İstanbul'da Fal - Falcılar

gokçeyi demisimdir olivyan cnm.bu arada elmirayi soran arkadasim ben bilmiyorum oyle turkiyede parasiz kalip fal bakanlara da baktirmam açikçasi

tamam :)anladım :)
ben çok gittim bu bi kaç zamandır da kimseyi öneremiyorum çıkan olmadığı için..sadece bi tanesi herkes evlenmez bu dediği halde gayet evleniyo dedi ve o çıkmıştı taksimde buket diye bi kız..birde symbol nişantaşı tunç güzel baktı daha yeni baktı dün..çok güzel baktı ama allah için.gerçi çıkarmı onu bilemem

aaa birde iletişim bilgisi filan yok ama bilidğim bi şeyi söyliyim mecidiyeköyde şükran ismi evinde bakıyomuş ama telefonu yok bende belki duyanı bileni vardır çok iyi demişlerdi

Burada da adının geçtiğini gördüm de, cafe zade'de armağan hanım vardı ve inanılmaz iyiydi. İki yıl önce bana baktığı faldan her şey çıktı kelimesi kelimesine. Ama zade'den ayrılmış. Nereye gittiğini bilen var mı?

arkadaşlar istanbul ve çevresinde gerçekten çok iyi yıldızname bakabilen biri var mı telefonun adresini gönderebilirmisin lütfen çok istiyorummmmm

merhaba,

ben aralık-ocak gibi asmin cafede burak'a fal baktırmıştım.O zaman sölediklerine yok ne alaka attı dedim.
söylediklerinin biri gerçekleşmek üzere hem de sölediği tarihte ama olayın gerçekleşmesi bana bağlı emin de değilim olup olmamasından.Ama sölediği gibi bi konu gündemde.
Ayrıca bana bahar aylarında biri ile tanışacağımı söledi çok yoğun aşk enerjisi alıorum senden demişti ki kafamda aşka yer yoktu ki şuan birine deli gibi aşığım marttan beri:))ama tarif ettiği detaylara pek uymuyo yani yaş olsun burcu olsun ama sölediği bişi oldu.
diyeceğim o ki bana Burak'ın teli lazım burda bir kaç kişide var sanırım bana yollarmısınız?Benim msj hakkım da yok((

minikdepresif kullanıcısında var sanırım lütfen bana yollarmısınız?

teşekkürler şimdiden:)))

05448631717 burak no

05448631717 burak no

burakın eski nosu o . 0535 2344928 umarım kızmaz verdiğime. siteye çok girmiyorum o yüzden özel mesaja yetişemem bayanlar.

o ahmet o ahmetmiş çok saol :))) ama falcıları değişmezse adamlar sağlam falcılar buldu ayşe hanım ve ahmet bey ben ikisindende çok memnun kalmıştım

falcı deneyimlerimi bende yazmak istiyorum ....
öncelikle kafe falcılarına pek inanmıyorum ben .çoğu gerçekten emek vermiyor . zaten şengülden duymuştum bana kendisi söyledi burda tam bakamıyorum . enerjimi toplayamıyorum diye çok kalabalık oluyor gürültü oluyor bazen saçmalıyorum ama birebir baksam evde tam enerjim yerindeyken benim gibi bakan çok azdır dedi katılıyorum o iyi bir falcı ama kafede bakmaması lazım ...
dilek,pelin :bunlar anı çok iyi biliyor . özellikle pelin abla . benim eski sevgilimin mesleğine kadar bildi . pat diye söyledi şaşırdım . ama barışcaksınız demişti adam başkasıyla evlendi gitti . tam bilemiyor yani ...
elmira:bu siteden duydum ismini . telde baktırdım . her hangi bir kafe falcısından farklı değil bence . gelecekle ilgili söyledikleri tutar mı bilmem ama öle çok da iyi bulmadım . ama yine eski sevgilimi fiziğindeki bir kusuru bilmesine açıkcası şaşırdım ... ama dediğim gibi söyledikleri çok uzun vadeli o yüzden inandırıcı bulmadım ..
mercan :)benim en sevdiğim mercan . çünkü geçmişimi tam olarak o bildi . yaşadığım şeyleri patır patır döktü .. mevcut durumuda iyi bilir . geleceği bekleyip görücez ...benim favorimdir ..
kadıköy nastadamus ışıl :ışılda benim hayatıma girecek olan kişinin burcunu tipini hatta memleketini bile gördü . çok şaşırdım . inşş dedikleri çıkar oda boş bir falcı değil . denemeye değer bence ...
dejavu yiğit :)gelecekle ilgili söyledikleri çıkmadı . ama şu çıktı mesela eski sevgilin sana sönmeyecek dedi gerçekçi bakıyor . gerçekten dönmedi . sizin kaderiniz farklı dedi ölede çıktı . ama seninde evlilik gözüküyor dedi . onun dediği tarih geçen seneydi hala evli değilim ki hayatımda düzgün biri bile yok . ama şu an düşündüğüm kiişinin ismi onun dediğiyle aynı . inşş sadece zamanı tutturamamıştır .
daha çok var . ama hatırladıklarım bunlar . tamamen birşey bilmiyor diyemeyiz . ben bu insanların iyi olduklarını düşünüyorum .geleceği yüzde yüz kimse bilemez ... sadece tahmin edebilirler . bunuda göz önünde bulundurmak gerekir . mevcut durumu merak ediyorsanız fal baktırın . yani şu kişi beni seviyor mu bana duyguları nasıl nasıl davranayım vs vs böle küçük şeyleri sormak lazım . yada bir işe giricem burda beni neler bekliyor vs . yani kısa vadeli fallar bakılmalı ...

ben bişi sormak istiyorum bu bi kaç sayfa öncesinde minik'in gittiği 1,5 yıldır gidiyorum dediği burak'ın nosumu yukarda yazan yoksa o konuda gecen cafedeki burak'ın nosumu burakları karıştırdım ben miniğin ve diğerlerinin gittiği burakın nolsunu isticektim de mümkünse..gide gide bitirdim falcıları resmen

Kizlar cok acil 3 arkadas gitmeyi planliyoruz umraniyedeki didem hanimi hala onerir misiniz lutfen cevap verin...

canım ben cok memnun kaldıgım ıcın onerıyorum kendısını...aklıma takılan herseyı rahatlıkla sorabılecegım net cevablar aldıgım cok ıyı bı bayan tavsıye edıyorumm her konuda cok detaylı anlatım yapıp guzel yonlendırmeler yapıyor

o ahmet o ahmetmiş çok saol :))) ama falcıları değişmezse adamlar sağlam falcılar buldu ayşe hanım ve ahmet bey ben ikisindende çok memnun kalmıştım

rica ederim canım :) ben o ayşe'yi beğenmemiştim pek, benim beğendiğim Sema'ymış ama o da ayrılmış ordan :)

istanbul cafe nerde ki ama :)

canım ben yer tarif etmede çok kötüyümdür ama anlatayım yine :) kadıköy bahariye caddesini çıkıyosun sağ tarafta bolulu hasan usta var onun olduğu sokakta giriyosun dümdüz devam edip sola dönüyosun orada istanbul cafe :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…