pelincim gercekten iyiyse bilgilendir lutfen
gokçeyi demisimdir olivyan cnm.bu arada elmirayi soran arkadasim ben bilmiyorum oyle turkiyede parasiz kalip fal bakanlara da baktirmam açikçasi
05448631717 burak nomerhaba,
ben aralık-ocak gibi asmin cafede burak'a fal baktırmıştım.O zaman sölediklerine yok ne alaka attı dedim.
söylediklerinin biri gerçekleşmek üzere hem de sölediği tarihte ama olayın gerçekleşmesi bana bağlı emin de değilim olup olmamasından.Ama sölediği gibi bi konu gündemde.
Ayrıca bana bahar aylarında biri ile tanışacağımı söledi çok yoğun aşk enerjisi alıorum senden demişti ki kafamda aşka yer yoktu ki şuan birine deli gibi aşığım marttan beri:))ama tarif ettiği detaylara pek uymuyo yani yaş olsun burcu olsun ama sölediği bişi oldu.
diyeceğim o ki bana Burak'ın teli lazım burda bir kaç kişide var sanırım bana yollarmısınız?Benim msj hakkım da yok((
minikdepresif kullanıcısında var sanırım lütfen bana yollarmısınız?
teşekkürler şimdiden:)))
merhaba,
ben aralık-ocak gibi asmin cafede burak'a fal baktırmıştım.O zaman sölediklerine yok ne alaka attı dedim.
söylediklerinin biri gerçekleşmek üzere hem de sölediği tarihte ama olayın gerçekleşmesi bana bağlı emin de değilim olup olmamasından.Ama sölediği gibi bi konu gündemde.
Ayrıca bana bahar aylarında biri ile tanışacağımı söledi çok yoğun aşk enerjisi alıorum senden demişti ki kafamda aşka yer yoktu ki şuan birine deli gibi aşığım marttan beri:))ama tarif ettiği detaylara pek uymuyo yani yaş olsun burcu olsun ama sölediği bişi oldu.
diyeceğim o ki bana Burak'ın teli lazım burda bir kaç kişide var sanırım bana yollarmısınız?Benim msj hakkım da yok((
minikdepresif kullanıcısında var sanırım lütfen bana yollarmısınız?
teşekkürler şimdiden:)))
05448631717 burak no
Merhaba Minik,
sen hiç Bakırköy Laf Cafe de ki Çiğdem i denedin mi , eğer denediysen sen ne düşünüyorsun?
yok canım emin değilim, sadece Ahmet diye bi falcının orda olduğunu duydum ama aklıma gelek ilk Ahmet mozaik cafedeki Ahmet oldu :)
valla ben de anlamadım sürekli değişiyo İstanbul cafedeki falcılar her yerden buluyolar :)
Kizlar cok acil 3 arkadas gitmeyi planliyoruz umraniyedeki didem hanimi hala onerir misiniz lutfen cevap verin...
o ahmet o ahmetmiş çok saol :))) ama falcıları değişmezse adamlar sağlam falcılar buldu ayşe hanım ve ahmet bey ben ikisindende çok memnun kalmıştım
o ahmet o ahmetmiş çok saol :))) ama falcıları değişmezse adamlar sağlam falcılar buldu ayşe hanım ve ahmet bey ben ikisindende çok memnun kalmıştım
rica ederim canım :) ben o ayşe'yi beğenmemiştim pek, benim beğendiğim Sema'ymış ama o da ayrılmış ordan :)
istanbul cafe nerde ki ama :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?