İstanbul'da Fal - Falcılar

daha üniveriste yıllarında bir falcıya gitmiştim monami cafedeydi . genç bir kadındı . sarışın bir bayandı .. herşeyi bildi . yani hayır olamaz dediklerimi bugün bir bir yaşadım . ama kadın sonra tabi ordan kayboldu keşke adını hatırlasaydım . hatta arkadaşımda baktırdı onun hayatınıda bildi kadın helal olsun .
birde meleklerde bir kız vardı yine adını hatırlamıyorum oda bilmiş yani şimdi düşünüorum . evet hak veriyorum gerçekten onun dediği gibi oldu herşey ...
dejavu yiğit birşey bilemedi diyemem ama tamamen geleceği okuyamadı . ama geçmişi ve olmayacakları tek tek söledi ve haklı çıktı ..
sonra kadınlar kahvesi pelin çok umutlu konuştu ama olmadı .sonuç çıkmadı yani ama ben severim yinede pelin ablayı ...
semra vardı birde kadıköyde onunda dedikleri maalesef çıkmadı ..
sonra mercana baktırdım maalesef oda çıkmadı verdiği zaman geçti ve hiç umudum yok zaten o olaydan ...
sonra elmeyraya baktırdım telde . ama onunda dedikleri yani hiç çıkmadı .. ama çok değişik bir özelliğini bilmişti eski erkek arkadaşımın ama onun dışında burda övüldüğü gibi bulmadım ben ...
emre var bir tane tarotçu taksimde .. onunda dedikleri çıktı . gerçekten bilior birşeyler boş biri değil denenebilir ..
damlalar barış maalesef olumlu konuşmuştu ama tutmadı umutlanmıştım okadar ...
hatırladıklarım bunlar .... kadıköyde eskiden aslan bey vardı .. adam cidden bilmiş şimdi bakıyorum da ... ama yinede fazla atar onuda söyleyeyim hala devam ediyor mu bilmiorum ama insanları tuzağa düşürdüğünü büyü işlerine girdiğini duymuştum . ama adam yinede bu işi bilior belkide tahmin ediyor olabilir ...
yani olumsuz konuşan bütün falcılar kazandı .. olumlular ise bana umut verdi geçici ....

kızzllarr bana bakırköyde şu anı ve geçmişi çok iyi biliyor karşındakinin düşüncelerini biliyor dediğiniz önerebileceğiniz biri varmı ??? Gerçekten ihtiyacım varrr

ben sevgıye 2kere gıttım muhabbet 10numara ama fal kotuu cok ıyı akıl werr telefnuda sreklı calarrr ama nedense musterısı coktur onuda anlamıs degılımm ama falları genelde cıkmazz gıden cewremdende bılıyorumm

Arkadaşlar ben yeniyim aranızda formu inceliyodum bende çok fal baktıran biriyim şu bahsedilen gamze hnma nasıl ulaşılcaz çok acil lazım da bana biri dönsün lütfen ( İlginize teşşekür ederim şimdikten

o kadar mı kötüydü canım? :s

evet yaa ( çok kısa sürdü ben anlattım o yorum yaptı
tabiii ben hızımı alamayıp bide taksimdeki imama gittim ayhanla bazı şeyleri aynı söledi
ayhan giden sevgilin 2 hafta içinde,imam 3 hafta içinde arayacak
ayhan bu adama çok taviz vermişsin ben ne dersem o olacak diye tavrını koyuyo dedi,imam da bu adamın her dediğini yapma kaç kovalasın dedi
ayhan bu adamla sonun yok evlensen bile boşanacaksın,imam bu adamın tekrar elinden tutar barışırsanız çok mutlu olacaksın 1 oğlun 1 kızın olacak dedi...

İmama sakın inanma tam bir yalancıdır.Kaç kere gittim seneler önceydi.Hîçbir şey bilmediği gibi bide herkese büyü var gel şu kadar fiyata bozarım diyordu.Hıcbir falıda çıkmaz.Sakın sakın dikkate alma.

Bu 3 salağın da aynı kişi olduğunu biliyor muydunuz ? Geçmişte biri reklam yapıyor diye suçlandığında burada bir üyemize söylemediği söz kalmadığını ?

Neşe şimdi dejavuyu sen yaşa.... Öpüyorum seni yanaklarından Aşağıdaki üyelikler aynı kişiye aittir. Yazdıklarına asla itibar etmeyin...

hopis
aytennn
cimcime21
ares12

Not : Burada insanları salak yerine koymalarından dolayı bu tiplere salak diyorum.

Çok teşekkür ederim bunu belirttiğin için.Online fala son vermiş biri olarak haftaya bakırköy e gitmişken belki uğrarım diye düşünmüştüm tabiki artık iptal.

kızzllarr bana bakırköyde şu anı ve geçmişi çok iyi biliyor karşındakinin düşüncelerini biliyor dediğiniz önerebileceğiniz biri varmı ??? Gerçekten ihtiyacım varrr

canım ankara topiğinde tam da senin istediğin gibi biri var. nisan..ama ben 2 kez baktırdım. geçmiş ve şu anda iyi de geelcek tutmadı hiç..

canım ankara topiğinde tam da senin istediğin gibi biri var. nisan..ama ben 2 kez baktırdım. geçmiş ve şu anda iyi de geelcek tutmadı hiç..

keşke şu yazını bı ay once yazsaydın ben gıttım nısana soyledıklerınden daha cıkan yok ve 100 lıra acıkcası verirken içim acımadı desem yalan olur

Ailem cafe gülşen; burada okuyup gitmiştim, toplamda iki kez, anlık & kısa süreli şeyler söylememişti pek ama, 2013'ün Mart ayında gittiğimde o günlerde sonuç beklediğim bir iş için 2014'un ilk aylarını bulacak demişti, o zaman hadi canım demiştim ama öyle olacak gibi ...
bir de başka bir konuda yine uzak tarihli bir olay söylemişti, sonrasında nasıl gelişeceğini falan, gidişat onun dediği gibi gözüküyor şimdilik.
gittiğim en süper Falci değil, önceden de yorum yapmıştım hakkında zaten ama önemli 3 konuda ileri tarihli öngörüsü tuttu.
gitmeden önce eski sayfalarda yorumlara da bakın tabii ki, ben çıkan fallar kategorisinde yazayım dedim.

bir de bakirkoyde andaç'ın elektriği çok tutuyor benimle ileri tarihli şeyler için. bugun yarın detayı pek tutmuyor ama atıyorum; bu iş olacak diyorsa öyle oluyor ( aylar sonra bile)

zaten artık bir tane olsun hem şimdiyi hem gelecegi bilsin diye beklemiyorum bile :-(
3 tane isim var gittiğim, 3'ünü birleştiren anca 1 fal eder :-/

emine akkaya ile ilgili de yazmazsam çatlarım, iyi mi kötü mu bir karar veremedim :-(
aylarca arayla gidiyorum, aileden birini gönderiyorum isim vermeden baktırsın diye, kadın bir konuda hep aynı şeyi söylüyor ama imkansız ötesi :/ bilemedim bir türlü karar veremedim :-/

kızlar bişey soracağım ,Belkız adında bir falcı duydum bi sayfada çok iyi falan denilmiş , duyan bile var mı ?

ıyı bır falcı arıyormmm :)

şuraya arada bir göz atıyorum. iki-üç sayfada bir bu yazıyla karşılaşıyorum. :86: iyi bir falcı arıyorum, iyi bir falcı aranıyor diye :86: anlıyorum ki henüz çok iyi bir falcı bulunamamış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…