Bu la porte ayhan dediginiz kişi hani telefon edince gelen ayhan ile aynı kişimi acaba? hani kızı var kücük kurtköy tarafına zannediyorum 1 sene filan önce taşındı?
Ben yıllardır fal baktırıyorum bildiğim özel falcılar var istersen paylaşabilirim
MerhabaGönderdim sana canım her ikisinin de numarasını..mesaj kutuna bak..almış olman lazım..
Merhaba kızlar...Ben Stones'daki Gül'e gidiyordum ama ulaşamıyorum artık...Ne olur ulaşa varsa yazabilir mi...Gül sanırım üçharflileri ile biliyordu herşeyi hiç söylemeden onun gibi birine lazım bana ...
Merhaba
Bilgileri bana da gonderir misiniz ?
Tesekkurler
kızlar dün gittim ayhan'a ama hiç beklediğim gibi deildi hayal kırıklığına uğradım 50 tl ye değmez !!!
şu gamzenin numarasını veya ona ulaşabilme şeklini bize sölermisin lütfennnn
hanımlar günaydınnnnn
ben yeni üyeyim avcılarda nesibe hn.dışında tarot falı bakan başka birini biliyormusunuz lütfennnn çok acillll yardımcı olurmusunuz teşekkür ederimm.
Merhaba,
Bilgileri bana da gonderir misiniz ?
Tesekkurler
Sentinus cafe cansuya fal baktıran varsa yorum alabılırmıyım gelecek ve verdiği tarihler çıkıyor mu ???
detaysız 23-28 ti sanırım net hatırlamıyorum detaylı da 10 tl fazlası bakırköy carouselin arkasında balık pazarının yan tarafında laf mı lav mı ne isminde bilindik bi cafe var hemen onun yanında randevu gerekmiyo
ben gittim detaysız 25 detaylı 35 .detaylı güya ama merak ediyorum detaysız baksa ne dicekti.çünkü 5 dk sürdü.ayrıca bilemedi.ben asla deymez derim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?