Ben dünde yaazdım ama kimse dönmediama sonra başka yprumlardan okudum ki gamze hn pek iyi değil kafam karıştı :/ ben geçen senelrde takip ederken elif hn mı burdan okumuş ve numarasını almıştım aramıştım birtek o benim için doğru olan söyledi ve dedikleri çıktı ama şimdi ulaşamıyorum numarası da yok acaba son günlerde onu duyan var mı ?? sanırım ankaradaydı bu elif uff
burak'ın nosunu yolladım ayrıca:)
walla bu didem, ilk zamanlar sölediği bir şey çıkmıştı. Gerisi dobrowski olmuştu, maalesef.
şuraya arada bir göz atıyorum. iki-üç sayfada bir bu yazıyla karşılaşıyorum. :86: iyi bir falcı arıyorum, iyi bir falcı aranıyor diye :86: anlıyorum ki henüz çok iyi bir falcı bulunamamış
malesf hala bulunumadı hep aynı falcıların ısmını duymaktan bıkkınlık geldı
:
yapma yahuuuuubana zaten çok bi şey söylemedi ruh halimle alakalı şeyler söyledi olmasını istediğim bi şeyle ilgili olumlu şeyler söyledi bide dediki bak ben olumsuz ne görürsem insanlara söylerim dedi boşuna insanlara umut vermem hakkımda araştırma yaptıysan görmüşsündür dedi gerçekten de forumda daha önce didem hn hakkında olumlu şeyler yazılmıştı neyse ya nasip her şey .
neyse teşekkür ederimmmm cevabın için
merhaba,
daha bu foruma üye değilken de takip ediyordum 8-9 ay önce burda numarası yazan tekirdağdaki bayana telde baktırmıştım.30 tl yatırmıştım.
kışlıkları çıkarırken az önce hırkamın cebinden notlar çıktı 3-4 şey yazmışım hepsi de çıkmış ama ben hiç önemsememiştim,aklımda bile kalmamıştı.
numarasını aradım kullanılmamaktadır diyor.
numarasını bilen varsa tekrar açık yazar mı lütfeeeen
Bana dememişti sadece çok nazar alıyorsun göze gelişosun sirkeyle evini sil yazmışım hatta kağıda.epey eski sayfalarda kadının sende büyü var diye birkaç kişiden 300 lira istediği de yazılmış, sonra kimse ilgilenmemiştir tahminimce.
hayırlısı olsun canikom belli mi olur belki sana çıkar.. çıkınca paylaş dicem ama, gitmem taa onun için bakırköylere.
hayırlısı olsun canikom belli mi olur belki sana çıkar.. çıkınca paylaş dicem ama, gitmem taa onun için bakırköylere.
hangi cafedeki falcıya gittin ?
Bana dememişti sadece çok nazar alıyorsun göze gelişosun sirkeyle evini sil yazmışım hatta kağıda.
gene de telini bilen varsa bana yollarsa sevinirim.
ayrıca böle internette gezinirken şöle bişi gördüm bilgisi fikri olan varsa yorum yapabilir mi?
biliorum fal topiği burası ama size de danışmak istedim.Faziletlerini görünce kafam karıştı
Nal-i Şerif (Na'l-i Saadet) Yeşil 925 Ayar Gümüş Kolye Ucu, Nali Şerif Kolye | Nali Şerif Kolye Ucu | Gümüş Kolye Ucu, Osmanlı Gümüş, Kolye & Gerdanlık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?