Genellikle avrupa yakasında bi yere çağırıyo canım, mesela ben Cevahir Mado'da baktırmıştım. 40 liraya bakıyor bir de :)
arkadaşlar düzceli ali hocanın telini bilen yokmu. bilenler lütfen yardım etsin.[/QUOTarE]
Merhaba lar fincan cafe deku senay hn kaca bakıyor herzaman orada mı bilgilendirirseniz cok sevinirim iyi gunler
Geçmiş ve an gerçekten çok iyiydi ama bana da verdiği zaman çıkmadı en geç 2 ekim demişti maalesef
arkadaşlar düzceli ali hocanın telini bilen yokmu. bilenler lütfen yardım etsin.[/QUOTarE]
Merhaba lar fincan cafe deku senay hn kaca bakıyor herzaman orada mı bilgilendirirseniz cok sevinirim iyi gunler
fincan cafe şenay yalnış hatırlamıyosam 23 veya 28 detaysız / 33 veya 38 detaylı bakıyor
salı günleri orda olmuyordu ama şuanki durumu nedir bilmem
ben ilk baktırdığımda resmen şok olmuştum geçmişi öle bi bildiki yok artık dedim soru sormaya fırsat kalmadı en sonunda da tutamadım kendimi yok yaa sen bu kadarını bilemezsin dedim
gelecekle ilgilide ağustos sonu eylül başı sevgilin arayacak barışcaksınız ve hatta mı hatta bi adamla senin hakkında konuşacak sonra arayacak dedi ölsemde ben onla bu saatten sonra barışmam dedim barışacaksan barışmazsan gel ben işi bırakacam dedi
hiç ama hiç inanmadım
imkansızdı hayatında bi insan vardı herkese mutluluğundan bahsediyodu 5 ay boyunca ne o ne ben aramıştım ve benimde hayatımda da biri vardı ilgisi alakası hoşuma giden biriydi
ağustosun sonu gece 3 telefonum öle bi çalıyoduki meşgule attım aradı meşgule attım aradı sonunda açtım ne bilmem kim abiyle senden bahsettik şimdi
içim kan ağlıyor çok mutsuzum dedi ağlayarak 2. şoku yaşamıştım
sonuç olarak barışmıştık
önemli bi not daha : 2-3-6-7-8-10 sayısız yine gitmiştim o kadından eser yoktu tek bir dediği çıkmadı !!!
ühühühühh(((((
ben de çok hevesliydim ama kadersizlik sanırım(
gerçi ilk baktığında tarih tutmuştu yani aklımın ucundan olmayan bir şekilde aşık olacaksın başak-oğlak-aslan olabilir demişti.
yengeç çıktı ama olsun dedim.yaş farkı 4-5 dedi ama yaşıttık onlara fazla takılmamıştım ama bu sefer sölediğinin tam tersi oldu fenaa patladım((((((
kadıköy deki ahmeti denedinmi çok iyi diye bahsediyolar formda
denemedim nerde ne kadara bakıyor?
bir de sanırım fal ne gatiflik mi veriyor olacak iş olmuyor anlamadım gittiama şuan çok üzgünümmmmmm keşke beklentiye girmeseydim
Geçmiş ve an gerçekten çok iyiydi ama bana da verdiği zaman çıkmadı en geç 2 ekim demişti maalesef
hayır negatiflik vermiyo fala acaip kendimizi kaptırıp beklenti içine giriyoruz bu hepimizde var ama çıkmama ihtimalini göz önünde bile bulundurmuyoruz çıkmayıncada adeta yıkılıyoz aslında bizim istediğimiz iyi şeyler duymak
bende ahmet'e cmt gidicem bakalım ,ne kadar olduğunu bende bilmiyorum
çok üzgün ve mutsuzum inş. iyi şeyler söler ve söledikleri çıkar geçmiş yorumlarıma bakarsan şenaydan bahsediyorum ona gittim denedim bence sende bi git ilk falı güzel bakıyo ve ne derse harfi harfine tutuyo
fincan cafe şenay yalnış hatırlamıyosam 23 veya 28 detaysız / 33 veya 38 detaylı bakıyor
salı günleri orda olmuyordu ama şuanki durumu nedir bilmem
ben ilk baktırdığımda resmen şok olmuştum geçmişi öle bi bildiki yok artık dedim soru sormaya fırsat kalmadı en sonunda da tutamadım kendimi yok yaa sen bu kadarını bilemezsin dedim
gelecekle ilgilide ağustos sonu eylül başı sevgilin arayacak barışcaksınız ve hatta mı hatta bi adamla senin hakkında konuşacak sonra arayacak dedi ölsemde ben onla bu saatten sonra barışmam dedim barışacaksan barışmazsan gel ben işi bırakacam dedi
hiç ama hiç inanmadım
imkansızdı hayatında bi insan vardı herkese mutluluğundan bahsediyodu 5 ay boyunca ne o ne ben aramıştım ve benimde hayatımda da biri vardı ilgisi alakası hoşuma giden biriydi
ağustosun sonu gece 3 telefonum öle bi çalıyoduki meşgule attım aradı meşgule attım aradı sonunda açtım ne bilmem kim abiyle senden bahsettik şimdi
içim kan ağlıyor çok mutsuzum dedi ağlayarak 2. şoku yaşamıştım
sonuç olarak barışmıştık
önemli bi not daha : 2-3-6-7-8-10 sayısız yine gitmiştim o kadından eser yoktu tek bir dediği çıkmadı !!!
canım merhaba daha önce yazıldı mı göremedim bahsettiğin fincan cafe nerede ? bide şenay hanım ne kadara bakıyor randevuyla mı gidiliyor?
istanbul kafe ahmet 30 tl ye bakıyor. uzun da sürüyor. astrolojik haritanızla beraber tarot ve kahve. dün akşam baktırdım. fena değil. akşam geç saat olduğu için yorgundu. çok fazla bir şey söylemedi. beklediğim şeylerdi. olabilecekler. isim vermedi. sadece zaman verdi. o da net değil. keyifliydi diyebilirim yine de.
gitmek isterseniz sabah erken saatte gidin derim.
canım merhaba daha önce yazıldı mı göremedim bahsettiğin fincan cafe nerede ? bide şenay hanım ne kadara bakıyor randevuyla mı gidiliyor?
detaysız 23-28 ti sanırım net hatırlamıyorum detaylı da 10 tl fazlası bakırköy carouselin arkasında balık pazarının yan tarafında laf mı lav mı ne isminde bilindik bi cafe var hemen onun yanında randevu gerekmiyo
ayhan la porteye döndü cuma cumartesi 6kişiye bakıyo randevulu ben memnun kaldım
ayrıca bugün buraka baktırıcam nasıl sizce
arkadaşım ben la porte cafeyi aradım ayhan bey ordamı dedim ahmet dediler olabilir dedim randevu istedim cıuma mı cmt mi dedi cmt dedim ve randevu aldım bu bahsettiğiniz kişi ahmet mi ayhan mı ????????
istanbul cafe mi la porte mi ????????
canım bahsedilen La porte cafe Ayhan. 0216 418 0859 la porte cafenin numarası. Ahmet İstanbul cafe'de bakıyor.
la porte cafe ayhanmış tekrar aradım şimdi bizden ayrılmıştı tekrar geri döndü dediler
aklım karıştı ahmet ayhan
Aaa bu hafta taksime gidicektim falcıya ama o dediğin gibi cafedekilerden işteBahsettiğin falcıya nasıl ulaşabiliriz bi de ne kadara bakıyo?
la porte cafe ayhanmış tekrar aradım şimdi bizden ayrılmıştı tekrar geri döndü dediler
aklım karıştı ahmet ayhan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?