Nigar hanıma gittim ben kahve falı baktırdım şuanki durumumla ılgılı herseyı bıldı ağzım açık kaldı resmen çok iyi baktı ama gelecekle ılgılı soyledıklerı uzun vadelı genellıkle 8-9 ay ıcınde çıkarmış 2-3seneyıde bulabılırmiş.şimdi su falınada baktırıcam bayramdan sonra eğer biri hakkında emın olmadıgınz seyler varsa gidin derim gelecekle ılgılı söyledıklerıne ınanmamak gerek tabı allahtan baska kımse gelecegı bılemez.
nigar hanımın iletişim bilgilerini alabilir miyim?
telefonda da bkar mı nigar hanım?[/Q
TELEFONLADA BAKIYOR
Çok teşekkür ediyorum hatice_turkmen87telefonda da bkar mı nigar hanım?[/Q
TELEFONLADA BAKIYOR
bu aralar durumum o kadar belirsiz ki gerçekten net birşeyler söyleyecek birisine ihtiyacım var.umarım nigar hanım bunu yapabilir..tekrar teşekkürler..
Rica ederim umarım kafanın karısıklıgı netleşir enkısa zamanda
:teytey::teytey::teytey:katre senden gelen haberler dogrultusunda su canga cafeye gitmek farz oldu.Bu arada kızlar cok rica ediyorum 50 mesaj olucaz diye zorlamayalım,her cümleye bir cevap nereye kadarher yeni üye aynısını yapsa forum okunur olmaktan çıkar,şu an teli ne,nerde bakıyordan öteye gitmemeye basladı forum.Katreden haberler süper,işte falları mutlaka yazmak lazıkm demek bir kenara sonra unutuyor insan haliyle söylenilenleri
Çok teşekkür ediyorum hatice_turkmen87
bu aralar durumum o kadar belirsiz ki gerçekten net birşeyler söyleyecek birisine ihtiyacım var.umarım nigar hanım bunu yapabilir..tekrar teşekkürler..
Telefonla bakımından memnun kalırsanız forma yazabilir misiniz yada özelden mesaj atabilir misiniz ona göre bende düşünüyorum oraya gitmektense
burada da bahsi çok geçmişti ben de baktırayim bari dedim geçtiğimiz günlerde, neresinden başlasam bilemiyorum..
kadın evet telefonda 1 saat bakıyor (?) ama o bir saati boş konuşarak dolduruyor. Hiçbir soruya net cevap vermiyor ve herseyi bana sordu, örnek vereyim, diyelim erkek arkadaşımla ayrılık var mi ? olabilir.. barışma var mi ? olabilir yüzyüze gelme var..
yemin ederim yazık o paraya, ah ettim. şurada aylarca ne isimler tartıştık, baktirdiğim en kötü isimlerden biriydi. salladı da salladı, keske tutturabilseydi de vaktimi almasaydı.
hadi ya :S selma hanım kötü yani sıra nigar da baktıran olursa telefonda söyleyebilir mi?
numarasını bilsem baktirip yazardim Nigar hanım için de ama ulaşamadım :)
selma Hanım'a ( ve onun gibilere ) gelince, ben duymak istemediğim seyleri söyleyen, hatta felaket tellalı olanlara bile kötü demedim, demem.
Ama bir Falci bana çalışıyor musun? evli misin? ayrıldın mi? vs vs sorular sorup duruyor ve net HIÇBIRŞEY soyleyemiyorsa, kötüdür. Net.
Elektrik diye birşey evet kabul edebilir, elektrik tutmayabilir, ama kimse kimseyi aptal yerine koymasın. o kadar sorunun cevabını otobüs durağında otururken tanımadığım bir teyzeye versem, o da tahmin yürütür kendince.
Telefonla bakımından memnun kalırsanız forma yazabilir misiniz yada özelden mesaj atabilir misiniz ona göre bende düşünüyorum oraya gitmektense
merhabalar.ben yüzyüze baktırmayı düşünüyorum.yine de mutlaka burdan paylaşıcam..
ayrıca özelden mesaj atamıyorum henüz..bu arada sessiz35 mesajın için çok teşekkürler..çok haklısın.önce allah...fal da terapi gibi algılanmalı zaten.yoksa kim bilebilir ki geleceği allahtan başka...
sevgiler..
ıyı bır falcı arıyormmm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?