İstanbul'da Fal - Falcılar

Ilk defa yazıyorum yeni uye oldum. Yazışmalardan fincan cafede şenay in iyi olduğunu anladim ancak fincan cafenin teline ulaşamadım. Ltf . iletişim bilgilerini paylaşır misiniz?

serkanın iletişim bilgilerine ulaşan yok mu?

biktim bu falciyim diye gecinip hic bisey bilmeyen üzerine bi de hem paramizi alip hem sinirimizi bozmak icin negatif konusanlardan.
bakirkoy orhan a gittim dün.
annemle babamin iliskisinden babamin köse yastigi gibi oldugundan annemin baskin karakterinden bahsetti 10dk.
annemle babam 20 senedir birbirlerini hic gormedi. ayrilar,apayri hayatlar yasiyolar,birbirlerinin umrunda bile degiller.
evlilik,cocuk sana cok uzak dedi ki hemen lafini kestim seneye temmuz gibi düsünüyoruz erkek arkadasimla dedim.
gün belli mi vs diye 10 dk laf etti kesin degilmis de neymis.
yurt disi hayalin var galiba dedi,
ben zaten 2 sene amerikada yasadim ve hayatimin buyuk kismi seyahatle gecti yani oyle bi hayalim yok,
ne isle,ne parayla,ne sosyal cevreyle nede özel hayatla tek bisey bilemedi.
isim tutturuyo demislerdi,3. harfi r kim var diyo,abim diyorum,sayiyo serhat,serdar,serkan yani elbet tutturuyo.
fatma yada fatos kim var dedi turkiye de herkesin en az 1 fatma tanidigi vardir olaya bak ki benim yok,
hastaligini duycakmisim, uzaktan annanemin kayninin torunun okul arkadas fatma diye bi tanidigimiz varsa hasta oldugun duysam nolur duymasam nolur ne işi var benim falimda?
kesinlikle gitmeyin diyorum kizlar.

10 sene önce etilerin cikisinda bi corbaci vardi set kebapin karsisinda hemen cikarken solda yani. world class'ti adi. oncesinde hangover'di hatta. orda geceleri bi kadin olurdu tarot bakan. adı sündüz'dü. o kadin benim bu kayatta gordugum en iyi falciydi. o zamandan bugunume kadar olacak herseyi soylemis meger. keske onu bulabilsem,cok aradim ama bi türlü ulasamadim. gerisi hep yalan,para tuzagi.

tmm parasinda da degilim,herseyi bilmelerini de beklemiyorum haşa allahtan baskasi bilemez.
ama benim emin oldugum bi gercek için oyle degil boyle derse o falci 5 para etmez.
yani atiyorum sevgilin var,yalnizsin diyo. hayir diyosun,bu adam sana kendini yalniz hissettiriyo o zaman diyo. ille yapicak bi çıkıntılık.
cok yazdim kusura bakmayin.
herkese iyi bayramlar

selam ben de yeni olduğum için özelden mesaj atamıyorum ama bahsettiğin kadının adını ve adres yada telefon hangisi varsa mesaj olarak yollar mısın

istanbulda kimi önerirsin ki sen:)))

bu falcıların çoğu anı ve geçmişi tutturabiliyorlar.. Geleceğide allaha bırakıcan artık cnm :) o konuda bişey diyemicem.

ama istanbul cafe ahmet, revaçta sanırım. bunu deneyebilirsin.

Birde şu nostradamuslara yenileri gelmiş, denedin mi ordakileri uzun zamandır gitmiyorum. Bir tur atayım oralara

sentinus cafe cansu ya baktıran oldu mu? yüzüne bakıp söylüyormuş. Gerçi hoş yüzüne bakıp söyleyenlerde çok oldu, hepsi dobrowski oldu ayrı mesele.

hani bir umuttur misali cansu nasıl acep??

Merhaba....
Forumu okudugumda gercekten bişeyler yazmam gerektigini düsündüm.Bundan yaklaşık biray once arkadasımın ısrarıyla ve onu kırmak ıstemedigimden Kadıköy de Niko ya gittim.Güzel ve bilinmesi zor seyleri söyledi.Henüz olup olmayacagını bilmiyorum.Ama uzun zaman falbakan biri olarak söylüyorum yardımım olurmu bilmiyorum iyi baktıgım söylenirdi.Etrafım sürekli fala bakmak isteyen insanlarla doldu ve herkez umutsuz caresiz.Bundan rahatsızlık duydum bişey söylüyorum ve biliyoırum bekliyor buna hakkım olmadıgını düşündüm ve tamamen bakmayı bıraktım.Kendim hergün defalarca kahve icer fal bakardım.Baktım bu beni olumsuz etkiliyor onuda kestim Şimdi kahve icip bırakıyorum.Onu bırakamadım :)Ama hislerim kuvetlidir bişey kötü his vermişse bırakmak gerek.Terapi seklinde konuşmak daha iyi.Şimdi arkadaşlarıma fal bakmak yerine hislerimle nasıl davranması gerektigini söylüyorum bu daha dürüst ve sıkıntısız oluyo.Bu arada en etkilendigim fal şekli tarottur.Kendi tarotlarımdan bile korkuyorum.Hic yanılmadılar.Sık baktırmayın derim ben sonucları agır ne tarot nede başka fal.Bu arada bazenbirileriin görup fal bakmak ıstedigim oluyo cok engel olamıyosam bakıyorum ama falın para karşılında bakılmasına karsıyım.Ben sadece ikikez parayla fal baktırdım pişmandegilim ama cokpara harcamak sıkıntı satın almak demek. Cok uzattım neyse cok gitmeyin olumsuz etkilenirsiniz derim ben.

Arkadaşlar bir deneyimimi daha anlatayım.Birgün evime İzmirli bir arkadaşım arkadaşınıda aldı geldi cay içiyoruz birden sana tarot açıcam dedi.Kartlarını hatırlamıyorum yedi sene önce oldu bu çok etkilendim ve yazdım gecen forumu okurken aradım yazdıklarımı buldum.Kafe beş kuruşta Gökhanmış bunu bilen duyan varmı bilmiyorum yedi sene once.Ve yazdıklarıma baktım gelecek tuttu.Bir tek sey oda busene için demiş oluyor yedi sene evlilik gözukmuyor dedi ve hala bekarım :)bakalım seneye evlenirsem tam tutturmuş olacak.Birde burc söylemiş onu tutturmuşsa yuzde doksan sekiz diyecem.Ama önemli bişey onlar benim evime misafirlige geldi.Beni hic tanımıyordu ve rahat ortamda baktı acar acmaz senin hislerin cok kuvvetli demişti bazı seyler soyledi ve cok etkilendim....Hala ordamı calışıyor bilmiyorum ...

Bugun cansu hanıma gitmek için randevu aldım ama nedense ayaklarım gitmedi bende vazgeçtim.

özelden mesaj atamıyorum.Daha yeniyim :)
Tarot bundan birkac yıl önce bakıyordum ama dediğim gibi ben cok etkileniyorum ve agır bir fal.Sadece kendime cokmerak ediyorsam açıyorum ve görüyorum günümü yani kendim için bile pişman olabiliyorum :)Fala inanıyorum çünkü gecmişte cok olay yasadım hep bilimsel bakalım filandiyoruz ama olaylar da gercek olunca kafayı kırıyosun.Bir kagıt bir telve ne acıklar dıyosun.acıklayamıyosun. Ama bilimsel olarak enerji denilen olay akademiler icinde kursulerde yerini aldı.Bunu neden söyledim bilmiyorum ama tarot falı kimseye bakmıyorum kısaca

Cafe beş kuruş bi ara çok gidersim.Gökhan değildi,Göker diye gay bi falcıya baktırırdım.

Arkadaslar kartaldakı nigar hanıma giden varmı gelecekle ılgılı seylerı çıkıyormu birde su falına baktıran oldumu acaba baktırmak ıstıyorum ama tereddutluyum cvblarınızı beklıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…