İstanbul'da Fal - Falcılar

canım bahsettiğin gamze hangi cafede ve tam olarak cafe nerede merak ettim:) tarih vs tuttu sanırım ?
ve dediklerin için insallah diyorum ...

[MENTION]mandal cafe ayten hakkında ne düşünüyorsunuz baktırdım da beklemedeyim bir de bakırköyde önerebileceğinz bir falcı var mı ??? [/MENTION]

Arkadaşlar mandal cafe aytene fal baktıran var mı ???? Bir de önerebileceğinz bir falcı varmı bakırkoy tarafında ?????

canım roza dedıgın bayan nerde bakıyo ?banada ıyı bı falcı lazım sanal fala taktım bu ara ama yuzyuze gercekten baktırmak ıstıyorum ıyı bırısıne

roza istiklal caddesi sadri alışık sokaktan gir melekler kahvesine gelmeden solda rozayı tavsiye etmem ama
bakırköyde carouselin arka tarafındaki cafe fincan şenayı denemeni tavsiye ederim pişman olmazsın ...

Son düzenleme:
canım bahsettiğin gamze hangi cafede ve tam olarak cafe nerede merak ettim:) tarih vs tuttu sanırım ?
ve dediklerin için insallah diyorum ...

canım cafede bakmıyor. nereye çağırırsanız oraya gelip bakıyor. bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine çağırmıştım ve evet tarih falan her şey tuttu. eğer istersen arayıp ondan izin isteyip numarasını verebilirim :)

olabilir canım ama zeytınburnuna gitmek gerekiyor dimi , yalnız hemen gitmek gibi bir durumum yok ben müsait olunca onu arayabilirim bide özelden mesaj atamıyorum yeni üye olduğum için bide ücreti yazabilirsen sevinirim ?

Ritamı?yoksa Gökçe mi?Gökçe ninde adına çok rastladım burda son dönemde.Yalnız bu Gökçe hep kötüleri söylemek için fal bakıyosa baktırmak istemem.

ritayı ben beğenmedim ama arkadaşım memnun kaldı, bana uzun geleceğe yönelik şeyler söyledi, arkadaşıma yakın zaman için yorumlar yaptı, sanırım elektriğimiz tutmadı

daha öncede burda çıkan fallarımı paylaşmıştım hatta ahmet o denem mozaik cafede çalışıyordu tekrar gittiğimde ayrılmıştı yine forumdan biri söylemişti bana ahmetin istanbul cafeye geçtiğini bana söyledikleri çıktı hatta çok kısa bir tarih vermişti 10 gün felan ama 7 günde olmuştu yani ben beğendim istersen sende dene kahve tarot ve yıldız haritasına bakıyor fiyatıda uygun 30 lira

Aa tamam hatırladım canım, hatta ben söylemiştim sana İstanbul cafe'ye geçtiğini :) bi ara tekrar deneyebilirim o zaman Ahmet'i.

ritayı ben beğenmedim ama arkadaşım memnun kaldı, bana uzun geleceğe yönelik şeyler söyledi, arkadaşıma yakın zaman için yorumlar yaptı, sanırım elektriğimiz tutmadı

Tamam canım sağol,demekki değmez Rita'ya da gitmeye...

lütfen banada gamze hanımın iletişim bilgilerini verirmisiniz.bende artık mümkünse doğru düzgün birilerine gitmek istiyorum eylül__mavi@hotmail.com teşekkür ederimmmmmm:)

Kızlar gamze abla nerde. Bakıyorki bu arada evrenden mesaj var da duruya baktırdım süperdi başka baktıran varmı geçen gün burda duymuştum denemenizi tavsiye ederim tabi gamzeyide merak ediyorum bu sitede bir çok yorumcu katılmış diye duydum doğrumu

Son düzenleme:
kızlar merhaba,

bir problemim için 3 hafta içinde 9 ayrı fal baktırdım. ilginçtir ki 9 ayrı kişiden baktırdıklarım neredeyse kelimesi kelimesine aynı şeylerdi.
biraz umutlandırdı ne kadar fal da olsa..

benim sorum bugün fincandaki neslihana tesadüf eseri baktırdım.

sizce neslihan nasıldır? var mı baktıran?

Yarın bakırköyde fal baktırmak istiyorum kimi önerirsiniz arkadaşlar ????
bir de gamze hanımın telefonunu bende alabılırmıyım ????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…