İstanbul'da Fal - Falcılar

Bu la porte ayhan dediginiz kişi hani telefon edince gelen ayhan ile aynı kişimi acaba? hani kızı var kücük kurtköy tarafına zannediyorum 1 sene filan önce taşındı?

Yok bu Ayhan eskiden de La porte cafe'de bakıyodu canım, telefon edince gelen başka Ayhan olması lazım.

hanımlar günaydınnnnn
ben yeni üyeyim avcılarda nesibe hn.dışında tarot falı bakan başka birini biliyormusunuz lütfennnn çok acillll yardımcı olurmusunuz teşekkür ederimm.

huuuuu kızlar lütfen çoook acill gören cevap yazsın bayram üstü dua ederim bayram üstü ne işin var falla demeyin içimmmm çok dar lütfen

Merhaba kızlar...Ben Stones'daki Gül'e gidiyordum ama ulaşamıyorum artık...Ne olur ulaşa varsa yazabilir mi...Gül sanırım üçharflileri ile biliyordu herşeyi hiç söylemeden onun gibi birine lazım bana ...

Merhaba kızlar...Ben Stones'daki Gül'e gidiyordum ama ulaşamıyorum artık...Ne olur ulaşa varsa yazabilir mi...Gül sanırım üçharflileri ile biliyordu herşeyi hiç söylemeden onun gibi birine lazım bana ...

Canım biliyorsundur 3 harfliler yalanda söyler o nedenle söylenenlere bel bağlama beklenti icine girme derim

kızlar dün gittim ayhan'a ama hiç beklediğim gibi deildi hayal kırıklığına uğradım 50 tl ye değmez !!!

kızlar bir şey soracağım..

burada adı geçmiş falcılardan kendini kanıtlamış sayabileceklerinizden telefonda bakabileni var mı?

bu arada şenay hanıma da gittim. detaylısına baktırdım. pek bir baştan savma oldu.. hemen hemen hiç tutmadı.tutan kadarını tutturmak da pek zor değildi zaten. klişeler üzerinden yürüdü. elektrik meselesidir herhalde bu işler..

Arkadaşlar merhaba , yıllar önce Bakırköy de Duygu adında bir bayan fal bakıyormuş cafe ismi falan bilmiyorum daha sonra çalıştığı yerden ayrılmış fakat bir kaç kişiden duydum çok güzel bakıyormuş isim vs. pat diye söylüyormuş ,bilen var mı?

Arkadaşlar evrenden mesaj varda yorumcu duru ya baktıran varmı 50 tlye tarot bakıyormuş biraz pahalı değilmi internet sitesi var sanırım teelini bilen paylaşabilirmi iş değişikliğiyle ilgili tarot bbaktırmam gerekbaşka kim varrki çoğunu denedim ben

Arkadaşlar geçen gün la porte ayhana gittik bi arkadaşımla.benim kişilik analizimi ve için de bulunduğum ruh halimi hemen çözdü.genelde söylediği herşey doğruydu.erkek arkadaşımın kişilik analizini de çok iyi yaptı.ben hiçbirşey anlatmadan.yakın gelecekle ilgili söylediği birşey beni çok saşırttı.beklediğimiz birşey olduğunu olumlu sonuçlanacağını söyledi.şimdi ümitle bekliyorum diğer söyledikleri çıksın diye.yalnız biraz ümitlerim azalmaya başladı(bir de bu ara 2 kişiye daha baktırdım.3 ü de aynı şeyi söylüyorlar.o kadar garip ve belirsiz bir durum içindeyim ki 3 kişinin de aynı şeyi söylemesi enteresan.heleki bi tanesine 10 gün arayla 3 kere gittim.3ünde de aynı şeyi söyledi.ve beni hatırlaması imkansız. başı çok kalabalık çünkü.symbol serkan.bana en çok tutan o oldu.eski eşimin adını yeni sevgilimin adını annemin adını tak diye söyledi.her gittiğimde farklı ruh hali ve düşünceler içindeydim.onları da tak tak söyledi.sevgilim için ağlayarak dönecek dedi.bakalım.ama sanki olmayacak gibi.eger ararsa tekrar yazarım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…