merhaba bende fıncan cafede melıs senaya ve arzuya baktırdım ayrı gunlerde hepsının soledıgı asagı yukarı aynı seylerdı sız sanırım senayla melıse gıtmısınız gelecekle ılgılı tahmınlerı nasıldı ben verdıgı tarıhlerı beklıyorum hala :))
selamlar cnm, durum şu...çanga'daki esmer serkan zamanında taksim symbol'de çalışıyormuş yıl 2007 falan. serkan ordan ayrılınca yerine asıl adı ceyhun olan bir başka serkan ihraç etmişler. çanga'daki serkan bu duruma deli oluyordu. sonra ceyhun olan şahıs da itiraf etmişti zaten benim adım serkan değil diye. velhasıl serkan fransa'ya gitmiş. geçenlerde bir arkadaş yazmıştı.
Rica etsem banada bilgilerini yazaarmisiniz?
Merhaba kızlar...Ben Stones'daki Gül'e gidiyordum ama ulaşamıyorum artık...Ne olur ulaşa varsa yazabilir mi...Gül sanırım üçharflileri ile biliyordu herşeyi hiç söylemeden onun gibi birine lazım bana ...
ben gittim detaysız 25 detaylı 35 .detaylı güya ama merak ediyorum detaysız baksa ne dicekti.çünkü 5 dk sürdü.ayrıca bilemedi.ben asla deymez derim.
iyi ki gitmemişim o zaman ya şöyle iyi bi falcı yok mu şu memlekette :)
Gül fiyasko bence.
gül ilk baktığında aman seni bir şaşırtıyor. ama sonrasını getiremiyor maalesef.birde 5dk bile sürmez. değmez bence.
Canım;
Bu kadın Güneşli-Bağcılar-İSTANBUL da oturuyor.Öyle paragözde değildir,zaten 10-20 TL normalde 10 TL istiyordu ama ben ve arkadaşlarım kadın çok güzel baktığı için her gidişimizde 20 TL bırakıyoruz.Zaten ilk gidişinde 1-2 saat bakıyor.Geçmişten başlayıp geleceğe doğru sayıp,döküyor.
istanbulda kimi önerirsin ki sen:)))
Merhaba....Gunahkar degiliz cnm oyle dusunme.fal bagimlilik yapiyor ama allahi kizdirip olacagi oldurmutoruz.bunu gormek lazim en once sadece cok ihtiyacin olsa bile bir muddet baktirma madem karar versin.hatta kriz masasi kuralim fala ihtiyac duyanla o an merak ettikleeiyle ilgili sohbet edelim boylece terapi yapmis oluruz.
Bugun cansu hanıma gitmek için randevu aldım ama nedense ayaklarım gitmedi bende vazgeçtim.Merhaba....
Forumu okudugumda gercekten bişeyler yazmam gerektigini düsündüm.Bundan yaklaşık biray once arkadasımın ısrarıyla ve onu kırmak ıstemedigimden Kadıköy de Niko ya gittim.Güzel ve bilinmesi zor seyleri söyledi.Henüz olup olmayacagını bilmiyorum.Ama uzun zaman falbakan biri olarak söylüyorum yardımım olurmu bilmiyorum iyi baktıgım söylenirdi.Etrafım sürekli fala bakmak isteyen insanlarla doldu ve herkez umutsuz caresiz.Bundan rahatsızlık duydum bişey söylüyorum ve biliyoırum bekliyor buna hakkım olmadıgını düşündüm ve tamamen bakmayı bıraktım.Kendim hergün defalarca kahve icer fal bakardım.Baktım bu beni olumsuz etkiliyor onuda kestim Şimdi kahve icip bırakıyorum.Onu bırakamadım :)Ama hislerim kuvetlidir bişey kötü his vermişse bırakmak gerek.Terapi seklinde konuşmak daha iyi.Şimdi arkadaşlarıma fal bakmak yerine hislerimle nasıl davranması gerektigini söylüyorum bu daha dürüst ve sıkıntısız oluyo.Bu arada en etkilendigim fal şekli tarottur.Kendi tarotlarımdan bile korkuyorum.Hic yanılmadılar.Sık baktırmayın derim ben sonucları agır ne tarot nede başka fal.Bu arada bazenbirileriin görup fal bakmak ıstedigim oluyo cok engel olamıyosam bakıyorum ama falın para karşılında bakılmasına karsıyım.Ben sadece ikikez parayla fal baktırdım pişmandegilim ama cokpara harcamak sıkıntı satın almak demek. Cok uzattım neyse cok gitmeyin olumsuz etkilenirsiniz derim ben.
Arkadaşlar bir deneyimimi daha anlatayım.Birgün evime İzmirli bir arkadaşım arkadaşınıda aldı geldi cay içiyoruz birden sana tarot açıcam dedi.Kartlarını hatırlamıyorum yedi sene önce oldu bu çok etkilendim ve yazdım gecen forumu okurken aradım yazdıklarımı buldum.Kafe beş kuruşta Gökhanmış bunu bilen duyan varmı bilmiyorum yedi sene once.Ve yazdıklarıma baktım gelecek tuttu.Bir tek sey oda busene için demiş oluyor yedi sene evlilik gözukmuyor dedi ve hala bekarım :)bakalım seneye evlenirsem tam tutturmuş olacak.Birde burc söylemiş onu tutturmuşsa yuzde doksan sekiz diyecem.Ama önemli bişey onlar benim evime misafirlige geldi.Beni hic tanımıyordu ve rahat ortamda baktı acar acmaz senin hislerin cok kuvvetli demişti bazı seyler soyledi ve cok etkilendim....Hala ordamı calışıyor bilmiyorum ...
Cok teşekkür ederim sagolun senay hanıma gittim baktırdım fena degildi.detaysız 23-28 ti sanırım net hatırlamıyorum detaylı da 10 tl fazlası bakırköy carouselin arkasında balık pazarının yan tarafında laf mı lav mı ne isminde bilindik bi cafe var hemen onun yanında randevu gerekmiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?