ben yaklaşık 1 ay önce (hiç unutmuyorum 7 eylüldü) gamze diye bi falcıya baktırmıştım zeytinburnunda. enteresan fakat bütün dedikleri çıktı. bundan tamı tamına 1 ay sonra sevdiğin adamla barışıcaksın dedi (ve barışmamıza imkan yoktu hiç inanmamıştım) ve biz bugün barıştık... bir de cafe fincandaki şenayın dedikleri de çıktı o da 10 ekim'e kadar barışma var demişti. ve ada bana barışmıycaksınız bırak onun peşini demişti yani adaya sakın gitmeyin paranıza yazık. size tavsiyem zeytinburnundaki gamze ve bakırköy fincan cafedeki şenay. umarım hepiniz benim gibi mutlu olursunuz birgün. ve fal baktırmanıza gerek kalmaz :)
Burak'ın numarası 0535 234 49 28. Buradan ulaşabilirsiniz :)
Burak telefonla bakıyor mu tatlım
Telefonla da bakıyo diye biliyorum canım ama ben öyle baktırmadım hiç, buluştuk öyle baktırdım
Telefon acıp bi yerde mi buluşuyorsun yoksa çalıştığı bi cafe mi var. Birde ne kadara bakıyor canım
:) teşekkür ederiz ilgili arkadaş.. neysekii biri bizi dikkate almışta yazmışşş :)))))) saolasınnn var olasınn tatlımm..gamzenin bilgilerinide alırız nasipse bir günn :))
rica ederim, inşallah işe yarar :)
inşallahahmetten cmt gününe randevu aldım acaba serkandanda cmt randevu alsam mı diye düşünüyorum
Burak'ın en son falı bana çıkmadı((
çok ümitlenmiştim ya daha önceki ucundan tutumuştu gene gittim olmadı
Burak'ın en son falı bana çıkmadı((
çok ümitlenmiştim ya daha önceki ucundan tutumuştu gene gittim olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?