İstanbul'da Fal - Falcılar

Merhaba herkese,
Uzun zamandır siteye giremedim.
Zodiac cafede (geçen yılki yorumlardan okudum) Feza Sultan diye biri varmış, iyi yazmışlar genelde.
zodiac tam nerededir, giden varsa, deneyimini paylaşabilir mi?

cumartesi günü, ilk defa Angels cafeye gittim, rastgele Dilara diye bir kadına tarot baktırdım. Tek kelimeyle rezaletti.
25 TL denilen fal, 26'ya mal oldu...

Dilara,(Türkçesi bozuk, zor anlıyorsunuz,deyimleri filan yanlış kullanıyor), tarot açmadan önce, elinizi açmanızı ve 1 lira koymanızı istiyor avcunuza. (siz de fal bakcak zannedip, 1 tl koyuyorsunuz,benim 1 tl yoktu; 25 kuruş koysam olmaz mı, dedim, olmaz dedi..meğer amacı farklıymış...)neyse, 50 kuruş koydum, "Avucunda tut parayı sıkı sıkı "dedi ve fala başladı... Tarotta kartların anlamlarını az çok bilirim; yani hangi kartlar yanyana geldiğinde yorumlayan ne demek istiyor anlarım. Bu kadın hem çok attı, hem de yorumlayamadı.

"Sağlık konusunda hiçbir sıkıntın yok" dedi mesela..Falın sonunda, ameliyat olucam ben dedim; "ben ölümcül sıkıntın yok demek istemiştim" filan diye kıvırdı... Ne dese, tuttturamayıp hep kıvırmaya geçti.. Sonra da, elimdeki parayı, masada duran küçük tahta bir kutu var,oranın içine bırakmamı istedi, sonra da el falı baktı...güya... onda da saçmaladı ve fal seansı bitti..para da orada kaldı tabi...
"çok uyanıksınız, yolunuzu iyi buluyosunuz böyle," dedim...

Dilara'yı denemeyin boşuna diye yazdım; dalgasına gitmiştim...Hiç gerek yokmuş gerçekten...

Merhaba herkese,
Zodiac cafede (geçen yılki yorumlardan okudum) Feza Sultan diye biri varmış, iyi yazmışlar genelde.

Canım Zodiac cafe de Angel's cafe'nin olduğu sokakta. Angel's cafeden yukarıya çıkıyosun hemen sol tarafta, küçük bi cafe. Ben hiç gitmedim oraya o yüzden bi bilgim yok falcıları hakkında.

kızlar aranızzayeni katıldım eğer falları seven varsa eylül adında yeni keşfettiğim bi hanfendi var hemyüz yüzehemde telefonda uygun fiyata falbakıyor bana dedikleri birebir çıktı hemde iyi bir şekilde yönlendirme yapıp aynı zamanda yaşamkoçu gb bir kere denemekte fayda var izde memnun kalıcaksınız isteyenlere özelden numarasını atabilirim.

bu aralar gitmeyi düşünüyorum iyi biyer varsa söylermisiniz pahalı olmamak kaydıyla :)

kızlar aranızzayeni katıldım eğer falları seven varsa eylül adında yeni keşfettiğim bi hanfendi var hemyüz yüzehemde telefonda uygun fiyata falbakıyor bana dedikleri birebir çıktı hemde iyi bir şekilde yönlendirme yapıp aynı zamanda yaşamkoçu gb bir kere denemekte fayda var izde memnun kalıcaksınız isteyenlere özelden numarasını atabilirim.

özelden fiyatını ve telini atarsan çok sevinirim

Canım seni kırmak istemem ama bu tip önerilere ben"acaba reklam mı?"diye yaklaşmadan edemiyorum.Burda öyle şeyler duyduk ki bu konuda inanamazsın.Tabiki hepimizin amacı uygun fiyata iyi birini bulup o falcıyla sürdürmek.Ben yıllardır böyle birine denk gelmedim.Şimdi de yeni önerilen falcıların bi kısmını reklam diye düşünüyorum.Paranoyaya baģladım galiba..

hani şu tel edince gelen ayhana göbegim çatladı ulaşamadım ya mesgul ya bakmıyor ya kapalı (galiba geriye başka seçenekte kalmadı) mesaj da attım dönmedi, yakında görüşen randevulaşan var mıdır bende katılayım aralarına diye size bir sorayım dedim

bir de edirnekapı zahideye yakında giden var mı o da ulaşılamayanlar arasında

kime elimi atsam kurutuyorum galiba :))

Kadıköy'de bildiğiniz iyi birisi var mı kızlar?

vardı bundan 1,5 yıl önce. kızın adını unuttum ama. işimle ilgili bir şey söylemişti, bugün yarın gör bak dedi... yok canım dedim içimden, 3 günde dediği olmuştu. diğer söyledikleride hepsi çıkmıştı. Sonra yine gittim falı bırakmış.... söyledikleriniz hep çıktı dedim..yalvardım resmen. Hayır dedi, tövbe ettim dedi. Tamda tövbe edecek zamanı buluverdi sonra bi dahada görmedim zaten. Böyleleri ender bulunuyor.

Merhaba herkese,

feza sultan çok ünlüdür.. neredeyse tüm cafelerde çalışmışlığı vardır. bana söylediklerinin bi tanesi bile çıkmadı yalan oldu

O zaman yol ver o adama benden sana abla tavsiyesi canının acıtmasına kimseye izin verme bu rada zeyno sei arayıp bişey soracaktı Allah'a emanet ol canım

ablacım acıtmıyoo cok mutlu edıyoda anlamadım tersledım dıyemı nıyeyse ewlılık teklıfı etmedı yuzgu uzattı sadeceee zeynoyla ne zamndır konusamdım

ablacım acıtmıyoo cok mutlu edıyoda anlamadım tersledım dıyemı nıyeyse ewlılık teklıfı etmedı yuzgu uzattı sadeceee zeynoyla ne zamndır konusamdım

Anladım canım acıtmasın yinede sen her zaman dikkatli ol zeyno sana br şey soracaktı telefonda konuşunca yubileye sorayım demişti onun icin sordum Allah'a emanet ol canım

Remziye gerçekten güzel bakıyor, istanbulda çok baktırdım, remziye hanıma götürdüğüm 2-3 kişiye de dedikleri çıktı,bir arkadaşıma verdiği tarihlerle ilişkisiyle ilgili herşeyi doğru bildi, bana da söyledikleri çıktı şimdiye kadar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…