İstanbul'da Fal - Falcılar

Nikonun falını ben de severim tarihleri bana pek tutmasa da söylediklerini bizzat yaşarım ama süre olarak onun söylediğinden bir kaç ay sonra gerçekleşir genelde :) Alp' de (niko kadar nokta atışı yapıp, kimsenin bilemediği ayrıntıları söylemese de) tarih konusunda oldukça güvenilir, yani en azından bana hep tuttu tarihleri :) sığınak kafede ki o adama bende baktırdım kahve falı, levent di galiba adı ama hiç gerek yok çok boş bir faldı bence. Şimdi alp ayrılmış yerine başka bir bayan almışlar, ona da fal baktırdım meraktan ama söyledikleri çıkmadı. çok genel geçer bir faldı, ben de o kadar bakabiliyorum zaten tarot falı boşa gitti yani param beğenmedim pek.

yine yazayım cevap alamadım çünkü bakırköyd efal bakan gökçenin numarasını yerini bilen biri yazabilirmi çok rica ediyorum...

Alp genelde yakın tarih veriyodu iki haftayı geçmiyodu ama gerçekten üç gün diyosa üç gündü yani. Şimdi nerde çalışıyo acaba hiç bi fikrim yok. Yeni gelene baktırmadım hiç ilgimi çekmedi nedense niko varken çok basit kalmış orda :) söylediğinde iyi oldu baktırmam zaten daha :) Niko'nun verdiği tarihlerden çıkan oldu aklımda olup beklediklerim ama inşallah bilememiştir dediklerim var. Ben üç kere baktırdım. İlk baktırdığımda Bi seneye biticek ilişki mart ayında dedi. Mart ayı gelmedi daha ama en son baktırdığımdada 2014ün kasımı dedi değiştiriyo benim ayrılık tarihimi hep ama inşallah yanılıyodur. tek evlenmeyeceğimizi söyleyen falcı :)

Ben de fal tecrubelerimi yazayim :

1- USkudar Arzu- hayatimda ilk gittigim falcidir, ne bana ne de beraber gittigim arkadasima hic bir soyledigi cikmadi

2-Sebnem (BEn gittigim donem Kazasker' deydi, simdi ne tarafta tam bilemiyorum, acaip mavi gozleri vardi, giden kesin bilir). Bana soyledigi bazi seyler cidden gerceklesti ve bunlar cok onemli konulardi ozellikle is kariyer vs... ile ilgili ama israrla evlenecegimi soyledigi eski sevgilim baskasiyla evlendi :)

3-Kartal da Hulya Hanim (Kendine Medyum Talya diye kartvizit bastirmis) is konusunda baya bildi ancak ozel hayat fossss, isim soyluyo ama hayatinizda olan kisileri yani karsiniza cikacak kisileri bilemiyo, kesinlikle degmez, eskiden iyiydi ama artik paraya yazik gelecek ongorusu falan yok

4- Pendik Safiye (Kocasi kapida elinde kolonya sisesiyle bekleyen :)) Beni evlendirdi, arkadasi bosandirdi, kadin yalan makinasi , pendiklere gittimize mi verdigimiz paraya mi yanalim bilemedik, butun gun gulduk salakligimiza

5-Sembol Kafe (Bagdat Caddesi) Serkan ve Nesil : ikisi de bi sey bilemedi

6-Kartal Minibus caddesinde Camlik ta bir kadin var 40 TL ye tarot bakiyor, aslinda iyi de bakiyor (ben de eskiden baktigim icin anladim kadinin iyi bakip bakmadigini) ama dediklerinin bi tanesi bile cikmadi resmen, bende mi acep ugursuzluk

7-Kozyatagi Inonu Caddesinde bir cafede (cafenin adini unuttum) Semra , palavra palavra palavra...bi de cinlerimin ustune oturma diye bagirdi bana :))

8-Tuzla Fikriye : ben gidemedim ablam ve iki kuzen gitti ben kapidan dondum randevum vardi o gun, onlara dedikleri bir bir gerceklesmis, ama dayimin vefatini soylemis mesela ben duymak istermiyim pek bilemiyorum

9-Goztepe Gulsum: hicbir dedigi cikmadi, ne bana ne diger 3 arkadasima

10-Caddebostan Farketmez cafe Gunay: iki kere gittim az soylemis detay da yok ama ben not alirim dedikleri olmus , 3. defa bu yaz sonu gittim simdilik soylediklerinin ikisi oldu . Mesela arkadasima araba alacagini soylemis, kiz gercekten soyledigi donem arabasini aldi. Kadin biraz tuhaf ama bir sekilde tutturuyo.

Bu arada kesin atladiklarim vardir, ben de falci falci gezmisim, sanki ogrensem ne olacak. Bi suru de para bayilmisim, sunu baskasi yazsa ne salaklar var derim hahahhaha

ben nikoya çok fal baktırdım çok ağrıttım başını :) o yüzden yeni gelene baktırayım değişiklik iyi olur dedim ama ı ıh nikodan şaşmamak gerekiyormuş onu anladım :) hatta şimdi fal baktırasım geldi :) uzun zamandır baktırmıyordum :) gideyim ben bu hafta içi, umarım izinli değildir. Alp şimdi nerde ben de bilmiyorum. Alp le niko bana fallarda hep aynı olayları anlatırlar ama alp in söylediği tarihte olur olay nedense :) ama niko da yaşadığım olayın her ayrıntısını bilir, ağzım açık 'yok artık' diyerek dinlerim :) ama bu baharda nikonun falı tutmadı bana sonrada fal baktırmadım zaten. hoşlandığım kişinin haziranın 10-15inde bana çıkma teklif edeceğini, zaten beni sevdiğini falan söyledi ama o kişi, o tarihler arasında başkasıyla çıkmaya başladı e tabi bana da çıkma teklif eden olmadı ilk kez tarih tutturdu ama söylediğinin tersi oldu bu seferde

madam ritayı duymuştukta, madam mary de ilk duyuyorum.

Canim bende bilmiyorum. Duymustum biryerlerden de, hic tel almak aklima gelmedi. Sonra hallederim diye dusundum. Kaldi iste! Bilen varmi diye sordum ben de..

Ritayi unut! Kesinlikle salliyor. Deli etmisti beni, herseyi bana soruyordu, ay burda uzun boylu bir adam var, kim o! Herkesin bilebilecegi ve yirum yapabilecegi koularla ilgili karsisindakinden laf aliyor ve salliyor. Durum bu! Paraniza yazik etmeyin..

rita tam bir sallamasyon o zamanlar yeni girmişim işe. ooo dedi sen 6,7 yıldır burda çalışıyorsun, birde dimi diye ok bekliyor, bana soruyor. Falcı değilmisin bil işte!! Tepeden tırnağa yalanlarla dolu bir faldı. O yeraltından nasıl kendimi dışarı atmışım ki, sanki hapishaneden dışarı çıkmış gibi hissetmiştim

Ben de fal tecrubelerimi yazayim :

1- USkudar Arzu- hayatimda ilk gittigim falcidir, ne bana ne de beraber gittigim arkadasima hic bir soyledigi cikmadi

Benimde ilk gittiğim Arzuydu. suya bakıyordu. aman bir sıra vardı ki akşama kadar bekle. okul çıkışında gitmiştik formalarla bir tek biz vardık herhalde dediklerini hiçç hatırlamıyorum.

tabikide seni çok iyi anlıyorum ama esasında bir nevi reklamda ben hayatımda çok fal baktırdım ve bu kadın çok başka yani isteyen deneyebilirbundan zarar gelmez hem çok düzgün ve kariyeri olan birbayan o yüzden bildiğimiz falcılardan değil bunu onunla konuştuğunuzda dahi anlıyorsunuz

Bana Kurtuluş'ta falcı Ermeni Rita'nın numarasını özelden gönderebilir misiniz lütfen çok çok lazım çok teşekkür ederimm şimdidenn

ermeni rita değil ama isterseniz herkeze hep söylüyorum eylül diye biri var ve kadın on numara size olurolmadık şeyler kötü şeyler söylemiyor kesinlikle hissel bakıyor ve aynı zamanda terapi yapıyor çok iyi çok denemeznide fayda var ben çok falbaktırdım artık sıkılmıştım ama bu kadının istikrarlı yaklaşımı düzgün diksiyonu faldan sonra bile rahatlatma amacı çok iyiydi ve abonesi oldum

İlk faldan sonra banada tutmadı dedikleri niko'nun. gerçekten bir kere baktırıp bekleyip görmek lazım aslında. artık baktırmıyorum. böyle yaparak sanki olucağı varsa da olmayacakmış gibi geliyo baktırırsamda inanmak için olmicak :)
Dimo cafeyi dene istersen meraklıysan çok fala denemelisin :)

Son düzenleme:

bekledim olmadı :) dimoda kim iyi bakıyor fala, ne kadara bakıyorlar? :)

merhaba bu medyumun iletişim bilgilerini bukre34@hotmail.com adresine gönderir misiniz. teşekkür ederim

Bana Kurtuluş'ta falcı Ermeni Rita'nın numarasını özelden gönderebilir misiniz lütfen çok çok lazım çok teşekkür ederimm şimdidenn

Ben de uyarılara kulak asmayıp gittim, cafede baktırsam daha iyidi. hiç umutlanıp gitme derim, yine de gitmek istersen mail adresini yaz numarasını göndereyim. yine forumda gördüysen Burak'tan bahsedilmiş, ben baktırdım ve beklentilerimi fazlasıyla karşıladı. forumda telefon numarası yazıyor.

Son düzenleme:

merhaba nil hanımın iletişim bilgilerini bukre34@hotmail.com adresine yollar mısınız lütfen. sorunlarım var ve çıkış yolu bulamıyorum çözmem lazım (

bekledim olmadı :) dimoda kim iyi bakıyor fala, ne kadara bakıyorlar? :)

Bana verdiği tarihler çok uzun vadeli ben baya bi süre baktıramicam galiba :) Dimo cafede fatoş. iyi bence çok :) geçmiş analizi yapmayan tek falcı baktırdığım. ne geçmiş ne kişilik analizi. kağıda not et çıktıkça bak diyo :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…