İstanbul'da Fal - Falcılar

Geçmiş ve an gerçekten çok iyiydi ama bana da verdiği zaman çıkmadı en geç 2 ekim demişti maalesef

ühühühühh(((((
ben de çok hevesliydim ama kadersizlik sanırım(

gerçi ilk baktığında tarih tutmuştu yani aklımın ucundan olmayan bir şekilde aşık olacaksın başak-oğlak-aslan olabilir demişti.
yengeç çıktı ama olsun dedim.yaş farkı 4-5 dedi ama yaşıttık onlara fazla takılmamıştım ama bu sefer sölediğinin tam tersi oldu fenaa patladım ((((((

Son düzenleme:

kadıköy deki ahmeti denedinmi çok iyi diye bahsediyolar formda

denemedim nerde ne kadara bakıyor?

bir de sanırım fal ne gatiflik mi veriyor olacak iş olmuyor anlamadım gittiama şuan çok üzgünümmmmmm keşke beklentiye girmeseydim

hayır negatiflik vermiyo fala acaip kendimizi kaptırıp beklenti içine giriyoruz bu hepimizde var ama çıkmama ihtimalini göz önünde bile bulundurmuyoruz çıkmayıncada adeta yıkılıyoz aslında bizim istediğimiz iyi şeyler duymak

bende ahmet'e cmt gidicem bakalım ,ne kadar olduğunu bende bilmiyorum
çok üzgün ve mutsuzum inş. iyi şeyler söler ve söledikleri çıkar geçmiş yorumlarıma bakarsan şenaydan bahsediyorum ona gittim denedim bence sende bi git ilk falı güzel bakıyo ve ne derse harfi harfine tutuyo

Geçmiş ve an gerçekten çok iyiydi ama bana da verdiği zaman çıkmadı en geç 2 ekim demişti maalesef

özel msj atamıyorum üyeliğim yeni olduğundan şenay telde bakmıyor kartınıda bulamadım ama şöle tarif edeyim bakırköy carouselin arka ratafında balık pazarının yanındaki cafe fincanda

Son düzenleme:
Merhaba kızlar
Çok meraklı olduğumdan ve saflığımdan denemediğim falcı bende de kalmadı. İstanbulda bilindik olanları anlatıcam size boşuna paranızıda vermeyin, dedikleri olucak diye de beklemeyin..
Kadıköy Nil hanım: 1.5 sene önce yıldızname baktırmıştım, çok tatlı çok pozitif bir kadın. Enerjisini sevdiğim için 1 ay önce tekrar gittim. Anı iyi biliyor amaaa... Senin kaderin bu çocukla, kasımda yüzük görüyorum dediğiyle ayrıldık ve geri dönülmez bir yol bu. Ameliyat olucam kısa zamanda onu da söylemedi, gelecekle ilgili dedikleri kesinlikle gerçekleşmedi.
Kadıköy Anka: kasımda yüzük gören bir diğeride bu, ameliyatımı bildi resmen nokta atışı yaptı. Tatile gideceğimi ne yapacağımı ne zaman vs bildi ama şarlatan bi tarafı var bariz salladığı show yaptığı noktaları yakalıyorsunuz.
Moda Başak hanım: sen bu çocukla ayrısın 15 gün içinde tekrar gelicek dedi. Evet geldi, ama biz yine ayrıyız, bu da senin bu çocukla devamın var diyenlerden. İşimi bildi, sorunları bildi ama suratımızdan herşey okunuyo zaten kızlar. İnsan sarrafı bu insanlar.

Bu saatten sonra parayla baktırmayı düşünmüyorum insanı isyan ettiriyor sonuçları...

istanbul kafe ahmet 30 tl ye bakıyor. uzun da sürüyor. astrolojik haritanızla beraber tarot ve kahve. dün akşam baktırdım. fena değil. akşam geç saat olduğu için yorgundu. çok fazla bir şey söylemedi. beklediğim şeylerdi. olabilecekler. isim vermedi. sadece zaman verdi. o da net değil. keyifliydi diyebilirim yine de.
gitmek isterseniz sabah erken saatte gidin derim.

her zaman söylüyorum. sık sık dua edin. Allah'dan isteyin ne isteyecekseniz.
ayetel kürsi, felak ve nas surelerini gün boyunca sık sık tekrarlayın.
sıkıntılarınız da hafifliyor.

ya arkadaşlar bu ahmet dediğiniz kişi la porta cafede mi yoksa istanbul cafede mi ben la porte'den randevu aldım bi yalnışlık mı var ????
biri cvp versin lütfen ben yarın gidicem

ayhan la porteye döndü cuma cumartesi 6kişiye bakıyo randevulu ben memnun kaldım
ayrıca bugün buraka baktırıcam nasıl sizce

arkadaşım ben la porte cafeyi aradım ayhan bey ordamı dedim ahmet dediler olabilir dedim randevu istedim cıuma mı cmt mi dedi cmt dedim ve randevu aldım bu bahsettiğiniz kişi ahmet mi ayhan mı ????????
istanbul cafe mi la porte mi ????????

canım bahsedilen La porte cafe Ayhan. 0216 418 0859 la porte cafenin numarası. Ahmet İstanbul cafe'de bakıyor.

la porte cafe ayhanmış tekrar aradım şimdi bizden ayrılmıştı tekrar geri döndü dediler
aklım karıştı ahmet ayhan

evet canım, eskiden ordaydı, yine dönmüş :) 50 liraya bakıyomuş sanırım.

Aaa bu hafta taksime gidicektim falcıya ama o dediğin gibi cafedekilerden işte Bahsettiğin falcıya nasıl ulaşabiliriz bi de ne kadara bakıyo?

Normalde 30 a bakıyor ama benim adımı verirsen indirim yapabilir canım. Cafe falcısı değil bu özelden yazarım sana telefonunu

la porte cafe ayhanmış tekrar aradım şimdi bizden ayrılmıştı tekrar geri döndü dediler
aklım karıştı ahmet ayhan

Bu la porte ayhan dediginiz kişi hani telefon edince gelen ayhan ile aynı kişimi acaba? hani kızı var kücük kurtköy tarafına zannediyorum 1 sene filan önce taşındı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…