Benden sizlere bir fal deneyimi daha kızlar. Henüz çok yeni, gazetede bir köşe yazarının övmesi üzerine Kadıköyde Sevgi hanıma gittim fal baktırmaya. İnanılmaz sıra bekledik, kahve 30 tarot 30 tl ama ilerde muhakkak zam yapıcaktır yeni açmış cefsini çünkü. Arkadaşıma daha önce çalıştığı yerde bakmış ne dediyse çıkmış ama ben süperdi herşeyi bildi diyemem. Yeni baktırdığım için olur olmaz yorum yapamıcam ama 20 dk filan bakıyor fena da değil. Eskiden cafe rea da çalışırmış ordan bilenleriniz vardır belki.
numarasını alabilirmiyim lütdfen bayram sebebiyle yeni girdim foruma şimdi gördüm mesajınızı teşekkür ederim
var tabi memnun olduğum ama benim tavsiye edeceğim yorumcu telden bakııyor
kızzllarr bana bakırköyde şu anı ve geçmişi çok iyi biliyor karşındakinin düşüncelerini biliyor dediğiniz önerebileceğiniz biri varmı ??? Gerçekten ihtiyacım varrr
o kadar mı kötüydü canım? :s
Ladyindark, şu an ve geçmişi sende biliyorsun zaten. Niye geömişi bilen birini arıyorsun ki?
İmama sakın inanma tam bir yalancıdır.Kaç kere gittim seneler önceydi.Hîçbir şey bilmediği gibi bide herkese büyü var gel şu kadar fiyata bozarım diyordu.Hıcbir falıda çıkmaz.Sakın sakın dikkate alma.evet yaa( çok kısa sürdü ben anlattım o yorum yaptı
tabiii ben hızımı alamayıp bide taksimdeki imama gittim ayhanla bazı şeyleri aynı söledi
ayhan giden sevgilin 2 hafta içinde,imam 3 hafta içinde arayacak
ayhan bu adama çok taviz vermişsin ben ne dersem o olacak diye tavrını koyuyo dedi,imam da bu adamın her dediğini yapma kaç kovalasın dedi
ayhan bu adamla sonun yok evlensen bile boşanacaksın,imam bu adamın tekrar elinden tutar barışırsanız çok mutlu olacaksın 1 oğlun 1 kızın olacak dedi...
herkese selamlar bende size deneyimlerimi anlatayım... Bakırköy civarında oturuyorum ve bir çok kafeye gittim bakırköyde nerdeyse ama en iddalı ve iddialarını tutduran dejavu cafe neşe hanım oldu. dejavu cafede bir çok falcı var özellikle yiğit diye biri var herşeyi bildiğini savunuyor ama hiçte birşey bildiği yok.
benim de favori falcım neşe hanımdır. çok başarılı v iddalı olması beni çok meraklandırmıştı. bir baktıran bir adaha baktırıyor insan mübtela oluyor diyorlardı inanmazdım gerçekten çok iyi fal denince ilk akla gelen artık dejavu cafe neşe hanım. Fal bir telapati gibi ence elektirik işi herkes fal bakıyorum diyor ama hikaye
Bayramda çok canım sıkıldı ve biraz yürüyüşe çıkmak istedim ben bakırköyde oturuyorum bakırköyden yeşilköye giden yol üzerinde şirin bir cafeye rastaladım biraz oturup dinlenmek istedim bana fal baktırıp baktırmayacağımı sordular aklımda hiç yokken fal baktıracağım dedim bana bir kaç isim saydılar ve ben içlerinden NEŞE Hanımı seçtim. Duyduklarım karşısında şaşkına döndüm. Arkadaşlar baktırmanızı tavsiye ederim. Dejavu kafe Neşe Hanım.....
Çok teşekkür ederim bunu belirttiğin için.Online fala son vermiş biri olarak haftaya bakırköy e gitmişken belki uğrarım diye düşünmüştüm tabiki artık iptal.Bu 3 salağın da aynı kişi olduğunu biliyor muydunuz ? Geçmişte biri reklam yapıyor diye suçlandığında burada bir üyemize söylemediği söz kalmadığını ?
Neşe şimdi dejavuyu sen yaşa.... Öpüyorum seni yanaklarından Aşağıdaki üyelikler aynı kişiye aittir. Yazdıklarına asla itibar etmeyin...
hopis
aytennn
cimcime21
ares12
Not : Burada insanları salak yerine koymalarından dolayı bu tiplere salak diyorum.
kızzllarr bana bakırköyde şu anı ve geçmişi çok iyi biliyor karşındakinin düşüncelerini biliyor dediğiniz önerebileceğiniz biri varmı ??? Gerçekten ihtiyacım varrr
canım ankara topiğinde tam da senin istediğin gibi biri var. nisan..ama ben 2 kez baktırdım. geçmiş ve şu anda iyi de geelcek tutmadı hiç..
kızlar bişey soracağım ,Belkız adında bir falcı duydum bi sayfada çok iyi falan denilmiş , duyan bile var mı ?
Arkadaşlar bir de bakırköyde üç vakit cafedeki didem hanıma daha önce fal baktırıp falı çıkanlar varmı nasıl bakıyor
ıyı bır falcı arıyormmm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?