ben aşağı yukarı 2 yıldır sadece erkek falcılara baktırıyorum :)
denediğim kadınlar tırt çıktı :)
yok öle kadın erkek ayrımı.
Merhaba Minik,
sen hiç Bakırköy Laf Cafe de ki Çiğdem i denedin mi , eğer denediysen sen ne düşünüyorsun?
kızlar bu arada mozaik cafedeki ahmet oarayı bırakmış nerde olduğundan haberi olan varmı?
iyi akşamlar ben yeni üyeyim acaba kurtuluş daki anna ile ilgili fal baktıran varmı bilgi verirseniz sevinirim ben çok uzun seneler önce annesi nadya hanıma gitmiştim bir kaç kez iyi bir falcıydı kızı da o zamanlar fal bakıyordu ama kendisine baktırmamıştım şimdi telefon açtım ne zaman istersen gel dediler anna nın falları iyimidir acaba giden varsa bilgi verirse sevinirim
canım geçen istanbul cafe'ye gittiğimde falcı olarak Filiz bi de Ahmet var dediler, belki mozaik cafedeki Ahmet oraya geçmiştir ama emin değilim :)
kızlar istanbulda gittiğimiz falcılar kimler,neredeler,tarot mu daha çok çıkar kahvemi,bilgilerimizi paylaşalım.... kaydirigubbakcemile2
teşekürler canım benim ama o ahmetin mozaikteki ahmet olduğuna emin değilsin galiba onu aramamın sebebi 9 güne kadar bir olayın gerçekleşeceğini söylemişti ve gerçekleşti oluncada gel demişti 7 ci günde dediği oldu inşallah o ahmet o ahmettir :))) bu arada istanbul cafede piyasada ne kadar iyi falcı varsa topluyor nasıl başarıyorlar anlamadım gitti
arkadaşlar çok acil anna nın numarasına ihtiyacım var. Lütfen yardımcı olur musunuz?
Özelden numarasını yazan olursa büyük dua alacak :)
cafe laf halile gidenler? nasıl sizce bana bi akıl verin lütfen
Bu daragay kullanıcısı çok doğru tespitleri olan bir bayandı, ben de farkettim, fakat sanırım artık kadınlar kulubune uğramıyor..Bu kurtuluş anna ya da erenköy şebnemi ben de çok merak ediyorum ama ulaşmak imkansız gibi..giden varsa da yazmıyor fikrini.. anlamadım gitti, sanki kadınlar kulubunde nedense iyi falcılardan çok bahsedilmiyor gibi .....
o günü inanılmaz güzel yorumlar geçmişi yorumlar e yeter zaten ama sık gitmemek lazım 3-4 ayda bir olmalı
Evet çok değişik detaylar bildi. Yakın gelecek hakkında dedikleri tutar mı peki canım sence
gereksiz ayrıntılar tutar ama ikili ilişkiden yana bana hiçbişey öıkmamıştı :/ arkadaşıma ise baya bi çıkmıştı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?