arkadaşlar, burak ve telve cafe yiğit hakkındaki düşünceleriniz neler? yeni baktıran ya da çıktı diyen var mı?
ben buraktan memnunum, Yiğit'e de yeni baktırdım. söyledikleri paralel ama zamanları çelişiyor. o yüzden genel bir yorum alayım dedim.
selam kızlar zannedersem aradıgınız emel benim
Leventin bana baktığı falın bi kısmı çıkmasa ne güzel olurr :/Arkadaslar, bugun itibariyle symbol levent, la porte ayhan, makara cafe asli, sembol mehmet, laf cafe andacin fali cikti. Hepsi dusundugum kisiyle barisip kasim ortasina dogru birlikte olacagimi soylemisti. Bu arada elmira, laf cafe cigdem ve damlalar baris, dilek ve pelinin fali da cikmamis oluyor. Bilginize
arkadaşlar, burak ve telve cafe yiğit hakkındaki düşünceleriniz neler? yeni baktıran ya da çıktı diyen var mı?
arkadaşlar merhaba ben gaziosmanpaşa da oturuyorum burda da birsen isimli bir falcı vardı geçmiş de giden arkadaşlar numarasını bana gönderebilir mi hazır yakınımda iken gideyim pek iyi değilim bu ara nerdeyse 1 senedir fal baktırmıyorum ama ihtiyacım var nefes alamıyorum bu çevre de başka falcıya giden arkadaşlar var ise beni bilgilendirebilirler mi?
rica etsem bana birsen hanımın telini yollarmısınız?daragaya sana cep numarası gelmediyse yollayayım bi karsılastır aynı birsen mi? bir arkadas yolladı bana cebini.
numarasını banada özelden atabilir misiniz benim mesaj hakkım yok henüz...
cnm bende numarası yok ki ya bende burda giden arkadaşlardan istedim ama henüz kimseden cvp gelmedi kadın iyi mi bakıyor kötü mü bende anlamadım giden arkadaş bilgilendirirse bende gideceğim bulursam eğer sana gönderirim
ayy bende istesem numarasını bulunca atarmısınbaya konusu geçmiş önceki sayfalarda ama bi numarası yok malesef
bulsam tatlım gönderıcem ama yok hele şuan hiç iyi değilim ya(
kıyamam ya geçmiş sayfalarda,şafak hastanesinin karşısında 100 metre aşağıdaymış evi diye yazıyordu.. bende bakıyorum canım ben bulursam bende sana atarım inşallah da hemen atlatırsın şimdi ki ruh halini
cnm bende numarası yok ki ya bende burda giden arkadaşlardan istedim ama henüz kimseden cvp gelmedi kadın iyi mi bakıyor kötü mü bende anlamadım giden arkadaş bilgilendirirse bende gideceğim bulursam eğer sana gönderirim
teşekkür ederim canım wala fal bakıcak arkadaşım olsa ona da razıyım laf dolsun ama o da yokçok mutsuzum bu ara fal takıntım başladı yine İNŞALLAH geçer o bahsettiğin adresleri de biliyorum ya aslında ama bulamadım kadını
birde gazimahallesinde hicran var oda güzel bakıyor gibi geldi ama daha söylediklerine vakit var...
gop da nerde oturuyorsun ben beşyüzevlerdeyim gazimahallesi hicran nasıl biri ve kaça bakıyor birseni bulursam beraber gidebilir miyiz fiyatı da uygunsa korktum bıraz yorumları okuyunca :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?