İstanbul'da Fal - Falcılar

çıkıyor mu peki olacak dedikleri? sen yaşadın mı söylediklerini? ne kadar bakıyor canım bir de kahve mi tarot mu bakıyor?

Bahriye'de Mila Cafe'de bakan kişi değil mi? Ebced hesabı ile yıldızname bakan? Bir ara yine konuşulmuştu burada, eski sayfalarda numarası da var hatta, gidenler memnun kaldı mı ki o dönem?

minikdepresif "ben gittim beğendim, acayip bakıyor".. demeden gitmek istemiyorum artık kimseye :)

bebeğim o zaman kimseye gidemeyeceksin artık , ben fal baktırmıyorum
fala gerek yok yarın umrumda değil yaşacağım malum.
minik hayatında ki sorunlarla birlikte mutlu olmayı öğrendi.
minik fal paralarıyla yüzme öğrendi , şimdi dans kursuna başlıyor

çıkıyor mu peki olacak dedikleri? sen yaşadın mı söylediklerini? ne kadar bakıyor canım bir de kahve mi tarot mu bakıyor?

Kahve bakıyo canım. dedikleri gerçekten çok uzun vadeli şeyler daha iki üç hafta oldu. çok yakın tarih vermiyo. ama benim arkadaşlarımdan baktıranlarda oldu verdikleri olmuş. daha ben kahveyi içerken kağıda şuanki çıktığım çocugun adını yaşımı kaç kardeş olduğumu falan yazdı.

Arkadaşlar bana falcı önerebilirmisiniz telefondan bakan birsürü yazılmış ama hangisi telefondan bakıyor?

Bahriye'de Mila Cafe'de bakan kişi değil mi? Ebced hesabı ile yıldızname bakan? Bir ara yine konuşulmuştu burada, eski sayfalarda numarası da var hatta, gidenler memnun kaldı mı ki o dönem?

hangi sayfada var hatırlıyor musunuz? biliyorsanız lütfen numarasını bukre34@hotmail.com adresine gönderir misiniz? şimdiden çok teşekkür ederim

Arkadaslar slm olguyu denemek istiyorum, ozel msj atma hakki olan biri varsa bana msj atabilir mi, yeni uye oldugum icin msj gonderemiyorum.

Arkadaslar gecen hafta burdaki yorumlara istinaden falci filize gittim kartaltepe bakirkoyde. Genel anlamda falini cok begenmedim ama destekli salladigi seyler oldu. Fakat bana da dusundugum kisi de buyu oldugunu ve buyuyu cozup baglama buyusu yaptirmazsam o kisinin kimseyle olamayacagini soyledi. Ve 3000 tl istedi. Buyuyle ugrasan falcilardan, insan iradesiyle oynayan kisilerden uzak durmak gerektigine inaniyorum.

selam kızlar zannedersem aradıgınız emel benim

arkadaşlar merhaba ben gaziosmanpaşa da oturuyorum burda da birsen isimli bir falcı vardı geçmiş de giden arkadaşlar numarasını bana gönderebilir mi hazır yakınımda iken gideyim pek iyi değilim bu ara nerdeyse 1 senedir fal baktırmıyorum ama ihtiyacım var nefes alamıyorum bu çevre de başka falcıya giden arkadaşlar var ise beni bilgilendirebilirler mi?

Arkadaslar, bugun itibariyle symbol levent, la porte ayhan, makara cafe asli, sembol mehmet, laf cafe andacin fali cikti. Hepsi dusundugum kisiyle barisip kasim ortasina dogru birlikte olacagimi soylemisti. Bu arada elmira, laf cafe cigdem ve damlalar baris, dilek ve pelinin fali da cikmamis oluyor. Bilginize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…