Bir anda vazgeçtiğini ve o an herşeyin değiştiğini söyleyince ünlü kişisel gelişim uzmanı Antony Robbins 'in şu sözü geldi:Gelecek karar anlarında şekillenir.Gerçektende öyle...kesinlikle katılıyorum, kulağa tuhaf gelebilir ama gercekten gelecegi biz isteklerimizle, dualarımızla, çabalarımızla belirliyoruz.
aylarca hatta bir sene boyunca çok istediğim bir şey icin deyim yerindeyse Falcı Falcı dolaştım, hepsi birbiriyle sözleşmeşcesine olacak dediler, ufak adımlarla tahminleri tutanlar da oldu, ama gelecek için ağız birliği etmiş gibi olacak diyorlardı.
sonra ben vazgeçtim, bir anda. o günden beri geleceğe dair söylenenler tamamen değişti.
kızlar bugün ikinciye gittim nesibeye ilk gittiğimde ne söylediyse aynısını söyledi.bi kaç sölediği tuttu(burcum eşimin yaşı,işi ancak ilk etapta evli olduğumu bilemedi..ama çok kötü bişi söyledi mesela gelecekle ilgili o kadar üzüldüm ki anlatamamgiden var mı?
gülüm zah,et olmazsa numara ve adresı banada msjlrmısın ıyı aksamlarkesinlikle haklısın ben bir çok falcıya gittim hemen hemen hepsini bilirim heleki taksim vs civarı. ama kafeede bakanlardan pek bir şey zaten cıkmıyor. benm bir falcım var bakırköyde orhan evde bakıyor ama çok net ! isim olay ayrıntı çok net veriyor. suratına sölüo hepsini kahveyi içersen diye ikram olarak veriyor.
symbol işi paraya döktü. melekler kahvesinde herkese baktırdım sanırım hepsi tırt bi tanesi bile tutmadı.
asmin zaten facia.artık gitmiyorum
Merhaba arkadaslar. Arada sirada yazilanlara goz atiyorum. Fallarla pek ugrasmiyorum artik. Ama merak iste, kim var kim yok diye bakiyorum yine de. Bazilarinin sacma sapan falcilara gidip husrana ugradiklarini gordugum icin yazmak istedim. Malum burda birini tavsiye etmek de zor is :)
Son zamanlarda Nesibe'den bahsedilmis. Nesibe ablaya ben cook eskiden giderdim. 5-6 sene once. Simdi dusunuyorum fallarini; benim cok takintili bir meselem vardi. O cikmis mesela. Ama cok sonra. 2 sene sonra dediklerini yasadim. Fena degildir yani ama oyle aman aman da iyi diyemem.
Istanbul'da gezmedigim falci kalmadi. Cafe falcilarini pek sevmem. O yuzden cafede bakanlari pek bilmem artik. Bunca zamandan sonra da tavsiye edebilecegim tek bir kisi var. Nazli Erarslan. 4-5 ayda bir gidilir zaten Nazli'ya. 2 sene olacak ben Nazli'yla tanisali. Sukur ki bugune kadar dedikleri sekmedi bende. Bi Nazli'yi gonul rahatligi ile tavsiye edebilirim. Bir de son gunlerde Bagdat Caddesi Nostradamus Cafe'de Mihrace hanim var. Cafe falcisina gidip de nadiren begendiklerimden o. Bir de ona baktiririm baktirirsam.
Merhaba arkadaslar. Arada sirada yazilanlara goz atiyorum. Fallarla pek ugrasmiyorum artik. Ama merak iste, kim var kim yok diye bakiyorum yine de. Bazilarinin sacma sapan falcilara gidip husrana ugradiklarini gordugum icin yazmak istedim. Malum burda birini tavsiye etmek de zor is :)
Son zamanlarda Nesibe'den bahsedilmis. Nesibe ablaya ben cook eskiden giderdim. 5-6 sene once. Simdi dusunuyorum fallarini; benim cok takintili bir meselem vardi. O cikmis mesela. Ama cok sonra. 2 sene sonra dediklerini yasadim. Fena degildir yani ama oyle aman aman da iyi diyemem.
Istanbul'da gezmedigim falci kalmadi. Cafe falcilarini pek sevmem. O yuzden cafede bakanlari pek bilmem artik. Bunca zamandan sonra da tavsiye edebilecegim tek bir kisi var. Nazli Erarslan. 4-5 ayda bir gidilir zaten Nazli'ya. 2 sene olacak ben Nazli'yla tanisali. Sukur ki bugune kadar dedikleri sekmedi bende. Bi Nazli'yi gonul rahatligi ile tavsiye edebilirim. Bir de son gunlerde Bagdat Caddesi Nostradamus Cafe'de Mihrace hanim var. Cafe falcisina gidip de nadiren begendiklerimden o. Bir de ona baktiririm baktirirsam.
gülüm zah,et olmazsa numara ve adresı banada msjlrmısın ıyı aksamlar
tatlım özelden mesaj hakkım yok malesef nasıl yapcaz
kesinlikle katılıyorum, kulağa tuhaf gelebilir ama gercekten gelecegi biz isteklerimizle, dualarımızla, çabalarımızla belirliyoruz.
aylarca hatta bir sene boyunca çok istediğim bir şey icin deyim yerindeyse Falcı Falcı dolaştım, hepsi birbiriyle sözleşmeşcesine olacak dediler, ufak adımlarla tahminleri tutanlar da oldu, ama gelecek için ağız birliği etmiş gibi olacak diyorlardı.
sonra ben vazgeçtim, bir anda. o günden beri geleceğe dair söylenenler tamamen değişti.
Mazarine, daha önceden Adana'daki Fatoş'tan bahsedildi ama kimse denemedi şu ana kadar(benim bildiğim kadarıyla),
anladım mazarine,
Allah a şükür öyle şeylker başıma gelmedi. bir arkadaş yazmış Rita' nın tel. no sunu buldum diye o yüzden dedim. Buluşmak sorun değil kapının önünde buluşsak ta yeterli benim için :) amaç aynı gün gitmek ve keyifli zaman geçirmek :)
Salinax aldım mesajını cok teşekkür ederim, kızlar belli bir gün ve saat belirlerseniz uygun olursam bende takılabilirim size.
Bana da atar mısın rica etsem.
Güneşli'deki falcının telefon numarasını özel mesaj olarak attım size.
Kızlarr Rita ya ulastım e sonunda hala Cınarcıktaymıs zate benımle konusurke arkadan bır suru haımları seslerı gelıyordu her zamankı oldugu gıbı ben kendısını 15 yıl once bır kez gormeme ragma hala hatırlıyorum acelescı Rıta ıste ve konusması cok keskıdır sımdı aresı ısteyen var mı cep telefonu cok cekmıyordu ben de ses cok kesılıp geldıgı ıcın yarım yazabıldım ama bu kadarı var ya gerısını buluruz artık... Yanı fal cafelerden farklı oldugu o kadar bellı kı ne Istanbula ne zaman donecegını ne baska bır seyı soyledı tamam kabul edıyorum bır ucretı var ama emınım kı ona gıdenler kat kat fazlasını oduyordur sımdı benımö ozel hakkım var mı yok mu bılemıyorum nasıl atayım sızlere adresı ama dedıgım gıbı bu adres yarım ama bu kadarı var ya gerısı bulunur hanı kurtulusa gıdılıp muhtarlık sorulsa herkes Rıtyı bulur zaten ama telefona da 6 defa ayrı ayrı aradıktan sonra haber verdı cok farklı bır ınsan kedılerı soramadım cok kızar dıye artık sansa ne dıyelım bılemem kedıler ıcın de mesele sıze nasıl ulastırayım bu adresı sımdı mesele bu...
canım nasıl ulasılır kuzeye telefon yada adres var mı yollyabılırmısın.ıyı aksamlarbir çok falcıya gittim ama eşimle aramda sorunlar vardı çok nuska vss veren oldu ama antalyada birtane hocamı kahin mi falcımı anlamadığım biri vardı ismi kuzey birşeyler yaptı ve eşim eve geri döndü ben onun üzerine tanımam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?