Ben yıllardır fal baktırıyorum bildiğim özel falcılar var istersen paylaşabilirim
selam ben de yeni olduğum için özelden mesaj atamıyorum ama bahsettiğin kadının adını ve adres yada telefon hangisi varsa mesaj olarak yollar mısın
Arkadaslar kartaldakı nigar hanıma giden varmı gelecekle ılgılı seylerı çıkıyormu birde su falına baktıran oldumu acaba baktırmak ıstıyorum ama tereddutluyum cvblarınızı beklıyorum[/QUOTE
Taksimde su falı baktirdik ama yazık paramiza
Arkadaslar kartaldakı nigar hanıma giden varmı gelecekle ılgılı seylerı çıkıyormu birde su falına baktıran oldumu acaba baktırmak ıstıyorum ama tereddutluyum cvblarınızı beklıyorum
ana ben tanıyorum galiba onu. çok iyi bakardı hatta şehir dışından, ve sanat camiasından bile müşterileri vardı. uzun zaman olmuş gitmeyeli şimdi ne durumda bilmiyorum ama hala aynı performansta mı değil mi bir fikirm yok yani.
Sevgili Beyala siteye yeni girdim.Özel mesaj atma olanagım yok malesef.ileriki bir zamanda 47 mesajdan sonra yani olabiliyormuş :)
nasıl ulaşabiliriz? kaça bakıyor?
Nigar hanıma gittim ben kahve falı baktırdım şuanki durumumla ılgılı herseyı bıldı ağzım açık kaldı resmen çok iyi baktı ama gelecekle ılgılı soyledıklerı uzun vadelı genellıkle 8-9 ay ıcınde çıkarmış 2-3seneyıde bulabılırmiş.şimdi su falınada baktırıcam bayramdan sonra eğer biri hakkında emın olmadıgınz seyler varsa gidin derim gelecekle ılgılı söyledıklerıne ınanmamak gerek tabı allahtan baska kımse gelecegı bılemez.
nigar hanım kahve falı ücreti ne kadar ?
Var tabi memnun olduğum ama benim tavsiye edeceğim yorumcu telden bakııyor
kahve falına 30tl ye bakıyor
numarasını alabilirmiyim lütdfen bayram sebebiyle yeni girdim foruma şimdi gördüm mesajınızı teşekkür ederim
Arkadaşlar merhaba , yıllar önce Bakırköy de Duygu adında bir bayan fal bakıyormuş cafe ismi falan bilmiyorum daha sonra çalıştığı yerden ayrılmış fakat bir kaç kişiden duydum çok güzel bakıyormuş isim vs. pat diye söylüyormuş ,bilen var mı?
Nigar hanıma gittim ben kahve falı baktırdım şuanki durumumla ılgılı herseyı bıldı ağzım açık kaldı resmen çok iyi baktı ama gelecekle ılgılı soyledıklerı uzun vadelı genellıkle 8-9 ay ıcınde çıkarmış 2-3seneyıde bulabılırmiş.şimdi su falınada baktırıcam bayramdan sonra eğer biri hakkında emın olmadıgınz seyler varsa gidin derim gelecekle ılgılı söyledıklerıne ınanmamak gerek tabı allahtan baska kımse gelecegı bılemez.
sevgili sesilyaa,ben 5-6 yıl önce ..bakırköy de duygu'ya baktırmıştım..evet isim gerçekten iyi biliyor..ama onun dışında duygu ciddi bir fiyasko.eline bir masal kitabı al ve oku.o masallar senin hayıntına ne kadar uymuyorsa..duygu'nun söyledikleri de o masal kitabı kadar masal.bence değmez...ama tabii gene de sen bilirsin..
sevgiler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?