fiyatı ne kadar ?
canım rıtanın telefonunu bana msjlarmıısn :)
.çook tesekkur ederım :) iyi aksamlar bol kısmetlı fallar olsunCanım alıntı yaptıgın yazı çok çok eski o dönemde almıştım ritanın telini şimdi yok sildim, ancak son dönemde gidenler kafayı sıyırmış filan demişlerdi istersen gruptan rita diye arat yorumların tamamını oku derim
rıtanın numarası varsa eger yollamısın zahmet olmazsaa.ıyı aksamlar
sızce nasıl bakıyor çmemn kaldınız mı
en bastan sona kadar genel bı tarama yapıp uzerınde en cok durulan falcıları buldumda
Numara yok bende.
Gitmedim ki ben bu falcıya. :S
Çok geçmişten kalan mesajları alıntılamışsınız.
İstanbul'da yaşamıyorum ben. :S:SSSS
Kızlar bakırköy de aydan'a baktıran var mı? Nasıl ulaşırım ben buna? Aslında suya bakan birisi lazım bana??? Bir de Belkız'a gideniniz var mı aranızda?
Bende yeni katıldım aranıza hep bakıyodum ama gittiğim falcılarla ilgili yorumları söyliyim hemen :)
Önce beni en çok etkileyen sığınak cafe niko, bi sene aralıkla iki kere baktırdım. ilkinde baya isim söyledi kaş göz boy tarif etti hayatımdan insanları. verdiği uzak tarihleri şimdiden bilemem ama o kadar uzağına inanmıyorum zaten yakın tarihler çıktı. ama ikinci gittiğinde seni tanımasada çok kalabalık oluyo çünkü niko. hafta içi bile kalabalık. tanımasada aynı heyecan yok ama sorularını asla yanıtsız bırakmaz. ama çok uzak tarih veriyo evleneceğim adamı falan tarif etti :)
Tiryaki cafe semra, iskambil falı çok iyi dediler. on dakika belki bakıyo. söyledikleri yalan yanlış değil ama karakter analizi. gelecekle ilgili pek bi fikri yok.
Cafe in teras var kadıköyde burda yorumlarda hiç görmedim ama orda bi abla varki isim falan söylemez ama tarotçunun kraliçesi bence. tarotu çok iyi biliyo ve anlamlandırıyo. çok uzun bakıyo ve konuşmaları çok rahatlatıyo. orda bide mila var o değil iki kişiler. aman mila'ya sakın uğramayın zaten değmez :)
Sığınak cafede kahvede baktırmıştım ama hiç gerek yok. oraya gidiceksiniz tabikide niko'ya baktırın derim :)
Sığınak cafede alp vardı bide çok şeker. çok uçmaz aşırı gelecekten bahsetmez yakın tarihlerde verir çıkar ama niko kadar etkileyici değil. ama çok şekerdi artık orda değil galiba.
okudumda geçmiş sayfalardaki yorumları falcılar genellikle hep olumlu. benim gittiklerimde öyleydi. şuana kadar baktırdıklarımdan bi niko kesinlikle birlikte oldugum cocukla evlenmeyeceğimi söyledi. diğer hepsi ağız birliği yapmış gibi kaderindeki dediler hep. niko en son gittiğimde bir seneye tamamen kopucagımızı söyledi ama ilk gittiğim zamanda bu senenin martı demişti. şimdide 2014ün kasımı dedi. çok gidince onlarında beyni sulanıyo artık bence. ne zaman ayrılırsak ayrılalım mutlaka ayrılacağımızı söylüyo niko. gidişatta bunu gösteriyo zaten şimdi ayrıyız. ama diğer bütün baktırdıklarım herşeye rağmen senin kaderin diyolar. niko ilk gittiğmde bu geçtiğimiz ağustos ayında büyük bir olay yaşanacagını söylemişti. ve bunu yaşadık sonra onun falı geldi aklıma. tutturduğu şeylerde oldu. ikinci kez gittiğimde ilkiyle çelişen seylerde oldu. ama kendinden çok emin bi tavrı var onun. konuşmak rahatlatıyo ve uzun bakıyo. isim verip bu kim dediğinde bile cevaplayan bi falcı. bunu bilen biri geleceği nasıl sallayabilirki diyo insan. isim verip bu kim dediğinde tipinden saç rengine kadar anlatan bi falcı neden bilemesin diyo. içlerinde bi o olmicak diyo.insan inşallah yanılıyosundur diyo ama ikinci gittiğimde baya muhabbet ettik. evlilik cüzdanıyla gelicem sana diyorum ama inadı inat esmer uzun boylu bi ikizler erkeğiyle evleniceksin diyo :)
Dun tarihli yazin. Dun mu gittin niko'yacildiracagim yaaaaaa, walla oynatmaya az kaldi. gozunun icine baktikca olmuyor iste. her aradigimda bugun gelemeyecek diyorlar walla cildiracagim.
.çook tesekkur ederım :) iyi aksamlar bol kısmetlı fallar olsun
Aynen nikoyu bulmak zor yok canım benim oldu biraz baktıralı ama o sık ameliyat geçiriyo. bi sorunu vardı yine ben gittiğimdede. mutlaka haftanın bigünü yakalarsın ama aramaya devam et sen hergün. kesinliklede baktır :)
kızlar telve cafedeki yiğit hakkındaki son düşünceleriniz neler? çıkan çıkmayan fal haberi var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?