İstanbul'da Fal - Falcılar

arkadaşlar, burak ve telve cafe yiğit hakkındaki düşünceleriniz neler? yeni baktıran ya da çıktı diyen var mı?

destina sen buraktan memnun kalmamışmıydın ben sankı yakın zaman ıcın buragı tavsıye ederım yazdıgını hatırlıyorum ama hatta bende sen yazdıgın ıcın buraga baktırmayı dusunmustum:44::44::44:

ben buraktan memnunum, Yiğit'e de yeni baktırdım. söyledikleri paralel ama zamanları çelişiyor. o yüzden genel bir yorum alayım dedim.

ben buraktan memnunum, Yiğit'e de yeni baktırdım. söyledikleri paralel ama zamanları çelişiyor. o yüzden genel bir yorum alayım dedim.

hımm anladım buragın baktıgı falla alakalı bısey sorucam sana buraga baktıran bı arkadas bana yakın zaman bakıyo sadece demıstı dogrumu?yanı bes on sene sonrasını demıyorumda hanı 4 5 ay sonrasını da soyleyebılıyomu?yoksa sadece yakın zaman mı bakıyo sadece?

çoğunlukla yakın zaman diyeyim. bazen de hiç zaman vermiyor ya da tek bir konuya odaklandıysam ve o söylediği şey odaklandığım konu dışındaysa zaten benim aklıma ne zaman demek gelmiyor.

Leventin bana baktığı falın bi kısmı çıkmasa ne güzel olurr :/

numarasını banada özelden atabilir misiniz benim mesaj hakkım yok henüz...

numarasını banada özelden atabilir misiniz benim mesaj hakkım yok henüz...

cnm bende numarası yok ki ya bende burda giden arkadaşlardan istedim ama henüz kimseden cvp gelmedi kadın iyi mi bakıyor kötü mü bende anlamadım giden arkadaş bilgilendirirse bende gideceğim bulursam eğer sana gönderirim

ayy bende istesem numarasını bulunca atarmısınbaya konusu geçmiş önceki sayfalarda ama bi numarası yok malesef

teşekkür ederim canım wala fal bakıcak arkadaşım olsa ona da razıyım laf dolsun ama o da yok çok mutsuzum bu ara fal takıntım başladı yine İNŞALLAH geçer o bahsettiğin adresleri de biliyorum ya aslında ama bulamadım kadını

teşekkür ederim.. ben tariften yerini anladım biliyorum bana çokta uzak değil ama telefon etmeden gidince bakarmı bilmiyorum. numarasını bilen birisi bizede gönderir inşallah...

birde gazimahallesinde hicran var oda güzel bakıyor gibi geldi ama daha söylediklerine vakit var...

ayy yaa kim bilir nası yanıyor için uuff çok iyi anlıyorum seni evet bide hicran varmış onun teli var bende ama gitmedim hiç nasip olmadı

gop da nerde oturuyorsun ben beşyüzevlerdeyim gazimahallesi hicran nasıl biri ve kaça bakıyor birseni bulursam beraber gidebilir miyiz fiyatı da uygunsa korktum bıraz yorumları okuyunca :)

Hicran 20ye bakıyor güzel bakıyor ama gelecek için söylediklerine daha vakit var... Birseni bulursan beraber gidebiliriz karayollarındayım ben...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…