İstanbul'da Fal - Falcılar

tesekkürler , özelden yazamıyorum sağolun )

kadınlar kahvesi duygu'dan uzak durun arkadaşlar.
geleceği de bilmiyor, geçmişi de. yanımda erkek arkadaşımla gittim, bana sevgilin yok falan diyor. gelecek de tutmadı

Son düzenleme:
Arkadaslar iyi gunler sizden bir ricam olacak monami cafe deku sedat bey tarota mi yoksa kahve falina iyi bakıyor acil cevaplarsaniz cok sevinirim.

bende 4 yıl önce gittim serkana ve bana 4-5 ay sonra isim ve soyadından 2'er harflerini söyledi bu kişi ile çıkacaksın. sonucunu sormadım inanmadığım için ama gerçekten yaklaşık 5 ay sonra isimde soy adında tuttuğu kişi ile 4 yıldır çıkıyorum. Ama inanmadığım için sormadım sonucunu
hatta adama o zaman dedimki unuturum bu harfleri 5 ay sonraya dedim eline yazcam unutmazsın. O adama inanamadım nasıl bu kadar tesadüf olur... Bir arkadaşımada isimin ve soyadının harfini yazmış bu adamla evleneceksin kız evlendi hamile..Ama şimdilerde nerde bilmiyorum ulamıyorum soyadını bilsem facebooktan araştırcam o bile yok

burada da bahsi çok geçmişti ben de baktırayim bari dedim geçtiğimiz günlerde, neresinden başlasam bilemiyorum..
kadın evet telefonda 1 saat bakıyor (?) ama o bir saati boş konuşarak dolduruyor. Hiçbir soruya net cevap vermiyor ve herseyi bana sordu, örnek vereyim, diyelim erkek arkadaşımla ayrılık var mi ? olabilir.. barışma var mi ? olabilir yüzyüze gelme var..
yemin ederim yazık o paraya, ah ettim. şurada aylarca ne isimler tartıştık, baktirdiğim en kötü isimlerden biriydi. salladı da salladı, keske tutturabilseydi de vaktimi almasaydı.

hadi ya :S selma hanım kötü yani sıra nigar da baktıran olursa telefonda söyleyebilir mi?

Son düzenleme:
hadi ya :S selma hanım kötü yani sıra nigar da baktıran olursa telefonda söyleyebilir mi?

numarasını bilsem baktirip yazardim Nigar hanım için de ama ulaşamadım :)
selma Hanım'a ( ve onun gibilere ) gelince, ben duymak istemediğim seyleri söyleyen, hatta felaket tellalı olanlara bile kötü demedim, demem.
Ama bir Falci bana çalışıyor musun? evli misin? ayrıldın mi? vs vs sorular sorup duruyor ve net HIÇBIRŞEY soyleyemiyorsa, kötüdür. Net.
Elektrik diye birşey evet kabul edebilir, elektrik tutmayabilir, ama kimse kimseyi aptal yerine koymasın. o kadar sorunun cevabını otobüs durağında otururken tanımadığım bir teyzeye versem, o da tahmin yürütür kendince.

özelden öğrendim numarasını da mesaj atma hakkım yok ,yoksa size verirdim Nigar hanımın numarasını bende çok merak ediyorum ama telefonda cesaret edemedim :/

Son düzenleme:
ıyı bır falcı arıyormmm :)

ben son zamanlarda laf cafe çiğdem ve yanda ki cafede şenay var ona gittim ikisi de iyi gibi ama Çiğdem'i daha iyi buldum canım denemediysen denenebilir.

bir de kadıköy rezene cafe de başak'ı denedim bi daha gitmem laf almaya çalışıyor insanın ağzından bildikleri de oldu ama 30 tl'ye değmez...
kadıköy istanbul cafe ayşe hanım iyiydi onu da beğendim dediklerini not alamadığım için pek hatırlamıyorum ama denenebilir diyebilirim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…