selim deki müzeyyeni kim övdüyse tebrik ediyorum :) gerçekten giden 25 lirama mı yanayım saçmalamasına mı bilemedim :) uzak durun

ben solemıstım ama ne owmustum nede onermıstım sadece bence ıyı demıstım lutfen dogru yorumlayalım

tek senden okumadım ki :) 1.5 senedir her yazılanı okudum ilk üyeliğimi iptal edip yeniden üyelik aldım zaten baya bi eski üyeyim ayrıca hemen bi üstüne alınıp bi alınganlık yapmamalısın gerek yok neyse kısacası gereksiz bi falcı.

Aşağıdaki linkte ki yine bu sitede geçiyor Gamze Şahin'in dolandırıcı olduğundan bahsediliyor. İncelemenizi tavsiye ederim.
http://www.kadinlarkulubu.com/burcl...-bakan-fal-gormedim-muhakkak-baktirin-30.html

evet bende bu yazıyı okudum zaten o sayfada buldum ben aman dedim bir 50 tl giderse gider dedim çünkü cidden çok zor durumdaydım ben.. hatta burdan geldiğimi duyduğunda hiç de hoşnut olmadı bana anlattığı öyle bir hikaye varki ağzınız açık kalır ki inanın önce inanmadım ama sonra kesinlikle haklı olduğunu öğrendim.. sizlede paylaşayım ben dilerseniz.. şimdi burdan yine gamze hanımı bir kadın ekliyor belkide hala burda üyedir adını vermiyorum.. bir kadın kocası asker ikinci evlililiği bu kadının ilk evliliğinden de evladı var iki tane.. bunun kocası diyorki buna bak diyor doğuya geldik iyi para kalıyor elimize.. bundan sonra her ay sana bir para vericem git bileziklerinin üstüne bilezik ekle diyor.. 30 bin tl kadar para yapıyor bu .. sora bir gün bu kadının arkadaşı diyoki gel bu paralarla sanal borsa oynayalım.. hem parana para katalım hemde ana paran kalır kalanını çocuğuna yollarsın diyor kadın bunu veriyor.. parayı kaybediyor.. şimdi gamze hanımı tanıyana kadar bende öyle biri olduğunu inanın bende bilmiyordum.. şimdi kadın derdine yanında bu gamze hanımda anlatıyor bakın benimde hayatım şöyle böyle diye her neyse kazancını anlatıyor.. sonra bir gün bir bakım müşterisi diyorki gamze hanıma gamze benim kuzenim seni eklemiş ama bir cin demişsin bir peri kızı korkutmuşsun hayırdır diyor.. gamze hanım nasıl olur felan diyor sonra kadın o kadına diyorki yaz msn den kadın yazıyor ama hiç biri gamze hanıma düşmüyor.. gamze hanım yalvarıyor diyor verin bana o msn ni benim ki fal_06.......tr oda diyorki evet bu .. yok o o değil derken kadın yolluyor bunu ve adres fal-06......tr çıkıyor.. para yatırdınızmı bu kişiye diyor evet diyor 500 tl temizlemek için para yatırdım.. gamze hanım tabi cıldırıyor bana hesap daki ismi ve aradığınız numarayı verin diyor alıyor ismi verdiğinde o bakım yaptığı kadın olduğunu çıkıyor.. arıyor bunu bir müşteri gibi.. diyorki gamze ablacım tavsiye üzerine arıyorum çok zordayım ablam kurtar para mal mülk sorun değil bu konuşuyo konuşuyo en sonunda gamze hanım diyorki bana bak ben gamze şahin.. tabi kadın dumur.. senin kocanın çalıştığı komutanlığa kadar biliyorum.. yeni doğmuşda bir evladın var kadın başlıyor ağlamaya yalvarıyor yapma o parayı yerine koymak zorundaydım nolur diye.. sonra tabi kimlerden para çarpmış kimlerden hemde 10-15 gün içinde onu yazanda o kişilerden biri imiş.. şimdi bir insanın bir şeyi bu kadar kurgulaması imkansız bu bir ikincisi cidden bakın tanımanız lazım.. hani şaka yapmıyorum.. yoksa inanın bana ne bir sürü medyuma gittim ben.. medyum koçarı.. medyum nur.. medyum özkan gibi gibi hatta kıbrısa bile gittim artık siz düşünün.. ama gamze hanım ben ona gamze abla diyorum.. konuşuyorum ya.. cidden nefes alıyorum... hiç bir yanlışını görmedim bir hocaylada çalışmıyor ayrıca kendi yapıyor işlemleri.. aldığı malzemelerin bana makbuzuna kadar yolladı.. hani bu kadar yalan dolan ayıp ya.. işini cidden iyi yapan bir kadın.. birde arkadaşlar burası ciddi anlamda ''kendini pazarlama yeri'' olmuş tırnak içinde söylüyorum ben gamze ablada bana sıra gelsin diye 1 hafta bekledim kadın fuul çalışıyor.. e tabiki rakipleri olucak tabiki birileri bişey yazacak.. bilmiyorum ama iyiki o riski almışım ... yani hatta keşke adını verebilsem ben burdan bir arkadaşı buldum onu face de yazdım.. onun çocuğun olucağı memleketi.. doğum tarihi kadar bilmiş 13 senedir çocukları olmuyomuş adınada hatta gamze koymuşlar kadın kendi dedi. ben övmüyorum gidin demiyorum ama bu yolda çokkkk param heba oldu bilmiyorum.. ben bir yanlışınıgörmedim.. belkide bir çoğunuza görede ciddi rakamlar ödedim ama helali hoş olsun.. ayy çok uzun oldu walla

burak ın nosunu özelden atabilirmisin.. :) acil falım geldi..:)

10 senedir fal baktiran biri olarak erkek falcilara hiç guvenmem.çunku enerjileri ve hissiyatlari kadinlar kadar guçllu deegil

ben aşağı yukarı 2 yıldır sadece erkek falcılara baktırıyorum :)
denediğim kadınlar tırt çıktı :)
yok öle kadın erkek ayrımı.

merhaba ; bişi sorabilirmiyim size?
kurtuluşta anna isimli falcıya gittiğinizi belirtmişsiniz..bende gitmek istiyodum iletişim için bi telefon numarası varmıdır sizde benimle paylaşabilirmisizi ?
şimdiden teşekkürler :)

zamanında kuru kahveci selim deki müzeyyeni kim övdüyse tebrik ediyorum :) gerçekten giden 25 lirama mı yanayım saçmalamasına mı bilemedim :) uzak durun

ona yanlışlıkla bende baktırdım burdaki tavsiye üzerine hakikattende dediğin kadar rezil bir faldı ne geçmişle nede gelecekle ilgili hiçbirşey tahmin edemedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…