İstanbul'da Fal - Falcılar

Anna için en son 200 tl filan diyorlardı o kadar verilir mi bilmiyorum fala

bazı falcılar vardır o anı bilir, yakın geleceği de bilir fakat biraz zaman gerektiren konularda yanılırlar, 6 ay sonra gittiğinde farklı birşey söylerler. Eğer öyle değilse bence bir kez de olsa verilir..fakat sanırım uzak geleceği kimse çok göremiyor

merhaba arkadaşlar ben yeni katıldım foruma..elmira ile ilgili merak ediyorum gidilmeli mi yoksa vazmı geçmeliyim??biraz gidenler varsa yorum yapabilirmii

selamlar
caddebostanda farketmez cafe de gunay diye bi kiz var, arkadasim cok ovdu, eski sayfalarda cok az yprum yapilmis hakkinda, bilen giden var mi?

Uzun zamandir yazicam unutuyorum falım çıktı. Bakırköy mandalda ada beye baktrmaya gitmiştim ve orda yoktu 2 senedir nezaman gtsem olmuyor zaten neyse dolasip deja vu ya senelerdir gtmedgmi hatrladim ve eski yeri kapanmış tam doncekken karsinda bir kafe acilms hic bir şekilde adini hatrlamiyorm sadece afiste su yaziyordu taksimin ünlü falcilari burda diyordu . Esmer bir bayana baktirdim baya uzun bakti tarot kahve 25 dakka 30 dakka sürdü ve sorum kalmadı kadinin dedikleri ucuktu bana ve dedigi seylerden bazilari çıktı uzun zamandır fallari çıkmayan biri olarak çok sevindim

HANİMLAR NASİL FENALARDAYİM ANLATAMAM COK COK RİCA EDİYORUM AŞK DA COK COK iYİ OLSN BİR FALCİ SOYLEYİN BANA LUTFEN LUTFEN :18:

bende asktan anlayan falci var ama olumsiz konusir moralin bozulabiilir amaa çikarr dediklaro

olivyan ne gibi bi bilgi istiyorsun sana kimi soyledim bilmiyorum ki nesrin mi gokçe mi acep

gokçeyi demisimdir olivyan cnm.bu arada elmirayi soran arkadasim ben bilmiyorum oyle turkiyede parasiz kalip fal bakanlara da baktirmam açikçasi

bugün burakla görüşücez kızlar.dün aradım telefonu kapalıydı hep ama mesaj çekmiştim akşam geri döndü.. bu ara her konuda ikilemdeyim inşallah bna yön göstericek şeyler söyler.. :18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…