Kızlar biraz saçma bir soru olabilir ama bundan 3 sene önce kadıköy angelsta tarot baktırmıştım.anı geçmişi çok iyi bilmişti.gelecekle ilgili söylediği hersey tarihleriyle çıkmıştı.bana bu kdr tutan bi fal olmamıştı.ama malesef ki adını hatırlamıyorum.acaba burcu hanım yada nil hanım olabilir mi?siyah saçlı çok renkli göz makyajı yapan ve çok renkli takılar takan bi bayandı.hatırlayanınız olur mu?geçen ay gittim tarif ettim çıkaramadılar.ben de biriz hanıma baktırdım.fena değildi ama ileriye dönük söyledikleri olmayacak gibi.
Merhaba herkese,
Uzun zamandır siteye giremedim.
Zodiac cafede (geçen yılki yorumlardan okudum) Feza Sultan diye biri varmış, iyi yazmışlar genelde.
zodiac tam nerededir, giden varsa, deneyimini paylaşabilir mi?
Kesinlikle gitme derim. Hiçbir şeyi bilemedi..
Ailem cafe gülşen; burada okuyup gitmiştim, toplamda iki kez, anlık & kısa süreli şeyler söylememişti pek ama, 2013'ün Mart ayında gittiğimde o günlerde sonuç beklediğim bir iş için 2014'un ilk aylarını bulacak demişti, o zaman hadi canım demiştim ama öyle olacak gibi ...
bir de başka bir konuda yine uzak tarihli bir olay söylemişti, sonrasında nasıl gelişeceğini falan, gidişat onun dediği gibi gözüküyor şimdilik.
gittiğim en süper Falci değil, önceden de yorum yapmıştım hakkında zaten ama önemli 3 konuda ileri tarihli öngörüsü tuttu.
gitmeden önce eski sayfalarda yorumlara da bakın tabii ki, ben çıkan fallar kategorisinde yazayım dedim.
ailem cafe gülşeni ben seviyorum, keyif alıyorum baktırırken, bende de tarihlerde çok tutarlı gidiyor,
Remziye gerçekten güzel bakıyor, istanbulda çok baktırdım, remziye hanıma götürdüğüm 2-3 kişiye de dedikleri çıktı,bir arkadaşıma verdiği tarihlerle ilişkisiyle ilgili herşeyi doğru bildi, bana da söyledikleri çıktı şimdiye kadar..
kızlar İstanbul cafe Ayşe'ye fal baktırıp da söyledikleri çıkan var mı? Memnun kaldınız mı?
ben ayşeye baktırdım.bakarken de bişey bilememişti.baktıktan sonra da tarihleri falan hiç çıkmadı.söylediği olaylarla ilgili hiçbirşey olmadı.
Allahallah o Remziye hiçbişey bilemezdi ya...Remziye gerçekten güzel bakıyor, istanbulda çok baktırdım, remziye hanıma götürdüğüm 2-3 kişiye de dedikleri çıktı,bir arkadaşıma verdiği tarihlerle ilişkisiyle ilgili herşeyi doğru bildi, bana da söyledikleri çıktı şimdiye kadar..
kızlar İstanbul cafe Ayşe'ye fal baktırıp da söyledikleri çıkan var mı? Memnun kaldınız mı?
sentinus cafe cansu ya baktıran oldu mu? yüzüne bakıp söylüyormuş. Gerçi hoş yüzüne bakıp söyleyenlerde çok oldu, hepsi dobrowski oldu ayrı mesele.
hani bir umuttur misali cansu nasıl acep??
Ben de bi kere baktırmıştım ona genel olarak vasat bi faldı, bi kaç şey bilmişti gelecek için dedikleri çıkıyo mu diye merak ettim. Kadıköy'de doğru düzgün falcı yok galiba :)
Kadikoy'de niko'yu cok duydum. Bizzat gidip agzim acik kaldi dibim dustu diyenler var. ama formda ben begenmedim diyenlerde.
Ayrica biri bana surekli ayni falciya gitsen de soyleyecekleri hep degisir demisti. Bu dogru mu? Mesela evleneceksin sen bu adamla deyip, bi sonrakinde ayrilacaksin diyebiliyorlarmis ve bunun nedeni hepimizin hayatinda birbirinden farkli gelisen olaylarmis.
Eeee eger bu boyleyse niye biz falcilara para saciyoruz, gelecek kendi kafasina gore sekillenecekse zaten
tserender cnm bizde muskadan sonra aynen dedigin gibi mutlu olmaya basladik falcim onermisti daha dogrusu zar zor ogrendim gokçden ::)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?