İstanbul'da Fal - Falcılar

canım rıtanın telefonunu bana msjlarmıısn :)

Canım alıntı yaptıgın yazı çok çok eski o dönemde almıştım ritanın telini şimdi yok sildim, ancak son dönemde gidenler kafayı sıyırmış filan demişlerdi istersen gruptan rita diye arat yorumların tamamını oku derim

.çook tesekkur ederım :) iyi aksamlar bol kısmetlı fallar olsun

Numara yok bende.

Gitmedim ki ben bu falcıya. :S
Çok geçmişten kalan mesajları alıntılamışsınız.
İstanbul'da yaşamıyorum ben. :S:SSSS
en bastan sona kadar genel bı tarama yapıp uzerınde en cok durulan falcıları buldumda bırıde rıtaydıçcanımız sagolsun.ıyı aksamlar

okudumda geçmiş sayfalardaki yorumları falcılar genellikle hep olumlu. benim gittiklerimde öyleydi. şuana kadar baktırdıklarımdan bi niko kesinlikle birlikte oldugum cocukla evlenmeyeceğimi söyledi. diğer hepsi ağız birliği yapmış gibi kaderindeki dediler hep. niko en son gittiğimde bir seneye tamamen kopucagımızı söyledi ama ilk gittiğim zamanda bu senenin martı demişti. şimdide 2014ün kasımı dedi. çok gidince onlarında beyni sulanıyo artık bence. ne zaman ayrılırsak ayrılalım mutlaka ayrılacağımızı söylüyo niko. gidişatta bunu gösteriyo zaten şimdi ayrıyız. ama diğer bütün baktırdıklarım herşeye rağmen senin kaderin diyolar. niko ilk gittiğmde bu geçtiğimiz ağustos ayında büyük bir olay yaşanacagını söylemişti. ve bunu yaşadık sonra onun falı geldi aklıma. tutturduğu şeylerde oldu. ikinci kez gittiğimde ilkiyle çelişen seylerde oldu. ama kendinden çok emin bi tavrı var onun. konuşmak rahatlatıyo ve uzun bakıyo. isim verip bu kim dediğinde bile cevaplayan bi falcı. bunu bilen biri geleceği nasıl sallayabilirki diyo insan. isim verip bu kim dediğinde tipinden saç rengine kadar anlatan bi falcı neden bilemesin diyo. içlerinde bi o olmicak diyo.insan inşallah yanılıyosundur diyo ama ikinci gittiğimde baya muhabbet ettik. evlilik cüzdanıyla gelicem sana diyorum ama inadı inat esmer uzun boylu bi ikizler erkeğiyle evleniceksin diyo :)

Kızlar bakırköy de aydan'a baktıran var mı? Nasıl ulaşırım ben buna? Aslında suya bakan birisi lazım bana??? Bir de Belkız'a gideniniz var mı aranızda?

kızlar bir falcıya baktırdım güzel baktı uzak tarihler verdi. bekliyorum çıkmasını ama arkadaşıma dedikleri uzak tarih hepsi çıktı

Ahhhhhhhh Niko'yu bi bulabilsem baktiracagim da yok yok yok iste. ne gun arasam ne gun gitsem yok! birakti mi diyecek oluyorum, sans ya benim anlattigim kisiler o hafta baktirmis oluyor bana midir garezi anlamadim ki.

Dun tarihli yazin. Dun mu gittin niko'ya cildiracagim yaaaaaa, walla oynatmaya az kaldi. gozunun icine baktikca olmuyor iste. her aradigimda bugun gelemeyecek diyorlar walla cildiracagim.

Dun tarihli yazin. Dun mu gittin niko'ya cildiracagim yaaaaaa, walla oynatmaya az kaldi. gozunun icine baktikca olmuyor iste. her aradigimda bugun gelemeyecek diyorlar walla cildiracagim.

Aynen nikoyu bulmak zor yok canım benim oldu biraz baktıralı ama o sık ameliyat geçiriyo. bi sorunu vardı yine ben gittiğimdede. mutlaka haftanın bigünü yakalarsın ama aramaya devam et sen hergün. kesinliklede baktır :)

Aycan,

Sonunda yakaladim. ama 3 saat bekledim! hayatimda bu kadar cok gerildigimi hatirlamiyorum. evet su anla ilgili cogu seyi bildi, geri kalanini bana sordu. Ornegin bekarsin di mi diye basladi (bana sordugu kisim - evliyim diye cevap verdim), biraz sonra 3 senelik evlisin dedi (bildigi kisim)

ben aradigimi bulamadim ozetle... tutmayan elektrik meselesi sanirim..

selamlar kızlar, öncelikle belirteyim, sembole hiç gitmedim, o yüzden hangisinde bilmiyorum zaten yazacağım olayı ben değil bir arkadaşım yaşadı, gitmeyi düşünenler için buraya yazayım dedim.
aylarca meryem Hanım'a gitmiş, (o sırada evliyken) problemlerini falan da bilmiş, hatta sonra sonra ayrılık olacağını da. Ama boşandıktan sonra siz barışacaksıniz demiş epey uzunca bir süre.
kız ha barıştık, ha barışacağız diye beklerken geçen adamın ( eski eşi) evlenmeye hazırlandığını duymuş ( onlar evliyken beraber olduğu kişi ile)
o yüzden gidip umutlandirdigi varsa, tam emin olmayın daha dogrusu kendinizi inandırıp kaptırmayın.

bir de benden kişisel yorum,
emine akkaya'nın defalarca çok iddialı söylediği ( olacak dediği) birşeyin tam tersi oldu...
haa bir mucize (?) olurda hersey tersine dönerse onu da yazarım, hakkını yemem ama şu an sonuç ortada. .. yani 100 defa gidip hepsinde "olacak" da dese, onun da gazına gelmeyin

kızlar telve cafedeki yiğit hakkındaki son düşünceleriniz neler? çıkan çıkmayan fal haberi var mı?

yigit mevcut durumda süper, ama ileri tarihlerde zayıf.
mesela diyorsa ki, 1 ay sonra şu kişi ziyaretine gelecek yada sen gideceksin vs. %90 çıkmıyor . ama kısa sure için öngörüsü bence çok iyi. Kiminle konuştun, ne dedi, ne düşünüyor.. okuyor bazen.
ama işte ne yazık ki ileri tarihleri tutmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…