İstanbul'da Fal - Falcılar

cıgdemle senaya gıtmıstım cnm bana nokta atısı yapan bırı lazım

nerede bakıyor acaba?

Nigar hn nerede ve ne kadara fal bakıyor? Bir de telefon numarasını verebilir misiniz rica etsem?

Kızlar biraz saçma bir soru olabilir ama bundan 3 sene önce kadıköy angelsta tarot baktırmıştım.anı geçmişi çok iyi bilmişti.gelecekle ilgili söylediği hersey tarihleriyle çıkmıştı.bana bu kdr tutan bi fal olmamıştı.ama malesef ki adını hatırlamıyorum.acaba burcu hanım yada nil hanım olabilir mi?siyah saçlı çok renkli göz makyajı yapan ve çok renkli takılar takan bi bayandı.hatırlayanınız olur mu?geçen ay gittim tarif ettim çıkaramadılar.ben de biriz hanıma baktırdım.fena değildi ama ileriye dönük söyledikleri olmayacak gibi.

Kızlar herkese selam, ben de forumda yeniyim, yıllardan beri fal baktırırım, son zamanlarda bu forumu takip edip burdaki falcıları denedim. Gecmiş, an ve gelecekte en iyi olanları sizinle paylasıcam. Maalesef burda gorup de denedigim falcıların cogunu cok begenmedim. Birinci sırada la porte ayhan var, dusundugunuz kişinin duygu ve dusuncelerini cok net biliyor ve 7 yıldır baktırırım 1-2 konu dısında gelecekle ilgili yanıldıgı cok olmadı. Gelecek yaptıgınız secimlerle degisebilir o yuzden gelecegin her zaman cıkacagını beklemek yanlıs olur amma su anki durum ve dusunceler gelecegi de belirledigi icin îsabetli öngörülerde bulunmak zor degil. Yalnız ayhan sanıyorum 1 ay sonra fal işini tamamen bırakacakmıs, telefonunu da vermiyor zaten, cumartesi randevuyla bakıyor. 2. Sırada tiryaki cafede yıllardır calısıo ordan ayrılan su an altıyolda makara cafede calısan ama cafe falcısı gibi calısmayan Aslı var. Ona da 2006 dan beri giderim ben de yanıldıgı pek olmadı, isimli misimli bakmaz sov olayı yoktur ama öngörülerinde yanıldıgına ben sahit olmadım. Son donemlerde kesfettigim angels cafe biriz var, o da gelecekte calısacagım firmanın adına kadar bilip öngörüleri cıkan biri. Yalnız tarih konusuna takılmayın o bazen sarkabiliyor. Kimse begenmemis ama cadde symbolda bakan osmanı da begenirim, öyle uzun uzun bakmaz ama ona sorup da cok net yanıt alabilecegini yegane soru, aklınızda ozel biri varsa onunla düzgün bir sey olup olamayacagı. Niyetini cok net ve sasmadan ifade eder ama uzun uzun fal bekleyenler ve umut îcin gidenler begenmeyecektir. Symbol serkan havasındaysa bilir, gelecegi de gorebiliyor ama her soyledigi de cıkmadı bende. Yine de iyidir ama o da kasımda askere gidiyor. Benim begendiklerim bunlar. Kadınlar kahvesi pelin ve dilek, ucurtma cafe neriman direkt sallıyor bana gore, hic bir öngörüleri cıkmadı ama orda son donemde revacta duygu var. Symbol taksim mehmete bir sans verilebilir. Bunun haricinde kapris kafe tasula, roza ve imamı atın cöpe derim. Pen cafe yeter hic bir sey bilemedi 3 yıl önce baktırmıstım. Elmira cok begeniliyor ama ben de cok hayati 1-2 konuyu bilemedi, bir daha gitmem. Damlalar cafe barıs da bana hic bir sey bilemedi. Bakırköy fincan cafe senayın telepatlık yetenegi var ama hic bir öngörüsü cıkmadı, bos ümit veriyor. Orda neslihan daha iyi bence ama o da cok cok basarılı degil. Kadıkoy kimya hanıma da cok gittim ama bazen bos ümit veriyor ve bilemiyor, artık gitmiyorum. Son olarak sunu diyebilirim; 1- la porte ayan 2- makara cafe-aslı 3- angels cafe biriz 4- cadde symbol osman 5- cadde symbol serkan bunlar gelecek konusunda en tutarlı olanlar ve yıllardır gelen fal birikimi sonucu guvendiklerim. Bu arada nostradamus cafelerinden nefret ediyorum cunku falla işi olmayanları orada senetip falcı yapıyorlar, biz de denegiz. Nostradamusa gitmeden 1-2 kez dusunun derim.

Bir de sunu eklemem lazım, sirdas cafe kutaydan bahsedilmis, eskiden sırdas cafenin yerinde nostradamus vardı, kutayın annesi devraldı, duzgun falcı bulamayınca sonunda kutay falcı olmus:) lutfen bunlara kanmayın, falla hic ilgisi yoktu o cocugun. Tiryaki cafede semra var, gelecekle ilgili hic bir öngörüsü cıkmadı, yanlıs yonlendirir, nevin zaten sallar. Ben de baksam 1-2 sey tuttururum. Ankadan bahsedilmiş, o da tamamen uydurmasyon atar, kursun dokup para almaya calısır. Laf cafe cigdem bana gore fos. Symbol metin havasındaysa iyidir bilir ama o da tutarsız. Leventi severim ama o da ehh işte.

canım bu la porte denen yer nerede nasıl randevu alabilirim ayhan için, bir de ücret nedir?

canım bu la porte denen yer nerede nasıl randevu alabilirim ayhan için, bir de ücret nedir?

Selamlar, la porte cafe bahariyede, akbankın sokagından girip îlk sola dondugunde ilerde sagda. Yalnız randevu al cunku ayhan max. 10 kisiye bakıyormus artık. Fal ücretini nakit alıyorlar ve 50 tl. Ben dun baktırdım ayhan max 1 ay daha devam ederim dedi dizi sektörüne atılıyor ve sanırım falla işi olsun istemiyor. Haftaya yakalayabilirsin. 30 dk bakar, kahve içsen de kahveye falan bakmaz yüzüne bakar konusur. Sorularını hazırla uzun uzun yanıt verir önce ben anlatıcam der sonra soru alur. Yalnız dobradır kotu de olsa söyler boş ümit vermez pek. Bastan söyleyeyim.sevgiler. Cafenin nette adresi ve teli var bu arada.

Bayramda çok canım sıkıldı ve biraz yürüyüşe çıkmak istedim ben bakırköyde oturuyorum bakırköyden yeşilköye giden yol üzerinde şirin bir cafeye rastaladım biraz oturup dinlenmek istedim bana fal baktırıp baktırmayacağımı sordular aklımda hiç yokken fal baktıracağım dedim bana bir kaç isim saydılar ve ben içlerinden NEŞE Hanımı seçtim. Duyduklarım karşısında şaşkına döndüm. Arkadaşlar baktırmanızı tavsiye ederim. Dejavu kafe Neşe Hanım.....

Benden sizlere bir fal deneyimi daha kızlar. Henüz çok yeni, gazetede bir köşe yazarının övmesi üzerine Kadıköyde Sevgi hanıma gittim fal baktırmaya. İnanılmaz sıra bekledik, kahve 30 tarot 30 tl ama ilerde muhakkak zam yapıcaktır yeni açmış cefsini çünkü. Arkadaşıma daha önce çalıştığı yerde bakmış ne dediyse çıkmış ama ben süperdi herşeyi bildi diyemem. Yeni baktırdığım için olur olmaz yorum yapamıcam ama 20 dk filan bakıyor fena da değil. Eskiden cafe rea da çalışırmış ordan bilenleriniz vardır belki.

herkese selamlar bende size deneyimlerimi anlatayım... Bakırköy civarında oturuyorum ve bir çok kafeye gittim bakırköyde nerdeyse ama en iddalı ve iddialarını tutduran dejavu cafe neşe hanım oldu. dejavu cafede bir çok falcı var özellikle yiğit diye biri var herşeyi bildiğini savunuyor ama hiçte birşey bildiği yok.

benim de favori falcım neşe hanımdır. çok başarılı v iddalı olması beni çok meraklandırmıştı. bir baktıran bir adaha baktırıyor insan mübtela oluyor diyorlardı inanmazdım gerçekten çok iyi fal denince ilk akla gelen artık dejavu cafe neşe hanım. Fal bir telapati gibi ence elektirik işi herkes fal bakıyorum diyor ama hikaye

dün kartaldaki nigar hanıma arkadaşım gitti su falına baktırdı rezalet bana söylediklerinin aynısını ona da söylemiş yazık para tuzağı sakın gitmeyin derim

eski sayfaları gezerken bir arkadasımızın şu mesajini buldum, ben baktirmaktan vazgeçtim arkadaslar.

Canım, ben Rea Cafe'deyken kendisine baktırmıştım. 2 yıl önce. Fazla beğenmemiştim ve dedikleri de çıkmadı.

Fal olayı çok tuhaf ya kimi diyor x kişi süper bakıyor bir diğeri bana çok kötü baktı .. Yada hep kötü baktığı söylenilen bir kişiye ,bir başkası bana çok iyi baktı diyebiliyor. Genel olarak baktığımızda çook yüksek ihtimal iyi bakan ve öngörüleri çıkabilen falcılar kiimm ? :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…