tatlım özelden mesaj hakkım yok malesef nasıl yapcaz
Aycan,
Sonunda yakaladim. ama 3 saat bekledim! hayatimda bu kadar cok gerildigimi hatirlamiyorum. evet su anla ilgili cogu seyi bildi, geri kalanini bana sordu. Ornegin bekarsin di mi diye basladi (bana sordugu kisim - evliyim diye cevap verdim), biraz sonra 3 senelik evlisin dedi (bildigi kisim)
ben aradigimi bulamadimozetle... tutmayan elektrik meselesi sanirim..
Niko benim bütün baktırdığım falcılarla çelişen tek kişi. ama yakın tarih söylediklerinden gerçekten çıkanlar oldu. Dediğin gibi elektrik meselesi. Ama eğer fala meraklıysan dimo cafe fatoşu deneyebilirsin :)
sığınak kafede bakıyor ama saatlerce bekliyosun erken gitmen lazım arayıp sorun saat bir buçuk ta 0216 41895 17
nigar hanıma gittim ama çok sallıyor.bence iyi değil parana yazık.kartalda ki nigar hanımın adresini numarasını bilen varmı
Bende Bakırköyde bir kadını duydum evinde bakıyormuş. kadını fala hiç inanmayan bir arkadaşım şiddetle tavsiye ediyor. baktırmadım ona kız şuan ingiterede yaşıyor 3 ay içinde orda kötü bir olay olacak tr. ye dneceksin demiş bakalım çıkarsa belki gidebilirim
Bosuna paranizi sokaga atmayin, ben boyle bir falci gormedim.o kim! Bu kim! Deyip durmustu gittigimde, asla onermiyorum. Demet diye bi falci vardi istiklal de yerini hatirlamiyorum. Fena degildi ama, gelecegi asla bilememisti. Okuyunca yorumlari dayanamadim yazayim dedim. Uzun zaman oldu foruma ugramayali da, iyi oldu... :) bu arada Bakirkoyde bir hanimdan bahsedilmis, biri bardi yasli bir teyze! İsmini hatirlarsam yazayim, tarot bakiyordu. Fena degildi... :)
kartalda ki nigar hanımın adresini numarasını bilen varmı
yıllardır arıyordum bu işin ehlini en sonunda buldum galiba dedim ama melahatın ne telefonu nede adresi var bana yardımcı olabilirmisiniz acaba telefonunu alabilirmiyim bende.
yıllardır arıyordum bu işin ehlini en sonunda buldum galiba dedim ama melahatın ne telefonu nede adresi var bana yardımcı olabilirmisiniz acaba telefonunu alabilirmiyim bende. isterseniz size mail adresimi vereyim olurmu
Kizlar, bir zamanlar da madam mary diye birini duymustum. Bilen varmi acaba! Yasli bir kadinmis da, biliyormu?gelecegi goruyor mu? Soyledikleri cikiyor mu? Bilen varsa numarasini yazarsa ozelden sevinirim. Tabii hala yasiyorsa!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?