ben son zamanlarda laf cafe çiğdem ve yanda ki cafede şenay var ona gittim ikisi de iyi gibi ama Çiğdem'i daha iyi buldum canım denemediysen denenebilir.
bir de kadıköy rezene cafe de başak'ı denedim bi daha gitmem laf almaya çalışıyor insanın ağzından bildikleri de oldu ama 30 tl'ye değmez...
kadıköy istanbul cafe ayşe hanım iyiydi onu da beğendim dediklerini not alamadığım için pek hatırlamıyorum ama denenebilir diyebilirim...
nigar hanımın iletişim bilgilerini bana da atar mısınız acabaÇok teşekkür ediyorum hatice_turkmen87
bu aralar durumum o kadar belirsiz ki gerçekten net birşeyler söyleyecek birisine ihtiyacım var.umarım nigar hanım bunu yapabilir..tekrar teşekkürler..
Nigar hanıma gittim ben kahve falı baktırdım şuanki durumumla ılgılı herseyı bıldı ağzım açık kaldı resmen çok iyi baktı ama gelecekle ılgılı soyledıklerı uzun vadelı genellıkle 8-9 ay ıcınde çıkarmış 2-3seneyıde bulabılırmiş.şimdi su falınada baktırıcam bayramdan sonra eğer biri hakkında emın olmadıgınz seyler varsa gidin derim gelecekle ılgılı söyledıklerıne ınanmamak gerek tabı allahtan baska kımse gelecegı bılemez.
Nigar hanıma gittim ben kahve falı baktırdım şuanki durumumla ılgılı herseyı bıldı ağzım açık kaldı resmen çok iyi baktı ama gelecekle ılgılı soyledıklerı uzun vadelı genellıkle 8-9 ay ıcınde çıkarmış 2-3seneyıde bulabılırmiş.şimdi su falınada baktırıcam bayramdan sonra eğer biri hakkında emın olmadıgınz seyler varsa gidin derim gelecekle ılgılı söyledıklerıne ınanmamak gerek tabı allahtan baska kımse gelecegı bılemez.
Kızlar herkese selam, ben de forumda yeniyim, yıllardan beri fal baktırırım, son zamanlarda bu forumu takip edip burdaki falcıları denedim. Gecmiş, an ve gelecekte en iyi olanları sizinle paylasıcam. Maalesef burda gorup de denedigim falcıların cogunu cok begenmedim. Birinci sırada la porte ayhan var, dusundugunuz kişinin duygu ve dusuncelerini cok net biliyor ve 7 yıldır baktırırım 1-2 konu dısında gelecekle ilgili yanıldıgı cok olmadı. Gelecek yaptıgınız secimlerle degisebilir o yuzden gelecegin her zaman cıkacagını beklemek yanlıs olur amma su anki durum ve dusunceler gelecegi de belirledigi icin îsabetli öngörülerde bulunmak zor degil. Yalnız ayhan sanıyorum 1 ay sonra fal işini tamamen bırakacakmıs, telefonunu da vermiyor zaten, cumartesi randevuyla bakıyor. 2. Sırada tiryaki cafede yıllardır calısıo ordan ayrılan su an altıyolda makara cafede calısan ama cafe falcısı gibi calısmayan Aslı var. Ona da 2006 dan beri giderim ben de yanıldıgı pek olmadı, isimli misimli bakmaz sov olayı yoktur ama öngörülerinde yanıldıgına ben sahit olmadım. Son donemlerde kesfettigim angels cafe biriz var, o da gelecekte calısacagım firmanın adına kadar bilip öngörüleri cıkan biri. Yalnız tarih konusuna takılmayın o bazen sarkabiliyor. Kimse begenmemis ama cadde symbolda bakan osmanı da begenirim, öyle uzun uzun bakmaz ama ona sorup da cok net yanıt alabilecegini yegane soru, aklınızda ozel biri varsa onunla düzgün bir sey olup olamayacagı. Niyetini cok net ve sasmadan ifade eder ama uzun uzun fal bekleyenler ve umut îcin gidenler begenmeyecektir. Symbol serkan havasındaysa bilir, gelecegi de gorebiliyor ama her soyledigi de cıkmadı bende. Yine de iyidir ama o da kasımda askere gidiyor. Benim begendiklerim bunlar. Kadınlar kahvesi pelin ve dilek, ucurtma cafe neriman direkt sallıyor bana gore, hic bir öngörüleri cıkmadı ama orda son donemde revacta duygu var. Symbol taksim mehmete bir sans verilebilir. Bunun haricinde kapris kafe tasula, roza ve imamı atın cöpe derim. Pen cafe yeter hic bir sey bilemedi 3 yıl önce baktırmıstım. Elmira cok begeniliyor ama ben de cok hayati 1-2 konuyu bilemedi, bir daha gitmem. Damlalar cafe barıs da bana hic bir sey bilemedi. Bakırköy fincan cafe senayın telepatlık yetenegi var ama hic bir öngörüsü cıkmadı, bos ümit veriyor. Orda neslihan daha iyi bence ama o da cok cok basarılı degil. Kadıkoy kimya hanıma da cok gittim ama bazen bos ümit veriyor ve bilemiyor, artık gitmiyorum. Son olarak sunu diyebilirim; 1- la porte ayan 2- makara cafe-aslı 3- angels cafe biriz 4- cadde symbol osman 5- cadde symbol serkan bunlar gelecek konusunda en tutarlı olanlar ve yıllardır gelen fal birikimi sonucu guvendiklerim. Bu arada nostradamus cafelerinden nefret ediyorum cunku falla işi olmayanları orada senetip falcı yapıyorlar, biz de denegiz. Nostradamusa gitmeden 1-2 kez dusunun derim.
canım bu la porte denen yer nerede nasıl randevu alabilirim ayhan için, bir de ücret nedir?
kartal atalar da
dün kartaldaki nigar hanıma arkadaşım gitti su falına baktırdı rezalet bana söylediklerinin aynısını ona da söylemiş yazık para tuzağı sakın gitmeyin derim
eski sayfaları gezerken bir arkadasımızın şu mesajini buldum, ben baktirmaktan vazgeçtim arkadaslar.
Benden sizlere bir fal deneyimi daha kızlar. Henüz çok yeni, gazetede bir köşe yazarının övmesi üzerine Kadıköyde Sevgi hanıma gittim fal baktırmaya. İnanılmaz sıra bekledik, kahve 30 tarot 30 tl ama ilerde muhakkak zam yapıcaktır yeni açmış cefsini çünkü. Arkadaşıma daha önce çalıştığı yerde bakmış ne dediyse çıkmış ama ben süperdi herşeyi bildi diyemem. Yeni baktırdığım için olur olmaz yorum yapamıcam ama 20 dk filan bakıyor fena da değil. Eskiden cafe rea da çalışırmış ordan bilenleriniz vardır belki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?