İstanbul'da Fal - Falcılar

büyük ihtimalle Asu veya Aysun adındaki kişidir. Bana söylediği şey 5 yıl sonra çıktı. Ancak bu kişi, Angel'dan ayrılalı çok oldu.

Nigar hanım ve baktığı fallar hakkında yorum alabilir miyim kızlar?Telefonda değilde yüz yüze baktıranlardan olursa süper olur...

Kadınlar Kahvesi Remziye mi? Kaç kere baktırdıysam değişik zamanlarda değişik kişilerle ilgili hep aynı şeyleri söyledi.

kızlar İstanbul cafe Ayşe'ye fal baktırıp da söyledikleri çıkan var mı? Memnun kaldınız mı?

kızlar İstanbul cafe Ayşe'ye fal baktırıp da söyledikleri çıkan var mı? Memnun kaldınız mı?

ben ayşeye baktırdım.bakarken de bişey bilememişti.baktıktan sonra da tarihleri falan hiç çıkmadı.söylediği olaylarla ilgili hiçbirşey olmadı.

ben ayşeye baktırdım.bakarken de bişey bilememişti.baktıktan sonra da tarihleri falan hiç çıkmadı.söylediği olaylarla ilgili hiçbirşey olmadı.

Ben de bi kere baktırmıştım ona genel olarak vasat bi faldı, bi kaç şey bilmişti gelecek için dedikleri çıkıyo mu diye merak ettim. Kadıköy'de doğru düzgün falcı yok galiba :)

kızlar uzun zamandır gıremıyordum sıter rıca etsem eskı uyelerden bakırkoy fılızın numarasını gonderebılırlermı onceden gıtmıstım ve 1 yıl aradan sonra soyledıklerı cıkmaya basladı lutfen acıl gonderırmısınız.

Allahallah o Remziye hiçbişey bilemezdi ya...

arkadaşım ben fal baktırdıktan sonra not tutuyorum :)) fakat ayşenin dedikleri işime gelmemişti tutmamıştım o yüzden kendi açımdan bile soruna net yanıt veremiycem fakat yakın geleceği bildi gibi oldu...

sentinus cafe cansu ya baktıran oldu mu? yüzüne bakıp söylüyormuş. Gerçi hoş yüzüne bakıp söyleyenlerde çok oldu, hepsi dobrowski oldu ayrı mesele.

hani bir umuttur misali cansu nasıl acep??

tamamen sallamasyon ben iki kez baktırdım dediklieri cıkmıyor zaten cok havalı özensiz bskıyor sürekli kendini anlatıyor, erkek ten dönmüs ablam tamamen fiyasko derim

Ben de bi kere baktırmıştım ona genel olarak vasat bi faldı, bi kaç şey bilmişti gelecek için dedikleri çıkıyo mu diye merak ettim. Kadıköy'de doğru düzgün falcı yok galiba :)

Kadikoy'de niko'yu cok duydum. Bizzat gidip agzim acik kaldi dibim dustu diyenler var. ama formda ben begenmedim diyenlerde.
Ayrica biri bana surekli ayni falciya gitsen de soyleyecekleri hep degisir demisti. Bu dogru mu? Mesela evleneceksin sen bu adamla deyip, bi sonrakinde ayrilacaksin diyebiliyorlarmis ve bunun nedeni hepimizin hayatinda birbirinden farkli gelisen olaylarmis.
Eeee eger bu boyleyse niye biz falcilara para saciyoruz, gelecek kendi kafasina gore sekillenecekse zaten

Aslında bir falda öyle konuşup bir sonrakinde farklı konuşmalarının sebebi bence sadece yakın geleceği görmelerinden kaynaklanıyor bence, çok uzak gelecekle ilgili sadece yorum yapıyorlar, gördüklerini sanmıyorum, o yüzden bir sonraki gidişinde farklı bir şey söyleyebiliyor..bilmem yanılıyormuyum

kızlar istanbulda gitmediğim falcı kalmadı ama bakırköyde mandal cafede iki falcı var her ikisinede baktırdım ada bey ayten hanım var ama ben ayten hanım da kaldım çok açık sözlü herşeyi söylüyo adaya gelince boş kadın ne dediyse yaşadım inanılmaz bakıyo herkeze tavsiye ederim...

eskiden kadıköy tiryaki cafede havva vardı... her zaman olmasa da gelecekle ilgili söyledikleri çıkardı bana. onun nerede olduğunu, çalıştığını biliyor musunuz acaba?

tserender cnm bizde muskadan sonra aynen dedigin gibi mutlu olmaya basladik falcim onermisti daha dogrusu zar zor ogrendim gokçden ::)

pelin hanım merhaba,
özel mesaj hakkım yok lütfen siz bana gökçe hanımın iletişim bilgilerini verirmisiniz?bunca sayfa okudum en çok kafama gökçe hanım yattı denemek istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…