İstanbul'da Fal - Falcılar

cano cano gamzenin numarasını vermelisin bana lütfen ozlem__zafer@hotmail.com

Son düzenleme:

ahmetin olduğu istanbul cafe nerede ???

evet çok iyiydi ama artık döneceğini sanmıyorum baya bir zaman geçti bende son zamanlarını denk geldiydim ama diğer yazdıklarımda çok iyi onlarıda deneyebilirsin

ayhan la porteye döndü cuma cumartesi 6kişiye bakıyo randevulu ben memnun kaldım
ayrıca bugün buraka baktırıcam nasıl sizce

Son düzenleme:

canım görmedin sanırım ?

ayhan la porteye döndü cuma cumartesi 6kişiye bakıyo randevulu ben memnun kaldım
ayrıca bugün buraka baktırıcam nasıl sizce

Aa gerçekten döndü mü Ayhan, çok teşekkürler canım :) Bu arada ben Burak'tan çok memnunum dediklerinin çoğu çıkıyo bende

yüzyüze baktırıcam canım burda yazan çoğu kişiye baktırdım çıtam çok yüksek en çok içlerinde ayhanı beğendim ondan ii olması lazım :)

Kizlar, Ayhan in telefonunu rica etsem bana yollayacak olan var mi? Fena ihtiyacim var.

Burak'tan çok fazla bahsedilmiş merak ettim, kafede mi bakıyor, evde mi, ne kadara bakıyor, önceden randevu almak gerekiyor mu???????

Burak'ı arıyosun o seni avrupa yakasında bi yere çağırıyo orada bakıyo canım, 40 lira diye biliyorum önceden arayıp randevu alman lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…