canım cafede bakmıyor. nereye çağırırsanız oraya gelip bakıyor. bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine çağırmıştım ve evet tarih falan her şey tuttu. eğer istersen arayıp ondan izin isteyip numarasını verebilirim :)
Zeytinburnunda nerede acaba?? Bir de fincan cafe nerede bakırköy mü? Kimse bana cevap vermiyor ltfn cevap verir msnz
daha öncede burda çıkan fallarımı paylaşmıştım hatta ahmet o denem mozaik cafede çalışıyordu tekrar gittiğimde ayrılmıştı yine forumdan biri söylemişti bana ahmetin istanbul cafeye geçtiğini bana söyledikleri çıktı hatta çok kısa bir tarih vermişti 10 gün felan ama 7 günde olmuştu yani ben beğendim istersen sende dene kahve tarot ve yıldız haritasına bakıyor fiyatıda uygun 30 lira
evet çok iyiydi ama artık döneceğini sanmıyorum baya bir zaman geçti bende son zamanlarını denk geldiydim ama diğer yazdıklarımda çok iyi onlarıda deneyebilirsin
olabilir canım ama zeytınburnuna gitmek gerekiyor dimi , yalnız hemen gitmek gibi bir durumum yok ben müsait olunca onu arayabilirim bide özelden mesaj atamıyorum yeni üye olduğum içinbide ücreti yazabilirsen sevinirim ?
ayhan la porteye döndü cuma cumartesi 6kişiye bakıyo randevulu ben memnun kaldım
ayrıca bugün buraka baktırıcam nasıl sizce
Aa gerçekten döndü mü Ayhan, çok teşekkürler canım :) Bu arada ben Burak'tan çok memnunum dediklerinin çoğu çıkıyo bende
Burağa telde mi baktırıyorsun canım yoksa yüzyüze mi
yüzyüze baktırıcam canım burda yazan çoğu kişiye baktırdım çıtam çok yüksek en çok içlerinde ayhanı beğendim ondan ii olması lazım :)
Burağa telde mi baktırıyorsun canım yoksa yüzyüze mi
Kizlar, Ayhan in telefonunu rica etsem bana yollayacak olan var mi? Fena ihtiyacim var.
cano cano gamzenin numarasını vermelisin bana lütfen ozlem__zafer@hotmail.com
yüzyüze baktırıyorum ben canım, daha iyi oluyo bence
Kizlar, Ayhan in telefonunu rica etsem bana yollayacak olan var mi? Fena ihtiyacim var.
Burak'tan çok fazla bahsedilmiş merak ettim, kafede mi bakıyor, evde mi, ne kadara bakıyor, önceden randevu almak gerekiyor mu???????
yüzyüze baktırıyorum ben canım, daha iyi oluyo bence
canım cafede bakmıyor. nereye çağırırsanız oraya gelip bakıyor. bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine çağırmıştım ve evet tarih falan her şey tuttu. eğer istersen arayıp ondan izin isteyip numarasını verebilirim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?