Bende yeni katıldım aranıza hep bakıyodum ama gittiğim falcılarla ilgili yorumları söyliyim hemen :)
Önce beni en çok etkileyen sığınak cafe niko, bi sene aralıkla iki kere baktırdım. ilkinde baya isim söyledi kaş göz boy tarif etti hayatımdan insanları. verdiği uzak tarihleri şimdiden bilemem ama o kadar uzağına inanmıyorum zaten yakın tarihler çıktı. ama ikinci gittiğinde seni tanımasada çok kalabalık oluyo çünkü niko. hafta içi bile kalabalık. tanımasada aynı heyecan yok ama sorularını asla yanıtsız bırakmaz. ama çok uzak tarih veriyo evleneceğim adamı falan tarif etti :)
Tiryaki cafe semra, iskambil falı çok iyi dediler. on dakika belki bakıyo. söyledikleri yalan yanlış değil ama karakter analizi. gelecekle ilgili pek bi fikri yok.
Cafe in teras var kadıköyde burda yorumlarda hiç görmedim ama orda bi abla varki isim falan söylemez ama tarotçunun kraliçesi bence. tarotu çok iyi biliyo ve anlamlandırıyo. çok uzun bakıyo ve konuşmaları çok rahatlatıyo. orda bide mila var o değil iki kişiler. aman mila'ya sakın uğramayın zaten değmez :)
Sığınak cafede kahvede baktırmıştım ama hiç gerek yok. oraya gidiceksiniz tabikide niko'ya baktırın derim :)
Sığınak cafede alp vardı bide çok şeker. çok uçmaz aşırı gelecekten bahsetmez yakın tarihlerde verir çıkar ama niko kadar etkileyici değil. ama çok şekerdi artık orda değil galiba.
Nikonun falını ben de severim tarihleri bana pek tutmasa da söylediklerini bizzat yaşarım ama süre olarak onun söylediğinden bir kaç ay sonra gerçekleşir genelde :) Alp' de (niko kadar nokta atışı yapıp, kimsenin bilemediği ayrıntıları söylemese de) tarih konusunda oldukça güvenilir, yani en azından bana hep tuttu tarihleri :) sığınak kafede ki o adama bende baktırdım kahve falı, levent di galiba adı ama hiç gerek yok çok boş bir faldı bence. Şimdi alp ayrılmış yerine başka bir bayan almışlar, ona da fal baktırdım meraktan ama söyledikleri çıkmadı. çok genel geçer bir faldı, ben de o kadar bakabiliyorum zaten tarot falı boşa gitti yani param beğenmedim pek.
Alp genelde yakın tarih veriyodu iki haftayı geçmiyodu ama gerçekten üç gün diyosa üç gündü yani. Şimdi nerde çalışıyo acaba hiç bi fikrim yok. Yeni gelene baktırmadım hiç ilgimi çekmedi nedense niko varken çok basit kalmış orda :) söylediğinde iyi oldu baktırmam zaten daha :) Niko'nun verdiği tarihlerden çıkan oldu aklımda olup beklediklerim ama inşallah bilememiştir dediklerim var. Ben üç kere baktırdım. İlk baktırdığımda Bi seneye biticek ilişki mart ayında dedi. Mart ayı gelmedi daha ama en son baktırdığımdada 2014ün kasımı dedi değiştiriyo benim ayrılık tarihimi hep ama inşallah yanılıyodur. tek evlenmeyeceğimizi söyleyen falcı :)
madam ritayı duymuştukta, madam mary de ilk duyuyorum.
Canim bende bilmiyorum. Duymustum biryerlerden de, hic tel almak aklima gelmedi. Sonra hallederim diye dusundum. Kaldi iste! Bilen varmi diye sordum ben de..
Ritayi unut! Kesinlikle salliyor. Deli etmisti beni, herseyi bana soruyordu, ay burda uzun boylu bir adam var, kim o! Herkesin bilebilecegi ve yirum yapabilecegi koularla ilgili karsisindakinden laf aliyor ve salliyor. Durum bu! Paraniza yazik etmeyin..
Ben de fal tecrubelerimi yazayim :
1- USkudar Arzu- hayatimda ilk gittigim falcidir, ne bana ne de beraber gittigim arkadasima hic bir soyledigi cikmadi
Canım seni kırmak istemem ama bu tip önerilere ben"acaba reklam mı?"diye yaklaşmadan edemiyorum.Burda öyle şeyler duyduk ki bu konuda inanamazsın.Tabiki hepimizin amacı uygun fiyata iyi birini bulup o falcıyla sürdürmek.Ben yıllardır böyle birine denk gelmedim.Şimdi de yeni önerilen falcıların bi kısmını reklam diye düşünüyorum.Paranoyaya baģladım galiba..
Bana Kurtuluş'ta falcı Ermeni Rita'nın numarasını özelden gönderebilir misiniz lütfen çok çok lazım çok teşekkür ederimm şimdidenn
Bana Kurtuluş'ta falcı Ermeni Rita'nın numarasını özelden gönderebilir misiniz lütfen çok çok lazım çok teşekkür ederimm şimdidenn
ben nikoya çok fal baktırdım çok ağrıttım başını :) o yüzden yeni gelene baktırayım değişiklik iyi olur dedim ama ı ıh nikodan şaşmamak gerekiyormuş onu anladım :) hatta şimdi fal baktırasım geldi :) uzun zamandır baktırmıyordum :) gideyim ben bu hafta içi, umarım izinli değildir. Alp şimdi nerde ben de bilmiyorum. Alp le niko bana fallarda hep aynı olayları anlatırlar ama alp in söylediği tarihte olur olay nedense :) ama niko da yaşadığım olayın her ayrıntısını bilir, ağzım açık 'yok artık' diyerek dinlerim :) ama bu baharda nikonun falı tutmadı bana sonrada fal baktırmadım zaten. hoşlandığım kişinin haziranın 10-15inde bana çıkma teklif edeceğini, zaten beni sevdiğini falan söyledi ama o kişi, o tarihler arasında başkasıyla çıkmaya başladı e tabi bana da çıkma teklif eden olmadıilk kez tarih tutturdu ama söylediğinin tersi oldu bu seferde
İlk faldan sonra banada tutmadı dedikleri niko'nun. gerçekten bir kere baktırıp bekleyip görmek lazım aslında. artık baktırmıyorum. böyle yaparak sanki olucağı varsa da olmayacakmış gibi geliyo baktırırsamda inanmak için olmicak :)
Dimo cafeyi dene istersen meraklıysan çok fala denemelisin :)
arkadaşlar bu angels tan ayrılan nil hanım aslında yıldızname uzmanı ben onu tesadüf eseri bulmuştum haziran ayında angels yıldızname bakımın istemediği için yıldıznameyi evinde bakıyor çekmeköy de aslında kolay biyerde ama sorar adresi aşlırım belki 20 tane arkadaşım gitti herkesin durumun özetledi herkesin dualarını verdive en şaşırtıcı olanı geçen haziranda bi arkadaşım evli ama sevgilisi vardısen ayılcaksın sevdiğinadamda boşanacak nisanda siz aynı evegeçceksiniz dedi gerçekte oldu onlar beraber şimdi bir diğerine dikkat et kaza ihtimalin var şu günler tehlikeli dedi aynen çıktı bi sürü şey var böyle ama en iyi yanı kadın esma ları çok iyi biliyo üniversite mezunu başka b i işi daha var fala bakarken sanki kendini test ediyo gibi yıldıznameye 3saat bakıyo değiyor ALDIĞI PARA doğrusu yıldızname ve tarota beraber 100 liraya bakıyor ben gittiğimde hatta adını feriha koydum dizisinin oyuncularıda vardı ünlülerde geliyo bizzim bir arkadaşımızın bütçesi uygun değildi ona 20 liraya bile baktı kalp kırmıyo tavsiye ederim telefonu var ama burdan yasakmış nasıl verileceğini bilmiyorum.
alını merak ediyorum tavsiye edeceğiniz kimse varmı
Merhaba Nil'in telini mesaj atabilir misin acaba veya mail yollayabilir misin cnm?xxxxxxxxxxxx cok merci
öncelikle merhaba arkadaşlar herkes gibi bende fal seviyorum
bir arkadaşımın tavsiyesi ile caddedeaki symol cafede serkana gittim fal güzelde çok bekliyorsıun vede beklerken hesap çok kabarıyo gemişi çok güzel biliyo ama geleceği görcez daha zaman var çıkarsa söylerim,ikincisi angels tayken 2 kez gitiğim nil hanım
valla kuzenım harfiyen yaşadı bana söylediklerininde çoğu çıktı bide sohbeti çok tatlı ben tekrAR GİTTİĞİMDE angels tan ayrılmıştı tesadüf hasytanede gördüm yapıştım aldım numarasını sanırım beyoğlunda başlayacakmış bu hafta hangi olduğunu öğreneyim söylerim mutlaka gidin nil hanım çok profesyonel ve paragöz değil
Bu hanimin telefonunu yada adresini size zahmet olmazsa benim e mail adresime yollayabilirseniz cok memnun olurum iyi gunler falaym@hotmail.com tesekkurler simdiden.merhaba bu medyumun iletişim bilgilerini bukre34@hotmail.com adresine gönderir misiniz. teşekkür ederim
bekledim olmadı :) dimoda kim iyi bakıyor fala, ne kadara bakıyorlar? :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?