İstanbul'da Fal - Falcılar

Niko benim bütün baktırdığım falcılarla çelişen tek kişi. ama yakın tarih söylediklerinden gerçekten çıkanlar oldu. Dediğin gibi elektrik meselesi. Ama eğer fala meraklıysan dimo cafe fatoşu deneyebilirsin :)

merhaba forumda adı geçen gökçe hanım önceden Bakırköy civarında fal bakan bayanmı şimdi nerde bakıyor iletişim numarasını bilen birindne bende rica edebilirmiyim

sığınak kafede bakıyor ama saatlerce bekliyosun erken gitmen lazım arayıp sorun saat bir buçuk ta 0216 41895 17

sığınak kafede bakıyor ama saatlerce bekliyosun erken gitmen lazım arayıp sorun saat bir buçuk ta 0216 41895 17

Teşekkürler, uzun bir süre fal baktırmamaya karar verdim. bugün Burak'a baktırdım. Beklentilerimi karşıladı, memnun kaldım. Bu falın üzerine bir süre başkasına baktırmayayım kafam karışmasın :)

selam kızlar
öncelikle fala inanmayın falsız kalmayın demişler.. yani şonuçta Allahtan başka kimse hiç bir şeyi bilemez bnde baktırıyorum ama sadece eglencesine..
symbol cafeye gittim cumartesi toprak beye baktırdım .. enerjisi çok güzeldii.. bildiği pek çok şey oldu ama kısa sürüyor açıksası 7-8 dk o gün ruh haliniz kötüyse iyi olmak için toprak beye gidebilirsiniz ..yoksa çok iyi değil orta kıvamda

dün kadınlar kahvesine gittim duygu hanıma.. çok şeker çok iyi bir insan bna tarihler verdii yakın zamanada bakalım çıkıcak mı çıkarsa mutlaka yazarım sizlere ... ama bir çok şeyi bildi hemde uzun bakıyor ben memnun kaldım bakalım dedikleri çıkacak :2:mı ?

eskiden taksimde majestik cafede fal bakan ırmak vardı sanırım şimdi bakırköyde bakıyormuş taksim zamanında çok iyi olduğunu biliyorum ancak şimdi nasıl bakıyor bilen var mı? özellikle yakın zamanlarda gittiniz mi?

ben dün taksim kadınlar kahvesindeki duyguya gittim, arada olması imkansız şeyler söyledi ama genel olarak beni çok şaşırttı. mesela sevgilinin adını yaz dedi, yazdım, ikinci adını da yaz onun dedi, yaşadığım yeri falan bildi. tahlilleri ziyadesiyle iyiydi. beni rahatsız eden tek şey, artık günde 500 kişiye fal baktıklarından olsa gerek konuşması otomatiğe bağlanmış. tavsiye eder misin derseniz, ederim en kötü ihtimalle 20 liraya kafa dağıtırsınız :)

Bosuna paranizi sokaga atmayin, ben boyle bir falci gormedim.o kim! Bu kim! Deyip durmustu gittigimde, asla onermiyorum. Demet diye bi falci vardi istiklal de yerini hatirlamiyorum. Fena degildi ama, gelecegi asla bilememisti. Okuyunca yorumlari dayanamadim yazayim dedim. Uzun zaman oldu foruma ugramayali da, iyi oldu... :) bu arada Bakirkoyde bir hanimdan bahsedilmis, biri bardi yasli bir teyze! İsmini hatirlarsam yazayim, tarot bakiyordu. Fena degildi... :)

Ben bakirkoyde birine gitmistimde ismini hatirlamiorum! Nedir ismi canim uazarsan, ozelden yazamadim. Nosu varsa yollar misin? Ayni kisimi acaba?

Kizlar, bir zamanlar da madam mary diye birini duymustum. Bilen varmi acaba! Yasli bir kadinmis da, biliyormu?gelecegi goruyor mu? Soyledikleri cikiyor mu? Bilen varsa numarasini yazarsa ozelden sevinirim. Tabii hala yasiyorsa!

aynı fikirdeyim,ritaya boşuna gitmeyin bir hafta sonra sevgilimle barışacağımı bile bilemedi :)

kartalda ki nigar hanımın adresini numarasını bilen varmı

yorumlara baktım da haklı olduğumu anladım. ben de yaklaşık 3 hafta önce gittim. olmuş olayların bazılarını olacak diye söyledi. gelecekle ilgili olma olasılığı milyonda bir olabilecek şeyler salladı bana göre.
parama acıdım.iyi ki sadece kahve falı baktırmışım.
gitmenizi önermem.
Buradaki yorumlara bakarak, Haziran ayında Monage Cafe Sibel Hanım'a gitmiştim.İnternetten telefon numarasını buldum. Temmuzda olacak şeyleri söylemişti, oldu. Dediği şekilde. Ama sonuç benim için kötü oldu. Ben değerlendiremedim benim hatamdı.
bu arada gerçekten iyi bilen birisi varsa bana da haber verir misiniz?

merhaba Bakırköy civarında bakan gökçe hanımın numarasını ve nerde baktığnı bilen varmı lütfen söyleyebilirmi özel mesaj yazamıyorum

yıllardır arıyordum bu işin ehlini en sonunda buldum galiba dedim ama melahatın ne telefonu nede adresi var bana yardımcı olabilirmisiniz acaba telefonunu alabilirmiyim bende.

yıllardır arıyordum bu işin ehlini en sonunda buldum galiba dedim ama melahatın ne telefonu nede adresi var bana yardımcı olabilirmisiniz acaba telefonunu alabilirmiyim bende. isterseniz size mail adresimi vereyim olurmu

rica etsem bana da mail atarmısın:26:

Kizlar, bir zamanlar da madam mary diye birini duymustum. Bilen varmi acaba! Yasli bir kadinmis da, biliyormu?gelecegi goruyor mu? Soyledikleri cikiyor mu? Bilen varsa numarasini yazarsa ozelden sevinirim. Tabii hala yasiyorsa!

madam ritayı duymuştukta, madam mary de ilk duyuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…