İstanbul'da Fal - Falcılar

Bir anda vazgeçtiğini ve o an herşeyin değiştiğini söyleyince ünlü kişisel gelişim uzmanı Antony Robbins 'in şu sözü geldi:Gelecek karar anlarında şekillenir.Gerçektende öyle...

selam hayatımda ilk tarot falımı nesibe hn.baktırdım ilk falda ne söylediyse aynen yaşandı daha sonra 4 kere daha baktırdım gerçekleşenler olduğu gibi gerçekleşmeyenlerde oldu sadece şunu söyleyebilirim sana o kadının diğer varlıklarla iletişimi var zaten fal bakarken anlaşılıyor halinden çok da seviyorum nesibe hn.ama üst üste çok gitmememek gerekiyor kısaca ilk falda ne dediyse o lur sonraki fallar tırt.

Bende yeni katıldım aranıza hep bakıyodum ama gittiğim falcılarla ilgili yorumları söyliyim hemen :)

Önce beni en çok etkileyen sığınak cafe niko, bi sene aralıkla iki kere baktırdım. ilkinde baya isim söyledi kaş göz boy tarif etti hayatımdan insanları. verdiği uzak tarihleri şimdiden bilemem ama o kadar uzağına inanmıyorum zaten yakın tarihler çıktı. ama ikinci gittiğinde seni tanımasada çok kalabalık oluyo çünkü niko. hafta içi bile kalabalık. tanımasada aynı heyecan yok ama sorularını asla yanıtsız bırakmaz. ama çok uzak tarih veriyo evleneceğim adamı falan tarif etti :)

Tiryaki cafe semra, iskambil falı çok iyi dediler. on dakika belki bakıyo. söyledikleri yalan yanlış değil ama karakter analizi. gelecekle ilgili pek bi fikri yok.

Cafe in teras var kadıköyde burda yorumlarda hiç görmedim ama orda bi abla varki isim falan söylemez ama tarotçunun kraliçesi bence. tarotu çok iyi biliyo ve anlamlandırıyo. çok uzun bakıyo ve konuşmaları çok rahatlatıyo. orda bide mila var o değil iki kişiler. aman mila'ya sakın uğramayın zaten değmez :)

Sığınak cafede kahvede baktırmıştım ama hiç gerek yok. oraya gidiceksiniz tabikide niko'ya baktırın derim :)
Sığınak cafede alp vardı bide çok şeker. çok uçmaz aşırı gelecekten bahsetmez yakın tarihlerde verir çıkar ama niko kadar etkileyici değil. ama çok şekerdi artık orda değil galiba.

Merhaba arkadaslar. Arada sirada yazilanlara goz atiyorum. Fallarla pek ugrasmiyorum artik. Ama merak iste, kim var kim yok diye bakiyorum yine de. Bazilarinin sacma sapan falcilara gidip husrana ugradiklarini gordugum icin yazmak istedim. Malum burda birini tavsiye etmek de zor is :)
Son zamanlarda Nesibe'den bahsedilmis. Nesibe ablaya ben cook eskiden giderdim. 5-6 sene once. Simdi dusunuyorum fallarini; benim cok takintili bir meselem vardi. O cikmis mesela. Ama cok sonra. 2 sene sonra dediklerini yasadim. Fena degildir yani ama oyle aman aman da iyi diyemem.
Istanbul'da gezmedigim falci kalmadi. Cafe falcilarini pek sevmem. O yuzden cafede bakanlari pek bilmem artik. Bunca zamandan sonra da tavsiye edebilecegim tek bir kisi var. Nazli Erarslan. 4-5 ayda bir gidilir zaten Nazli'ya. 2 sene olacak ben Nazli'yla tanisali. Sukur ki bugune kadar dedikleri sekmedi bende. Bi Nazli'yi gonul rahatligi ile tavsiye edebilirim. Bir de son gunlerde Bagdat Caddesi Nostradamus Cafe'de Mihrace hanim var. Cafe falcisina gidip de nadiren begendiklerimden o. Bir de ona baktiririm baktirirsam.

gülüm zah,et olmazsa numara ve adresı banada msjlrmısın ıyı aksamlar

Canım Nazlı Eraslan nerede ve kaça bakıyor?

mihrace nasıl sana dediklerinden çıkan oldumu hiç? Ben geçiyorum oralardan tavsiye edersen çok uğrayabilirim.

Dimo fatoşu gerçekten çok merak ettim ve gittim. çok güzel bi enerjisi var. önüne bir kağıt aldı. ben kahvemi içerken sadece ismimi sordu. ve şuan ayrı olduğum ama çok sevdiğim çocuğun ismindeki iki harf hariç hepsini yazdı. sadece ismimle hemde. daha kahveye bakmadan. kaderimdeki insanın olduğunu söyledi. ayrılık yok dedi ama ayrıyız dedim barışırsınız falan dedi. ama ismi harfleri yazması beni çok şaşırttı. genel anlamda bildi. ama tutturamadıklarıda oldu. zaten net tarih veremiceğini söylüyo. ama güzel bi enerjisi var.

Ne yazıkki ben buna katılmıyorum.. en az 4 falcı bana kasımda yüzük var sen bu çocukla evleniceksin dedi ve biz 1 aydır ayrıyız. Sadece o an en yakın olasılığı söylüyorlar ki genelde bu bizim hoşumuza gidecek olan olasılık oluyor. Sen ne kadar dua da etsen, istesende sadece olacağı varsa olur...

Yine de hala merak ediyor insan, ne olacak ileride acaba diye..Bu yüzden çokta inanmadan ufak bi terapi diye baktırmak gerek sanırım..

Son düzenleme:
Mazarine, daha önceden Adana'daki Fatoş'tan bahsedildi ama kimse denemedi şu ana kadar(benim bildiğim kadarıyla),

gecen hafta bı arkadas gruubyla ablam denedıı ve banada telefonda baktıı.ablamaa olan herseyı seoyledııçben telefonda oldugumdan mı bılmıyorumm cok kısa geldı fal bana .tarıhler verdıı bırırın olmasına 15gun kaldı gercek olursa haber verrırım ve adresle telefonunu bulmaya calsıırım

slmlar kızlar rıtanın numarasını banada msjlarnmısınz zahmet olmazsaa

canım numara ve adresı zahmet olmazsa banada yollarmısın .ıyı aksamalr

canım nasıl ulasılır kuzeye telefon yada adres var mı yollyabılırmısın.ıyı aksamlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…