İstanbul'da Fal - Falcılar

Merhaba Minik,
sen hiç Bakırköy Laf Cafe de ki Çiğdem i denedin mi , eğer denediysen sen ne düşünüyorsun?

ben bi kaç yıl önce baktırmıştım çıkmamıştı galiba tamda hatırlamıyorum ama bi kadınla tanıştım orda çiğdeme gelirmiş 4 5 yıldır hep çıkar dedi.ben de andaçı bekliyodum o sırada:)

kızlar bu arada mozaik cafedeki ahmet oarayı bırakmış nerde olduğundan haberi olan varmı?

canım geçen istanbul cafe'ye gittiğimde falcı olarak Filiz bi de Ahmet var dediler, belki mozaik cafedeki Ahmet oraya geçmiştir ama emin değilim :)

arkadaşlar çok acil anna nın numarasına ihtiyacım var. Lütfen yardımcı olur musunuz?
Özelden numarasını yazan olursa büyük dua alacak :)

Bugun bir arkadaşım melekler kahvesine giderken solda melda - roza var rozaya mutlaka baktır demiş gören duyan bilen yorum yapan var mı?

Bir de tel edince gelen ayhanla yakında görüşebilen var mı ulaşamadım gıcık oldum

Hadi bu da son soru; angel cafe kadıköyde kime gitmeli ?

Ben bugun angels cafe burcu hanima gidicem daha once ayni cafede filiz hanima baktirmistim soyledigi tarihlere var biraz hic gecmis soylemedi hep gelecek soyledi ve simdiki zamani anlatti bakalim cikarsa yazarim

canım geçen istanbul cafe'ye gittiğimde falcı olarak Filiz bi de Ahmet var dediler, belki mozaik cafedeki Ahmet oraya geçmiştir ama emin değilim :)

teşekürler canım benim ama o ahmetin mozaikteki ahmet olduğuna emin değilsin galiba onu aramamın sebebi 9 güne kadar bir olayın gerçekleşeceğini söylemişti ve gerçekleşti oluncada gel demişti 7 ci günde dediği oldu inşallah o ahmet o ahmettir :))) bu arada istanbul cafede piyasada ne kadar iyi falcı varsa topluyor nasıl başarıyorlar anlamadım gitti

yok canım emin değilim, sadece Ahmet diye bi falcının orda olduğunu duydum ama aklıma gelek ilk Ahmet mozaik cafedeki Ahmet oldu :)
valla ben de anlamadım sürekli değişiyo İstanbul cafedeki falcılar her yerden buluyolar :)

arkadaşlar çok acil anna nın numarasına ihtiyacım var. Lütfen yardımcı olur musunuz?
Özelden numarasını yazan olursa büyük dua alacak :)

Bu daragay kullanıcısı çok doğru tespitleri olan bir bayandı, ben de farkettim, fakat sanırım artık kadınlar kulubune uğramıyor..Bu kurtuluş anna ya da erenköy şebnemi ben de çok merak ediyorum ama ulaşmak imkansız gibi..giden varsa da yazmıyor fikrini.. anlamadım gitti, sanki kadınlar kulubunde nedense iyi falcılardan çok bahsedilmiyor gibi .....

Beşiktaş Symbol'de Serhat var. Bütün falcılar nişanlımla eylülde evleneceğimiz söylerken o meltem diye bir kız yüzünden ayrılacağımızı söylemişti. 3 gün önce ayrıldık.

Kötü şeyler duymak istemiyorsanız tavsiye etmem.

Slm kızlar en son bunalımdaydım Ogün 1 kaç yere ustuste gıttım ılk fıncan Şenay'a gıttım dogruya yakın seyler soyledı fakat çok kısa bakıyor ordAn çıktım chakra Cafe'de Sevgı ablayla muhabbet edeyım dedım ayrılmış orda yerıne bır sarışın bayanı almışlar oturdum baktırayım dedım kadın benı evlı yaptı sonra kardesımı evlı yaptı çok saçma seyler soyledı ben anlayamadım nasıl öyle bırını falcı yaparlar dıye dahada sınırlerım altüst olup gıttım taksıme rozaya kısılık analızı an çok basarılıydı ben begendım bıraz ıcıme su serptı fakat bu chakrada Aycan varmış bana onu övdüler ordAn ayrılmış bılen varnı nereye gıttıgını?

Anna için en son 200 tl filan diyorlardı o kadar verilir mi bilmiyorum fala

gereksiz ayrıntılar tutar ama ikili ilişkiden yana bana hiçbişey öıkmamıştı :/ arkadaşıma ise baya bi çıkmıştı :)

İkili ilişkiden daha önemli bi durum varda şu an benim için:) aay hadi inşallah umut işte az çok napıcaksın

ne zamandır baktırmıyorum uzakta kaldım forumdan gittiğim falcıların adını bile unuttum bakırköye gidesim var bu hafta kime gitsem kızlar kimi önerirsiniz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…