bakırköy üç vakit cafedeki didem hn.dam bahsettik daha önceki sayfalarda kendisinden gayet olumlu bahsedilmiş
Merhaba herkese,
Uzun zamandır siteye giremedim.
Zodiac cafede (geçen yılki yorumlardan okudum) Feza Sultan diye biri varmış, iyi yazmışlar genelde.
zodiac tam nerededir, giden varsa, deneyimini paylaşabilir mi?
Canım Zodiac cafe de Angel's cafe'nin olduğu sokakta. Angel's cafeden yukarıya çıkıyosun hemen sol tarafta, küçük bi cafe. Ben hiç gitmedim oraya o yüzden bi bilgim yok falcıları hakkında.
Çok tşkler. Bakarım ben o sokağa:)
bu aralar gitmeyi düşünüyorum iyi biyer varsa söylermisiniz pahalı olmamak kaydıyla :)
kızlar aranızzayeni katıldım eğer falları seven varsa eylül adında yeni keşfettiğim bi hanfendi var hemyüz yüzehemde telefonda uygun fiyata falbakıyor bana dedikleri birebir çıktı hemde iyi bir şekilde yönlendirme yapıp aynı zamanda yaşamkoçu gb bir kere denemekte fayda var izde memnun kalıcaksınız isteyenlere özelden numarasını atabilirim.
kızlar aranızzayeni katıldım eğer falları seven varsa eylül adında yeni keşfettiğim bi hanfendi var hemyüz yüzehemde telefonda uygun fiyata falbakıyor bana dedikleri birebir çıktı hemde iyi bir şekilde yönlendirme yapıp aynı zamanda yaşamkoçu gb bir kere denemekte fayda var izde memnun kalıcaksınız isteyenlere özelden numarasını atabilirim.
yuzuk aldım ewlılık teklıfı yok bu ne sacma bısey
Kadıköy'de bildiğiniz iyi birisi var mı kızlar?
Merhaba herkese,
Uzun zamandır siteye giremedim.
Zodiac cafede (geçen yılki yorumlardan okudum) Feza Sultan diye biri varmış, iyi yazmışlar genelde.
zodiac tam nerededir, giden varsa, deneyimini paylaşabilir mi?
O zaman yol ver o adama benden sana abla tavsiyesi canının acıtmasına kimseye izin verme bu rada zeyno sei arayıp bişey soracaktı Allah'a emanet ol canım
ablacım acıtmıyoo cok mutlu edıyoda anlamadım tersledım dıyemı nıyeyse ewlılık teklıfı etmedı yuzgu uzattı sadeceee zeynoyla ne zamndır konusamdım
Remziye gerçekten güzel bakıyor, istanbulda çok baktırdım, remziye hanıma götürdüğüm 2-3 kişiye de dedikleri çıktı,bir arkadaşıma verdiği tarihlerle ilişkisiyle ilgili herşeyi doğru bildi, bana da söyledikleri çıktı şimdiye kadar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?