Nigar hanım ve baktığı fallar hakkında yorum alabilir miyim kızlar?Telefonda değilde yüz yüze baktıranlardan olursa süper olur...
Bu kadar kişinin yorumlarına baktığımızda hiç birinin dedikleri de çıkmamış aslında kızlar, giden bizim zamanımız ve paramız oluyor. En son baktırdığım kadıköy sevgi cafe sevgi hn yakın gelecekle ilgili dedikleride çıkmadı ki kendisini bir köşe yazısında bulup gitmiştim. Kolay reklam yapılıyor artık bu konularda da. En güzeli eşe dosta neyse halim çıksın falım diye fincan kapatıp 2 3 atmasyon fal dinlemek oluyor sanırım.
kesinlikle haklısın ben bir çok falcıya gittim hemen hemen hepsini bilirim heleki taksim vs civarı. ama kafeede bakanlardan pek bir şey zaten cıkmıyor. benm bir falcım var bakırköyde orhan evde bakıyor ama çok net ! isim olay ayrıntı çok net veriyor. suratına sölüo hepsini kahveyi içersen diye ikram olarak veriyor.
symbol işi paraya döktü. melekler kahvesinde herkese baktırdım sanırım hepsi tırt bi tanesi bile tutmadı.
asmin zaten facia.artık gitmiyorum
kesinlikle haklısın ben bir çok falcıya gittim hemen hemen hepsini bilirim heleki taksim vs civarı. ama kafeede bakanlardan pek bir şey zaten cıkmıyor. benm bir falcım var bakırköyde orhan evde bakıyor ama çok net ! isim olay ayrıntı çok net veriyor. suratına sölüo hepsini kahveyi içersen diye ikram olarak veriyor.
symbol işi paraya döktü. melekler kahvesinde herkese baktırdım sanırım hepsi tırt bi tanesi bile tutmadı.
asmin zaten facia.artık gitmiyorum
Senin Orhan telefonda bakıyormu?Melekler kahveside falı 25 tl yaptı.Eskisi gibi 15 e baktıramıyoruz üstelikte falcılar aynı.Bi anda değerleri arttı.
Hımm anladım canım fiyatı uygun ancak evde ya bide erkek falcı ne kadar güvenilebilir bilmiyorum?canım orhan telefonda bakmıyor. randevu alıp gidiosun. 50 TL ye bakıyor.
kızlar aranızzayeni katıldım eğer falları seven varsa eylül adında yeni keşfettiğim bi hanfendi var hemyüz yüzehemde telefonda uygun fiyata falbakıyor bana dedikleri birebir çıktı hemde iyi bir şekilde yönlendirme yapıp aynı zamanda yaşamkoçu gb bir kere denemekte fayda var izde memnun kalıcaksınız isteyenlere özelden numarasını atabilirim.
gokçeyi demisimdir olivyan cnm.bu arada elmirayi soran arkadasim ben bilmiyorum oyle turkiyede parasiz kalip fal bakanlara da baktirmam açikçasi
Kizlar acilen bisey sorucam. Gittigi herhangi bir falcidan kotu seyler duyup bu kotu seylerin gerceklesmedigini goren varmi? Yoksa dedikleri kotu syler oluo mu
Anladm yok hayir cagirmiyorm zaten ama boyle bisey duymustum o yuzden sordum. Saolun :)canım, burada ismi geçen, hem de beğenilen birden fazla falcidan duydugum ustelikte belli başlı kötü seylerin çıkmadığı o kadar çok oldu ki, sen unut git onları, hani çağırmak vardır ya, çağırma yani.. bir daha yüz yüze gelmeyeceksiniz dedikleri insanlarla dost ahbap oldum ben :)
canım aslında gelecek henüz yazılmadı falcılar başımıza gelecek olasılıklardan en çok hissettiğini seçiyor bizde onun olacağını düşünüp freekansımızzı yayıyoruz sonuç başımıza gelincede falları çıkıyor en iyisi ppozitif yorumculara baktırmak sende bu fala fazla takılma derim canımKizlar acilen bisey sorucam. Gittigi herhangi bir falcidan kotu seyler duyup bu kotu seylerin gerceklesmedigini goren varmi? Yoksa dedikleri kotu syler oluo mu
Hımm anladım canım fiyatı uygun ancak evde ya bide erkek falcı ne kadar güvenilebilir bilmiyorum?
canım, burada ismi geçen, hem de beğenilen birden fazla falcidan duydugum ustelikte belli başlı kötü seylerin çıkmadığı o kadar çok oldu ki, sen unut git onları, hani çağırmak vardır ya, çağırma yani.. bir daha yüz yüze gelmeyeceksiniz dedikleri insanlarla dost ahbap oldum ben :)
Kizlar acilen bisey sorucam. Gittigi herhangi bir falcidan kotu seyler duyup bu kotu seylerin gerceklesmedigini goren varmi? Yoksa dedikleri kotu syler oluo mu
Tamam canım teşekkür ederim.karar tabi senin tatlım. ama ne ben ne arkadaşlarım kesinlkle sorun yaşamadık
canım aslında gelecek henüz yazılmadı falcılar başımıza gelecek olasılıklardan en çok hissettiğini seçiyor bizde onun olacağını düşünüp freekansımızzı yayıyoruz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?